Header Image

    Наруто та Сакура потрапили в минуле

    Опис:


     

    Вони дійшли швидко до лікарні де, поки лежав маленький Наруто. Вони з Сакурою зайшли всередину і підійшли до стійки адміністрації і сказали:

    – Ми хочемо забрати Узумакі Наруто, сказав Менма (взрослий Наруто)
    – Вибачте, але за розпорядженням хокагі ніхто не може забрати цю дитину, – сказала дівчина за стійкою адміністрації.

    І Наруто простягає їй листок від хокаги, і дівчина все зрозуміла і провела їх до главного лікаря. Через декілька мінут вони дійшли до кабінету головного лікаря, який стежив за дитиною і в разі чого доповідав відразу хокагі, якщо щось піде не так. У двері постукали.

    – Так-так увійдіть, – сказав головний лікар.
    – Можна, до вас тут двоє людей від хокаги, – сказала дівчина з адміністрації.
    – Так хай увійдуть, – сказав головний лікар.

    І вони зайшли до кабінету, а дівчина вийшла і швидше за все, пішла на пост.
    – І чим можу допомогти чи ви швидше за все за дитиною, питає головний лікар
    – Так, коли ми можемо забрати його, сказав Менма (взрослий Наруто) і простягнув спеціальний лист від хокаги, який він показав дівчині на вході.
    – Я все зрозумів ви можете забрати вже сьогодні, мені тільки потрібно підготувати кілька паперів, сказав головний лікар.
    – Чудово, хором сказали Менма і Сакура і посміхнулися.

     

    ***

    За кілька годин документи були всі готові та віддані їм. І лікар провел їх, де лежав маленький Наруто і Сакура взяла його на руки.
    – Який він гарний, подумала Сакура і згадала невеликі уривки зі свого дитинства.

    Початок флешбеку

    Сакура згадала, як вона проходила один раз разом із мамою поруч із ігровою плащадкою і там сидів хлопчик дуже сумний. А потім прийшло кілька старших хлопчиків і почали його бити. Сакура хотіла щось зробити на той момент, але мама прискорилася.

    Кінець флешбеку

    Сакуре після цього стало дуже сумно від цього і сказала в голові.
    – Тепер я дбатиму і про тебе малюк і про тебе Менма.

    Через деякий час вони вийшли з лікарні та попрямували до будинку. І вже за годину вони відчиняли двері будинку. І побачили що на полицях та на столі і скрізь почала збиратися пилюка. Так потрібно навести лад сказала Сакура. Наруто після цього створив 10 тіньових клонів і почав наводити у  будинку лад. Сакура піднялася і знайшла невелику дитячу і як зрозуміла це мала бути дитячою кімнатою Наруто, якби вони не загинули. Сакура поклала дитину в ліжечко, а сама вийшла і вирішила допомогти Менмі (взрослий Наруто).
    – Менма слухай я напевно схожу і куплю хоч якісь продукти за ті гроші, які дав хокагі, малюка поклала в ліжечко він зараз спить, якщо прокинеться похитай його, каже Сакура і вийшла, а Наруто продовжив прибирати разом із клонами.

    Сакуре довелося йти майже на інший кінець села щоб знайти робочий магазинчик і купити їжі, тому що більшість ще магізинів або закриті ще, або ще не встигли відкритися. У магазині Сакура зустріла свою маму Мебукі Харуно і боялася щоб та її не впізнала, і вирішила якось с ховатися і випадково за діває полицю що з неї побадали упаковки. Мебукі обернулася і вирішила допомогти, і вони швидко все підняли.
    – У тебе дуже гарне волосся, як у моєї дочки, сказала Мебукі.
    – Дякую, сказала Сакура.
    – До речі, я тебе раніше не бачила в Конохе, як тебе звуть, сказала Мебукі.
    – Мене… мене звати Сакура Узумакі, сказала невпевненим голосом Сакура.
    – У тебе прізвище як у дружини четвертого хокаге, сказала Мебукі.
    – Знаю, ми з чоловіком тільки сьогодні прибули, – сказала Сакура
    – Зрозуміло! Ти якщо, що заходь, покажу тобі нашу дитину, сказала Мебукі.
    – Добре, сказала Сакура трохи хвилюючись

    Вони купили те, що мали і пішли кожна у свій бік.

     

    ***

    Через деякий час Сакура була вже вдома, а Наруто закінчував уже прибирання і, коли побачив Сакуру з пакетами, підбіг до неї і забрав важкі пакети і відніс на кухню.

    – Малюк пару разів прокидався я його похитав як ти і сказала, сказав Менма (взрослий Наруто)
    – Молодець! І Сакура знайшла фартух, який весів на кухні, і одягла його і почала щось швиденько готувати.

    Менма вирішив розглянути будинок, де його батьки жили і де він повинен був теж жити. Вирішив зайти в кабінет батька і знайшов безліч різних сувоїв в яких печаті і вирішив подивитися і навіть знайшов сувій техніки летючого Бога Грома. Може трохи пізніше спробую навчитися, а потім навчу і самого себе, сказав у слух Наруто. І поки що поклав сувій назад і вийшов із кабінету. І тільки-но Наруто вийшов Сакура його покликала їсти, Наруто зайшов ванну кімнату і помив руки і потім спустився до столу і Сакура з Менмою почали їсти.

    Сакура розповіла, що зустріла сьогодні свою маму, але вона її не впізнала принаймні поки що й навіть кликала нас у гості.
    – Зрозуміло, сказав Менма.
    – Щось трапилося, сказала Сакура.
    – ні але я подумав якщо ми повернулися може ми можемо змінити не тільки моє життя а та врятувати багато інших, сказав Наруто.
    – а якщо ми зробимо лише гірше, каже Сакура.
    – я думаю гірше ніж буломи не  з можемо зробити. Ми повинні спробувати врятувати клан Учиха, і тоді Ітачі не виріже свій клан, а Саске не покине коноху, каже Наруто.
    – Так, ти маєш рацію і що ти думаєш робити, каже Сакура
    – Для початку потрібно знайти одного Учіха в клані як і в селі він вважався легендарним. Його навіть начебто боялися з інших сіл. Тільки я не можу згадати, як його звали. Шіцео, Шієо, Шао, тупо не пам’ятаю, але знаю що Ітачі вважав його найкращим другом, каже Наруто.
    – але робитимемо все разом, каже Сакура
    – Добре, сказав Наруто
    – І треба знайти Джіраю і Тсунаді раніше, ніж вони з’являться в наших життях, – сказала Сакура.
    – Так ти маєш рацію, сказав Наруто
    – Але всім цим займемося завтра, а зараз давай відпочивати, сказала Сакура
    – Ти йди, а я приберу посуд і прийду, сказав Наруто

    Сакура пішла на гору у вану кімнату, а Наруто почав прибирати. Через деякий час Сакура вийшла із ванної та зайшла до дитячої де спав маленький Наруто. А Менма тим часом закінчив і пішов у душ. А Сакура зайшла до спальні розстелила і лягла, через деякий час Наруто вийшов і пішов також до спальні. І він побачив Сакуру, що лежала на ліжку, і трохи від цього почервонів і поліз у шафу і знайшов там спальник і почав теж готуватися до сну.

    – Менма, ти спатимеш на підлозі, лягай поруч, трохи збентеженим голосом сказала Сакура
    – Ти точно не проти я ж можу спати на підлозі все гаразд, каже трохи невпевненим голосом Менма(взрослий Наруто)
    – Та я впевнена, сказала Сакура і Наруто почав лягати поряд із Сакурою.

    І Сакура його обійняла, а Наруто обійняв Сакуру і так вони заснули.

     


    сувоїв – це свиток

     

    0 Коментарів