Header Image
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Настав наступний день. Кайл відкрив очі.

    В голові сумбурно перемішувались всі почуття та спогади залишаючи після себе питання “А це було?”.

    Таке відчуття наче він вчора випив. Голова розколювалась та нила від болю.

    Маг глянув у бік, але там нікого не було.

    Пусте та холодне місце де вчора у сні повинен був лягти Ромео.

    Але нема його там.

    “Ну звичайно. Це був просто сон. Клятий, до біса, сон.”

    Він повернув голову назад та закрив очі руками.

    Все ставало у свої рамки. Де був сон, а де реальність, Кайл вже розумів, але не хотів вірити що поцілунок справжній, що йому сподобалось, що він хотів більшого…

    “Нащо я це зробив?! Щоб шо?!”

    Він прибрав руки, піднявся з ліжка та пішов вмити лице. Все тіло нило від болю.

    “Він буде ще більше мене ненавидіти ніж зі самого початку. Сука.”

    – Пиздець…

    ***
    Насправді все було так

    Під час того як Ромео тримав гарячі пальці Кайла відкрив очі та злякався від того що це насправді відбувається

    Диво дивне коли мозок тверезвіє при тому натякаючи що буде за продовження.

    Тому він відпустив руки та відсторонився від поцілунку відходячи від Кайла швидкими кроками легко вдарившись спиною об стінку.

    Він притулив руку на область рота приховуючи рум’янець який описує що він і п’яний, і..збуджений, але погляд дивився вниз.

    Такі дії змусили Кайла відкрити очі.

    Він коротко та здивовано подивився на крадія, а потім в низ.

    “Що я.. накоїв?”

    В голові була каша.

    Маг закрив обличчя рукою від сорому та червоних щок які не мерзли від холоду, та не знав що робити. Піти йому чи щось сказати.

    Ромео дивився на його промовляючи напівтримтячим і п’яним голосом:

    – Я не готовий до цього..це дивно розлучитись, потім пристають, а згодом насолодитися цим моментом

    Він тихо присів.

    Кайл досі здивовано, глянув на Ромео.

    “Насолодитися цим моментом?..”

    Він відвів від нього погляд.

    – Вибач.. – промовив сірий тихим голосом.

    ***
    Ранок у крадія після такого похмілля і достатньої кількості алкоголю почався також не солодко

    Так він вже пив достатньо, коли випивав “лікуючи” рани на душі після розлучення, але минулого вечора це було непорозуміння

    Коньяк до речі добре брав тоді як Ромео його випив всю півторашку, він пік в горлі й так само в животі

    Відповідно стан був жахливий

    Пройшло декілька днів з тої дивної ситуації вночі після святкування Нового року.

    В Кайла весь світ перевернувся від розуміння того що він.. закоханий.

    Як тільки згадує вигляд Ромео, щоки стають гарячими.

    Він намагався уникати зустрічі з крадієм.

    Але квест змінив це.
    Він був якраз для двох, у далечінь заради якоїсь штуковини. А штуковина звалася артефактом, який захопив псів і вони його вкрали.

    І як не важко здогадатись цей квест призначили для Кайла та Ромео.

    В сонячний день маг знову не виспався через дурні сни та простори своїх думок.

    Він йшов до воріт де його вже чекав старший.

     

    0 Коментарів