Header Image

    То був звичайний дощовий вечір, такий притаманний літньому Хоґвортсу. Альбус Дамблдор, як завжди, сидів за своїм столом у кабінеті директора і міркував про плани на майбутнє. За всіма свідченнями, що були йому відомі, минулий рік був лише паузою всім відомого Гаррі Потера. Він розумів, що незабаром на всю чарівну Англію чекають складні часи. Він був готовий. Весь план прорахований до дрібниць, все має піти саме так.
    У момент роздумів, чи вартує смерть декількох чарівників загального блага, його відволікло дуже яскраве світло. Це було незаплановано, щось зовні, щось справді лячне. Тієї самої секунди, він згадав стару легенду, про яку ніхто не пам’ятав. Та сама спадкоємиця.
    “Але це неможливо. Це просто старі казки. Про них ніхто навіть не пам’ятає», – подумав Альбус. Він заперечував навіть найменшу можливість відмовитися від вже побудованого плану дій. Будь-яка інтервенція вселяла жахливо почуття страху. Він багатьом пожертвував, зрадив дуже багато людей, і це все заради великої мети.
    “Це не вона. Цього просто не може бути» – все твердив чарівник у голові.
    У цей час пара блакитних очей дивилася на нього. Він бачив лише їх. Вони страшенно нагадували очі Салазара Слізерина. Він бачив лише їх, сама ситуація втратила будь-яке значення. Ці очі – вони говорили про все. Вони означали те саме, чого так боявся Дамблдор. Історія йде нашкереберть, адже Салазар продумав весь свій план наперед. Історія псує такий ідеальний план, побудований Альбусом. Це був кінець для Альбуса, але початок для всієї історії магічної Британії. Вона повернулась. І це необоротно,

     

    0 Коментарів