Header Image

    Погортавши пару сторінок, Курото зупинився на одній місії, яка дуже його зацікавила.

    Місія полягала в придушенні блукаючих шинобі в Країні Вогню.

    Бої між шинобі досконала буденність для місії А-рангу, тому Курото треба завжди пам’ятати три речі при виборі місії:

    – Відстань або місце виконання місії не повинно бути надто далеким. Будь-яке може статися, оскільки війна шинобі тільки затихла, її відлуння можуть донестися до нього у вигляді Сасорі Червоного піску або інших шинобі S-класу. Курото не може ризикувати.

    – Ціль місії, тобто. ворог, якого треба перемогти, не повинен бути надто сильним.

    – Останнє: за ворогом не має бути доброї підтримки. Курото не хотів наживити собі ворога, який рано чи пізно вдарив би його ножем по спині. Жодної навченої злості чи помсти. Досить і Сасорі.

    І якщо місія з придушення блукаючих шинобі країни Вогню ідеально підходить під усі критерії, її то й Курото візьме.

    Вибравши, Курото дав файл Гаю, якому не терпілося поглянути на мету місії. Курото запитав: “Як щодо цієї місії?”

    – Гай швидко пробігся очима за описом місії: “Не заперечую”

    – “Ну раз ти згоден, візьмемося за неї”, – підсумував Курото.

    -“Мхм…” – погодився Гай.

    Залагодивши з паперами, Курото взяв місію і два чунина вирушили в дорогу.

    Дорогою Курото аналізував усі дані, які дав центр завдань.

    Замовником був Дайме із народу Вогню.

    Блукаючі шинобі напали на кілька сіл поблизу кордону Країни Вогню. Були втрати як людські, так і матеріальні. Згідно з звітами, їх було близько 5 або 7 шинобі. Імовірно з села Прихованого Туману, сила на рівні Чуніна, а методи розправи дуже жорстокі.

    Третя війна шинобі привнесла у світ багато блукаючих шинобі. Коноху це теж не оминуло. Шинобі-відступники тікали з великих сіл чи країн і намагалися більше не привертати їхню увагу до себе. Але не цього разу. Ці ж нападали на села народу Вогню так нахабно, що є явним натяком на серйозну проблему.

    “Ніхто не наважився б так відкрито грабувати села країни Вогню. Значить, вони впевнені у своїх силах. Будь готовий до доброї битви, не дай дурній помилці перервати твоє життя!” – Курото давав повчання Гаю.

    Гай кивнув йому у відповідь.

    Курото помітив, що Гай серйозно нервував. Це було зрозуміло з його відповіді.

    “Не нервуй так, я кажу те, що належить говорити в таких випадках. Це просто шинобі, яким заманулося напасти на цивільних. Не роби помилок і все буде в порядку”

    -Гай слухав його і стискав міцніші кулаки: “Я їх не боюся!”

    Курото посміхнувся у відповідь на його слова та дії.

    ***

    Кілька днів по тому.

    Курото і Гай пройшли весь шлях до села, на яке напали.

    По ній було видно, що напали зовсім недавно.

    Все село посипане трупами, в повітрі стояв щільний запах крові, скрізь були чутні крики і стогін тих, хто вижив.

    Курото і Гай були вражені жахливим видом села. Бачити таке не вперше, їм і раніше доводилося бачити таке наприкінці війни. Страждання просто народу від рук шинобі.

    Вже в селі Курото підійшов до того, хто вижив, і запитав: “Ми шинобі зі Схованого Листа, ви можете описати нападників?”

    Його обличчя було затьмареним, він дивився на Курото, а в очах була бездонна скорбота: “Я не знаю, хто вони такі! Вони просто вбивали, вбивали, а потім…. а потім….. вони…” . пішли….. коли вбили всіх” Він почав плакати, поки говорив.

    Курото хоч і був вражений, але його вид села не подіяв так сильно: “Скільки людей було? Як давно вони пішли? Ви бачили, в якому напрямку?”

    Поки Курото питав, хто вижив, вказав рукою: “Туди вони пішли! Я… я не знаю… скільки їх було. Кілька годин тому”

    Курото дивився у напрямку, вказаному тим, хто вижив: “ми вирушимо в погоню!”

    Гай, що стояв навпроти нього, кивнув, переповнений люттю: “Мхм!”

    Для людей з клану Х’юга стеження за ворогом було однією з основних практик. Кожен член клану на полі битви був чудовим слідопитом.

    Курото був серед них. Він швидко напав на слід ворога, опинившись незабаром біля болота.

    Тут було багато слідів, чітких. явних, чому Курото зробив висновок: “Відомості в описі до місії майже вірні, ворогів п’ятеро, і вони не намагаються замісти сліди або приховати свою силу, значить вони просто дуже поспішали”

    -Гай сердився: “Так чого ж ми чекаємо, давай наздоженемо їх!”

    – Проте Курото похитав головою, вказуючи на високе дерево поблизу: “Не панікуй, подивися на мох на тому дереві!”

    -Гай озирнувся на прохання Курото і помітив сліди від ніг на корі високого дерева. Він замислився: “Звідки там сліди? Невже ще хтось за ними стежить?”

    Ці сліди на болоті відрізнялися від іншого на дереві. Другий слід явно залишений іншим шинобі.

    “Скоріш за все так і є. Ми взялися за цю місію, тому інших виконавців бути не повинно. Залишається лише один варіант – це село Прихованого Туману” – сказав Курото, думаючи про третій бік, який міг бути втручений у цей конфлікт.

    Його припущення не безпідставні. Якщо блукаючі шинобі були з села прихованого Туману, то тільки вони могли відправити погоню слідом за шинобі свого ж села.

    І коли місія стосується всіх п’яти великих сіл шинобі, Гай здається, вичерпав варіанти подальших дій: “Тоді що нам робити?”

    -“Всі, хто стояти на нашому шляху до виконання місії вважаються нашими ворогами!”

    -“Але….”

    -“Жодних але, в погоню”

    Не втрачаючи слідів з поля зору, Курото і Гай незабаром наздогнали два загони, які, здавалося, билися.

    Всього чотири шинобі, одягнені в уніформу Анбу, тільки у лідера не було маски Анбу, натомість він обмотав нижню частину обличчя пов’язкою. Курото впізнав його, Момочі Забуза.

    З іншого боку були двоє людей, обидва з Анбу Конохи, один був молодший, з блідим волоссям. Навіть у масці лисиці Курото легко впізнає шинобігенія свого покоління. Хатаке Какаші.

    Вони мали ось-ось розпочати бій.

    Побачивши ще більше шинобі Конохи, Забуза підняв свій довгий меч, ніби хотів напасти першим.

    Курото з дерева дивився на Анбу Прихованого Туману:

    -“Ідіть!”

    -Забуза побачив, як пихато Курото говорив з Анбу: “Ти хочеш померти?”

    -Курото не потрудився відповісти Забузі, наказуючи Гаю: “Гай, навчи їх манерам спілкування з Шинобі Конохи”

    Гай уже звик отримувати накази від Курото та виконувати їх беззастережно. його не хвилювало, що ворогом йому був Анбу Прихованого Туману. Просто дайте Забузі і Гаю битися один на один.

    Як шинобі, який практикує тайдзюцу, Гай домінував у бою з ним, не даючи йому шансу використати ніндзюцу.

    Але Забуза не такий простий, він був впевнений у собі та своєму мечі.

    Вони обмінялися помахами меча та стусанами!

    Момочі Забуза, знаменитий шинобі Прихованого Туману. Зараз він ще не став одним із Семи Мечників Тумана, але таланти видавали його серед однолітків. Відточені та швидкі рухи становили крайню небезпеку для ворога.

    Майто Гай переживав зростання своєї сили, спритності, швидкості. Він уже не той Гай з академії, з якого всі сміялися.

    Бій розпалювався, їм потрібно було більше місця для маневру. Решта з Анбу Прихованого Туману навіть відступила, даючи їм можливості для маневру.

    Незабаром Гай замахнувся ногою, цілячись у голову Забузи, але той зміг підставити рукоятку меча. Від удару обидва відлетіли в різні боки… і на полі запанувала тиша.

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    0 Коментарів