Header Image
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    – ..Що ти робиш? Нащо мені здалося прикрашати ялинку, якщо я ніколи з гільдією цього не робив – Ромео поспіхом сказав при тому майже не спотикаючись.

    Більше збентежило що Кайл взяв за руку, а не за рукав як зазвичай в моменти, щоб витягти крадія з хати.

    – Я роблю те що вважаю правильним. І на мою думку тобі це не завадить. Тому потрібно щось міняти та почати хоча б з цього.

    В той момент Кайл не розумів що робив, але мозок був в диму радості та бажанням провести зі старшим час.

    В Ромео від не розуміння ситуації трохи похилились вуха, а ще дивний погляд переходив то на руки то на самого Кайла.

    Так, для його Новий рік щось означає, але для крадія ні.

    Через декілька хвилин вони вже були біля будівлі гільдії. Маг відчинив двері та випустив руку крадія.

    – Сподіваюсь не загубишся.

    Він посміхнувся та йшов до Конана який перечитував якісь папери та казав що кому робити.

    Ромео зітхнув та привітався з рицарем схрестивши руки з думкою що тут взагалі робити.

    Конан побачивши хлопців був трішки здивований та привітався.

    – Радий вас бачити. Як раз не завадить ваша допомога. На другому поверсі потрібно забрати ящики з іграшками. Зможете?

    – Зможемо.

    – То добре. І краще поспішіть, будь ласка.

    Після цього на задньому фоні щось пішло не так і рицар пішов вирішувати ще одну проблему.

    – Пішли – сказав Кайл.
    По дорозі маг пояснив ще те що вони зможуть трішки підзаробити на цьому якщо добре допоможуть. І тому заклинатель від того моменту коли дізнався про це не пропускав підготовку ялинки.

    Така пропозиція Ромео сподобалась, але все одно не до такого як Кайлу.

    Коли вони опинились в кімнаті та увімкнули світло то побачили замурзаного Френсіса який їв шоколадні фігурки Санти Лапуса.

    – Френсіс?! Якого хріна ти тут робиш?! – Кайл розглядав в шоку весь безлад який учудив рудий.

    Лежачий маг закричав бо він злякався.

    В його хвіст став вгору і сам Френсіс зашипів.

    – Ви мене налякали!

    – Що ти тут забув? Це.. шоколад? – Кайл перевів погляд на рудого.

    – Звичайно що шоколад Кайл – Френсіс дивно на його подивився.

    – Йди звідси Френсіс. – бурмотів маг.

    – Нє – він далі їв шоколад.

    – Ти ж в курсі що будеш платити за це все – Ромео вже вирішив приєднатись до розмови.

    – Але я ж трошечки.

    – Якось у тебе дофіга “трошечки”.. – промовив Кайл.

    – Хочеш спробуй, смачний шоколад, давно такого не їв – Френсіс протягнув відкушеного шоколадного Санту Лапуса.

    – Ні. Я краще відмовлюсь.

    Він подивився на Ромео та кивнув на Френсіса з натяком, щоб щось зробити.

    Ромео трохи підняв руку і махнув назад показуючи що викинути.

    Кайл кивнув у знак згоди.

    Вони оба взяли його за лікті й легко кинули за двері.

    Потім взяли іграшки та повернулися назад.

    Конан в паніці бігав туди сюди дивлячись періодично на папери.

    – О це ви. Тепер можете доєднатися до інших прикрашати ялинку. І ще.. ви не бачили Френсіса?

    – Знаходить солодощі – Ромео хитро посміхнувся, але наслідки цієї ситуації його не бентежили.

    Конан трішки промовчав, а потім швидким кроком пішов на другий поверх.

    Кайл тримаючи в руках ящик іграшок промовив.
    – Ну.. Пішли прикрашати?

    Видно що мага теж це не бентежило.

    – Ти реально хотів мене сюди ялинку прикрашати – у Ромео зникла посмішка, але він не думав що Кайл насправді піде з ним.

    Заклинатель не знав як йому відповісти.

    Деякі вчинки не можна пояснити словами. Можливо йому було шкода бачити крадія таким подавленим та хотів йому допомогти.

    Але це дивно. Дуже дивно.

    Він трошки затримав на ньому погляд та пішов.

    – Не відставай.

    Ромео зітхнув і пішов з ним.

    Іноді дратував його біг від тем які реально стосуються вчинків Кайла, але крадій користується моментом.

    Щоб вивчити мага краще…

    Кетніс підійшла до їх.

    – Ви не бачили Френсіса? Конан не може його знайти.

    – Після того, як він знайшов солодощі, ні. – відповів заклинатель.

    – Він знайшов солодощі що ми спеціально ховали?

    – І не поділився? – Куріо підслухавши розмову теж приєдналась.

    – Погано ховали – Кайл як завжди принижує дії влади, можливо так і є.

    – Він від мене отримає на десерт! Як тоді ми подаруємо всій гільдії солодощі на Новий рік?

    – А Санта Лапус прийде? – кожний рік таке питання завжди вилітало з уст Куріо.

    – Але від влади гільдії також потрібно щось подарувати.. – Кетніс зробила серйозний погляд натякаючи що Новий рік пройде не так солодко у двох значеннях.

    – А хіба не як не з’їхати по них ще раз? – порекомендував маг.

    Кет: ми всі скидалися і потратили гроші. Френсіс заплатить за це реальними грошима.

    – Жорстоко.. – промовив Боб.

    – Ей ви внизу, я тут салютів стільки купив, що всі нашу гільдію узрять – Молотов ходив по сходинкам другого поверху і натякав на новорічний настрій.

    Кайл витав у своїх думках, а точніше він думав про те в якій Френсіс реальній жопі.

    А внизу бігали діти й Кетніс всім давала зауваження, щоб не бігали.

    Настав час, щоб прикрашати ялинку двом партнерам.

    Коли вони прикрашали ялинку.
    Кайл і Ромео вже були на одному ярусі внизу ялинки.

    Маг проговорив до крадія:
    – Ти казав про те що я притягнув тебе, щоб прикрасити ялинку то не зовсім так. Можливо це прозвучить капець як тупо зі моєї сторони, але ти став мені вже більш як бро ніж партнер. І я не проти з тобою проводити багато часу.

    Говорив це Кайл не дивлячись на Ромео та з усмішкою, прикрашав ялинку.

    І в голові його була тільки одна думка що це нереально дивно.

    Від цього крадій майже не пустив іграшку і дивно подивився на його.

    Ромео трохи промовчав і потім промовив повісивши іграшку:
    – ..Значить я вливаюсь у твою компанію?

    – Ну.. можна і так сказати.

    – Але ти запропонував союз із за страху правильно? – він легко посміхнувся.

    – Ні. Пф…. Частково. Але все ж таки, я і подумати не міг що про подібне. І.. це круто.

    Кайл подивився на Ромео та тепло посміхнувся, а потім далі продовжував вішати іграшки.

    “Він..невже така дружба насправді існує? Тепла та пов’язує обох один до одного..” – Ромео задумався після такої усмішки свого партнера.

    – Хто б міг подумати що я для тебе страшний і бісячий крадій, можу стати як ти кажеш “бро”?

    – Ну з Мортом я ж дружу, хоч він з іншої планети. Так що все можливо. – Кайл далі посміхався та вішав іграшки.

    По болючому та ще з такою усмішкою.

    “Не очаруєш ти мене своєю усмішкою Кайл”

    – Смішно-смішно – Ромео взяв дорщик і вирішив далі піти, щоб обвішати ялинку.

    Закінчивши вже з іграшками маг пішов за крадієм.

    – Тож.. що стосовно “бро” та більше проведення часу?

    – А що? Щось ще хочеш?

    – Ну.. Якщо не проти, то чаю після цього всього, чи какао?

    І тут ввірвався Френсіс.
    – Я не запізнився?

    – О, крадій цукерок повернувся – подивилась на його Куріо.

    Кайл виглядаючи з ялинки побачив Френсіса.

    – Бляха… Краще б він не приходив. Йому ж жопа. – бурмотів він собі під ніс.

    Потім з’явився Конан який думав що вже не знайде Френсіса, а коли він побачив рудого то промовив:
    – Привіт Френсісе.

    – Я думаю справжній крадій це той біля кого стоїть Кайл, на Хелловіні. А і привіт, Конане.

    – В тебе є докази? Я ж сказав що я таким не займаюсь – Ромео подумав “якщо ти щось скажеш Кайл я тебе ущипну зі всієї сили”

    На щастя він мовчав нічого не говорячи стосовно цього. А Конан продовжив:
    – Пішли. Тебе глава хоче бачити.

    Він посміхався явно показуючи що весело не буде.

    Підійшла і Кетніс взяла його за рукав.
    – Пішли-пішли.

    Взяв і Конан за рукав та вони дружньо пішли до головного.

    Пройшло декілька хвилин і Кайл промовив:
    – Ти закінчив?

    Не відриваючи погляду від того місця куди затягли рудого.

    – Майже

    – Добре. Тож не проти чаю?..

    – Не проти, якщо вже так сильно просиш – трохи посміявся Ромео і далі вішав останні іграшки.

    Кайл теж трішки посміявся відволікшись від того місця та просто чекав коли Ромео закінчить.

    А поки він його чекав то дивився на іграшку, а точніше на своє відображення і рухав вушками.

    Були сходинки, щоб спуститись вниз, але Ромео вирішив зробити своїм способом і стрибнути, прямо перед Кайлом з фразою:
    – Я все.

    Кайл перелякалася не на жарт та відійшов на кілька кроків назад.

    Вуха та хвіст піднялись у верх.
    – Бляха!

    Він видихнув.
    – Не роби так більше. Хух…

    – Чому? Я просто стрибнув – неначе нічого не було промовив дивний крадій.

    – Ти мене налякав..

    – Не може бути.

    – Ага..

    Кайл опустив вуха та на останній разок видихнув. Потім поправив зачіску руками.
    – Тож підемо?

    – Підемо.

    – Тоді не відставай.
    Кайл пішов у перед. Він взяв речі, щоб одягтися, в голові була повна каша.

    Маг був радий що в той момент Ромео його просто налякав.

     

    0 Коментарів