Header Image

    Рімуру собі спокійно, то летів, то пливав у космічному просторі. Якщо його цікавила якась планета, то він туди залітав, робив усе, що хотів, та летів далі. Він навіть не думав, скільки часу в нього зайняло долетіти до світу Наруто. За цей час, коли він летів до потрібної планети, він набрався ще більшого досвіду та здібностей, хоча він навіть не думав про силу та владу. Він думав тільки про знання, які можуть дати інші світи. І ось, коли він нарешті долетів до потрібної йому планети, то попросив Сіель дати йому усі знання цього світу, бо він думав, що цей світ буде відрізнятися від того, який написаний в манзі.
    Але ні, цей світ був повністю ідентичний тому який був написаний, Рімуру це трохи смутило, але багато уваги на це не звернув.

    Коли він появився в просторі планети 76 (Рімуру давав номер кожній планеті, де він побував. Наприклад, Землю, де народився ще тодішній Мікамі Сатору, він назвав номером 1, а планету, де пере народився, – номером 2. Він до того заходив на деякі планети, тому і світ “Наруто” під номером 76.) Так от… На чому я зупинилася? А, точно! Коли він появився в просторі планети 76, то побачив, як Наруто, Саске та Сакура стараються запечатати Кагую Оцуцукі в печать, яку дав їм Хагарома Оцуцукі.

    ~ Сіель, в цьому світі є щось цікаве, або щось, що може дати мені здібності чи знання? Крім стандартних кланів, дзюцу і т.д.

    ~ Так, майстер, ви можете вивчити здібності індивідуума Хагароми Оцуцукі та його потомків. Як вам така ідея, майстер?

    ~ В принципі, не погано, але тоді світ не помре через те, що ми забрали здібності божества цього світа?

    ~ Ні, так як світ вже сам може існувати без допомоги вищих створінь.

    ~ Зрозумів, тоді починай передачу навичок, а я поки подивлюся за цим цирком.

    Коли замість Мадари появилася Кагуя, вона відкинула Наруто та Саске в скелю та почала розповідь про те, що вони не знають, як правильно використовувати чакру, та те, що уся чакра в цьому світі – це її (Я не вмію описувати бої і т.д., тому краще подивіться цей відрізок аніме, ок?)

    Тим часом в Сіель:

    ~ Майстер, я буду передавати вам навички індивідуума Хагарома Оцуцукі, ви готові?

    ~ Так, давай, не тягни кота за –

    ~ Я зрозуміла, майстер, проходить процес передачі здібностей:

    Стихія Вітру ( максимального рівня ).
    Стихія Води ( максимального рівня ).
    Стихія Землі ( максимального рівня ).
    Стихія Блискавки ( максимального рівня ).
    Стихія вогню ( максимального рівня ).
    Стихія Інь ( максимального рівня ) .
    Стихія Ян ( максимального рівня ).
    Стихія Інь-Ян ( максимального рівня )….

    Також ви получає здатності :

    Зовнішній Шлях.
    Завершене Сусано.
    Комбінована Техніка Заклику.
    Шлях Асури.
    Шлях Деви.
    Шлях Звіра.
    Шлях Нараки.
    Шлях Прети.
    Шлях Людини.
    Свердлувальна Рука Блискавки Мудреця.
    Сендзюцу Шести Шляхів.
    Сила Інь Шести Шляхів.
    Сила Ян Шести Шляхів.
    Сусаноо.
    Техніка Передачі Чакри.
    Техніка Заклику.
    Техніка створення всього Сущого.
    Техніка Містичної Долоні.
    Техніка Шести Шляхів.
    Чібаку Тенсей.
    Куля Пошуку Істини.
    Шість Шляхів — Чібаку Тенсей.

    Також переходить його зброя та все те ,що було з тим під час смерті :

    Меч Семи Зірок.
    Багряние Віяло.
    Червоний Гарбуз.
    Бурштиновий Горщик Очищення.
    Мотузка Ясності.
    Шуйгу.

    Також передається зв’язок з хвостатими :

    Шукаку ( однохвостий )
    Мататабі ( двухвоста )
    Ісобу ( трьохвостий )
    Сон Гоку ( чотирихвостий )
    Кокуоу ( п’ятихвостий )
    Сайкен ( шестихвостий )
    Чоумей ( семихвостий )
    Г’юкі ( восьмихвостий )
    Курама ( дев’ятихвостий )
    Джубі ( десятихвостий )….

    Також передаються усі геноми та ” Чудо очки ”

    Рененган .
    Шарінган .
    Мангекйо Шарінган.
    Мангеко – Рененган.
    Бьякуган.
    Тенсейган.
    Кецурьюган.
    Джоган.

    Геноми :

    Стихія Вибуху
    Стихія Грязі
    Стихія Дерева
    Стихія кипіння
    Поліпшений Геном Клана Джуго
    Стихія Спека
    Поліпшений Геном Клану Ібурі
    Поліпшений Геном Клану Курама
    Поліпшений Геном Клана Рінха
    Стихія Кристала
    Стихія Лави
    Стихія Льоду
    Стихія магнетизму
    Поліпшений Геном Ранмару
    Поліпшений Геном Рьюзецу
    Покращений Геном Сакона та Укону
    Стихія Швидкості
    Стихія Сталі
    Стихія Темряви
    Шикоцум’яку
    Геном паперу
    Стихія Шторму.

    Через пару хвилин :

    ~ Сіель…

    ~Так Майстер ?

    ~ Це тільки здатності Хагароми, а де здатності Кагуї ?

    ~ Йде процес… Почекайте Майстер…

    Доки Сіель старалася зламати непросту печать, де знаходилася Кагуя, Рімуру встиг зайти в усі п’ять великих країн та скопіювати дані, які там були. А також поговорити з кожним хвостатим, крім Курами (бо він бився разом з Наруто проти Кагуї). Коли Наруто та Саске запечатали Кагую, то почалася передача сили Кагуї до Рімуру. Звичайно, він хотів тільки здобути нові знання, але невгамовна Сіель настійливо казала, що “З розумом повинна бути і сила!” Я, звісно, їй не перечив, бо жінки в гніві дуже страшні.

    ~ Майстер, я почну передачу знань індивідуума Кагуя Оцуцукі ?

    ~ Так, Сіель, можеш починати.

    ~ Починається передача навиків індивідуума Кагуя Оцуцукі до Рімуру Темпест

    Нові техніки :

    Аменомінака
    Нескінченне Цукуємі
    Божество: Народження Миру Дерев
    Вакуумна Атака Вісімдесяти Богів
    Йомоцу Хірасака
    Кроличі Волосяні Голки
    Матеріалізація Волі
    Смертоносні Кістки, що звертають у Прах.
    Розширюється Куля Пошуку Істини
    Техніка Тимчасового Паралічу
    Техніка Зв’язуючих Волосся
    Техніки Поглинання Чакри . . .

    ~ А також передача контроля Зетцу. У випадку цієї особи – це усі здатності, які я могла вам передати, Майстер.

    ~ Усі!? Як так? Це ж здібності вищого створіння, так? Чи може я десь помилився???

    ~ Ні, Майстер, хочете пояснення, чому вам перейшло так мало здібностей?

    ~ Так.

    ~ Це сталося через те, що вони родичі, та здібності в них не дуже відрізняються. Майстер, до вас приближаються чотири особи з чакрою – це Какаші Хатаке, Сакура Харуно, Саске Учіха та Наруто Удзумакі.

    ~ Значить, зараз буде весело!

    Після битви з Кагуєю, Курама сказав, що появилося ще одне створіння з великою силою, як у Кагуї. Без роздумів, уся четвірка відправилася на територію Узушио, бо саме там, за словами Курами, воно знаходилося.

    Десь в Узушио:

    ~ Як ви думаєте, що буде далі, Майстер?

    ~ Щось дуже цікаве, Сіель, щось дуже цікаве…”

     

    0 Коментарів