Header Image

    Я сиділа на кухні, пила чай і їла пончик з шоколадною глазурʼю. Аж тут двері відчинилися і з них вийшла Голі.

    – О, Голі не думала, що ти сьогодні сюди приїдеш. – я наголосила на слові «сьогодні».

    – Привіт,Голі! – Спустившись привітався Локвуд

    – Та спонтанно вирішила.

    Вона сіла за стіл, а за нею і Локвуд

    – Будеш пончик? – запитала я

    – Ні дякую я вже снідала, а до обіду ще за рано – Ця «правильність» у харчуванні мене дратувала в Голі. Звідкись, підійшов Джордж і запитав: «У вас тут, що робоча нарада?» на що отримав відповідь « ні ми просто, точніше я їм поничик»

    – Голі, а які у вас з Люсі плани? Бо я її запитав, а вона сказала що нічого не знає – Запитав Локвуд

    Голі були здивована, мʼяко кажучи, тому я їй пояснила, що Локвуд вже заспокоївся.

    – Напевно, будемо жити у мене, якщо звісно, Люсі захоче. – Сказала  Голі

    – А, чи не краще вам жити тут? – жваво почав пропонувати хлопець – Маю на увазі в кімнаті Люсі, там є власна ванна(Напевно, під словом «ванна»  Локвуд мав на увазі ванну кімнату, бо у мене був лише душ) та й ліжко там двоспальне. Вам було б так дешевше, я з Люсі беру невелику орендну плату, а якщо поділити її приблизно на двох, звісно, не враховуючи комунальні, то це мізерні гроші в порівнянні з Лондонським квартирами.

    Від його «пропозиції», мені пончик ледь в горлі не став.

    – Ого-го! Стривай, Локвуде! Якщо ти вибачився перед Люсі за вчорашній «концерт», то це ще не означає, що ти можеш планувати наше життя!! – Підвисила тон Голі, що для неї було не притаманно, бо дівчина була дуже стриманою, розумною та розсудливою. Від несподіванки я навіть рот відкрила. В Джорджа ж  очі були по пʼять копійок.

    – Що ти маєш на увазі, Голі? – Щиро був здивований Локвуд

    – Блядь, Локвуде ти навіть перед мною не вибачився, а вже будуєш за мене з моєю дівчиною плани!! – Вже кричала дівчина. Хоча я була шокована від матюків ( Я вперше почула як вона матюкається, до цього я лиш двічі чула від неї лайку), але набагато більше шокована тим, що вона назвала мене своєю дівчиною, хоч і не повинна була.

    Джордж хотів їх заспокоїти, але почув від Локвуда « Не лізь». І тут той не стримався.

    – Знаєш що? А мені начхати, в що на твою думку я маю лізти, а в що ні!! Крім того, що ми колеги, ми ще й друзі, чи не так?! Чи тільки ти у нас такий правильний і розумний, що світ не обійдеться без твоєї думки?!!

    – Джордже – Почав було, Локвуд, але хлопець його перебив.

    – А, що ти думаєш на те, що я гей, а?!

    – Що?

    Я не витримала цей цирк, і вирішила урвати його.

    – Досить! Ви поводите себе як малі діти , давайте все спокійно обговоримо як дорослі люди! Цивілізовано, без криків!

    Всі по закривали роти.

    – Почнімо з тебе, Локвуде – Вела далі я – Я звісно, не хочу бути як вихователька в дитсадку, але ти справді по винен вибачитися, і перед Голі бо на неї ти теж кричав.

    – Мені прикро. Справді… Вибач Голі…. Господи, який я мудак, вибач. – Голі тяжко видихнула і кивнула

    – Добре, я тобі вибачаю.

    – А , тепер я хочу запитати тебе Джордже…Ти… Ти справді… Справді гей чи просто хотів щось цим продемонструвати?– Промямлив хлоп

    – Шо бля? Локвуде, якого хуя?

    – Джордже!

    – Люсі, хтось має нарешті це йому сказати!

    – Що сказати?

    – Що світ не крутиться навколо тебе!! Ти подумай чому тобі, ні я ні дівчата не хотіли зізнаватися в орієнтації? Бо ти починаєш йобану драму через те, що тебе навіть не стосується! Навіть якщо тобі й подобається Люсі це не дає тобі право поводити себе як мудило!! І блядь, я гей! Я справді гей! Не тому що я хочу щось тобі сказати чи «продемонструвати», а тому що мені подобаються хлопці! Уявляєш?! – Хлопець сидів мовчки, він був шокований.

    Я хотіла нагадати Джороджу про адекватну, цивілізовану розмову без крику, але не стала.Локвуд мовчав, він виглядав ошалешиним та засмученим.

    – Вибач Джордже, вибачте мені всі ви. Я й справді поводився як мудило. Я..я..Мені справді прикро і соромно за свої вчинки та слова. Останнім часом я був кепським, ні жахливим другом. Вибачте… Я.. не знаю як залагодити цю ситуацію і що мені потрібно зробити щоб ви мені побачили.

    – Я тебе пробачила

    – І я – додала Голі

    – А ти Джордже?

    – Я тобі пробачаю і ти мені вибач. Я не правильно зробив що накричав на тебе, а не сказав все нормально як і казала Люсі.

                                  

                                      **************

    Після сварки, Голі заварила всім чай. Ми доїли залишки пончиків.

    — А знаєш, Локвуде, твоя ідея все-таки непогана. Я б була ранякби Голі жила тут. А ти як на це дивишся Голі?

    – Не знаю… В принципі я не проти.

    – Справді? Це ж чудово! – зрадівши я обійняла Голі

    –Коли перевеземо твої речі?

    – Давай завтра?

    – Добре!

    – Залишайся сьогодні тут! Я дам тобі свою піжаму

    – Емм

    – Ну Голі!

    – Та добре, добре!

    – Ура!

                                       *************

    Голі чекала на мене в Ліжку.

    – Голі, вибач, я сьогодні не хочу займатися коханням

    – Люсі, якщо ми тепер живемо разом це не означає що ми повинні їбатись щоночі

    – Міс Манро, ви стали дедалі більше матюкатися, скоро як чоботар будете!!

    – Ахаха

    Ми поцілувалися і посунули. Голі поклала на мене руку і перекинула через мене ногу. Так приємно було заснути поряд з нею

     

    0 Коментарів