Header Image

    У всьому залі звучала плавна та спокійна мелодія, на довгих столах слуги розкладають безліч різних закусок, знаті пропонують різні напої вдягнені у святкову форму дворецькі. Графи, маркізи й навіть королівська родина насолоджуються балом, спілкуючись із знайомими або намагаючись укріпити свій авторитет чи побудувати міцні зв’язки з іншою сім’єю. Я впевнена, що кожна проста людина забажала б опинитися тут: на розкішному балу в шовковій пишній сукні чи в елегантному та суровому смокінгу. Я впевнена в цьому але безумовно це не стосується нашого головного героя Кейла Хеніт’юза, він би зробив, що за вгодно, щоб не відвідувати більше цих церемоній.

    –”……тому я сподіваюся, що ви розгляньте мою пропозицію Молодий  майстре срібний щит! Вибачте герою але мене кличуть, сподіваюся на ваше розуміння. Причудового вам вечора!”

    –‹Невже ця тортура нарешті закінчилася? Мені потрібно повернутися до інших, поки вони не почали мене шукати..›

    З цими думками Кейл повернувся до своєї сім’ї.

    ★★★★★★

    Під час розмови з леді Розалін Кейл встиг прихопити бокал червоного вина з підносу слуги й зараз задоволено попивав його не звернувши увагу на дивний осадок на дні ємності. *Він потім про це сильно пошкодує.

    ★★★★★★

    –”Нарешті це закінчилося! “- ледь не прокричав хлопець падаючи на м’яке ліжко в одній з гостьових кімнат палацу.

    –”Людино ти добре себе почуваєш? Ти виглядаєш досить в’яло!”- маленький дракончик не міг не перейматися за свого татка. Дивлячись на те, як він встає й підходить до дзеркала, щоб причисати довге волосся.

    –” Я насправді почуваю себе погано.. таке відчуття наче зараз впа…”– ГРОХ з невеликим шумом слабке тіло повалилося на підлогу.

    –”ЛЮДИНО!!! Що з тобою?! Прокидайся або я зруйнюю весь палац!хнюп”

    Раон дуже панікуючи переніс свою людину на ліжко й полетів за допомогою.

    ★★★★★★

    Продам зовсім скоро. Вибачте за помилки!(◍•ᴗ•◍)

     

     

     

     

    0 Коментарів