Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ізабель, без роздумів, випалила:

    – Звісно ж ти!

    – Ха… – Рей з усмішкою покачав головою, про щось роздумуючи.

    Ізабель з Каєм спантеличено перезирнулися і одночасно повернули голови до Мейлі, що підходив з тарілкою супу.

    – Татку! – Ізабель приголомшено по дивилася на нього. – Невже ти першим поцілував Рея?!!

    Мейлі сторопів від такої заяви і мало не опустив з рук суп. Зло глянувши на чоловіка, що безтурботно посміхався йому, він вигукнув:

    – Навіщо ти їм розповів!?

    – А що тут такого?

    Мейлі, опустивши на стіл тарілку, обурився:

    – Ну давай! Розповідай їм про все, що тільки заманеться!

    – О, Ізабель, ти знаєш, як ми називаємо один одного? – запитав її батько.

    – Звичайно, сонцем та щастям.

    Помітивши, як від цих слів її личко засяяло радістю, Кай і сам посміхнувся.

    – Так і є. Але іноді я називаю його кошеням.

    – Чому так?

    Рей з хитрим блиском в очах посміхнувся.

    – Коли ми з ним займає-… – він стиснув губи дугою, відчувши, як йому натиснули ногою на носок.

    – Тому що я милий, як кіт. – відповів замість нього Мейлі і криво посміхнувся чоловікові, непомітно прибравши ногу з його. – Ходімо, допоможеш мені принести інші тарілки.

    Рей, підвівшись зі столу, попрямував за ним, обіймаючи того дорогою за плечі.

    – У тебе чудова сім’я, – спостерігаючи за дядечками, сказав Кай. – Я навіть заздрю ​​тобі… З народження, першим моїм словом було “мама” і так досі. Я завжди таємно заздрив тим, хто має тата.

    Ізабель посміхнулася, розкручуючи в руці ложку.

    – До п’яти років я зверталася до них обох – тато. Через це вони часто не розуміли до кого саме я звертаюся. Пізніше, я почала ласкаво кликати Мейлі: татусем чи татком, а Рея кликати по імені, чи батьком. – вона відклала ложку і підняла на нього очі, промовивши:

    – Я завжди знала хто моя мама, але не росла з нею і відвідувати її могла тільки коли мені дозволять обоє моїх батьків. Чесно зізнатися… Я навіть і не вважаю Саманту мамою, скоріше тітонькою. Ми з тобою різні і з різних сімей, але з такою ж проблемою: нас зневажають у школі. Ніколи не розуміла, кому яка справа чи є в когось батько чи мати, сирота він, чи з одностатевої сім’ї. Ці чортові люди… Владні думати, як їм завгодно. Бісить.

    Кай вислухав її і з журливим поглядом взяв за руку, прошепотівши:

    – Навіть якщо всі навколо будуть проти тебе, я завжди за тебе заступлюсь. Покладися на мене.

    Ізабелла за дивилася в його усміхнені очі, і від чогось їй справді захотілося довіритися йому. Поверх її руки положили долоню і вона з радістю усвідомила, що їй приємно від доторку його гарячих рук.

    – Руки зі столу. – з докором буркнув Рей.

    Кай з Ізабель різко відсмикнули один від одного руки, наче обпеклися, і з винними усмішками спостерігали як той виставляють з підноса перед ними дві тарілки запашного курячого супу з плавленим сиром, і кошик з домашнім хлібом.

    Ізабель не прогавила моменту посміятися:

    – Схоже, у тебе все ще залишилися навички найкращого офіціанта Мадрида, тату.

    Рей з колючим поглядом глянув на дочку і з кислою усмішкою мовчки опустився на стілець.

    Мейлі підніс до столу запечену до золотистої скоринки з яблуками та грушами качку, вигукнувши до інших:

    – Приємного всім апетиту!

    – І вам теж!

    ▪️▫️▪️▫️▪️▫️

    Цього ж вечора, після вечері. Двоє поліцейських сидячи в машині чекали на когось, і коли ця людина з’явилася, в одного з них лукаво заблищали очі.

    – О-о… А ось і головна хуліганка. – з підступною усмішкою простягнув Рей, спостерігаючи за кудрявою дівчинкою, що вийшла зі школи.

    Поруч із ним, хлопець років тридцять, з хвилюванням вигукнув:

    – Рей, не надумай її залякувати! Останнім часом багато батьків приходять до нас зі скаргами на тебе.

    Рей зневажливо пирхнув:

    – У наш час молодь стала надто полохлива. Варто мені тільки підійти до школяра, як він тікає до мами під спідницю.

    Його напарник відповів:

    – Це зовсім не дивно. Від тебе постійно віє злістю, б-р, навіть зараз відчуваю. Не дивуюсь, що тебе власна дочка у дитинстві боялася. У відділку тебе всі сьомою дорогою оминають. Тобі дуже пощастило мати друга як я. – раптом він з переляком відсунувся, помітивши, що його старший простягає до нього руку.

    Рей з усмішкою схопив його за ніс, питаючи:

    – Джастін, щось ти розпатякався. Не забувай, що ти помічник старшого за званням і не судач про мене. Чи може ти хочеш без роботи залишитися?

    – Ай! Не тягни! Мені боляче взагалі-то! – він відчепив його руку і з обуренням випалив, показуючи на того пальцем:

    – Вічно ти когось залякуєш! Зовсім не змінився з цирку! Ось розповім про все твоєму чоловікові! Подивимося, як ти тоді викрутишся!

    – Пха-х, не раджу. Я знаю де ти живеш.

    Джастін злякано витріщився на нього. Тим часом Рей з не винною посмішкою додав:

    – І обов’язково приїду до вас із Емілі на чай. До речі, заведіть вже дитину, як-не-як, діти – це таке щастя… – із сарказмом закотивши очі, кинув Рей, після чого поплескав його по плечу, відчинив дверцята, та вийшов із машини.

    Напарник з невдоволенням поглядаючи на нього, кинув:

    – Не нароби дурниць, Крайтон.

    – Це вже як вийде. – хмикнув він, і зачинив за собою двері.

    Емма сиділа на лавці навпроти школи, з посмішкою друкуючи повідомлення подругам, як тут, над нею хтось навис, заступаючи світло вуличного ліхтаря. Рей з хвилину вивчав дівчину перед собою, після чого помітив:

    – Як не подивлюся ти зовсім не схожа на свого батька. Ти точно дочка директора?

    Емма здивувалася і, насупивши брови, запитала:

    – Сер, ви хто такий?

    – Ти ж позашлюбна дочка містера Фішера?

    – Так. Звідки ви знаєте мого батька?

    Рей схилив голову і з самовдоволеною усмішкою представився:

    – Моє прізвище Крайтон. Я старший офіцер міської лондонської поліції Великобританії. – він торкнувся краєчка свого кашкета зі знаком золотого дубового листя з червоною короною зверху, віддаючи юній леді честь.

    Почувши прізвище чоловіка Емма змінилася в обличчі і затремтіла як осиновий лист.

    – Я добре знайомий з твоїм батьком та мамою.

    – З мамою?..

    – Так. Вона, якось приходила в поліцію із заявою про переслідування та стеження за нею, – Рей уважно спостерігав за заціпенілим обличчям дівчини. – Як добре, що її справа перейшла до моїх рук. Мені вдалося багато чого дізнатися. – він нахилився до неї, пошепки сказавши:

    – Маю визнати, у неї гарний смак у виборі… молодих коханців.

    Емма вкусила себе за губу і низько опустила голову, дивлячись у асфальт. Раптом вона підірвалася з місця і, схопивши свій рюкзак, намагалася втекти, от тільки її схопили за зап’ястя швидше, ніж вона зробила бодай крок.

    – Ну от, знову від мене втікають. – роздратовано мовив офіцер, потягнувши її до себе за руку. – А я не люблю, коли від мене тікають…

    Через його загрозливий погляд інша зажмурила очі і скрикнула:

    – Не вбивайте!

    Рей спантеличено глянув на неї, затім розсміявся:

    – Пха-ха-ха! Не вже я схожий на вбивцю? Пх, не збираюся я тебе вбивати. Заспокойся, а то ще по думають, що я тебе згвалтували хочу. Присять-но. – він потягнув її назад до лавки але інша стала пручатися:

    – Відпустіть!

    – Сядь я сказав. – сердито прошипів він, через що інша миттю усілась. Рей вирівнявся і з байдужим виглядом поправив високий комір уніформи, після чого сказав:

    – Упевнений, ти не хочеш, щоб твій батько дізнався про те, що твоя мама йому зраджує. – він опустив на неї погляд, заявивши:

    – У тебе є два варіанти. Перший: ми з тобою йдемо до твого батька, або другий: ти сідаєш зі мною в машину і ми їдемо на милу бесіду.

    Дівчина хотіла відповісти, але Рей негайно попередив:

    – Раджу обрати друге. Адже, боюся, розмова з твоїм батьком видасться не з приємних і точно не з короткий. А розповісти у мене є багато чого, до того ж, із доказами.

    Емма розгублено закліпала очима, потім, прикрила рота і стримано кивнула, кусаючи губу.

    – Яка чемна дівчинка, – Рей з усмішкою схопив і потягнув її за руку, відводячи за собою. – От би ти була така слухняна і з іншими.

    ▪️▫️▪️▫️▪️▫️

    (у цій частині буде момент 18+!)

    Ізабель, бурмочучи щось в подушку, вимкнула будильник на телефоні, потім, повільно присіла і потяглася руками до стелі.

    – Мн-н! Угх… Ненавиджу школу. Сподіваюся, хоч сьогодні вона згорить… Уа-ва! – відкинувши ковдру, вона взула пухнасті червоні тапочки і сонливо протираючи долонею очі, спустилася сходами вниз, вмиватися.

    – Доброго ранку Ізабелла. Як спалось?

    – Неймовірно добре… Поки не довелося вставати з теплого ліжечка. – проходячи через вітальню, поскаржилася батькові та, на ходу одягаючи через голову, на білу сорочку, синій светр прикрашений з правого боку – на грудях, емблемою школи.

    Рей, попиваючи за столом чай, посміхнувся:

    – Розумію.

    Застебнувши блискавку класичної, картатої сірої шкільної спідниці, Ізабель стала шукати щось по тумбочкам, поки не помітила як її батько розмахує рукою, в якій тримав синю краватку в смужку. Вона з усмішкою підійшла до нього.

    – А кажеш, що я розкидаюсь речами в домі. – буркнув Рей.

    – Я й забула, що в мене є твої звички.

    Він поманив її пальцем, і Ізабель слухняно нахилилася до нього, дозволивши зав’язати на шиї краватку.

    – Надалі не розкидай свої речі, розтяпа. – заправивши їй волосся, сказав Рей.

    Вона поцілувала його в щоку, хмикнувши:

    – Хто б говорив…

    – Добрий ранок, янголятко! – витерши руки кухонним рушником, Мейлі обійняв донечку, що зайшла до нього в кухню.

    – І тобі доброго, татусю! – Ізабель міцно пригорнулася до того, обіймаючи.

    – Я приготував тобі вівсянку! Ти будеш з медом чи полуничним варенням?

    – Ти приготував… вівсянку? – Ізабель поцілувала його в щоку після чого вказала на наручний годинник. – Боже мій! Ти бачиш, котра година? Я можу запізнитись на урок!

    – Ще ціла годину до уроку, – озвався за ними Рей і, після гнівних поглядів доньки у свій бік, ширше посміхнувся. – Невже ти не голодна? Твій татусь так старався. З’їж трошхи.

    Ізабелла, невдоволено дивлячись на того, сказала:

    – Ми домовлялися з Каєм перекусити перед заняттями. Не хотілося б прийти ситою і просто сидіти.

    Рей, прикривши очі, посміхнувся:

    – Хитрунка.

    – Раз ви обіцяли зустрітися тоді біжи. – погладивши дочку по плечу відповів Мейлі. – Побачимося ввечері.

    – До вечора! Люблю вас! – вона схопила з тарілки із фруктами зелене яблуко і поспішила до коридору, а тоді, закинувши рюкзак на плече, вибігла з будинку.

    – Вона навмисно не хоче їсти… – опустивши очі в каструлю з підгорілою кашею, прошепотів Мейлі.

    – У підлітків зараз і часу, щоб поїсти нема. – Рей підвівся заносячи за собою чашку. Помивши її і сховавши у верхні полиці, він сказав:

    – Не сумуй моє сонце інакше і в мене пропаде настрій, – він ласкаво провів долонею по його щоці. – А ти знаєш, що від мого похмурого вигляду всі злочинці лякатимуться. Тільки не хватало щоб ті накладали на себе руки.

    Мейлі закинув тому за шию руки і посміхнувся. Милуючись ясними, як весна, очима, Рей запропонував:

    – Підняти тобі настрій?

    – Підніми. – Мейлі потягнувся на носочках щоб поцілувати його, але раптом, підлога під ногами зникла. Інший посадив його біля плити – на стільницю і миттю розв’язав та стягнув фартух. Рей жадібно припав до його губ, ненаситно цілуючи і посмоктуючи їх, між тим, швидко розстібаючи тому ґудзики на сорочці. Мейлі відсторонився, стурбовано нагадавши:

    – Нам же на роботу скоро…

    – Так ми швиденько. – з усмішкою відповів Рей, знімаючи йому сорочку.

    Мейлі заплющив очі, насолоджуючись сотнями поцілунків, що посипались на вилиці, шию, плечі та груди. Але відразу розплющив очі, відчувши, як його піднімають за сідниці і стягують штани. Злякавшись від того, що під руками більше немає опори, Мейлі, змахнув рукою і зачепив набір ножів, що стояли поруч, які з гуркотом впали на підлогу, а вслід за ними кілька ложок і склянок. Рей ширше розсунув йому ноги, влаштовуючись і розстібаючи ремінь.

    – Ах! Зачекай… не поспішай так! Умх.. Стривай… – Мейлі розкидав все, що тільки було під рукою, мало не зачепивши каструлю з кашею.

    – Хаа… Ти ж сам попросив зробити все швидко. – облизуючи тому шию прошепотів Рей.

    – Я не… Нх! Не треба там… Агх… лоскітно!

    – Лоскітно кажеш? – він з усмішкою прибрав язик з рожевих намистин сосків і дістав з внутрішньої кишені піджака презерватив.

    Мейлі, важко дихаючи, відчував, як його з головою охоплює збудження. Він заклав йому за плечі руки і почав дряпати їх нігтями. Як тільки коханий перестав одягати презерватив, вони злилися в пристрасному поцілунку тісно притискаючись один до одного оголеними тілами. Віддихавшись від ще одного французького поцілунку, Мейлі з усмішкою дивлячись йому в очі, сказав:

    – Знаєш, чим я особливий?

    – І чим же?

    – Я не відчуваю болю чи дискомфорту, лише задоволення та ласки.

    Рей з осудженням усміхнувся тому і опустивши його на підлогу, повернув до себе задом та притиснув до стільниці. Стискаючи йому сідницю, він попередив:

    – Тримайся руками за кухонну поверхню поки я не закінчу, інакше я тебе відшмагаю.

    Мейлі, грайливо кусаючи себе за губи, м’яко прошепотів:

    – Як скаже мій пане… Ах! М-м… не так… різко Рей! Мхн! Нха…

    ▪️▫️▪️▫️▪️▫️

    – Боже… ну і де ж він? – Ізабель перерила весь рюкзак, але так і не знайшла пиналу. – Невже забула?.. Бодай його. – вона попрямувала назад до будинку, по дорозі копаючи камінчики. Піднявшись на кілька сходинок, вона простягла руку до ручки дверей, але відразу застигла, прислухаючись. Як тільки вона вловила протяжний стогін у мить почервоніла і від смикнула як від вогню руку.

    – Знову вони цим займаються поки мене немає вдома… – насупившись, пробурмотіла Ізабелла, спускаючись зі сходинок. Вона підняла очі до вікна, що було високо над її головою і повозилася трохи, перш ніж витягла з кишені куртки смартфон.

    – Я відразу ж видалю фото… тільки одним оком… – увімкнувши камеру, вона піднесла руки вгору до вікна, але буквально за п’ять секунд її гукнули через що телефон випав з рук.

    – Ізабель, що ти робиш?

    – Щоб тебе..! – зашипіла з переляку дівчина і тут же спохмурніла, побачивши брата. – Якого біса ти тут робиш!?

    – За тобою прийшов, – незворушно посміхнувся він і сховав руки в кишені пальта, підходячи до неї. – Що ти знімала?

    – Блін… через тебе в мене пішла тріщина на екрані… – розглядаючи свій смартфон, пронила Ізабель. – Уф, кляті шторки в квіточку. Говорила ж таткові не вішати ці відстійні товсті штори… Через них на фото нічого не видно…

    – Що не видно? Покажи і мені. – Кай хотів вихопити у неї телефон, але дівчина негайно сховала його назад у кишеню.

    – Ще чого! – вона побігла вздовж стежки і вже за секунду змішалася з натовпом.

    – Ізабель! Не губися! Вийди до мене! – Кай почав бігати очима на всі боки і проштовхуватися між людьми, шукаючи втікачку.

    Ізабель, не зменшуючи швидкості, бігла вперед, поки раптом не натрапила на когось, мало не зламавши собі носа.

    – Уф! Перепрошую, я не…

    – Белла!

    Почувши знайомий голос дівчина підвела голову і здивувалася, побачивши свою тітоньку з повідцем.

    – Місіс Ніколь? – її відразу ж міцно обійняли як м’яку іграшку – мало не задушивши.

    – Любов моя! – вигукнула Ніколь у бік магазинчиків одягу. – Твоя дочка тут!

    – Ізабель!? – Саманта вибігла до них і кинувши в руки дружини кілька великих пакетів, міцно обняла доню та поцілувала то в одну, то в іншу щоку. – Ти до школи? Чому Рей не відвіз тебе!? Я зараз же йому подзвоню!

    – Не треба дзвонити! – вихопивши у неї з рук смартфон, випалила дівчина і відразу ж винувато посміхнулася:

    – Він зранку був дуже зайнятий… Напевно, вже на роботі. Не варто його турбувати через дрібниці. Мені недалеко йти залишилося.

    – Ізабелла! – до неї підбіг Кай і переводячи дух, подивився на інших. – Фух… Мамо? Що ви тут робите?

    – О, то ви разом йшли! – вигукнула Ніколь і обняла сина ззаду тим самим злякавши його. – А я-то думаю, куди ти так рано йдеш!

    – Матусь… ну правда. Тут люди, не обіймай мене так. – прибираючи від себе її руки, усміхнувся Кай.

    – О! Подивися кого я собі купила! – Ніколь передала пакети Саманти – Каю і підняла на ручки маленьку собаку породи – Йоркширський тер’єр, після чого вклала малечу йому в руки. Кай опустив очі на бідне звірятко одягнене в рожевий комбінезон і невдоволено сказав:

    – Ще одна собака?..

    – Так! Це – Лялечка. Вдома ми з тобою навчимо її танцям! – усміхнулася блондинка.

    Помітивши як малютка вся тремтить, Кай розстебнув своє пальто і сховав песика в нього, після чого зітхнувши, відповів:

    – Як скажеш, мамуль…

    – Поки ви двоє тут, ми маємо кудись сходити! – зраділа Ніколь, потріпавши волосся синові. Подивившись на дружину, вона з посмішкою простягла:

    – Заай, ти думаєш про те, що і я?

    Саманта бадьоро усміхнулася їй:

    – Так!

    Вони в унісон вигукнули:

    – До піцерії!

    – На шопінг!

    Переглянувшись між собою, жінки насупилися. Ніколь, тицяючи в неї пальцем, обурилася:

    – Ти тільки з шопінгу! Дітям треба поїсти чогось гарячого. На дворі ж холодрига!

    – Ні, Ніколь! Я хочу зводити свою дочку в бутік, щоб вона приміряла вибрану мною туніку та кардиган!

    Помітивши, як дивно на нього поглядує Ізабелла, Кай з незручності забігав очима по матерях і сказав:

    – Мамуль, мам, припиніть сперечатися, або ми підемо!

    – Не йдіть! – Ніколь схопилася за його руки, а Саманта за Ізабеллу, наче й справді злякавшись, що ті втечуть.

    – Твоя взяла… – звернулася до дружини Ніколь, смиренно опустивши голову. – Добре. Ходімо. Купиш їй те, що хотіла і ми ще повинні встигнути поснідати десь разом!

    Ізабель з хвилюванням подивилася на наручний годинник і звернулася:

    – Мені не потрібний новий одяг. У мене шафа вдома нею і так забита… – вона замовкла, помітивши як її мати взяла її за зап’ястя, розглядаючи годинник.

    – Дуже гарний. Хто подарував? Рей?

    – А? Ні. Це Мейлі купив на моє чотирнадцятиріччя…

    – Хм, – прибравши руку, Саманта усміхнулася їй. – Я куплю тобі набагато кращий. Обіцяй його завжди носити.

    – Але в мене вже… – не встигла вона домовити, як обидві жінки, взявши її під руки, повели до одного з лондонських бутіків. Як тільки вони зайшли і ті стали розглядати для неї одяг, Кай підійшов до неї і прямо сказав:

    – Змирись і просто потерпи, поки вони тобі щось не виберуть. У дитинстві я зазвичай тікав від них, як тільки помічав, що вони заводять мене в магазин одягу.

    – Пх! – Ізабель не втрималася, щоб не засміятися в долоню, яку відразу перехопила тітонька і потягла її за собою.

    – Швидше! Приміряй ці черевики! Попереду зима. Потрібно наперед тобі щось купити!

    – Але в мене вже є черевики…

    – Ось! – Саманта вручила їй у руки темно-синю туніку, яку одразу ж висмикнула їй з рук дружина.

    – Ні!! – викрикнула на весь бутік Ніколь, злякавши бідних консультанток, що одразу передумали до них підходити. – Не одягай свою дочку у похмурі кольори! Вона молода та ніжна як квіти монголії. Їй потрібно підібрати колір, що підходитиме до обличчя а не затьмарюватиме його!

    Ізабель у розгубленості спостерігала як жінки почали сперечатися між собою, в ту мить як Кай був спокійним, наче бачив їх концерти не раз та привик.

    – Зараз таке в моді! Їй йдуть темні тони як і мені! На мою думку, їй буде личити!

    – Брехня! Нехай приміряє цей бежевий кардиган! Він підходить до блідості її обличчя і надає стриманості та витонченості!

    – Маячня! Я її мати! І краще знаю, що їй личить!

    – Нехай приміряє все.

    Жінки та Ізабель повернули голови до хлопця, який сидів за журнальним столиком. Той, погладжуючи довгошерстну собаку під своїм пальто, повторив:

    – Ми не підемо поки Ізабель не приміряє і темний і світлий одяг. А я вже скажу, що їй личить. Іде?

    – Чудово синку! – радісно вигукнула Ніколь, після чого вони з Самантою з головою закидали Ізабеллу різним одягом і буквально заштовхали у примірочну.

    – Боже правий… Схоже татко не збрехав, коли розповідав про любов мами з тіткою до шопінгу… – Ізабель важко зітхнула і почала одягати светр із купи іншого одягу. Як тільки вона вийшла, одразу потрапила під три оцінювальні погляди.

    – Жах! – крикнула на всю Ніколь і підбігла знімати з неї чорний светр. – Я ж просила не одягати її як на похорон, Саманта!

    Ізабелла почервоніла і схопилася за в’язаний одяг – як потопаючий за соломинку, вигукуючи тітоньці:

    – П-перестаньте! Ми ж тут не самі!

    Ніколь тільки зараз це зрозуміла, і з суворим поглядом повернула голову до сина, вигукнувши:

    – Відвернися!

    Хлопець послухався її відвертаючись у півоберта на дивані. З Ізабель почали скидати за великий на неї светр. Саме тоді Кай, обернувши трохи голову, підглянув за ними.

    Ізабель із червоними від сорому щоками стояла на місці, прикриваючи обома руками ніжно-рожевий бюстгальтер, доки Ніколь не натягнула на неї одне з вибраних худі.

    – Подобається?

    – Т-так… Дякую.

    Поруч почувся гавкіт собаки. Кай поспішно відвернув голову і впихнув Лялечку у своє пальто, зніяковіло прикриваючи рота рукою. Ніколь невдоволено зиркнула на сина, доки до неї не підійшла дружина.

    – Хм… – простягнула Саманта, скептично розглядаючи обраний Ніколь одяг. – Я не хочу щоб Ізабель ходила в одних лише толстовках як Рей. Тим більше, шкода ховати таку фігуру.

    – Ти права, – погодилася з нею Ніколь, теж розглядаючи дівчину. – Як не подивися, а фігура у неї пречудова…

    Саманта самовдоволено посміхнулася:

    – Не дивно. Вона ж моя дочка.

    Кай з похмурим обличчям спостерігав, як Саманта погладжує Ізабель по волоссю, і коли та знову поцілувала її в щоку, він підвівся з дивана і натягнув посмішку, підходячи до сестри з матерями. Кай вийняв з-під пальта собачку і пихнув її в руки Саманти. Та скривилася, ніби їй дали кажана і витягла руки з собакою перед собою. Кай підійшов і закинув за плече Ізабелли руку, потім тісно притис її боком до себе і, глянувши на маму, раптом запитав:

    – Кого з нас ти любиш більше? – Кай помітив як мама кинула короткий погляд на Ізабель, після чого розгублено подивилася на кохану. Ніколь так само спантеличено дивилася на неї, а потім, сердито дорікнула сина:

    – Кай, не став матір у незручне становище! Так не можна! Ви рівні!

    – Так.

    Вони повернули голови до Саманти. З усмішкою дивлячись на дітей, та додала:

    – Я люблю вас однаково. Ви ж мені рідні. У вас тече одна кров.

    Ніколь з Каєм невдоволено насупилась. Перша хотіла заперечити її слова, але Кай, несподівано, вигукнув:

    – Прекрасно! – він відпустив з обіймів Ізабеллу і підійшов, обійнявши матерів. – Давайте візьмемо решту обраного вами одягу додому? А після школи я приведу Ізабель погостювати до нас, щоб вона приміряла і відклала, що не підійде.

    – Чудова ідея, синку! – Ніколь міцно обійняла його після чого забрала з рук коханої Лялечку і поспішила разом із Самантою складати одяг, що залишився.

    Ізабель схвильовано сказала їм у слід:

    – Але після школи у мене справи…

    Кай з хитрою посмішкою підійшов і обвив руку за її талію, прошепотівши біля вуха:

    – У тебе не вийде відмовитися міс Крайтон… адже сьогодні день народження нашої з тобою матері.

    Ізабелла тільки зараз згадала сьогоднішню дату: 17 вересня… Вона смиренно зітхнула:

    – Гаразд… я прийду.

    Кай з ніжністю обійняв її, нагадавши:

    – І приведи батьків. Не забудь.

    Як тільки Ізабель вийшла на вулицю, відразу ж вдихнула на повні груди прохолодного осіннього повітря і звернулася до інших:

    – Я поспішаю. Точніше… Ми поспішаємо. – вона кивнула Каю.

    Той кивнув їй і обернувся ще раз обіймаючи по черзі матерів.

    – Побачимося вдома.

    – А як же сніданок разом? – у розпачі спитала Ніколь.

    – Ми не хочемо їсти! – одночасно вигукнули хлопець із дівчиною та з усмішкою переглянулися між собою.

    – Дякую вам, правда. Але ми поспішаємо, – посміхнулася Ізабель. – У вечері ще побачимось, обіцяю.

    Дивлячись на свою дочку, Саманта відповіла:

    – Добре. До зустрічі рідна. – вона підійшла і міцно обняла її, закопавшись носом у шовковисте волосся, після чого посміхнулася і шепнула їй на вушко:

    – Я з Реєм теж користувалися надто різкими духами…

    Ізабелла здивовано застигла, спостерігаючи як її мати повільно відсторонюється і, підморгнувши їй, з усмішкою бере за руку Ніколь і йде. Вона не знала скільки хвилин у такому стані витріщалася їй у спину, але явно не мало, поки перед нею не встав її брат. Загороджуючи собою її погляд, він із глузуванням сказав:

    – Ходімо вже. Мамина донечка.

    Ізабелла всю дорогу штовхала того в плече і пихтіла. Перед входом до школи вони зустріли Емму. Та, побачивши їх, зблідла як труп і в паніці забігла до школи. Кай з Ізабеллою переглянулись і голосно засміялися.

    – Аха-ха-ха!!

    – Пф! І що це з нею? – хихикаючи в долоню запитала Ізабель.

    Кай, зобразивши нерозуміння, сказав:

    – Без поняття. Може, ти її налякала?

    Вона зло глянула на нього:

    – Натякаєш, що я схожа на відьму?

    Кай, не втримавшись, пирснув зі сміху:

    – Пха-ха! Якщо й так, то ти найкрасивіша відьма на світі!

    Ізабель стала бити його по грудях і спині, поки хлопець не перехопив її руку і не притиснув до себе, заявляючи:

    – Ти станеш моєю дівчиною Ізабелла… Ось побачиш.

    Він правий. Ізабель, якось, дасть йому шанс і сама не помітить як закохається. Але їхні батьки, а особливо Рей із Самантою, будуть проти їх стосунків.
    Їхня любов стане неприйнятною, не правильною і не підвладною розуму, але, у кого з їхніх батьків вона такою не була? І взагалі, інцест – це справа сімейна.

     

     

    0 Коментарів