Header Image

    Добрий день шановні глядачі, сьогодні раді вас бачити на шоу «Дізнайся краще вашого улюбленого актора». Сьогоднішніми нашими гостями будуть актори серіалу «Слід», а саме Богдан Рубан, Т/і Т/ф, Емілія Глоу, Олександр Боднар та Антоніна Хижняк, Олексій Суровцев та Ірина Мордусенко.Вітаймо ж їх на нашому шоу)

    Т/і Т/ф: Всім привітик)

    Богдан: Привіт всім)

    Емілія Глоу: Хелоу Гайс)

    Що ви як не рідні?)) Так соромитесь)) Ці актори зіграли роль Ангела, Стасіка та Арахну у всім вам відомому телесеріалу «Слід». Як ваші справи?  А де інші?

    Ангел: Справи чудові, інші вже на підході)

    Арахна: Вони просто полюбляють ефектно появитись та з запізненням

    Богдан Рубан: Ой та кажіть як є, трахаються вони ото й, бо запізнюються

    Ангел *дала запотиличник Богдану* Ти мені оце тут не лялякай, знаєш же що вони в затори попали

    Богдан: Ауч, жінко, ти що твориш

    Арахна: Та замовкніть вже, як діти малі себе ведете.

    І тут в залу залітає Олександр з Тарасом з водяними пістолетами й починають всіх мочити

    Воу воу це було достатньо неочікувано ахахах, але ми підготувались до таких витівок. *ведуча дістала водяну пушку й обстріляла Олександра з Тарасом*

    Як тільки зайшли в залу дівчата все це буяння вгомонилось

    О, а ось і наші інші гості, ці люди зіграли роль Ярослава Гайворона, Катерину Червону, Владу Берізку та Тараса Римаря)

    Антоніна Хижняк: Добрий вечір, любі друзі)

    Олександр Боднар: Добріший вечорочок

    Ірина Мордусенко: Привіт всім)

    Олексій Суровцев: Добрий вечір.

    Ну що ж, мабуть, почнемо наше інтерв’ю.Нашим глядачам цікаво багато питань, але почнемо з простих. Які у вас стосунки на знімальному майданчику? Чи легко було знайти спільну мову? Ангел і Арахна чи швидко ви подружились з іншими? Чи…

    Богдан: Воу воу легше, а то щось все дуже швидко

    Тарас: Тут я з ним згоден.

    Вибачте, щось я через чур схвильована цим всім)

    Антоніна: Ой та в цьому немає нічого такого)

    Арахна: Ну що ж почнемо, мабуть, ми з Ангелом. Насправді це дуже весела історія, річ у тім що ми з Ангелом знайомі з дитинства і мріяли колись знятись в кіно.

    Ангел: І щось гортати я така інсту в один день і мені випливає реклама що потребується масовка на серіал, але той серіал знімали разом з серіалом Слідом

    Арахна: І кидає вона така це все мені ми написали їм, нам сказали куди приходити на проби

    Ангел: Але є нюанс, я просто не шарю в місцевості й завжди всюди гублюсь

    Арахна: Коротко говорячи ця придуркувата нас не туди завела ахахахах і ми прийшли на знімання серіалу “Слід” і так збіглось що їх акторки відмовились в останню секунду

    Ярослав: Сам факт я ще сперечався з Богданом, що ніхто не прийде магічно зараз сюди й особливо дві вродливі дівчини

    Тарас: Ахахах ви б бачили його обличчя коли заходять ці двоє

    Богдан: Та в нього щелепа тоді ледве не відвалилась ахахахах

    Ярослав: Все закрийтесь придуркуваті якісь.

    Ангел: Чесно я навіть рада що ми тоді заблукали, бо знайшли дещо цікавіше)

    Арахна: О до речі ви знаєте історію як Бодя й Ангел виявились знайомими

    Ні, а розкажи нашим глядачам шоу це)

    Арахна: АХХПХПХПХА ну тоді слухайте. Виявилось, що моя дуркувата раніше ж типу була в різних чатах і була ну дуже активною в соцмережах і, коротко кажучи, вона познайомилась тоді з Богданом. Він її, мабуть, рік запрошував на побачення, а ця ж дурна боїться з незнайомцями виходити гуляти ахахах ну крч вона його відшивала ну дуууже довго

    Ангел: Так все доста

    Та хай вже дорозповість цю історію, дуже цікаво що буде далі

    Богдан: Та ріл Т/і чого ти так занервувала хай дорозповість.

    Арахна: Так ось коли вона ж його побачила то вона відразу зрозуміла що це він, правда він її не впізнав, бо вона коли його відшила просто повидаляла соцмережі та мабуть, декілька місяців на вулицю не виходила…

    Ангел: Достатньо!

    Арахна: Воу, подруго, ти чого

    Ангел: там ви запитували яка атмосфера на знімальному майданчику? Тааак ось в нас вона дуже весела і дружня. Особливо коли Бром з Богданом вирішують що вони діти й тоді оце починається вхвхвх

    Може розкажете про одну з таких історій?

    Богдан: я б хотів, щоб спочатку Арахна дорозповіла свою історію

    Ангел: отже..

    Богдан: Ангел що ти приховуєш від мене?

    Ангел: Я? Хах, нічого

    Червона: Ангел може тобі треба трішки перепочити, бо ти вся бліда аж

    Ангел: Я? Мабуть .. Я вийду на пару хвилин потім прийду)

    Т/і стало погано і вона вирішила вийти, ну нічого продовжуємо без неї)

    Богдан: Соу, гайс, я вийду теж на пару хвилин, перевірю як вона

    Уууу в нас виявляється є закохана парочка ну ладно біжи до своєї коханої)))

    Тим часом в Ангела і Богдана:

    Б: Хееей, що сталось? Ангел що ти приховуєш від мене?

    А: Ти мене так і не згадав… Ти не згадав ту яку клявся не забувати… Ту якій клявся в коханні й мені ж на очах зрадив в той день…

    Б: Стоп… Аліса? Це ти? Але як?

    А: Хах, в наш час легко сховати свої сліди змінити ім’я і почати жити  заново

    Б: Но чому ти мене кинула так раптово?… І яка зрада? Стоп ти про той день коли я планував зробити тобі пропозицію но ти не прийшла?

    А: Пропозиція ?що? я прийшла, але побачила як ти тримав за талію іншу й усміхався їй…

    Б: Ти так і не впізнала її чи не так?то була наша режисерка і я тоді її обійняв, бо вона дала мені вихідні на ті дні…

    А: Серйозно? То я все не так зрозуміла? Боже мені так соромно….

    Б: Сонце я тебе тоді шукав всюди дзвонив всім нашим спільним друзям, проте всі казали абонент недоступний… І я тебе ніколи не забував, я засинав і прокидався з думками про тебе. Я марив тобою… Я боровся з депресією роки 2…

    А: Я тебе також не могла забути та й в результаті так і не забула… А як же боляче тебе було бачити на знімальному майданчику… Серце казало йди обніми його, а розум тримайся якомога далі… І все-таки доля звела нас разом, навіть в серіалі, хах…

    Б: Моє серце відразу здогадалось що це ти, проте розум твердив інше… Вернись до мене я прошу… Я збожеволів через тебе… Моя голова мене не слухається, якби я не хотів забути тебе я не міг, навіть коли спав з кимось я всеодно казав тільки твоє ім’я… Ти назавжди вже забрала мене собі й не віддаєш…

    А: Я… я не знаю, я боюсь… Я хочу й водночас я не можу…

    Б: Прошу тебе, я не можу без тебе…

    А: ну ми можемо спробувати…

    Їх очі сяяли від поглядів один на одного. Вони знайшли свою рідну душу. Так їх історія доволі болюча, проте вони все одно разом. Хтось називає таких людей соул-мейтами. Суть його в тому, що людина бачить в іншій людині відображення власних думок, переживань, способу мислення.  Вона не є ідеальною і не може стати нею, але за примхою долі вона може віднайти ніби частинку себе, яка наближає її до ідеалу. Насправді це поняття не є чимось відомим для всіх, адже в більшості цей термін використовують лише підлітки. Думаю, це пов’язано з тим, що вони цікавляться цією темою і вірять, що для кожного призначена “своя людина”. Вони вірять, у всіх повинна бути рідна душа, людина, яка призначена їм долею, яка буде розуміти та підтримувати їх. Особисто я читала багато книг саме про соул-мейтів, які є всього лише фантазією авторів (а можливо й ні), і там частіше за все розповідається про людей, які “пов’язані” червоною ниткою долі. Соулмейти в таких історіях, зустрічаючи одне одного, отримують певну мітку на тілі, як знак того, що вже зустріли свою споріднену душу. Існували такі випадки й в сучасному житті. Та, аби відшукати свою рідну душу, людям слід пройти через велику кількість труднощів і лише після цього вони будуть щасливі разом. Вони змогли побороти свої труднощі та ось вона підняла свої сапфірові на нього очі, шукаючи там те чого жадала все своє життя його любов..

    Здавалося, він нахилявся до її губ цілу вічність. І ще одну вічність цілував.

    Вона дивувалася тому, як легко після їх розтавання  цілувати його, якими природними здаються ці поцілунки. І як заходиться серце від дотиків. Звідкіля це раптом взялося? Кожна клітинка тіла відгукувалася, реагувала, оживала під його долонями.

     Тим часом що відбувалось на шоу:

    Наше шоу тільки що отримало неочікувані повороти, ну я думаю вже можна не запитувати чи Т/і й Богдан зустрічаються, тут і так все ясно

    Ярослав: Ну взагалі ні, но щось думаю після цього будуть

    Тарас: Не ну якщо вони не будуть зустрічатись після цього, то я його стукну.

    Арахна: Ля ребят я з вами згодна, а то мене ці дивоглядки дістали якщо чесно

    Червона: Оооо дааа, то спочатку він потім вона і все одно як тупі барани нічого не бачать…

    Берізка: так все потім дізнаємось

    Соууу наші глядачі також хотіли б дізнатись в яких стосунках Влада Берізка та Тарас Римар

    Берізка: Оу *зашарілась* ну ми все одно хотіли це об’являти скоро, но раз випала така нагода, то ми вже заручені)

    Римар: А також очікуємо дитину, тому скоро в серіях можете побачити вагітну Владу)))

    ООО які чудові новини, ми вас вітаємо ребята. До речі Арахна з ким зі знімального майданчика ти спілкуєшся доволі так тісно?

    Арахна: насправді в мене доволі дружні стосунки зі всіма, но щоб прям тісно так то з Бромом і Альбіною)

    До речі, а як Альбіна себе почуває стосовно Стаса?

    Арахна: Насправді це не моя тайна, тому я краще промовчу, або давайте їй подзвонимо і запитаємо

    Давай)

    *Арахна дзвонить Альбіні*

    Арахна: Хелоу киць, як ти? Ти зараз на гучномовці на шоу «Дізнайся краще вашого улюбленого актора»

    Альбіна: Хееей привіт, та нормально, а в тебе як? Окей)

    Арахна: Ти не проти якщо тобі поставлять питання?

    Альбіна: Так, добре)

    Тільки сьогодні в ефірі в нас також гість Альбіна Перерва яка грає Альбіну Панчук) Альбіно як ви відноситесь до Стасіка? І як до Богдана?

    Альбіна:  Ну моя персонажка цілком і повністю закохана в Стасіка, то як він їй зрадив дало сильний ефект на неї. Якби вона була реальною я думаю вона б впала б в депресію, або ж вбила б Ангела, через те, що вона була цілком і повністю поглинута в Стасіка. А для мене Богдан це як молодший брат і дуже хороший друг) Я завжди можу на нього покластись в разі чого. Можу навіть вам сказати одну таємницю я коли знімали Слід сама була закохана в Богдана тому моя гра вийшла такою правдоподібною, проте Богдан завжди дивився тільки на Т/і ні на кого більше. Його очі сяяли й усмішка як карамель вкривала його вуста і топила як шоколад серце Т/і)

    Ого так неочікувано, дякую за таку детальну відповідь Альбіно, були раді чути вас)

    Альбіна: Завжди рада допомогти)

    І так до нас тільки що прийшло таке цікаве питання від глядачів до Арахни. Арахна, що ти  відчувала коли вбивала інших?

    Арахна: Ну моя персонажка як Вам всім відомо була зведена з розуму, тому вона по справжньому насолоджувалась. Кров це все чого вона жадала й відчути той самий запах кави й ванілі… Кров для неї була як символом що вона власна над людиною, вона вірила що саме в крові криється душа людини й так вона підкорює всіх. А гратись з поліцією то вже просто ввійшло у звичку. Блискітки були як талісманом  червоні як кров, проте й блискучі такі самі як вона. Вже з блискіток починалась гра з детективами. Вона навіть принесла каву на один зі злочинів, щоб детективи зрозуміли хто буде наступна жертва. Берізка на жаль дуже швидко на неї вийшла тому і поплатилась. А сама я ледь не помирала зі сміху поки ми це все знімали, тому ну дууууже довго знімали.

    Гайворон: Ви не розумієте всього приколу ситуації, ми повинні були зафільмувати ці 4 серії ну десь за тижня два, а ця придуркувата просто не могла пару раз вбити манекен ми ж хотіли зафільмувати, як вона вбиває, але потім зрозуміли що ідея так собі.

    Червона:Боже ви б бачили як вона рже з цих манекенів, а потім через її заразний сміх сміються всі)

    Хаххах ну у вас доволі я так дивлюсь весело на майданчику)

    Римар: Та да, ти намагаєшся вжитись в роль і прибігає щось Богдан з Бромом чисто з розмальованими обличчями в стилі клоунів, ну як тут нормально зіграєш без сміху.

    Берізка: О, да, ті двоє то щось з чимось, слава Богу прийшла Ангел і чисто на місце їх ставить. Не знаю, що б ми робили без неї.

    Ангел*входячи в студію* Робили б без мене що?

    Берізка: Втихомирювали хлопців.

    Ангел: А ти про це ахахахах. Це да.

    Воууу наша солодка парочка нарешті повернулась. Оу Богдан це що засмокт на шиї???)))

    Богдан: Ахахах є таке

    Гайворон: Файно ти так її заспокоював

    Римар: Аххвхаахахах ріл

    Ангел*сидить червонюща*

    До речі, а звідки пішли ці клички Ангел і Арахна?

    Ангел: та то якось з дитинства, Емілі завжди любила павуків і влазити в тупі ситуації через них. Ну а я завжди була врівноваженою дівчиною з високими моралями. Хоча можливо не через це її так прозвали, була одна ситуація що вона вступила в словесну перепалку з таким же любителем павуків, так вона його ледь не сожрала як Missulena. Missulena це австралійський воронкоподібний павук який після спарювання з самцем з’їдає його.

    Арахна: бреше вона, то не її характер і не через це її так прозвали. Ця дияволиця кожному фору дасть якщо її вивести з колії…Бррр аж моторошно стало. Але її стиль бою ні з чим не зрівняється вона ніколи не завдасть удару першою і цей бій ніколи не буде фізичним для неї, вона вб’є морально хай там як її бити будуть, проте пошкодження їй не завдадуть. Вона гарна в бою як янгол який спустився з небес і в кінці бою людина буде морально знищена, вона буде ридати вона впаде в апатію в депресію і як результат після цього вони стрибають з даху.

    Ангел: По твоїм словам я якийсь сатана

    Арахна: бо так і є..

    Ангел: щас як трісну

    О’кей дуже цікаві історії, дівчат. Гайворон чи хотів би ти дітей від Червоної?

    Гайворон: насправді ми вже плануємо одного малюка. Ми хочемо просто спочатку все підготувати, ну самі розумієте там треба грошей накопичити, купити коляску, ліжечко дитяче, ну оці всі дрібниці.

    Ох та ви що ну ми Вас вітаємо))

    Червона: Дякуємо

    Гайворон:Дякуємо)

    Ну що ж ми підходимо вже до фіналу, залишились тільки прості запитання. Стас ти ріл розумієшся настільки в компі що можеш навіть зробити навігатор з гівна і палок

    Богдан: Аахахахахха питання цікаве. Ну мій персонаж насправді настільки шарить що думаю да.Хоча сам я в комп’ютерах ні бе, ні ме.

    А хто придумав настільки закручений сюжет що ну це ж взагалі додуматись неможливо.

    Богдан: Ну, коротко кажучи, в нас був інший сценарій спочатку, але у Т/і дуже фантазія бурхлива на пару з Емілі, що вони пішли до сценаристки та запропонували пару ідей.

    Гайворон: Чесно кажучи ми самі до кінця не знали фінал тому для нас була така ж сама тайна як і для вас

    Берізка: Але дівчата постарались на славу, тільки жаль що мене грохнули першою

    Арахна: То не я, то вона!

    Ангел: А що я то відразу?

    Берізка: Ахахаха як діти їй Богу.)

    Добре дякую вам всім за це чудове інтерв’ю, було цікаво з вами поспілкуватись. І так шоу вийшло доволі насиченим і таким же яскравим як наші актори з серіалу «Слід».За сьогоднішній випуск ми дізнались багато нового, хто з ким зустрічається, звідки появились ці клички, як проходить життя за кадром. Тому була рада всіх бачити на нашому шоу «Дізнайся краще улюбленого актора» Сьогодні з нами були: Т/і Т/ф, Богдан Рубан, Олександр Боднар, Антоніна Хижняк, Емілія Глоу, Ірина Мордусенко й Олексій Суровцев. До нових зустрічей.

     

    0 Коментарів