Header Image

    Наступного дня Спартак стояв перед входом до головного управління Національної поліції Києва. Він трохи хвилювався, але намагався не показувати своїх переживань.  Спартак увійшов у головну будівлю відділення поліції і зупинився перед величезними дверима кабінету головного шефа. Глибоко вдихнувши, він постукав у двері й почув гучний і рішучий голос, який запросив його увійти. Він відчинив двері і увійшов до кабінету, де побачив високого і стрункого чоловіка в офіційному костюмі із серйозним виразом обличчя. Це був головний шеф поліції Іванов. Субота здивувався, впізнаючи старого друга з часів універу. Іванов підняв голову і подивився на гостя, трохи примружившись. 

    – Спартак? Це ж не може бути правдою! – шоковано промовив чоловік.

    Суббота щиро усміхнувся, наближаючись до столу друга.

    – Це я. Давно не бачилися, друже.

    Іванов встав з-за столу, швидко обійшов його і міцно обійняв друга. Спартак відповів на обійми, відчуваючи ностальгію в грудях. Вони втратили зв’язок одне з одним після закінчення університету, але Спартак ніколи не забував про свого друга і завжди згадував із теплом ті часи.

    Розірвавши обійми, Іванов широко посміхнувся, дивлячись на Субботу. Він запросив його присісти і сам сів на своє місце за столом. Спартак був приємно здивований, дізнавшись, що Іванов усе ще пам’ятав і цінував їхню студентську дружбу, яка загубилася з часом.

    – Куди ти пропав після універу? – запитав Іванов. – Як зараз живеш?

    – Життя помотало трохи, – з усмішкою відповів Суббота. – Як бачиш, займаюся психотерапією, приймаю клієнтів. Тепер ось до тебе запросили.

    – Я чув багато хорошого про твою роботу в галузі психології та психотерапії. Коли мені тебе рекомендували як консультанта, я не думав, що це будеш саме ти. Це приємна несподіванка, – розреготався Іванов.

    Спартак не міг не помітити, що Іванов змінився за всі роки, ставши більш зрілим і впевненим у собі. Він говорив із легкою посмішкою на обличчі, але в його очах була серйозність і впевненість.

    – А сам як? Шеф поліції, га? – хитро посміхаючись, підколов друга Спартак. Він пам’ятав бурхливі студентські роки Сергія і ніколи б не подумав, що він може стати шефом поліції в головному управлінні міста.

    Іванов знову голосно засміявся. Суббота не сильно змінився. Чоловіки почали розмовляти про старі часи і про те, що сталося з ними за останні роки, не вдаючись у подробиці. Вони також згадали свої студентські роки й обговорили, як сильно все змінилося з часом.

    Іванов розповів, що зараз у місті трапляються серйозні злочини, які пов’язані з маніяками та серійними вбивцями, і що робота Спартака може бути дуже важливою для їхнього розслідування. Вони продовжили спілкуватися на різні теми, що стосуються роботи. Іванов був розумним і досвідченим керівником. Однак, навіть у процесі обговорення ділових питань, вони продовжували згадувати студентські роки і обмінюватися спогадами про минуле.

    Після того, як вони завершили зустріч, Іванов провів Спартака до його робочого місця, познайомив його з колегами і залишив на роботі, залишаючи йому необхідні контакти і доступи до матеріалів справ.

    Сівши за свій стіл і глибоко зітхнувши, Суббота почав розбирати матеріали, надані Івановим. Він задумався про те, що, можливо, варто довіритися старому другу і розповісти все, заручившись його підтримкою. В універі він міг довірити йому майже все, і сподівався, що зараз нічого не змінилося в їхніх стосунках. Спартак розмірковував про те, що якщо він розповість Іванову про свою місію, то це може призвести до серйозних наслідків для обох. З іншого боку, він відчував, що не може просто мовчати і приховувати від свого друга таку серйозну інформацію.

    Спартак дивився у вікно, спостерігаючи за людьми на вулиці. Його думки перебували в повному безладі. Він не знав, що робити і як вчинити. Він хотів би довіритися Іванову, але не міг передбачити, як це вплине на нього і на його Женю.

    Знову глибоко зітхнувши, Спартак продовжив свою роботу, з нетерпінням чекаючи вечора, коли він зможе розслабитися в затишних і теплих обіймах свого сонечка.

    Пізно ввечері, коли Спартак повернувся додому, його коханий Женька вже чекав на нього за вечерею. 

    – Як минув твій перший день? – запитав старший, усміхаючись Спартаку.

    Чоловіки вечеряли, обговорюючи як минув день кожного. Щовечора Женя розповідав веселі та смішні історії з універу. Студенти такі кумедні інколи.

    – Досить цікаво. Я зустрівся зі старим другом, Івановим. Виявляється, він тепер начальник поліції в місті, – відповів Спартак.

    – Ого, серйозно? Це чудово! Треба ж, які співпадіння, – вигукнув Женя, висловлюючи своє здивування. – Він впізнав тебе?

    – Так, одразу з порогу, – усміхнувшись, відповів молодший. – Ми згадали трохи студентські роки і поговорили про робочі питання, а потім він познайомив мене з колегами і залишив працювати.

    Женя слухав коханого уважно і з зацікавленням. Наприкінці Спартак раптом задумався і мовчки дивився в стіну. Старший помітив зміни його стану, думаючи, що чоловік нервує через нову роботу.

    – Я впевнений, що ти впораєшся, Спартачку, – заспокоював він, торкаючись долонею руки молодшого.

    Спартак усміхнувся у відповідь і доторкнувся губами до губ Женьки в ніжному поцілунку. 

    – Дякую, що завжди підтримуєш мене, сонечко, – м’яко сказав він, притискаючись до нього ближче.

    З тим, як вони продовжували цілуватися, пристрасть охопила їх, викликаючи нестримне бажання. Їхні губи з’єдналися в поцілунку, який став глибшим та інтенсивнішим. Їхні язики зустрічалися, стикаючись один з одним, немов танцюючі. 

    Потім вони перейшли до спальні, де їхні бажання стали ще більш палкими і нестримними. Спартак пестив Женю, торкаючись кожної частини його тіла, немов намагаючись зрозуміти його бажання. Старший у відповідь стогнав і вигинався, віддаючись своїм почуттям і пристрасті, які охопили його з головою.

    – Мій хлопчик… Мій чуйний, такий щирий хлопчик… – збуджено шепотів Спартак.

    Женя закинув голову назад, дозволяючи Спартаку цілувати його шию, а потім губи. Він відчув, як пристрасть охопила його тіло і змусила його тремтіти. Молодший продовжував пестити свого Женьку, викликаючи в ньому щоразу більш нові й нові відчуття. Кучерявий шатен у відповідь стогнав, проявляючи свою пристрасть і бажання, які були на межі божевілля. Вони почали рухатися швидше й різкіше, і кожний подих ставав голоснішим. Коли пристрасть досягла свого апогею, вони обидва отримали оргазм. Спартак упав на ліжко, все ще дихаючи важко, а Женя лежав поруч, усміхаючись і прикриваючи очі. 

    – Я кохаю тебе, – прошепотів Спартак, міцно обіймаючи своє сонечко.

    – Я теж тебе кохаю, – відповів Женя, усміхаючись своєму коханому.

    Втомлені й задоволені, Спартак і Женька засинали в обіймах один одного. Спартак пригорнув свого хлопчика до себе, притискаючи до своїх грудей, немов захищаючи його від усіх турбот і негараздів світу. Старший, втомлений від сексуальних пригод з коханим чоловіком, засинав, відчуваючи себе безпечно і затишно в обіймах Спартака.

    У кімнаті стало тихо і спокійно, і тільки зірки виблискували яскравими вогнями на нічному небі, немов тисячі маленьких світлячків.

     

    0 Коментарів