Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Реалізм
    Мітки: Abuse/ComfortAU
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Олег лежав на своєму ліжку та страждав що його почуття не взаємні .Його друг Андрій недавно попав до лікарні та піклувався за нього ,поки його дівчина була весь місяць у батьків.
    Олег став дуже чутливою людиною ,а нього були почуття до Андрія але розумів що він не дівчина яка його зачарує в своїй любові та ніжності .З Андрієм вони були друзями з дитинства .Були ніби сковані наручниками ,бо ходила завжди разом .
    Олег обожнював проводити час з другом він буває щасливим коли його дівчини нема і вони можуть проводити час разом.Але є але ,хлопець мав залежність і не старався виліковуватися. Андрій є депресивною та замученою дитиною (їм тільки по 15 років) .Через тяжкості в житті той почав вживати .
    Всеж Олег зрозумів що мучити вже себе хватить та став з ліжка та пішов в тубзалет і висрав туди свої почуття .

    Олег хоч і сильна душевна людина але просто тримати цю любов він вже не міг. Вона його буде рвати поки той вже не розкаже про це, що як ведмідь який рве його на частинки для своєї вечері .Хлопець вже наплював на дружбу бо дружба ніколи не є вічною …Хоч він її хотів зберегти але він зі собою нічого не може вдіяти. Наважившись він написав Андрієві що треба зустрітися та поговорити.
    {Розмова діалогу між Андрієм та Олегом}
    О(Олег)-Андрій це терміново.Нам треба поговорити .Коли буде тобі зручно?
    А(Андрій)-Яка ще термінова то-така ситуація що навіть “Привіт” не сказав?
    О-В тебе це обговоримо .
    А-Ну добре приходи хоч зараз .Всеж про що буде розмова?Ти не проти якщо Катя(Дівчина Андрія) буде з нами?
    О-Ні.Це має бути особисте між нами!
    А-Добре чекаю тебе…
    {Кінець діалогу}
    Олег був напружений бо не знав як почати говорити Андрію про свою голубу любов до гетеросексуальних хлопака.

    Всеж Олег почав збиратися в худі сірого тону та штани з цепками які він купив недавно коли ходив з Андрієм разом. За короткий проміжок часу хлопець завершив з одягом та пішов до виходу ,де й надів свої капці .Вийшовши він почав думати як почати розмову ,хоч Олег це мозок компанії але додумати що сказати він не може ,тому поставив на цьому велику крапку .
    Хлопець в сірому худі дійшов до фінальних кроків та стояв коло квартири “друга” .І він постукав .Хлопець був схвильований та цього не було видно .Через пару секунд двері розпахнулися і було видно дуже щасливого Андрія який чекав на гостя .Андрій зразу ж привітався та впустив Олега в свою хатинку.Та провів його до своєї кімнати де двоє хлопців й залишилися на деякий час.
    *Початок діалогу *
    А-Що за важлива справа у тебе ?-Хлопець під час дзвінку нічого не розумів навіщо йому запропонували зустрітися.
    О-Що в тебе з Катьою ?-Чому саме це питання було задано?Тому-що це дівчина Андрія і він зможе зрозуміти чи той її любить.
    А-Ти не представляєш, я кинув вживати і вона мені запропонувала сходити ще раз зі мною на побачення ,ну і короче хоч і ми були парою але тоді ми ненадовго розійшлися бо вона поставила мені ультиматум якщо я не кину вона не вернеться і я вирішив кинути бо вона чудова прек…расна ,Олег ти весь фіолетовий все добре ?-Хлопець хотів описати наскільки він її кохає але вигляд Олега його стривожив.
    О-Так все чудово , я піду .І хочу на останок сказати. Я тебе кохаю.-Олег був готовий вже втекти через цю розмову .Тай втік.
    *Кінець діалогу *

    Олег йшов з заплаканими очима до себе в дім .На нього летів холодний вітер з дощем які й дали хлопцеві хворобу .
    Олег зі свого будинку не виходив вже 2 тижні та не появляється на зв’язок з Андрієм та своєю компанією .Компанія хотіла завітати до нього на наступний день .І всеж першим постукав Валентин і господар свого дому відкрив двері .Друзі були навіть не трохи а воопше у вахуї .Бо хлопець виглядав видатним апельсином що не спав ті тижні. І весь в стнаках та порізах…Компанію друзів впустили і бачать такий бардак, вони пре-чудово знали що Олег є чистюльою і якщо пилинка буде в його кімнаті він зразу її витре .Але й вони дізналися причину такої депресії. Та почали його заспокоювати .І вони там були 4 години та трохи підняли настрій Олегові .Вони говорили йому що завтра зайдуть його навідати та щось принесуть. Олег після їхнього візиту все прибрав та пішов у магазин де купив мотузку.Прийшовши він її зав’язав на люстрі взяв мило і табуретку встав на табуретку з милом та зав’язав навколо шиї мотузку та штовхнув табуретку.І через пару хвилин висів вже мертвим…
    Друзі думали що той пішов до батьків ,але через 5 днів дізналися що він повісився…
    Андрій же жив щасливим життям разом з його дівчиною.

     

    0 Коментарів