Header Image

    – Тут так нудно, – скаржилася подруга, розгрібаючи ногами м’який, пекучий пісок. У Пусані сьогодні неймовірно спекотно. Сонце пече, майже спалюючи шкіру своїм промінням, через тонку підстилку можна відчути нагріту поверхню. Поїздка на пляж у таку погоду виявилася доречною. Але подруга була права: без музики, їжі та веселої компанії тут було нудно до смерті.

     

    – О, подивись, що це? – її погляд зачепив катер, що був біля берега, на ньому сидів хлопець у купальних шортах до колін, а його голі груди прикривав лише синій рятувальний жилет. Прозорі краплі стікали з його чорнявого кудрявого волосся, розбиваючись об гострі ключиці.

     

    – Мені здається, він за гроші катає відпочиваючих, але ця штука виглядає дуже небезпечно, я не ризикну, особливо якщо покататися на пігулці, та там же вилетиш на першому повороті, – не заспокоювалася подруга. Т/і сиділа з напіввідкритим ротом, пропускаючи половину слів повз вуха, і не могла відвести погляду від привабливої чоловічої фігури.

     

    – Не хочеш покататися?

     

    – Отож… я навіть не знаю, — заплуталася Т/і, бо, коли просто глядаючи на нього всі внутрішні органи Т/і тремтять, то підійти до нього здається щось нереально захоплюючим, а їхати за ним, тримаючись за це, з огляду на його силует, відчувати так близько чуже, не будемо брехати, божественне тіло, буде просто невитримувано.

     

    – Давай, чи так і сидітимеш на покривалі цілий день? – розлючено вигукує подруга і штовхає на вогняний пісок Т/і. А потім починає кричати, привертаючи увагу багатьох відпочиваючих, включаючи того хлопця на катері.

     

    – Він такий палкий, чому ти тиснешся? – промовляє дівчина, легко дмухаючи на свої улюблені нігті.

     

    – Ну йди і знайди затишок, – знову тисне на неї її подруга, і Т/і, добре знаючи її, розуміє, що немає вибору, бо вона не відступить. Вона натягує лежачі неподалік сланці, коригує груди в фіолетовому бікіні з тропічним принтом листя, обертає на пальцях дві пасми, що виступають з непослухливого пучка і йде прямо до води.

     

    – Вибачте, – промовляє дівчина до хлопця. Той так різко обернувся на жіночий голос, що катер, на якому він сидів, затрясся на водяній гладі. Хлопець рухає рукою по мокрому волоссю. Його оцінюючий погляд пробігає по Т/і, а жартиливий язик вистрибує з-за щоки. На чоловічому обличчі з’являється загадкова для Т/і посмішка, змушуючи мене напружити кожну частинку свого тіла.

     

    – А скільки коштує покататися?

     

    – Покататися на чому?- запитує він. Варто звернути увагу на цю здатність пусанського діалекту надати, здається, звичайній фразі другий сенс, а те, як його темні очі зіглянули вниз на чорні промоклі шорти, що облягають ноги, лише підтверджує його наявність.

     

    – Ви зі мною…ну…на цьому, – невпевнено промовила Т/і, показуючи пальцем на катер. І щось так ніяково від цього запитання стало, ніби він на катаєрі нікого не катає, і вона зараз просто ганьбиться. Якщо це так, то її подруги не житимуть за цю ідею “прокататися”, та ще й за додатковий стусан під зад для швидкості, який отримала Т/і.

     

    – Зі мною… – киває хлопець, хмариться ліктями на кермо і нахиляється у бік незнайомки.

     

    – Ну сідай…

     

    – А скільки це коштує? – упирається Т/і і хмурить брови, чи то від сонця, чи то від того, що все з цього брюнета треба витягати клешнями.

     

    – Сідай говорю. Поки я не передумав – одна густа брова піднімається, і він головою вказує на вільне місце позаду себе. Дівчина швиденько застрибує, залишаючи сланці спочивати на мокрому піску берега, через що хлопець хмикнув, зручніше обхопивши кермо.

     

    Т/і замислюється над шматком тканини на сидінні, створеним саме для того, щоб його трималися, і вона впивається в нього обома руками так сильно, що її довгі нігті впиваються в долоні. Руки сверблять, бажаючи обхопити це гаряче накачане тіло перед собою, але, якщо тут і так є що тримати, чи не буде це нахабством, якщо вона обійме його?

     

    – Ти захотіла полетіти на першому повороті? – сміється він, прибираючи своє чорняве волосся за вухо, через що сережка в його вусі голосно дзвенить, розсипаючи відблиски сонця. Хлопець бере її за руки і обхоплює себе, ненавмисно доторкаючись одним місцем до її долоні. А Т/і думає, що сама спричинила це недбалістю, і почервоніла до кінчиків вух, збентежено втикаючись носом у широку чоловічу спину.

     

    – Тримайся міцніше, дурочка, – лагідно поплескує по руках і повільно від’їжджає з зони великого скупчення відпочиваючих.

     

    – А як тебе звати? – Поки її голос чутний, Т/і використовує можливість поставити це питання. І непомітно для себе переходить з ним на “ти”.

     

    – Хочеш знати, як називати, коли треба зупинитися? – грає хлопець, кидаючи на Т/і примружений погляд через плече і даруючи хитру усмішку. Він заглядає в її очі, спостерігаючи в них не себе, а якогось загнаного в пастку звірину. Брюнет відвертається, не дочекавшись відповіді, і продовжує: – Чонгук.

     

    У голові ще кілька разів крутиться це ім’я і закріплюється в постійну довготривалу пам’ять, для чого, якщо Т/і злізе з катера і, можливо, більше не побачиться з ним, ніхто не знає. Вони набирають швидкість, розрізаючи мирну водну гладь, залишаючи по собі широкий шлейф тривожного моря. Чонгук був правий, коли казав, що можна полетіти, бо катер легенько підстрибує на хвилях і можна втратити контроль і зірватися в темну глибину.

     

    Від самого думки, що може впасти, дівчину охоплює сильніше. Вони їдуть прямо, віддаляючись від пляжу. У голові Т/і з’являється хвороблива думка: залізти руками під рятувальний жилет хлопця і відчути кубики кожним пальцем. І хоч вона хвилюється через свої фантазії, бажання стає сильнішим і в результаті перетинає межу дозволеного.

     

    Т/і обережно прокрадається за жилет, вирішуючи у разі запитань відповідати, що їй нібито було незручно триматися. Вона ніготками, наче кішка, м’яко проходить, мацаячи рельєф і блаженно зітхаючи. Чонгук на все це посміхається і починає нарізати кола, а то дехто, певне, забув, де вони зараз перебувають.

     

    Почуття адреналіну всередині зростає, Т/і хочеться кричати від захоплення, від того, як її волосся розвивається на вітрі, бо від пучка давно нічого не залишилося, від того, як прохолодні краплі потрапляють на нагріту сонцем шкіру, від того, як очі сльозяться, від того, як катер злегка підстрибує, від того, як його незрівнянно заносить на поворотах, від цього здається, що він перевернеться, і в цей момент кров холоне в жилах від страху. Ця поїздка запам’ятається їй надовго, бо вона викликає неймовірні відчуття.

     

    А ще Т/і намацала на животі Чонгука щось металеве, виявилося, що в нього проколото пупок. Від такої новини захотілося вити, бо здавалося це нереально сексуальним. Цей проклятий рятувальний жилет рятує її тільки від статті про домагання, тому що вона з радістю зняла б його і пройшлася б по кожному сантиметру цього ідеального торса, може навіть язиком.

     

    І щось від цих думок так стало жарко, що навіть бризки води не дають отямитися. Чонгук згортає у бік пляжу, знижує швидкість під розчарований жіночий видих і зупиняється там, де майже немає людей.

     

    Т/і ніяково витягує руки з-під чужого жилета і відчуває порив сорому за свою відверту тактильність. Вона вислизає з човна і знаходить себе, занурена по коліна у воду, спостерігаючи за хлопцем, який сідає впоперек, відверто розставивши ноги в сторони. Він нахилився, спираючись ліктями на стегна.

     

    – Можливо ще десь потрібно доторкнутися? – хитро посміхається Чонгук, показуючи свою найкращу посмішку. Його погляд опускається на маленьку виступку на купальниках, яку він ледве помічає, і Т/і відчуває, як її обличчя зарум’яніє, коли вона слухняно слідкує за чужими очима.

     

    – Може я торкнусь тебе, мила? – його голова нахиляється вбік, і він заглядає в її очі, крізь мокрі чорняві пасми, які злиплися.

     

    Мовчання розуміється як згода. Чонгук трохи притягує дівчину за талію, а його долоня м’яко ковзає по її стегнам. Т/і дивиться на нього з переляканою дитячою виразою, хлопець це тільки підігріває, і він хрипко каже:

     

    – Один разок, – спокусливо посміхається, спокушає. До неї долинає його привабливий запах одеколону, але вона впевнена, що це парфуми з феромонами, інакше як пояснити, що вона замерла на місці і беззастережно дозволяє цьому нахабі робити все, що йому заманеться. Але для неї він став зараз одним справжнім феромоном, який засліплює її одним поглядом. – Чи я не заслуговую на це?

     

    Той, з великим захопленням, стискає пружну сідницю Т/і своїми великими долонями, не звертаючи уваги на яскраве сонце, яке розширює його зіниці, здаючись майже повністю чорними. Він жадібно облизує губи, коли дівчина беззахисно відкриває рот у німому стогнанні. Ця дія збуджує його до приємного спазму в животі.

     

    Чонгук, не відпускаючи її, нахиляється до її вуха і шепоче:

     

    – Ми можемо поплавати на катері… – Вушко дівчини червоніє від гарячого подиху, що виходить з чужого рота.

     

    – А може, ти хочеш поплавати з його власником? – Він вологим кінчиком язика проводить по хрящику вуха і ніжно обхоплює мочку губами, викликаючи дрібне тремтіння по всьому тілу дівчини.

     

    – Чекатиму на тебе тут опівночі…

     

    Він відпускає здивовану Т/і і легенько плескає по її сідниці. Нарешті, підморгуючи і блискучи зарозумілою посмішкою, Чонгук з гучним шумом від’їжджає на своєму катері, залишаючи неприпустиму пропозицію, від якої неможливо відмовитися.

     

    Найважчим було розлучитися з подругою, адже вони повинні були поїхати разом, а Т/і змайструвала нісенітницю про якусь бабусю, що живе недалеко, до якої вона давно не заходила, і якої насправді навіть не було. Але подруга, трохи під впливом алкоголю, легко повірила в цю вигадку і поїхала додому на таксі.

     

    О десятій вечора пляж закривається і всі відпочиваючі покидають його межі. Т/і не знає, куди блукатиме протягом наступних двох годин, але ця зустріч їй необхідна. Можливо, вона просто давно не насолоджувалася чудовим сексом. Ну, нещодавно було, звичайно, але це не задовольняло її молоде тіло, наповнене гормонами. Але цей хлопець такий гарячий, самовпевнений і пристрасний, що вона вже без сумніву знає, що приїде додому зовсім виснажена.

     

    Ніч тепла, на вулиці стоїть спека. Дівчина пройшлася кварталом і повертається назад до пляжу. Легкий вітерець розвиває її чорне напівпрозоре парео, вона махає вперед-назад своєю пляжною сумкою, постійно оглядаючись на наручний годинник, що показує 23:51.

     

    Пляжна зона огороджена червоною стрічкою, яку вішають щовечора, щоб усі знали, що пляж закритий. Т/і невпевнено дивиться на це і, не розмірковуючи довго, переступає стрічку, опиняючись на території пляжу.

     

    М’який пісок, що вже остиг, потрапляє в скельні породи, коли вона йде шукати Чонгука. Першою думкою, що з’являється в її голові, є те, що місце, де вони зупинилися, ідеально підходить: там немає магазинів, людей, нічого. Тому вона вирішує якнайшвидше попрямувати туди, адже часу їй залишилося зовсім мало – близько чотирьох хвилин.

     

    Коли світло від рекламних вивісок стає все темніше, очі Т/і починають звикати до темряви і розглядають чоловічу фігуру, що сидить далеко. Вона підходить ближче і кидає свою сумку на покривало, на якому сидить Чонгук.

     

    – Ти запізнилася на три хвилини, – висновок хлопця звучить досить небезпечно строгим тоном, він піднімається, продовжуючи байдуже дивитися прямо, чому дівчина навіть трохи затремтіла.

     

    – Підійди, – і Т/і невпевненими кроками підходить до блондина, намагаючись розгледіти в темряві його вираз обличчя. – Повернися, – ніби наказує. Т/і не очікувала такого початку від слова “зовсім”.

     

    Чонгук підходить збоку до неї і нахиляє дівчину однією рукою, а другою гучно вдаряє по сідниці, через що Т/і неймовірно кричить, відчуваючи, як болить і палає місце удару. Потім лунають ще два ляпанці, і дівчина усвідомлює, що це викликає у неї збудження. Хлопець нахиляється до її вуха і ніжно шепоче: “Наступного разу не запізнюйся”.

     

    Вона роздумує над його словами, бо якщо він сказав “Наступного разу”, це означає, що вони зустрінуться знову? І чомусь це навіть не обговорюється з Т/і.

     

    – Я бажаю зануритися з тобою. Вода приваблива, – рівним голосом каже Чонгук, знімаючи футболку і залишаючись в тих самих купальних шортах, в яких був протягом дня. Дівчина все ще не може осягнути реальність, але знімає з себе шовкове парео, кидаючи його на рушник.

     

    Чонгук біжить до води і занурюється. Він обережно входить у море, зачаровано дивлячись на відблиски яскравого місяця на майже рівному, окрім невеликих коливань від стрибків хлопця, поверхні. Гук знову з’являється і відразу ж розчісує волосся двома руками. Він оглядається, а коли помічає дівчину, знову занурюється, повністю зникаючи з поля зору.

     

    Навколо панує тиша, можна почути лише віддалені звуки ніколи не сплячого міста. Чонгук підпливає до неї під водою до стегон, що змушує її здрогнути. Він з’являється перед її обличчям, яке руки плавно піднімають вгору, зупиняючись на талії. Місяць освітлює обличчя Чонгука, освітлює його ідеально зачесане волосся, як з носа капає вода, як крапельки пробігають по губах і підборідді, стікаючи з нього, як напіввідкриті очі дивляться на дівчину крізь мокрі вії.

     

    Хлопець виглядає так естетично і сексуально одночасно, що Т/і не може відірвати від нього очей. Чонгук хапає її за сідниці, дозволяючи їй обхопити ногами його торс, що вона і робить. Дівчина невольно здивовано зітхає, а він занурює обличчя в її пишні груди, залишаючи на них легкий укус, який потім оближе грубим язиком.

     

    Чон вміло проводить своїм язиком доріжку вгору, розпочинаючи між грудьми. Захоплюючи своїм хижим поглядом очі Т/і, він направляє свій язик під підборіддя і починає ніжно лизати нижню губу. Його руки все ще тримаються на чужих сідницях, стискаючи їх під ритмом солодкого поцілунку.

     

    Чонгук гризе. Багато. Проходить зубами по язику, блукає своєю гарячою печерою, небом і зірками, робить поштовхи, запускаючи його так глибоко, як може, буквально тріщатьчи її рот. Т/і задихається, задихається від чужої мови, що так брудно господарює у її роті, задихається від рук, що не відпускають її задню дірку, задихається від запаху Чона, що кружляє її голову.

     

    Він відтягує нижню губу зубами і відпускає, посміхаючись кумедному звуку, що вийшов, наче дитина. Його тягне до її губ, як магнітом, вони такі солодкі для нього, відриватися від них зовсім не має сенсу, але крім цього у нього є статевий орган, який знемагає зараз від бажання. Чонгук тримає її на руках і робить кроки до берега.

     

    Відпустивши її ногами на мокрий пісок, він одразу глянув вниз. Мокра тканина ідеально окреслила величезний орган. Дівчина проковтнула густу слину, помітивши це.

     

    — Зараз будеш розплачуватися за поїздку на катері, крихітка, — хижа усмішка поповзла по чоловічому обличчю, коли він почав однією рукою розв’язувати шнурки на шортах, а іншою грубо натискати на чуже плече.

     

    Т/і відчуває, як чутливі пальці впиваються в її шкіру, а долоня змушує її покірно впасти на коліна. Чонгук запускає руку в її волосся на затилиці, спочатку ніжно гладить, а потім раптово стискає пасма в кулак і відтягує назад, щоб зазирнути в чужі очі, які слабо освітлюються місячним світлом.

     

    Другою рукою він перестає розпутувати вузол на шортах і накриває нею оксамитову щоку дівчини. Великим пальцем ніжно гладить приємну на дотик шкіру, торкається губ і просувається нижньою губою, м’яко відтягуючи її вниз. Хлопець облизує свої губи, спостерігаючи за своїми діями і задовольняючись цією покірністю дівчини.

     

    Чонгук веде руку далі і зупиняється середнім і безіменним пальцями на м’яких губах. Та неусвідомлено відкриває рот, і Чон починає повільно проникати ним, спостерігаючи, як довгі пальці зникають у гарячій пустоті рота. Це збуджує його, а ще більше збуджує його біс, коли шорсткий язик проходить по них і як спокусливо дівчина грає очима в цей момент.

     

    Поки він, як у зачаруванні, зі здивовано витріщеними очима спостерігав за всім цим і розважав себе, його член активно привертав увагу, виливаючись передсходовими виділеннями і болісно тиснучи на мокру тканину.

     

    – Приступай, крихітко, – Чонгук обхопив двома пальцями її підборіддя і легенько натиснув на щелепу, дивлячись на неї владним поглядом. Вона бачила, як його очі світилися від передчуття, тому не почала тягнути і розпочала знімати з нього мокрі плавки.

     

    Хлопець зізвався від полегшення, коли його орган більше не стискала жодна тканина. Дівчина оглянула його від ніг до голови, зупинившись на мить, роздумуючи про те, як це тіло виглядало настільки ідеально, наче статуї грецьких богів. Чонгук вимогливо поклав свою долоню на чужу потилицю, закликаючи до дії.

     

    Вона широко облизнула почервонілу головку і ніжно подула на неї холодним повітрям, що змусило хлопця зізватися:

     

    – Твою ж матір… – у Чонгука перехопило дихання, коли він відчув вузькість гарячої прогалини, бо дівчина наполовину впровадила член і затягнула щоки, створюючи вакуум і незбагненну насолоду для хлопця.

     

    – Так… так, крихітко… – важко дихав хлопець і ніжно гладив волосся дівчини, відкидаючи голову назад і закриваючи очі від задоволення, іноді прикушуючи нижню губу. Вона допомагала собі рукою, рухаючи нею вгору-вниз біля основи, поки мокрий язик обходив круговими рухами чутливу головку.

     

    Хлопець був так сильно впроваджений, що він несвідомо зігнувся вниз, спостерігаючи, як його інтимність зникає в чужому роті, а очі його партнера спрагливо дивляться на нього. Все це було безсиле. З губ чоловіка вирвався хрипкий, приглушений стогін. Чонгук натиснув на її тім’я, змушуючи її глибше ковтати, і він слабо затрясся, коли відчув, як його інтимність доторкається до стінок горла.

     

    Втрачаючи контроль над своїми думками, він грубо тримав волосся дівчини і нещадно рухався в її роті, що призводило до сльоз і болю в її губах, а коліна неприємно впиралися в холодний пісок. Чонгук відчував, що його орган був готовий до оргазму. Подолавши бажання вибухнути всередину, він підняв Т/і з колін, слабо тримаючи її за горло, і ніжно поцілував її в губи.

     

    Жіночі ніжки тремтіли від втоми, тому Чонгук тримав її за талію однією рукою, а іншою ніжно масажував її шию, покриту чуттєвою шкірою. Дівчина танула в його руках і була готова беззахисно впасти на пісок, повністю віддавшись його розпорядженням. Вона чула його збуджене дихання, яке вона відповідала своїм так само важким.

     

    Мокре тіло швидко висохло від спеки, що виходило зсередини. Чонгук повернув дівчину спиною до себе, тримаючи її за горло лівою рукою, він поцілував її шию і плечі короткими поцілунками, тоді його вільна рука нахабно потрапила під трусики від купальника і почало круговими рухами масажувати клітор, викликаючи безперервні хвилювання у дівчини.

     

    Молодий чоловік стоїть недалеко від чарівного об’єкта, який розділений на дві соковиті половинки. Він мріє отримати бажане, але ще більше хоче насолодитися цим тілом, щоб секс запам’ятався надовго. Він дражнить себе і свою партнерку, використовуючи ніжні ласки. Його рука плавно спускається з горла до грудей і сильно стискає їх, одночасно прикусуючи певну ділянку на плечі.

     

    Морський вітер проноситься між двома тілами, які надто близько одне до одного. Місяць цієї ночі такий яскравий, що їх чорні силуети чітко видно на білому піску. Вона кладе голову на плече брюнет і тихо стогне йому на вухо, що змушує хлопця ще більше пестити її тіло, щоб знову почути цей звук.

     

    – Ч-Чонгук… мх, – вона не витримує і простонавші чуже ім’я, коли він відтягує її груди, даруючи приємний біль, і стискає пальцями намистинку соска.

     

    – Так? – важко видихає на вухо Чонгук, з ягідною усмішкою помічаючи, як вона не може скласти навіть два слова, поки перебуває в його міцних руках. Він проникає до неї одним пальцем, залишаючи на шиї червоний слід. – Ти хочеш почати… правильно?

     

    Жіночі ніжки стають зовсім слабкими і починають тремтіти від вмілих дій хлопця. Вона закриває очі, щоб зосередитися на решті почуттів, особливо на дотику: вона хоче повністю насолодитися захоплюючими дотиками, які збуджують її тіло. Але Чонгук не збирається сповільнювати.

     

    Він легко спускається на ложе, яке ледь коливається на вітрі, і стоїть, пронизливо оглядаючи її, переконуючись, що ця зустріч не марна. Дівчина уважно спостерігає за ним і чекає, чекає, поки Чонгук доведе її до вершини емоцій, чекає, поки він змусить її тіло тремтіти в оргазмі.

     

    – Які ніжки… – хитро посміхається Чон, оглядаючи пружні стегна і прагне їх смакувати. – Хочу бути між ними… – шепоче він напівголосом.

     

    – Тоді… чого ти чекаєш? – манить його пальчиком дівчина, кличе його, наче собачку, але хлопцеві це навіть подобається, і він не збирається відмовлятися від такого запрошення.

     

    Виконуючи свою бажану фантазію, Чонгук розташовується між розведеними спеціально для нього ногами, ніжними руками спускається вниз по талії прямо до зав’язочок купальника, грається з ними, тримаючи дівчину за стегна і ніжно цілуючи її губи.

     

    Шнурки трусиків розплутуються, і один з елементів одягу край простирадла відпадає. Юнак залишає два симетричні яскраві прикраси на своїй грудях, мовою проводить між ребрами, обводить пупок і цілує трохи нижче, висмоктуючи шкіру і залишаючи ще один фіолетовий слід на жіночому тілі.

     

    Т/і бачить, як він опускається ще нижче, як він ніжно розсовує її ноги ширше, бачить, як його погляд кидається в трепет, його чорняве волосся між її стегнами, і все це просто надто.

     

    Вона кидає голову назад, закриває очі, зосереджуючись на відчуттях, і вигинається в спині, коли чужа волога мова проникає в неї, як він малює кола навколо клітора. Дівчина розкриває очі, щоб побачити цей видовищний момент, і затонуває у відчуттях після побаченого. Чонгук стискає її стегна, продовжуючи свої дії. І все це просто занадто.

     

    – Чонгук… будь ласка, продовжуй… ммм, – шепоче Т/і, перебуваючи десь на межі цього світу. Але хлопцеві не потрібно більше слів, щоб зрозуміти, що вона хоче сказати. Він виймає зі свого рюкзака, що лежить на піску, презерватив і розкочує його по всій довжині. З плавним рухом входить у неї, поки дівчина вмирає від цього неймовірно бажаного почуття повноти.

     

    Юнак нахиляється, повільно рухаючись всередині, заціловуючи. З його мокрого волосся краплі струмками стікають, падаючи на груди Т/і, що часто піднімаються. Чонгук, помітивши це, знімає з неї останню частину купальника, відкидаючи його вбік і припадаючи до затверділих сосків.

     

    Дівчина нестримно стогне, занурюючись з головою в солодку насолоду, тримаючись за спину брюнета як підтримку, щоб не загубитися в цьому океані нестримної пристрасті, яка залишить сліди на її тілі, змушуючи згадувати про це спільне плавання ще щонайменше тиждень.

     

    Чонгук втикається в незнайоме плече, вдихаючи природний запах ніжної шкіри, рухається розмашисто, з особливим задоволенням проникаючи якомога глибше, насолоджуючись жіночими важкими зітханнями, що летять йому в вуха.

     

    – Я ж дозволив тобі покататися, – тихо промовляє хлопець, перевертаючи дівчину і сідаючи її на свої могутні стегна. Від несподіванки Т/і ойкає, але потім піднімається і плавно насажується на член, відчуваючи кожен контур кучерявих вінків по стовбуру.

     

    Вона плавно піднімається й опускається, мов хвиля на морі. Чонгук, тримаючи її за талію, надає їй підтримку. По хвилині він піднімається, щоб ніжними поцілунками прикрити її груди. Його рука легко проникає у її волосся, зводячи його назад, і розкриває шия нові ділянки для Чонгука.

     

    Та втома охоплює її, ноги стають ватними, тіло покривається потом, волосся прилипає до чола, а голос здавалося, затих. Чонгук помічає це й насміхається:

     

    – Ти ж хотіла поїздку, – посміхається він, хоч сам уже на межі. – Їдь, поки не впадеш без сил, маленька.

     

    У своїх думках вона подякує й прокляне свою подругу. Сили підходять до кінця, важко дихаючи, вона продовжує стрибати на хлопці й задихатися з кожною секундою все сильніше. Не здатна рухатися більше, вона падає на груди Чонгука, зігріваючи його своїм гарячим диханням.

     

    – Наскільки ти наїздилася? – злобно зауважує хлопець, перекладаючи дівчину під себе. – Зараз дійдемо до фінішу, малюку, і ти відпочинеш, – він цілує її у губи й входить під новим кутом, що збуджує приємне трепетіння по її тілу, викликаючи стогін задоволення від Чонгука.

     

    Чонгук має достатньо вогню в очах, щоб побачити зірки та зануритися у презерватив. Він тихенько продовжує рухатися, досягаючи вершини Т/і, яка, закінчуючи, впивається в його спину і залишає там півмісяця від нігтів на свіжих подряпинах.

     

    Юнак лягає поруч із дівчиною, кинувши кудись використаний презерватив, і виймає з сумки пачку цигарок, запалюючи одну.

     

    – Куриш? – Задає риторичне питання Т/і, намагаючись відпочити.

     

    – Тільки після сексу, – відмовляється Чон, витягуючи руку з затиснутою між пальців сигаретою вгору, щоб побачити, як вона чудово горить на тлі темного зоряного неба та яскравого повного місяця.

     

    – Як ти вже напевно зрозуміла, це мій особистий катер, і я нікого не катаю, – з хитрою посмішкою каже Чонгук, знову зробивши затяжку і видихаючи сірий дим, спостерігаючи, як він розсіюється прохолодним вітром. – А ти… Завтра. В той же час. І не запізнюйся більше…

     

    0 Коментарів