Header Image

    Наруто та Сакура потрапили в минуле

    Опис:


    І пробачте що так довго не випускав цей сюжет, були свої справи але буду намагатися виставляти якомого частіше.


     

    Наступного ранку Наруто прокинувся рано і побачив, що Сакури немає поруч і не зрозумів, куди вона поділася на них, що хтось напав. І Наруто швидко підірвався і побіг униз і вбігши на кухню побачив Сакуру, яка щось робила.

    – Сакура-чан, каже Менма.

    – Менмо, ти прокинувся, каже Сакура і повернулася до нього. І Менма був у трусах і футболці, але від цього Сакура трохи почервоніла.

    – Менма все гаразд я тут вирішила сніданок приготувати, каже Сакура.

    – Сакура-чан, я просто за тебе злякався, подумав щось трапилося, каже Менма.

    – Ну як бачиш усе гаразд і якщо щось і станеться, ти ж знаєш мене так просто мене теж не зупинити, каже Сакура.

    І після розмови Менма повернувся нагору і пішов у душ привів себе до ладу після душу одягнувся і спустився до сніданку Сакура якраз закінчила приготування і вони сіли снідати.

    – Ух-ти як смачно, Сакура я навіть не знав, що ти так смачно готуєш, каже Менма. Сакура від цих слів трохи почервоніла.

    – І що робитимемо сьогодні, каже Сакура.

    – Я спочатку попрямую і заберу документи у старого третього, а потім хочу попросити щоб він видав пару місій, щоб хоч як то ми могли жити, каже Менма

    – Так, ти маєш рацію тому, я подумала якщо я ніндзя медик маю хороші навички в цьому, то працюватиму в лікарні, каже Сакура

    – Мені здається це добра ідея, каже Менма.

    – І після розмови зі старим зустрінемось біля кварталу Учіх і спробуємо знайти, ну того Учіху, не можу згадати як його звали, каже Менма

    – Так,

    ***

          Через деякий час вони перестали снідати, прибрали зі столу і помили посуд, і разом зібрали малюка і вийшли з дому. Менма пішов у бік резиденції хокаге, а Сакура пішла до лікарні, щоб подивитися, чи є вільні вакансії.

    У підсвідомості Менми

    – зауважу, що за тобою стежать, каже Курама.

    – Так, швидше за все це анбу третього, каже Менма.

    – Може розберемося з ними, щоб перестали переслідувати, каже Курама.

    – ні, так ми привернемо багато уваги і за нами ще більше стежитимуть, він сам перестане стежити, коли зрозуміє, що нам можна вірити, каже Менма.

    Вже за певний час Менма дійшов до резеденції Хокаге і стукає у двері.

    ТУК-ТУК-ТУК.

    – Та входь Менма, каже Хірузен.

    – Завжди дивуюся як ви розумієте хто за дверима, каже Менма. Хірузен трохи посміхнувся і почав казати:

    – Ось тримай ваші нові документи, каже Хірузен.

    – Дякую, каже Менма.

    – До речі Менма як ви облаштувались, питає Хірузен.

    – Нормально, після того, як забрали мене маленького весь день прибирали будинок, каже Менма.

    – Зрозуміло, каже Хірузен.

    – Слухай, я хотів запитати ти не знаєш де зараз точно збочений самітник і бабуся Цунаде, каже Менма.

    Коли Наруто сказав збочений самітник, Хірузен відразу зрозумів про кого йдеться річ.

    – Ні, точно не знаю, де вони знаю, що вони в мандрівці десб, каже Хірузен.

    – Зрозуміло, я просто подумав може ти тримаєш з ними зв’язок якийсь, – каже Менма.

    – вибач, але ні, а чому вони тобі потрібні, питає Хірузен

    – для мене вони просто теж дорогі мені люди, та й до того ж дуже сильні, і Джірайя в якомусь сенсі мій хрещений, верніше наш хрещений, каже Менма. При згадці збоченого саніну, Менма трохи посумнішав і згадав як він помре і йому стало дуже сумно. І йому дуже хотілося б зупинити Нагато і спробувати поговорити і поставити його на правдивий шлях. Хоча якщо вийшло тоді, значить вийде і зараз подумав Менма.

    – Менма пробач, але в цій справі я тобі не допоможу, каже Хірузен.

    – Зрозуміло! Слухай, я ще хотів запитати дозволи виконувати якісь місії, каже Менма

    Хмикнув Хірузен і сказав: – А в цьому я можу допомогти тобі, але спочатку я особисто перевірю тебе на скільки ти сильний. Приходь сьогодні ввечері на полігон номер 4, там я тебе перевірю і зрозумію які давати тобі можу місій, каже Хірузен

    – Дякую старий третій, каже Менма і вийшов з кабінету Хокаге. ніж через пів години вони зустрілися і вирішили трохи прогулятися і краще зрозуміти обстановку у клані Учиха. Але тільки вони зробили кілька метрів поліція коноху, якою керували саме Учіхи не дозволили їм увійти.

    – кудись прямуєте, каже один із Учих.

    – Та ми просто вирішили пройтися ми тут новенькі в цьому селі, а що не можна, – каже Менма.

    – На жаль, але ні, це територія клану Учиха і ми вирішуємо кому можна відвідувати нашу територію, а кому не можна, каже все той же Учиха.

    – Ми все зрозуміли, каже Менма, і вони з Сакурою розвертаються і йдуть.

    – Думаю, нам краще всього дізнатися інакше все, говорить дуже тихим голосом Менма.

    – Думаю завтра, спробую пройти туди за допомогою техніки заміни, – каже Менма.

    – А може, давай сьогодні, що думаєш, каже Сакура.

    – Старий хоче перевірити мої сили та зрозуміти які місію може мені дати, каже Менма. Менма і Сакура почали просто гуляти Конохою. Він навіть показав Сакуре своє улюблене місце, куди він часто приходив у дитинстві коли йому було самотньо.

    ***

          Через певний час на полігоні номер 4.

    – Ну що готовий, знай я не піддаватимуся тобі, каже Хірузен.

    – А цього й не потрібно, каже Менма. І бій почався, і Наруто створив 10 тіньових клонів і почав нападати на Хірузена, але він швидко зміг розібратися, але коли Хірузен знищив останнього клону на Хірузена з ні звідки з’явилося ще 10 тіньових клонів, які почали оточувати, але він просто підстрибує. і в повітрі використовує техніку клану Сарутобі і випускає з рота попіл, який він підпалив. І після Хірузен призимлився і пара поступово пропадає, але Менми ніде не було дивно, куди він подівся, як раптом земля під ногами Хірузена тріскається і ось залишається кілька міліметрів, але Хірузен дивом встиг ухилиться. Аж раптом ззаду Хірузена хтось приставив руку до нього:

    — Здавайтеся, пане хокаге, каже Менма.

    — Коли ти встиг, то подумав третій.

    – Під час попелу одного клону я сховав під землю, а себе завдяки клону виштовхнув за межі і сховався і чекав, каже Менма. Двоє анбушників були в шоці, що цей хлопець бився на рівні з хокаге.

    – Так, ти сильний і завтра я тобі дам твою місію, але працювати ти будеш на мене і всі звіти мені будешь приносити сказав Хірузен. – Так, старий третій, радісно відповів Менма.

     

    0 Коментарів