Header Image

    Наруто та Сакура потрапили в минуле

    Опис:


     

    Коли відкрили ворота і вони увійшли всередину і Сакура подивилася на гору, її теорія підтвердилася.

    – Наруто подивися на гору хокаге – вздохнувши, промовила Сакура.
    Наруто піднімає голову і дуже сильно дивується.
    – що чому немає обличчя п’ятої!?, каже Наруто.
    Наруто, ти так і не зрозумів, і Сакура якомога тихіше сказала, що вони, напевно, потрапили в минуле після нападу дев’ятихвостого.
    – Тепер все мені ясно начебто і що ми будемо робити? – запитує Наруто.
    – Зараз дійдемо до Хірузена там вже спробуємо щось придумати поки сама не знаю, каже Сакура.

    ***

     

    І вже через деякий час вони були біля дверей Хокаге. І один з анбушників постукав:
    – Хокаге-сама можно?
    – Так, що сталося? – каже Хірузен.
    – Ми тут знайшли двух людей, які хотіли увійти через головні ворота, ми намагалися розпитати, хто вони, але вони до пуття нічого не сказали, вони говорили, що ми маємо знати їх… і щось про п’ятого хокаге – каже анбушник
    – гаразд нехай увійдуть, зараз розберемося з ними.

    Анбушник відчинив двері і наша парочка увійшла до кабінету Хокаге. Хірузен одразу звернув увагу, що жовтоволосий дуже сильно схожий на Мінато, і головне, що в нього такі самі смужки, як у маленького Наруто, та й ще протектор ліста, а рожеволоса нікого поки що не нагадувала йому, але на протекторі було написано об’єднані сили.

    – І хто ви і чому в тебе на протекторі написано що ти з села прихованого листа, а в тебе об’єднані сили? -запитує Хірузен.

    – “Блін ми забули прибрати” подумала Сакура.

    І виникла невелика пауза… Наруто вирішив почати першим.

    – Старий, хіба я тобі нікого не нагадую?
    – Так, ти мені нагадуєш декого, але краще скажіть, хто ви? – запитує Хірузен.
    – Я, Наруто Узумакі, син четвертого хокаге Мінато Намікадзе і Кушини Узумакі, а це Харуно Сакура, в це, звичайно, важко повірити, але ми з майбутнього.
    – Так у це важко повірити хочу сказати, а крім слів чим ще ви можете довести, каже Хірузен.
    – Тим що в мені запечатаний дев’ятихвостий лис, як і в маленькому мені, – каже Наруто і вивільнив невеличку частинку щоб довести їм. Анбу трішки схопилися за зброю і направили на них, адже вони хотіли зберегти безпеку Хокаге. А Наруто просто вимкнув чакру Курами і все!
    – Зрозуміло! І що ви робитимете далі, запитує Хірузен
    Наруто трохи подумав і сказав:
    – Старий третій, дозволь наглядати, а вірніше взяти опіку над самим собою. Я буду за ним наглядати і зроблю все можливе, щоб він не пережив усе те ж саме, що і я, – каже Наруто.
    – Це, звісно, добре, але чи не боїшся, що від цього зміниться майбутнє і ти просто зникнеш? – каже Хірузен, склавши руки на стіл і стиснувши долоні в замок.
    – Якщо я і зникну, то до цього моменту я постараюся навчити всього того, що сам знаю, і щоб він зміг завести друзів і знайти збоченого відлюдника! – каже Наруто
    – Збоченого відлюдника, це ти про Джирайю? -трохи сміючись каже Хірузен.
    – Так, він все таки мій хрещений як і його -говорить Наруто
    – Гаразд, я дозволяю тобі і ось від мене цей документ, покажеш його і можеш забрати маленького себе – каже Хірузен простягнувши документ.
    – І до речі, я думаю, тобі варто змінити ім’я, щоб не було в нас двох Наруто, сказав Хірузен.

    Наруто трохи подумав і пригадав, як одного разу Обіто відправив їх в інший вимір, де його звали всі Менмою.
    – Кличте мене тоді Менма Узумакі – каже Наруто
    – Добре! А тебе як називатимуть тоді – подивився Хірузен на Сакуру.
    Сакура трохи подумала і вирішила.
    – Залишу своє ім’я, але прізвище зміню – каже Сакуру.
    – І на яке ж? -запитує Хірузен
    – Узумакі Сакура! Я допомагатиму Наруто, а то без мене він не впорається і так у дитини буде хоча б якась сім’я, каже Сакура.

    Наруто подивившись на Сакуру і хотів було поцілувати, але постарався поки що утриматися.

    – Тоді приходьте завтра, я видам вам ваші нові документи, і, до речі, Наруто, а точніше, Менма, візьми ці ключі, це дім твоїх батьків, – каже Хірузен.

    Наруто від цього трохи ледве не розплакався, але взяв ключі, і вони з Сакурою пішли з резеденції Хокаге.

    Хірузен віддав двом анбушникам наказ

    – Щоб перші п’ять днів не спускати з них очей, ясно вам усім.

    – Є хокаге-сама! – сказали всі анбушники і зникли.

     

     

    0 Коментарів