Header Image

    Хочу подякувати тгк Кольорові жабки (https://t.me/podcast_terapja) і тгк Змії в окулярах (https://t.me/w1xvell)  за чудові відео та ідеї. Окремо дякую талановитим https://www.tiktok.com/@_nicely_1 та https://www.tiktok.com/@w1xvell

    За мотивами відео https://www.tiktok.com/@_nicely_1/video/7212245104172616965 та https://www.tiktok.com/@w1xvell/video/7215701663032560901

     

    Розділ 1

    Сонячні промені, що проникали крізь фіранки, ніжно пестили його обличчя, будячи його з глибокого сну. Чоловік повільно розплющив очі, і перше, що він побачив, були блакитні очі його коханого, в яких відбивалася любов і ніжність. Їхні тіла були сплетені в обіймах, немов вони не хотіли відпускати один одного.

    Янович відчував тепло і безпеку в міцних обіймах Спартака, ніби він знайшов своє місце в цьому світі. Він лежав тихо, не бажаючи порушити момент їхнього щастя. Він просто любив цього чоловіка, любив його сильніше, ніж будь-що на світі.

    Женя обійняв свого коханого ще міцніше і заплющив очі, ніжно усміхаючись.

    – Сонечко, час вставати. У тебе сьогодні перша лекція і в мене клієнти, – тихо сказав Спартак, лагідно перебираючи м’які кучері свого хлопчика.

    Женя тільки щось неясно промичав, не бажаючи вилазити з такого затишного гніздечка, але почуття відповідальності змусило його розплющити очі. Він глянув на Спартака сонними, як у совеняти, очима, м’яко усміхнувся і потягнувся за ранковим поцілунком. Блакитноокий залюбки відповів, не поглиблюючи поцілунку і ніжно торкаючись губ кучерявого дива.

    – Доброго ранку, Спартачку, – сонним задоволеним голосом сказав Янович.

    – Доброго ранку, кошеня, – усміхнувся у відповідь молодший.

    Женя перекинувся на ліжку, захоплюючи за собою ковдру і кутаючись у неї, мов гусінь.  Спартак, спостерігаючи за цією дитячою витівкою, закотив очі, усміхнувся і перший виліз із ліжка, вирушаючи у ванну кімнату.

    Кучерявий ще трохи полежав у теплому коконі ковдри і, зрештою, підвівся з ліжка, прямуючи до кухні. Він хотів приготувати щось смачненьке своєму коханому чоловікові, бажаючи його порадувати з ранку.

    Виходячи з ванної кімнати, Спартак відчув свіжість і легкість після ранкового душу. Він попрямував на кухню, керований запахами звареної кави й апетитного сніданку. Чоловік зупинився на порозі кухні, насолоджуючись картиною, що постала перед ним.

    Ранкове світло проникає в кухню крізь відчинене вікно, і на тлі такої ідилії чоловік у м’ятій піжамі, з кучерями, що розсипалися, стоїть біля плити й готує сніданок, тихенько наспівуючи якийсь веселий мотив. У цій атмосфері затишку і тепла можна відчути справжнє душевне заспокоєння.

    Не витримуючи, Спартак обійшов кухню, прямуючи до свого сонечка. Він обхопив своїми міцними татуйованими руками талію свого хлопчика, м’яко цілуючи його у плече. Женя здригнувся від несподіванки. Утім, він швидко розслабився в надійних руках свого коханого. Він довіряв йому беззаперечно.

    – Я кохаю тебе, – тихо промовив Спартак на вушко старшого, цілуючи в шию.

    Женя обережно розвернувся в обіймах молодшого і, м’яко обхопивши долонями його щоки, пригорнувся ближче до міцного тіла.

    – Я більше… – прошепотів Женя в губи коханого, одразу ж ніжно цілуючи.

    Вони насолоджувалися цим моментом, наче час сповільнив свій плин, щоб дати їм можливість повністю відчути кожну мить цього ніжного поцілунку. Усе навколо завмирає, їхні серця б’ються в унісон, і вони відчувають себе як єдине ціле. Женя прикрив очі від насолоди, відчуваючи себе в безпеці в обіймах Спартака, поки молодший лише сильніше притиснув до себе свого сонячного хлопчика, не бажаючи відпускати ні на мить.

    Жені не хотілося зупиняти поцілунок, але сніданок уже був готовий. Він відійшов від Спартака, тяжко дихаючи і усміхаючись.

    – Спартачку, я приготував нам сніданок, – сказав старший, ніжно дивлячись в очі своєму блакитноокому. – Сідай за стіл.

    Спартак дивився на своє диво, відчуваючи спокій і тепло в серці. Чмокнувши наостанок коханого, чоловік сів за стіл, чекаючи на Яновича.

    Після сніданку кожен збирався на роботу, у процесі обмінюючись думками про те, що краще вдягнути, і плани на день. Ще раз перевіряючи наявність усіх потрібних для лекцій матеріалів, Женя вже стояв на порозі, чекаючи поцілунку від коханого.

    Спартак не змусив себе довго чекати. Він підійшов до Жені і глибоко поцілував, змішуючи їхнє дихання в єдиному ритмі, створюючи танець життя. У їхньому поцілунку була вся та любов і відданість, яку вони відчували один до одного. Поцілунок тривав кілька секунд, але залишив за собою відчуття, що час зупинився. Коли вони розійшлися, в їхніх очах відображалася та сама пристрасть і любов, що й у момент поцілунку. Вони всміхнулися один одному, і Женя, яскраво усміхаючись, вийшов із квартири, прямуючи до універу.

    Спартак усміхався вслід своїй найдорожчій людині, поки за ним не зачинилися двері. Усмішка спала з обличчя чоловіка, роблячи жорсткішими його риси. Тінь впала на обличчя, створюючи образ безжальної і холодної людини.

    Спартак вернувся в кімнату, почувши звідти звук телефонного дзвінка. Він похмурим поглядом подивився на ім’я того, хто дзвонить, і прийняв дзвінок.

    – Слухаю.

    – Я чекаю на тебе через годину. Є справа, – грубий голос пролунав із динаміків, змушуючи Спартака скривитись.

    – Зрозумів.

    Співрозмовник скинув дзвінок і Спартак опустив телефон, кидаючи його на ліжко. Він підійшов до вікна, із задумливим поглядом дивлячись на місто, що прокидається.

    Спартак є визнаним фахівцем у галузі психотерапії та психології серійних убивць і психопатів, що відрізняє його на фоні інших людей. Його бездоганна репутація в професійних колах слугує не лише показником високого рівня знань і вмінь, а й уособленням надійності та відповідальності. Він завжди готовий до ситуацій, які можуть виникнути, і здатний передбачити наслідки своїх дій.

    Однак, він не зміг передбачити того, що завдяки його батькові-алкоголіку його життя зміниться не на краще. Тепер Спартак змушений виплачувати борг лідеру підпільного мафіозного угруповання, і стати його частиною.

    Чоловік завжди намагався триматися осторонь від кривавих діянь і не порушувати закони держави, розуміючи, що це може призвести до ще серйозніших проблем. Усі його дії були спрямовані на те, щоб виплатити борг батька і вийти з цієї небезпечної справи, залишившись живим.

    Але у світі не існує людей, які не мають слабкостей, і у Спартака є одна велика слабкість – його любов до Жені. Він безмежно кохає свого хлопчика і боїться його втратити. Спартак намагається оберігати своє особисте життя від наслідків своїх професійних зв’язків і завжди прагне захистити Женю. Складність ситуації полягає в тому, що Янович не знає про зв’язки Спартака з мафією, довіряючи йому з усією своєю дитячою наївністю. Це викликає провину перед цим сонячним хлопчиком і біль у серці, адже йому нестерпно брехати своєму особистому сонечку і підривати його довіру. Спартак не знає, до чого це все призведе в результаті, але поки у нього є можливість, він насолоджується кожною миттю, проведеною з коханим.

     

     

    0 Коментарів