Header Image

    Спартак, усе ще перебуваючи в шоці від несподіваної появи тут Яновича, сказав перше, що спало на думку:

    – Ти вагітний?

    Женя дивився на нього, здивовано кліпаючи очима, не відразу розуміючи, що сказав чоловік. Коли до нього дійшов сенс сказаного, кучерявий почервонів і вдарив коханого по руці, яка лежала на столі.

    – Що ти таке кажеш? Як я можу бути вагітним, дурнику?! – знервовано обурювався Женька. Трохи заспокоївшись, він продовжив: – Ні, я не вагітний. Відсьогодні я працюватиму тут у відділі з пошуку та затримання мафіозних угруповань помічником. Майже як ти, тільки в іншому відділі! – грандіозно і широко усміхаючись пояснив Женя.

    – Що…?

    Спартак був у шоці від новини, яку почув від коханого. Чоловік був охоплений хвилюванням, яке накрило його з головою. 

    – Ти серйозно? Це небезпечна справа. Ти впевнений, що хочеш у це втручатися? Ти ж викладач історії в універі.

    – І що? Звичайно, я впевнений, – безтурботно відповів Женька, не помічаючи невдоволення в голосі Спартака. – Я дуже зацікавлений у цьому і вважаю, що можу допомогти.

    – Але ти ж розумієш, наскільки це небезпечно? – продовжував наполягати Спартак, намагаючись зберігати спокій. – Ця справа пов’язана з мафією, і ти можеш опинитися в небезпеці.

    Женя помітив, що коханий не так радісно сприйняв цю новину, як він сподівався. 

    – Але я ж не один, я буду працювати з поліцією, – заперечив кучерявий. – Я можу допомогти, і я хочу це зробити.

    Спартак почав сердитися, але не показував своїх емоцій. Йому було важко приховати своє занепокоєння і страх, але він намагався залишатися спокійним.

    – Я не розумію, – спантеличено сказав Женя. – Чому ти такий незадоволений? Я думав, що ти будеш радий за мене.

    Спартак заплющив на мить очі, глибоко вдихнув і видихнув, намагаючись повернути собі самоконтроль і не лякати коханого. Потім він подивився на Женьку поглядом, сповненим ніжності та хвилювання.

    – Не в цьому справа, сонечко. Твоє прагнення допомагати слідству похвальне і я пишаюся тобою. – Женя усміхнувся, коли почув слова коханого. – Але я хвилююся за тебе, розумієш? Я не хочу, щоб ти наразився на небезпеку і твоє життя опинилося під загрозою. Я не переживу, якщо з тобою щось трапиться… Розумієш?

    Женя був приголомшений тим, що почув. Вiн не очікував такої несподіванки від Спартака. Кучерявий розумів, що Спартак побоюється за його життя і хоче захистити від будь-яких небезпек, які можуть виникнути під час роботи. Чоловік кивнув.

    – Звісно, я розумію, що це небезпечно, але я прекрасно знаю, як захистити себе, – відповів Женька із впевненістю, а потім усміхаючись. – Тим паче, у мене є ти.

    – Женя… – благальними очима дивився на коханого Спартак, сподіваючись, що той усе ж змінить думку.

    Женя доторкнувся своїми долонями руки чоловіка і, проникливо і з любов’ю дивлячись йому в очі, промовив:

    – Усе буде добре, Спартачку.

    Спартак хвилину мовчав, не показуючи жодних емоцій, потім знову важко зітхнув і кивнув. Він боявся, що Женька, його Женька, може стати мішенню для мафії, якщо він почне працювати з цією справою.

    – Добре. Тільки будь обережним, добре? – з надією попросив чоловік.

    Женя усміхнувся і кивнув, погоджуючись.

    – Я кохаю тебе.

    – Я тебе теж.

    Залишок обідньої перерви чоловіки сиділи і спілкувалися на різні теми. Вони так давно не бачилися і дуже скучили один за одним. Таке відчуття, ніби вони не бачилися місяцями, і тепер вони знову разом, щоб наздогнати згаяне. Незадовго до кінця перерви Женьку покликав хтось із нових колег, щоб продовжити роботу. Чоловік сумно подивився на коханого, але отримавши від нього обнадійливий кивок і запевнення в тому, що сьогодні вони підуть додому разом, усміхнувся наостанок і пішов звідти.

    Спартак залишився на самоті доїдати свій обід. Але в чоловіка геть пропав апетит. Його думки плуталися, і він не міг знайти рішення в цій складній ситуації. Він розумів, що має приховати свій зв’язок із мафією від Женьки, щоб не наражати його на небезпеку. Але водночас він не міг відмовитися від своїх обов’язків перед мафією.  

    Спартак нервував, думаючи про те, що мафія може дізнатися про те, що Женя працює на поліцію, і що він сам може потрапити в небезпеку. Він розумів, що має зробити все можливе, щоб зберегти свою таємницю і захистити свого партнера. Він намагався тримати себе в руках і не допускати жодних непорозумінь.

    В його голові крутилися різні думки і плани, і він уже почав думати про те, як можна приховати свій зв’язок з мафією і забезпечити безпеку для себе і свого коханого. Він розумів, що йому доведеться бути дуже обережним і зробити все, щоб Женя не потрапив у біду. Чоловік знав, що це не буде легко, але він був готовий зробити все, що було потрібно, щоб захистити свою кохану людину.

     

    0 Коментарів