Header Image

    Я снідала з Локвудом та Джорджем на кухні. Зараз була середина літа, тому справ та замовлень було небагато, не сезон. У нас навіть зʼявилися вихідні, але сьогодні не такий день. Джорджу треба поїхати в архів,а Локвуда визиває для чогось у ДЕРПІК інспектор Барнс. Нам з Голі, яка повинна скоро приїхати,треба перебрати весь інвентар на та замовити новий. Коли хлопці розʼїхалися по справах, я вирішила по прибирати на кухні до приїзду Голі.

    – Привіт Люсі, Локвуд і Джордж вже пішли?– Зайшовши промовила Голі

    – Привіт, так вони вже розійшлися по справах

    –А, добре

    Ми з Голі пішли перебирати інвентар в підвал.

    Як тільки ми зайшли, Голі сказала

    – Люсі… Нам треба обговорити… Обговорити те що між нами трапилось…

    – Так, напевно ,справді треба. Голі, що ми будемо з цим робити?

    – Я… я не знаю, чесно. – Вона дивилася прямо мені в очі.

    – Я теж, але мені сподобалось те що ми з тобою робили, мені приємні твої дотики, мені подобаєшся ти!

    – Я? Справді? Я думала тобі подобається Локвуд– Дівчина нервово розсміялася.

    – Локвуд? Тобто ти думаєш, що цілувалася я з тобою, а подобається мені він, хапха

    – Люсі, ти теж мені подобаєшся. Ти сподобалась мені з першої нашої зустрічі, я не… я не розуміла своїх почуттів я… Я не знаю як взагалі це сприймати  і що з цим робити, але я хочу бути з тобою

    – І я хочу бути з тобою – Сказала я ,та поцілувала Голі. – Але, що ми скажемо іншим?

    – Звісно все це дивно. Та й нам буде непросто. Що ми скажемо Локвуду і Джооджу? Я не знаю, бо я навіть сама собі цього не можу пояснити. Давай  не будемо нічого говорити їм, поки самі з усім не розберемося.

    – Добр– Вона  не встигла договорити, бо мої вуста накрили її пухкі губи . Я цілувала її так, наче не могла насититися.

    –Ти не проти продовжити що ми почали? – Запитала Голі

    – Пішли в мою кімнату– Запропонувала я

    –Так, добре

    Ми піднялися в мою кімнату та сіли на ліжко, я вирішила задати запитання.

    – В тебе вже був секс?..

    –Ні..А в тебе?..

    – Так, мені було чотирнадцять

    –Ого, вибач за запитання, але чому так рано?..

    Кутики моїх вуст піднялися

    – Село – не люди. – Промовивши, я ледь чутно розсміялася

    –Оу, добре.. – на щастя Голі не стала далі розпитувати

    – Голі ти хочеш цього?

    –Так, Люсі, я хочу тебе

    Перекинувши одну ногу, вона сіла на мої коліна та цілувала мене. Мій язик досліджував її рот та губи. Ми продовжували пристрасно та ненаситно цілуватися. Я зняла з нею футболку та залишила в одному ліфчику.

    – Але, Люсі, я не знаю що і як робити

    – Нічого, я тобі допоможу

    З вуст Голі зірвався тихий стогін, коли мої губи торкнулися її шиї. Я зняла з Голі коротку спідницю і трусики та сіла за її спиною

    – Ти ж мастурбувала собі?

    – Ну так

    На її щічках зʼявився румʼянець

    – Це щось схоже, але приємніше – я поклала рук між її ніг і почала водити. – Ого, ти вже така мокра! Я ще ж навіть клітора не торкнулася!

    – То торкнись – Сказавши це, один кутик її вуст піднявся, але соромʼязливий румʼянець так і не зник

    – Як скажеш – Я торкнулась клітора та почала робити кругові рухи. – Тобі подобається?

    – Так…не зупиняйся!

    Я продовжувала надавати насолоду дівчині ,від чого та почала стогнати

    – Що ти хочеш?

    – Люсі, я хочу побачити твої груди

    Я послухалася та зняла з себе обтягуючу чорну майку

    – І бюстгальтер теж

    Я зняла його і дала Голі роздивитися мої цицьки, а потім сіла назад і притиснула своє тіло до її. Тепер мої груди торкалися її спини. Я засунула в неї два пальці, а великим пальцем продовжувала «бавитися» з клітором

    Голі теж зняла з себе ліфчик. Її груди були неймовірно гарними. Я водила пальцями в середині Голі, а потім додала третій. Я бачила, що вона майже на піку, тому почала інтенсивніше терти клітор

    Простогнавши, юнака дісталася оргазму, та почала важко дихати.Наші губи знову зустрілися. Ми цілувалися, і якщо рай не відчувається так як наші поцілунки, то що це в біса за рай?! Я лягла.

    – Люсі, що мені зробити для тебе?..

    – Ти можеш мені по мастурбувати або зробити куні.

    – Я б зробила тобі куні, але не знаю як…

    – Не переживай це ж в тебе вперше і якщо це буде не ідеально в цьому немає нічого страшного. А я тобі поясню як його зробити.

    – Так? Справді?

    – Гей, ти ж все таки мені робиш приємно – Сівши збоку, промуркотіла на вухо.

    Після того як я приблизно пояснила дівчині як надати мені насолоду язиком,вона спустилися нижче і почала спочатку трохи недбало, але потім більш впевнено водити своїм язиком між моїх стегон. Від чого моя спина вигналася, а очі закатувалися.Коли вона дісталася клітора з моїх вуст зірвався стогон.

    –Ти прекрасна Люсі, твоє тіло прекрасне, твої очі прекрасні, кожен сантиметр твого тіла прекрасний!

    – Голі ти Неймовірна!

    Голі повільно вводила в мене два пальці, а язиком все ще терла мій клітор. Вона почала обережно рухати пальцями, поступово збільшуючи темп. Мені здавалося, що від такого спектру емоцій я просто вибухну!

    — Голі! — Про стогнала я, коли вона довела мене до піку

    Голі лягла біля мене і ми ще трохи по ніжилися в ліжку цілуючи одна одну.

    – Голі в тебе не погано вийшло куні

    – Справді?

    Моєю відповіддю на питання був поцілунок. На скільки нам б не хотілося ще полежати, ми розуміли що інвентар сам себе не перебере. Тому одягнувшись, ми з Голі попрямували в підвал зайнятися ним.

                                           ***

    Ближче до вечора приїхали Джордж і Локвуд і ми всі разом повечеряли, обговоривши всі робочі справи та просто життя за чашками запашного чорного чаю з молоком та солодким тортом. Ми розійшлися по своїх кімнатах, Голі поїхала додому.

    Мені стало сумно без неї. Я почала думати про те як було б добре засинати обіймаючи її, а прокинувшись бачити на її гарненькому обличчі сонячні промені. Мріючи про це я заснула.

     

    0 Коментарів