Header Image

    1 частина

    – тобі я теж не довіряю, ти вже не вперше у мене їх крадеш. я хочу щоб ти віддав мені на деякий час ключики від бази де збирається Майки з командирами загонів, адже в тебе командир Такемічі, як по мені від нього буде легко забрати ці ключики на день або 2, а з мене сигарети та й у твоїй майстерності я впевнений, вірно Чиф? – вимовляє Ханма, посміхаючись. Чифую в шоці зупинився і деякий час мовчав, а потім впевнено відповів – я не буду цього робити. – Мацуно прискорив крок бажаючи якнайшвидше піти від Ханми. в принципі не так йому ці сигарети і потрібні. не бажаючи що б той йшов, Ханма схопив того за волосся, зупиняючи і змушуючи подивитися в його телефон, де було фото Чифую, яке Шуджі вчора зробив

    – якщо ці ключі не будуть у мене до вечора, вважай, що завтра вся тосва побачить заступника, командира першого загону з такого боку, Мацуно. – відпускаючи того, Ханма забрав свій рюкзак після чого і пішов, залишаючи того одного з його ж думками. Шуджі просто викинув з голови все непотрібне, тому що міг отримати ці ключі іншим способом, заберучи їх у Пеяна який як балбес вічно десь їх забуває або не дивиться за ними, але навіщо робити зайву роботу, якщо її можуть зробити за тебе.

    спочатку Мацуно злякався, але потім зрозумів, що цю ситуацію легко можна повернути у свій бік, тоді всі хоч і побачать його в такому стані, зате всі думатимуть, що у всьому винен Ханма. в цілому цей план сподобався Чифую, але поспішати він не хотів, бо знав, що це все також може закінчитися погано. у Мацуно також кілька разів з’являлися ті думки, які він усіма силами намагався відштовхувати, але з огляду на останні події ці думки ставало все ваще й ваще відкидати. взагалі подібні думки вперше прийшли в його голову, коли Кейске пішов у Вальхаллу. зараз через їбаний страх і не бажання зганьбитися перед тосвою думки про суїцид і подібне ставали сильнішими.

    через годину прогулянок вулицями у своїх роздумах Мацуно все ж таки зважився піти до Манджіро. прийшовши на базу Чиф побачив там саме того, кого хотів. там були Міцуя, Майкі, Дракен та Такемічі. загалом саме те, що потрібно. Мацуно навіть прикидатися не довелося оскільки він і справді був пригнічений і тривожні думки не давали йому спокою. не найкращий стан Чифую майже всі помітили відразу і Майки відразу почав говорити

    – Чифую, поясни. що відбувається? – Майки виглядав не дуже задоволеним від того, що хтось із тосви на кшталт Мацуно спілкується з кимось по типу Шуджі.

    – я.. я перепрошую… – голос Чифую тремтів у принципі як і він сам. Дракен і Такемічі мовчки спостерігали а Міцуя підійшов до Чифую і обійняв його намагаючись якось розпитати, що трапилося. у відповідь на це Мацуно розридався чим увів у ступор всіх, хто був присутній у приміщенні.

    Такемічі сидів у шоці, а Майки мовчки стояв спостерігаючи за тим як Дракен і Міцу намагаються заспокоїти я Чифую. через велику кількість сліз тоналка з шиї починає потихеньку змиватися відкриваючи вид на покусану шию з купою засосів, першим це помічає Манджіро і розігнавши всіх від Чифу він знову заговорив

    – а тепер давай все з самого початку – зараз Манджіро виглядав та й у принципі був не тим веселим і примхливим Майки, зараз це був саме Манджіро. трохи заспокоївшись Чифую почав свою розповідь.

    – через кілька днів після похорону Баджи-сана.. ми з Ханмою випадково зустрілися.. я повівся на його слова і.. і він… він поводився абсолютно не так як завжди.. він мені навіть котика подарував і напросився до мене додому.. з ним було весело і я подумав що раз мами немає вдома то нічого страшного не трапиться якщо я дозволю йому залишитися, але він.. він… – Чифую знову почав ридати.

    цього разу Манджіро взяв його за плечі і подивившись у очі промовив

    – продовжуй. –

    трохи заспокоївшись, Мацуно продовжив:

    – він.. він мене.. зґ… зґвалту.. зґвалтував…. – ці слова привели всіх присутніх у ще більший шок. кілька хвилин усі мовчали, а потім Чифую перервавши тишу, продовжив свою розповідь – після цього він сфотографував мене і пішов.. п’ять днів після цього ми з ним не бачилися а сьогодні зустрілися… він потягнув мене з собою і сказав що я повинен вкрасти ключі від цієї бази і принести йому.. а.. а якщо я цього не зроблю то.. то всі побачать те фото… – закінчивши Мацуно розплакався. Міцуя знову підбіг до нього і почав заспокоювати, Такемічі продовжував стояти в повному шоці. Манджіро мовчки дивився на Чифую, а Дракен мовчки замислився як можна вийти з цієї ситуації.

     

    0 Коментарів