Header Image
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Хлопець що проводив Кайла до цієї незрозумілої компанії після цих слів різко на це відреагував і підійшов до його.

    – Ти що зараз нариваєшся клятий маг? – він взяв за комір сірого светра і куртки.

    Як тут різко хрякнуло по столу.
    – Ніякої бійки! Відпусти його! – прокричав Ромео вставши зі стільця.

    – А якщо і так? – різко відірвавши від себе його руку промовив Кайл та з дуже злим та холодним поглядом подивися на його.

    – Гнилий базар тут недооцінюється – підійшов до його Ніколь і ще один хлопець.

    Оточило Кайла вже троє хлопців.

    Як позаду їх трьох з’явився четвертий Ромео.
    – Зараз ви всі будете відповідати падлюки.

    – Не бережи не цінуюче золото, справжнє лайно! – накинувся на Ромео один з тих трьох.

    – А я з магом розберусь – сказав інший.

    Кайл безстрашно дивився на того в очікуванні дій противника будучи на поготові.

    Як сказав, так і зробив.

    Сірий розумів деякі атаки, але все ж таки вони відрізнялись від Ромео.

    Від цього п’яного крадія достанеш подряпини того дратуючого кунаю.

    Згодом на його нападали швидко і непомітно з іншими кунаями та кулаками.

    Всі ці дії в добавок були п’яними.

    Ромео відбився від чувака який напав на його, добавляючи ногою в живіт.

    Евеліна за цим всім знаходила щось цікаве і веселе, тому і сиділа посміхаючись.

    Кайл і троє хлопців перейшли нове переміщення для битви прямо на дворі.

    Біля хатин в яких люди святкували Новий рік і чули їх крики й ламання меблів, які п’яні крали та хотіли битися з Кайлом.

    Маг зрозумів що з цим потрібно покінчити, але через те, що фізично його вистачає на відбивання атак то час використати магію.

    Кількома вправними рухами він застосував бар’єрну магію, щоб відбити атаки та підпалив меблі в руках нападників, а потім втік.

    ***

    В цій ситуації творилось інше з ними.

    Ромео хотів тільки но піднятись, але його просто звалили гидотні жіночі руки Евеліни яка неочікувано була спереду.

    – Що за..що відбувається?!

    – Та заспокойся ти вже – її пальці пройшлися по тремтячим губам крадія від чого його лице стало повністю в шок.

    – Евеліна це вже не жарти..

    – Хто сказав що це жарти?

    Крадій намагався вирватися від її обіймів. але вона притулялась все більше і робила дуже дивні дії ногами.

    – Ти настільки довірливий що мені можна зробити що завгодно – посміхнулася п’яно дівчина – Ти один одненький, я можу підмінити тобі Джульєтту.

    Назвати це ще більшим шоком було просто неможливо навіть коли зайшли ті двоє друзів дуже добре побитих і навіть в опіках.

    Вони почали сміятися дуже голосно, неначе Кайл їм повністю відбив мізки.

    Саме неприємне що отримав від її Ромео це засос на шиї від якого крадій вже точно її відштовхнув і встав дивлячись на їх всіх.

    – Ви всі подуріли блять?! Вийшли звідси нахер!

    Це були безсенсові слова, всі були п’яні і їм було до лампи його слова.

    І Ромео зрозумів що може в гніві зробити що завгодно.

    Коли до його знову прилипла бісяча Евеліна він просто її повалив на диван, а після взяв коньяк і видудлив весь.

    Горло просто горіло, мозок плавиться, але гарантує на подальші дії що треба з цими зробити.

    Ціль п’яного була знайти Кайла цілого.

    Дивлячись на тих двох Ромео знав що один з їх був хлопцем Евеліни й він просто зі всієї сили ударив того по голові скляною твердою пляшкою настільки, що той впав без тями.

    Ніколь до Ромео агресивно підходив, але крадій вже того вдарив ногою.

    Різко подивившись на Евеліну, Ромео зробив жест провівши великим пальцем біля шиї, що її чекає катастрофа якщо та хоч підійде до його.

    Після чого втік від тих придурків.

     

    0 Коментарів