Header Image

    Ви коли-небудь задумувалися про країну, де не бувають війн та
    політичного впливу? Напевно, думали, що така країна буває тільки в мріях, або після життя? Але ні, така країна існує вже багато-багато століть. Ви мене запитаєте: “То де ця країна знаходиться?” А я вам замість однієї відповіді: “Де вона знаходиться?” – розкажу одну цікаву історію про правителя цієї країни, про Рімуру Темпеста. Якщо вам це цікаво, то читайте далі.

    Все це почалося з маленького слизу на ім’я Рімуру Темпест та штормового дракона Вельдора Темпест. Рімуру знаходився у лісі Джури, де і був запечатаний Вельдора. ( За його маленькі викрутаси)
    Потім він допоміг гоблінам, ящеро-людям, оркам та багатьом іншим. І якось так вийшло, що з маленької, напівзруйнованого села гоблінів стало могутнє королівство, де в мирі живуть багато несумісних рас, наприклад, як ангели та демони, маг-звірі та люди, монстри та духи. Це місце називається “Федерація Джури Темпеста”.

    Дехто до цих пір не вірить, що таке місце існує, але воно насправді існує. Початок історії цієї держави був дуже кровопролитним, бо ніхто не хотів признавати державу монстрів, та те, що головний в них – це слиз. Але з часом їх визнали як повноправну державу та най благо приємнішу державу в світі. Зараз не йдуть війни, навіть з західною церквою, яка яро відмовлялася визнавати країну монстрів. Але вони також зламалися під натиском інших країн, які були за Темпест, тому вже декілька століть підряд було тихо та мирно в Темпесте.

    Але було одне но, але це те, що країна була настільки самостійна, що навіть не потребувала дозволів або підтримки імператора, і навіть могло бути так, що за цілих три роки до нього звернулися лише по одному ділу. Імператору цієї країни стало дуже нудно, тому він вирішив подорожувати по цьому світу. Ніхто не помічав протягом декількох тижнів, що короля немає на місці, за цей час Рімуру облазив кожен камінець цього світу, як на землі, так і в воді, та навіть в повітрі. Йому було настільки скучно, що він навіть заліз у печери. Коли він повернувся назад, його почали питати: “Де він був?” Але Рімуру спокійним голосом відповідав, що просто вийшов на короткий час (Ага, на короткий час, декілька тижнів не був в країні). Після цього він почав читати всі книги, свитки та манускрипти, що були в цьому світі. Так він зайняв себе ще на два роки, але коли він дочитав останню книгу на цій планеті, йому знову стало нічого робити, і він замислився про науку, про банальну математику, так і про складну астрономію, так він зайняв себе ще на декілька років. Не знаючи, що робити далі, він почав тренуватися в магічних та бойових здібностях, в бойових він зайняв десь рік або півтора року, за цей час він вивчив, як використовувати всі види зброї на вищому рівні, потім він почав вивчати древню магію та навички, на це він витратив більше за все часу, десь п’ять років, а може трохи більше, точно не пам’ятаю. Але коли він зробив абсолютно все, чим можна було зайнятися, то він почав вивчати кожну історію країни більш детально. Але і цей процес в нього не зайняв дуже довго… Він був сумним, що не міг більше вивчати щось, але якось почув, що якщо збирати кожну навичку, то вони будуть об’єднуватися та робити нові навички. із – за цього він дуже оживився та пішов здобувати навички (Але перед тим залишив в своєму кабінеті свого двійника), поки я шукав та здобував нові навички, пройшло 7 років, але для безсмертного створіння цей час проминув дуже швидко. Коли він здобув всі здібності та навички, які були в цьому світі, він повернувся додому, де як завжди було дуже тихо та мирно, коли він повернувся назад, то його чекала дуже багато роботи з сортування здібностей. Коли він їх розбирав та створював нові за допомогою інших, він отримав здібність “подорож між світами”, він вирішив якось її використати, але не зараз, бо він ще не готовий до подорожі, не в плані сили та чогось іншого, а в тому плані, що він не розібрався зі своїми вміннями, яких в нього було 100 000 000 +. Але він не здавався та розбирався в них далі. Коли він це все закінчив, то він збився, навіть не знаючи, який зараз рік на дворі, яка пора року та який день. Коли він вирішив перевірити, як там його народ поживає, то він дуже здивувався, бо багато чого змінилося, його країна стала ще більшою, та він побачив, що появилося багато нових рас, і вгадайте що? Правильно, він пішов їх вивчати, бо ж цікаво: “З яких рас вони з’явилися?”

    Ще за декілька років він вивчив абсолютно все. За ті роки, коли він возився в своїх експериментах, він вивчив абсолютно все. Тому йому залишалося тільки готовка та медицина, які він вивчив дуже швидко. Але почалися ті моменти, коли його смертні та полу смертні друзі почали помирати. Він був на кожному похороні своїх друзів. Коли хтось з його друзів помер, він забирав його душу та робив його статуетку з сталевих ниток. Коли він це робив, то згадував Соувея, який постійно користувався цим навиком. Коли прийшов час, то з його близьких друзів залишилися тільки князі темряви, первородні демони та істинні дракони. Але в усіх з’явилися сім’ї та обов’язки. З Рімуру залишилося тільки його вічна подруга Сіель, яка його підтримувала в ці нелегкі часи. Коли йому вже не було що робити в цьому світі, він згадав про навичку “Подорож між світами”. Тоді він одразу вирішив, що буде робити. Він зробив свого клона в своєму кабінеті та пішов до Вельдори. Коли він до нього підійшов, він спитався: “Яку мангу ти зараз читаєш?” Вельдора спокійно відповів: “Манга Наруто, а що?” Рімуру, нічого не відповівши, просто взяв перший том, а замість нього поклав маленьку тарілочку з желе і пішов геть. Коли він вийшов на поляну посеред лісу Джури, то моментально відростив крила та моментально підлетів до самого космосу. Коли він вилетів з атмосфери, він поставив десять бар’єрів на планету (на крайняк) і попросив Сіель знайти цей світ. Сіель трохи скептично віднеслася до “такого” вибору на яку планету піти, але вона промовчала та почала шукати цей світ. Через декілька секунд вона сказала координати цього світу. Тоді Рімуру спокійно туди полетів, дивлячись на зорі з планетами.

     

    0 Коментарів