Header Image

    Янгол раптом відчув як падає униз, його схопив демон і всміхнувся, поруч стояв чоловік, що теж всміхався. Бакуго прижав янгола до стінки і стягнув з нього одяг. 

    — Тримай його, людське дитя! 

    Тодорокі прижав його до стіни і тримав, розсунуті ноги Деку, той простогнав і відвернувся. Бакуго почав вставляти пальці і рухав ними всередині, Деку стогнав, його прутень встав. Тодорокі всміхнувся. 

    — Я теж хочу ним насолодитися! 

    — Добре, пішли розкладемо його на столі. 

    Бакуго взяв на руки Деку і, рухаючи пальцями, приніс його на стіл, поклав. Хлопчина почав викручуватися. 

    — Я не хочу! 

    — Та не бреши, чисте янголятко, треба ж тобі теж колись спробувати, мовчи і насолоджуйся! 

    Тодорокі прижав його до стола і демон, висунувши пальці, прив’язав його ноги і руки до стола, розтягнувши їх по сторонами. Чоловік зняв з себе одяг і виліз на стіл і став над лицем Мідорії, в той час Бакуго всунув в ангелочка вібратор і ввімкнув його на повну, Мідорія простогнав. 

    — Заткни йому рота своїм прутнем! 

    Тодорокі сів на лице Мідорії і всунув йому в рота прутень, той його смоктав і давився ним. Бакуго зняв з себе штані і почав входити всередину ангелочка, Мідорія стогнав, з очей покотилися сльози. Бакуго увійшов повністю різко і почав активно рухатися разом з вібратором. Мідорія стогнав, давлячись прутнем, врешті решт він кінчив уверх, але демон від цього не зупинився, він додав ще свій хвіст всередину зеленоволосого, той заковтнув прутень Тодорокі, чоловік насолоджувався. І в кінці кінців кінчив тому у рота. 

    — Мммммм, Бакуго, ти ж продовжуєш? У нього знову встав, який ангелочок, хочу сісти йому на прутень. 

    Чоловік перебрався на прутень і сів на нього, Бакуго входив хвостом вже далі за його прутень Мідорія вигнувся і стогнав, притому демон активно рухався в хлопцеві. А чоловік йорзав на його прутні, Деку знову кінчив, одночасно з чоловіком, чия сперма попала на лице янгелочка. А демону все було мало, він всміхнувся і кінчив, але продовжив. 

    — Тодорокі, злізь з його прутня, зараз влаштуємо йому, рай! 

    Тодорокі зробив як наказав Бакуго. Демон дістав звідкись уретропаличку і встромив її в прутень Мідорії, той прокричав на весь голос. Бакуго витягнув все з сраки ангелочка, той видихнув і хотів зімкнути ноги, але ноги були прив’язані. 

    — Хочу щоб ми разом увійшли в нього!

    — Це не забагато буде? 

    — Ні, туди ще і мій хвіст влізе! 

    Мідорія почувши про це перелякано глянув на демона і закричав. 

    — Я не витримаю! 

    — Все ти витримаєш ангелочку, чи хочеш аби я тобі рота трусами затикнув? 

    Мідорія відвернувся і замовчав. 

    Тодорокі влігся на Мідорію і почав в нього входити, а Бакуго почав входити всередину під низом. 

    — Мхаааа, як тісно і гаряче удвох всередині. 

    Простогнав Тодорокі, він схопив лице Мідорії і поцілував в засос, язиком блукаючи по його роту і все глибше два прутня входили в нього, тут він відчув ще щось, що входило, то був хвіст Бакуго. Він простогнав в поцілунок, і демон різко увійшов повністю прутнем, а хвостом обвив два прутні всередині і зайшов ним ще глибше, Мідорії здавалося, що зараз цей хвіст вийде через рота, так він був глибоко. Тодорокі теж повністю увійшов і обережно почав рухатися, Бакуго хвостом рискав всередині Деку,так активно як тільки можна було, і ще рухався прутнем. Мідорія вигинався і не міг кінчити. 

    — Мхааааа, вийміть, я не можу. 

    Стогнав він у рота чоловікові. Тодорокі всміхнувся і викрутив соски ангелочка, той закотив очі і стогнав вже на все горло. Бакуго все активніше рухався прутнем всередині і врешті решт обидва в нього кінчили, тільки тоді Тодорокі витягнув паличку і Мідорія кінчив фонтаном, його зад звільнили. Він весь тремтів. 

    — Хмммм, що робитимемо з ним? 

    — Знаєш, він мені подобається. Давай його тут замкнемо і будемо періодично гратися з ним? 

    — А ідея непогана, за це я тебе люблю людський збоченцю. 

    Мідорію відвязали, той скрутився і дрижав, Бакуго його схопив на руки і відніс в тюремну камеру. 

    — На сьогодні досить, але це така була розминочка для першого разу, далі буле солодше не хвилюйся. 

    Він заніс його до в’язниці, кинув на підлогу і поставив йому води. 

    — Відпочивай! 

    Демон вийшов.

     

    0 Коментарів