Header Image

    Какаші:

    Черговий день після завершення Четвертої Світової Війни Шинобі. Всі жителі поселення помалу повертаються до звичного їм життя, розбавляючи відновленням недавно зруйнованих вулиць, а у вечері можна й відпочити з друзями, попиваючи міцне саке.

    Скоро буде назначена нова правляча особа поселення. Тсунаде йде у відставку, наміряючись піти до поселення прихованої Хмари, до зможе допомогти своїми цілющими техніками.

    Цьому здається раді всі, а тому і галасу на напів відновлених вулицях Конохи. Здається, цьому не радий лиш один чоловік.

    Какаші, як востаннє, блукав собі джунглями будинків, розуміючи що надалі навряд зможе ось так насолодитися спокоєм та відсутністю роботи.

    Страшні сни про смерть Рін та Обіто відступають. Це спровокувало те, що останній зараз мирно собі сопе в своєму новому будинку, наївшись з Наруто рамена.

    Напевно, все добре, але несподіваний шорох в темному провулку змушує Хатаке напрягти свої інстинкти та м’язи. Щось там не так. І він був правий.

    Чоловік ніколи не думав, що побачить, як троє мужів намагаються дуже нав’язливо залицятися до Т/І — його надто хорошої подруги. Настільки хорошої, що вже давно ходять плітки, а П’ята активно їх підтримує, притискаючи то одного, то другу з допитами.

    — Якось нечемно так поводитися з дівчиною… — Руки Копіюючого Ніндзя скрутилися на грудній клітині. — Ви так не вважаєте?

    Не розібравши ані слова, що ті по п’яні пролепетали, Какаші помітив, як третій продовжує стискати горлянку Т/І, а іншою рукою лізти під юбку.

    Мить, і Какаші доволі швидко справляється зі всіма, а на руках Т/І, його Т/І, руки якої досить сильно оповили шию, а вуста тихо промовили:

    — Не відпускай.

     

    Обіто:

    Учіхі явно пощастило вчасно прийти до тями, та допомогти Команді №7 побороть Кагую. Це стало його приємним бонусом для прощення в його рідному поселенні.

    Хоча, якщо шинобі то більш менш пробачили, інше діло цивільні… Так як особистість Людини в Масці, яка вбила Четвертого Хокаге була розкрита, то людям важко звикнути, а особливо прийняти «нового» мешканця Конохагакуре Но Сато.

    Ситуацію пом’якшило, знову ж таки, своєчасне розкаяння, але здебільшого дякуючи Наруто, який вдостоївся великої довіри та шани не тільки в своєму поселенні, а й далеко за його межами, Какаші, якого теж поважають та довіряють, Тсунаде, як одна із нині живих трьох санинів та п’ята Хокаге, і… Т/І.

    Людина, яку він неабияк поранив, не тільки фізично, під час війни, а й морально. Дівчина, яка була в нього закохана ще з часів академії. Дівчина, яка оплакувала його смерть довше всіх. І він про це все знав ще будучи Тобі.

    Цій четвірці з важкістю вдалося відбити з рук феодалів та Каге Учіху, та вмовити їх не запроторювати його до в’язниці. Було настільки важко, що Т/І, Наруто та Тсунаде, яка на той період ще була Хокаге, взяли на себе відповідальність поручитися за Обіто. Останнього він точно не очікував.

    Вперше за тиждень після повернення додому він вийшов на вулицю, і то, вночі, щоб уникнути людських пар очей. Йому Наруто говорив, не переробивши рамен в роті, щось про назначення Какаші на пост Хокаге, що сам Хатаке пізніше підтвердив. Звісно не без важкого зітхання, яке змусило його друга посміхнуться. Це пояснювало святкування на вулицях прихованого Листа.

    Щоб зовсім оминути людей, ніндзя вирішив піти темними перевулками. І це було кращою думкою, щоб бути незаміченим, але навіть так не без пригод.

    Подаль почувся секундний виск, а потім якесь шуршання. Це все відбувалося як раз за кутком дому, де проживала Т/І, тому у Обіто відразу спрацював сигнал тривоги.

    Визирнувши, він не помилився: четверо чолов’ягів затиснули між собою та масивною стіною дівоче тіло. По різкими, але не точними рухами було зрозуміло, що всі під дією алкоголю.

    З’явившись позаду гвалтівників, Обіто по тихому розправляється з усіма, але так, щоб ті не помітили хто саме наніс точні удари, підхоплює дівчину, яка обм’якає в його руках.

    — Вибач, — мовив Обіто, притискаючи дівчину до себе ближче, — більше я нікому не дозволю до тебе доторкнутися, обіцяю.

    На ранок Т/І розплющує свої Т/К/О очі та помічає білу стелю. Оглянувшись, рядом помічає Обіто, який сопів собі поруч на стільчику.

    Шікамару:

    Він мало коли був ревнивий. Ні, насправді Шікамару дуже довіряв Т/І та був впевнений в її вірності, як і в своїй до неї. Однак те, що Нара пережив зоставило йому не аби який слід на психіці. Напевно, він просто зрозумів настільки швидко плине та крихе життя.

    Ці зміни виразилися й на поведінці, особливо с перших хвилин, до перших днів після завершення війни. Шікамару сам став ініціатором переселення Т/І до нього, що неабияк здивувало. Нехай вони вже й зустрічаються не перший рік, але хлопець все рівно не горів бажанням переходити на новий рівень відносин. Ще до цього він перший прийшов до дівчини та запропонував подивитися на небо. Війна закінчилася, змінивши не тільки все на своєму шляху, але й всіх.

    Вночі  йому не спалось. Він, на подив, швидко звик до Т/І поруч з ним, тому коли її нема якось некомфортно. Кохана дівчина вже давно повинна була повернутися з завдання, на яке її відправили ще вранці. Воно не складне, тому відправляти двох джонінів не було потреби. Та й ознайомившись з деталями, Нара був впевнений в ідеальному виконанні доручення, бо знав свою дівчину досить добре.

    Проте щось не давало спокою. Інтуїція всередині кричала, що щось не так. Довго він намагався втручатися, але врешті решт здався.

    На вулиці було досить прохолодно, але це не зупинило хлопця. Дуже швидко він дійшов до виходу з району клану Нара, але тепер зосталося зрозуміти як швидше знайти Т/І. Всі думки кричали, що вона вже в поселені, але її спіткала якась біда.

    Вирішення проблеми прийшло досить швидко. Хоч хлопець і лінивий, але у нього хороша увага та пам’ять. Він давно помітив, що Т/Ф додому повертається тільки одною дорогою. Це зіграло йому на руку, бо не хотілося перестріти п’яниць, що під видом радості завершення війни, запивали горе втрати друзів або близьких.

    Грядучи по темній дорозі, Нара, потираючи потилицю, розглядав все довкола. На щастя очі звикли до темноти, тож задача не була важкою. Однак все пішло гіршим сценарієм, який він тільки міг уявити.

    Двоє чималих п’яних чоловіків притиснули між собою дівоче тіло, закриваючи одною рукою рута, а вільними ось-ось починають блукати по тілу. М’яко кажучи, Нара в шоці, бачити дівчину в такому стані. На обличчі не просто страх, а жах, який паралізував тіло.

    Вмить два куная відділяють чоловічі голови від жіночої, встромившись по бокам. Це не на жарт налякало ґвалтівників, через що ті відстрибують, а дівоче тіло без опори, валиться на коліна.

    — Руки прибрали, покидьки.

    Не сказавши і слова, незнайомці втікають, зрозумівши, що перед ними стоїть ніндзя, який давно прославився силою та розумом.

    Підхопивши Т/І, Шікамару полонить її в обіймах, вибачаючись за те, що не прийшов раніше.

     

     

    0 Коментарів