Header Image

    Пригоди Трубочиста Дмитрика 18+

     

    Пролог.

    На вулиці стояла тиша коли на дошці оголошень з’явилася інформація про біглого тюремника Дмитра Періжка. Обличчя людей були переповнені страхом від написаної характеристики і страшного обличчя колишнього тюремника. Вулиці міста охопив страх і паніка. Почалися масові виїзди з міста, де до заключення проживав Дмитро Періжок по прізвиську Трубочист. В оголошені була інформація що біглий тюремник має намір повернутися в своє рідне місто, щоб завершити незавершену справу.

    Частина 1. Школа. Рідний дім.

    Пройшло не більше 10 хвилин в очікувані учнями 11 класу свого нового тренера Василя Павловича. І тут всі учні перевели свій погляд на вхідні двері спортзалу. Біля них стояв молодий і красивий тренер, який перебував у розквіті сил. Його обличчя було овальної форми з симетричними рисами, брови його були похмурі, а підборіддя гострим. Його зачіска була схожа на зачістку відомого актора Бреда Піта. Погляд нового тренера був суворим і вселяв страх в дітей. Його фігура талії була схожа на бочку з пивом, а його сідниці були немов свіже-достиглі кавуни. Стальні біцепси привертали увагу учениць, а також згодом зацікавили Дмитра записатися на секцію Гачімучі.

    Василь Павлович, який тільки недавно вийшов із тюрми розпочав діалог з учнями у своєму фірменому стилі зека: —  Опаньки — опаньки, наші хлопці – лапоньки! Опачки — опачки, наші хлопці – лапочки! Модні шорти, кльові майки, наші дівчата просто зайки!

    Всі учні були в шоці від манери ведення розмови їхнього тренера і тільки Дмитро Періжок був від цього у захваті. Діма завжди був не таким як всі звичайні люди. Коли всі хотіли стати космонавтом або президентом Діма мріяв зайняти престол у воровскому світі та добитися вершин у великому спорті.

    Після слів тренера учні привітались з тренером. ­

    Василь Павлович розказав про себе трішки інформації про те, що він видатний борець в стилі Гачімучі і якби не травма паха, то він би став кращим спортсменом в світі. Також він почав коротке знайомство з учнями, дізнався їх імена. Особливо йому сподобався один цікавий учень Дмитро. Його фізична форма привернула увагу тренера. Потужні плечі, аномально велика шия, яку він побудував за допомогою важких тренувань та фармокології, яку він почав приймати у раньому віці. Тріцепс та біцепс Дмитра неймовірно естетичної форми, його ноги нагадували Біллі Харінгтона в найкращі роки.

    Потім тренер розпочав звичайне тренування по програмі, яке їм надає Міністерство Освіти.

    Після тренування всі учні пішли в роздягальню, а Дмитра легендарний тренер попросив занести журнал в учительську.

    Дмитро відкрив двері в учительську і помітив на собі суворий погляд Василя Павловича, який вселяв страх і крапельку збудження в учню. Чіткими рухами пальців тренер дав зрозуміти Дмитру що йому потрібно піднести журнал. Майбутній зек розправивши плечі почав повільним і виваженим кроком наближатися до Василя Павловича. Після передачі журналу, тренер захотів провести розмову з учнем, яка стане ключовою в подальшому житті Дмитра.

    —  Дмитре, бачу ти займаєшся спортом і маєш непогані задатки перейти у великий спорт, але твоя поведінка залишає бажати кращого. Мені відомо що ти займаєшся крадіжками серед учнів школи, а також не так давно пограбував магазин піротехніки. Я розумію що тобі потрібні гроші щоб попасти в великий спорт, але такими дрібними крадіжками ти гроші собі не заробиш. — Тренер поклав свою широку і сильну руку на затилок Дмитра та нахилив його вухо до свого рота.

    • Якщо ти впевнений в своїх силах та справді одержимий своєю ціллю, хочеш завоювати повагу і стати номером 1 в Гачімучі, то я можу тобі запропонувати непоганий спосіб заробити трохи грошенят.
    • Який спосіб, тренере?
    • Розповсюдження корисних речовин у вигляді порошку та подрібненої речовини рослинного походження.
    • Від чого буде залежати мій прибуток? — З цими словами Дмитра вже було зрозуміло що він попався на гачок криміналу.
    • Він буде залежати від кількості продажу. Але буде одна умова – ніколи не пробувати товар який продаєш.

    Дмитро, який думав що буде продавати несертифіковані медикаменти з радістю погодився працювати на свого нового тренера який йому дуже сподобався завдяки його харизмі.

    Василь Павлович привів Дмитра у свій кабінет і дав вказівку зачинити двері на замок. Відкрив сейф в якому знаходилася сумка з наркотичними речовинами на суму 70 тисяч доларів. Пояснивши Дмитру як він буде працювати відіслав його додому відсипатися, тому що наступний день обіцяв бути важким.

    На наступний день Дмитро почав свою першу кримінальну діяльність. Він розумів що люди його не будуть слухати про ефективність цих препаратів, тому вирішив розбавляти їх з водою та вводити через укол всім учням, а потім вибивати гроші за використання препарату і отриману дозу кайфу.

    Через три місяці до Василя дійшли слухи про те як працює Дмитро. Василь впав в ступор та запропонував Дмитру працювати розумом, а не фізичною силою. Порадив йому декілька фільмів про продажі наркотиків. Дмитро зрозумів що працювати розумом ефективніше і продажі пішли вгору.

    За короткий проміжок часу Василь Павлович став найбагатшим вчителем в Україні. На його банківському рахунку знаходилось більше 2 мільйонів доларів. Завдяки своїм фінансовим можливостям він захопив владу в школі і почав приїжджати в школу на своєму «Гєліку».

    Але не обійшлося без трудностей. Дмитро вирішив випробувати якість товару завдяки введенню його в себе через укол. Під дією наркотиків він зрозумів що скоїв помилку і вирішив признатися в цьому своєму улюбленому тренеру.

    До цього моменту Василь Павлович встиг конкретно підсісти на кокаїн і героїн. Коли Дмитро зізнавався в скоєному своєму вчителеві, він навіть не здогадувався які будуть наслідки. Тренер впав в гнів і почав ламати все що попадалося під руку, а також дав Дмитру ляща. Дмитра охопив гнів через цей підступний удар. Він достав свою складну дубінку та наніс декілька ударів тренеру по голові і він впав у відключку.

    Після цих ударів з Дмитром сталося щось неймовірне, він побачив приспущені штани свого тренера та його сексуальний задок.

    Дмитро помітив що його статевий орган почав швидко збільшуватися до небачених до цього масштабів. Він зрозумів що його приваблює оголене тіло Василя Павловича. Гнів змінився на пристрасть та подальші його дії були цілком передбачені. Дмитро оголив нижню частину свого тіла. Своїми стальними руками він охопив свій сталевий болт і повністю зняв штани з свого кумира. В його очах було видно збудженість і розпусту. Металевий болт неначе намагнічений тягнувся до сталевих сідниць Василя. Ввійшовши легким рухом в анальний отвір відключеного тренера він відчув неймовірну насолоду. Такого відчуття він ще ніколи не відчував, його руки почали тремтіти від отриманого кайфу, зіниці його очей збільшилися вдвоє. Після другої хвилини насолоди Дмитро спустив на мужню спину Павловича фонтан сперми.

    Коли Дмитро зрозумів що накоїв, в нього не було іншого виходу як втекти, тому що Василь Павлович міг в любий момент прийти в себе. І хоча Дмитро хотів провести ще один раунд розширення анального отвору свого тренера здоровий сенс все ж-таки пересилив його бажання. Захопивши з собою сумку з наркотиками він кинувся в біга.

    Після пробудження Василь Павлович відчув велике збудження. Йому знадобилося декілька хвилин щоб зрозуміти що накоїла його кокаїнова надія. Вдягнувши лише труси, обезчещений Василь вибіг зі свого кабінету та розпочав пошуки Трубочиста.

    До цього моменту Дмитро мав великі запаси коштів, тому зміг переховуватися в самих дорогих готелях країни. Маючи з собою велику сумку з наркотиками Дмитро вирішив забутися в всіх радощах життя. Він розпочав приймати наркотики і ходити в нічні клуби по всій країні. В цих нічних клубах Дмитро мав багато статевих контактів з чоловіками різних національностей. Він просто не міг зупинитися. Той сумнозвісний момент з своїм улюбленим вчителем зламав його. Дмитро багато разів хотів повернути час і зробити все по іншому, але це вже було не можливо. В цьому випадку була тільки одна позитивна новина – Дмитро закохався. Він багато разів хотів повернутися у школу та розказати своєму тренерові про свої почуття та вибачитися за свій проступок.

    Дмитро все більше і більше приймав наркотики і все це призвело до незмінних дій в його мозку. Він почав викрадати чоловіків і здійснювати своє сексуальне правосуддя. Кожного разу коли він займався сексом з чоловіком він уявляв перед собою свого тренера. В один момент все дійшло до того що він зайнявся копрофільством і некрофільством.

    Василь Павлович також не легко пережив розтавання з своїм улюбленим баригою. Його продажі пішли до низу. Але він не покладав рук і вирішив перейти на міжнаціональний ринок, що призвело до затримання у його власному кабінеті, де колись він і Дмитро зіткнулися у половому контакті. Тренер розумів що його положення зараз не найкраще і вирішив заключити договір з поліцією та підставити Дмитра, щоб залишитися на волі.

    Дмитро вирішив розкаятися перед тренером і почав писати любовні листи, які перехоплювала поліція. Маючи таку інформацію полісмени розуміли що скоро Дмитро з’явиться в школі щоб віч-на-віч поговорити з його другою половинкою.

    Вони мали рацію і появлення Трубочиста, як його прозвали за його анальні подвиги, не змусило їх довго очікувати. Одного дня він з’явився в школу зі стволом на всякий випадок, якщо його хтось впізнає. До появлення Дмитра в школі в нього вже була велика салатова борода, яка не виділяла його серед інших школярів. Зайшовши в кабінет свого коханого, Дмитро побачив під столом Василя Павловича двох поліцейських і одного поліцейського в шафі. Не роздумуючи він застрелив двох поліцейських, які ховалися під столом, і різким рухом руки в якій знаходився пістолет він направив його на поліцейського в шафі. Примусив його здати зброю і вийти із шафи. Ударом стволом по голові він вирубив поліцейського, який в останній момент викликав підмогу. Впіймавши ностальгію Дмитро вирішив повторити свій анальний подвиг. Аналогічними діями, як він згвалтував свого тренера, він згвалтував поліцейського.

    Під кінець цього процесу підмога вірвалася в кабінет та помітила що член Трубочиста ввійшов повністю в анальний отвір поліцейського. Оперативно схопивши знаменитого гвалтівника, поліція виводила його зі школи без штанів і всі учні могли подивитися та оцінити самий популярний статевий орган останніх років. На наступний день про цей арешт вже говорили тисячі радісних людей по всій країні. Тепер чоловіки зможуть спокійно ходити по вулиці і не боятися члена Трубочиста. Але цей спокій настане не на довго!

     

    0 Коментарів