Header Image

    Ранок був прохолодним і спокійним, немов природа приготувала необхідну тишу для того, щоб кожен міг сповна зосередитися на своїх справах і поміркувати про прийдешній день. Женя прокинувся раніше, сповнений особливого передчуття, нібито він готувався до зустрічі із самою долею. Він повільно піднявся з ліжка, відчуваючи неприємний холод, і потягнувся, немов хотів дотягнутися до небес.

    Через кілька хвилин, він уже сидів за столом, снідаючи і насолоджуючись тихим ранком. Чоловік хвилювався, розмірковуючи про те, як Спартак сприйме його сюрприз. Після сніданку Женя пішов у кімнату і почав збиратися, настрій його був бадьорим і радісним. Він одягнув свій улюблений костюм, який підкреслював його струнку фігуру, і обережно застібнув ґудзики на сорочці. Кучерявий спробував розчесати волосся, але, не досягнувши особливого успіху, кинув цю справу. І все одно він мав настільки привабливий вигляд, що міг би затьмарити сонце. Він усміхнувся, уявляючи, як Спартак зрадіє йому, коли побачить його.

    Женя покинув будинок і попрямував до поліцейського відділення. Його настрій був веселим і життєрадісним, немов він був огорнутий радістю і щастям. Чоловік прийшов до відділку і пройшов через металеві ворота. Він хвилювався, але впевнено тримався свого рішення. Його серце калатало, коли він увійшов до будівлі відділку. 

    Оглядаючи численні столи з комп’ютерами та купою паперів, за якими сиділи й працювали люди, Женька попрямував до кабінету шефа. Коли він нарешті дістався дверей кабінету, він завмер на мить. Він зробив глибокий вдих і видих, перш ніж відчинити двері й увійти.

    Кабінет шефа поліції був просторим і залитим яскравим світлом. На стінах висіли фотографії високопосадовців і класичні портрети попередників шефа поліції. Стіл із темного дерева займав центральне місце в приміщенні, за яким сидів шеф поліції, чекаючи на гостя.

    Женя повільно наближався до столу, його серце билося так сильно, що він міг почути його в грудях. Шеф поліції уважно дивився на нього, але не проявляв жодних емоцій. Кучерявий відчув, що його горло сухе, i почав розповідати про те, що його привело сюди. Він говорив із почуттям і впевненістю, які надавали його словам більшої переконливості.

    Коли Женька завершив свій виступ, Іванов ненадовго затих, задумливо дивлячись на нього. Потім він кивнув, демонструючи свою згоду.

    – Я зрозумів, – нарешті вимовив шеф. – Мені розповіли про твою ситуацію. Думаю, твоя робота нам згодиться в пошуках.

    Янович широко усміхнувся, отримавши своєрідний комплімент своїм навичкам.

    – Тільки тебе ж попередили про те, що ти маєш діяти відповідно до закону і не порушувати конфіденційності? – уважно дивлячись на Женю, запитав Іванов.

    Женя кивнув, і Іванов додав:

    – Чудово, тоді можеш йти знайомитися з новими колегами і матеріалами справи. Вони тобі все пояснять.

    – Спасибі, – із сонячною усмішкою промовив Женька і, розвернувшись, вийшов із кабінету.

    Він пройшов довгими коридорами, жваво вітаючись із перехожими, і попрямував до свого кабінету. Коли Женя увійшов до кабінету, то побачив кілька нових осіб, які займали свої робочі місця. Він чемно привітався з кожним із них і представився. Йому було приємно бачити нових людей, з якими він міг би співпрацювати. 

    Потім він почав знайомитися з матеріалами справи, які були йому надані. Його очі пройшлися по різних документах, він прочитав кожен звіт і переглянув усі фотографії та відео, пов’язані зі справою. Він намагався запам’ятати всі деталі і знаходив незвичайні факти, які могли б допомогти в розслідуванні.

    Під час обідньої перерви Женя вирішив знайти коханого і розповісти все. Він був сповнений радості та бажання поділитися своїми новинами з коханим і вирушив на пошуки Спартака. Він очікував знайти його в загальній кімнаті, але там було порожньо. Янович вирішив, що Спартак уже пішов на обід і пішов у їдальню, сподіваючись знайти його там.

    Кучерявий швидко пройшовся їдальнею, оглядаючись на всі столи, шукаючи свого Спартака, і знайшов за одним зі столів, де він сидів. Чоловік усміхнувся і радісно підійшов до коханого, вигукуючи:

    – Спартачку!

    Почувши дзвінкий і такий рідний голос Женьки, Суббота різко обернувся на джерело звуку і побачив, як до нього наближається сонечко. Він спостерігав широкими очима за тим, як Янович займає місце навпроти нього і, яскраво усміхаючись, говорить:

    – Привіт, Спартачку! Я так скучив, – трохи сумно пролунало від Жені, – але! У мене є для тебе новина!

     

    0 Коментарів