Header Image

    – Ти цілими днями вилежуватимеш боки?- кинув Хван залітаючи у кімнату Фелікса, та стрибаючи до нього на ліжко, що просіло від його ваги, а пружини проскрипіли. старе напевно. та відповіді не було, Лі читав книжку про кохання навіть не звертаючи на хлопця уваги, коли той миленько роздивлявся його зосереджене сонячне личко вкрито цілунками сонця у вигляді ластовиння.

     

    Хьонджін сам не розумів чому так любив дратувати друга, та поки той приїхав з ним до Іспанії на відпочинок сім’ями, він користуватиметься усіма можливостями.

     

    Не вагаючись хлопець висмикує книжку із чужих рук чуючи відповідне:

    – Еййй, куди? я не дочитав.

    – Тихо, я читаю.- лежачі на спині старший посміхався гортаючи сторінки із картинками, зміг таки зачепити за живе. Лікс збайдужів погляд глянувши на це вредне створіння як на придурка.

    – Не дивися на мене, як на дурня!

    – Чому як?- завів Лі, посміхаючися як дитина.

     

    – Ану віддай книгу.- схопився Лікс, тягнучись по книжку, а Хван випростує руку відводячи далі, так що молодший аж підводиться на коліна аби дістати. коли Хьонджін теж підіймається обпираючись спиною на рамку ліжка. рука Лі падає на рамку поруч Хванової талії, а сам тягнеться по книгу торкаючись руки хлопця.

    – Е ні.- вигукує старший зводячись вище, та притискаючи Фелікса до себе, від чого молодший кидає не розуміючий погляд., а Джін лиш розпливається у посмішці переможця.

    – Досить сидіти у моїй кімнаті та читати романи.- каже старший досі притримуючи хлопця, що прагне книгу. любу книгу. напевно Хван і досі не знає, що вона про геїв, та й те, що Лі захоплюється таким і не лише.. короче секрет.

    – Вона не твоя. (мова про кімнату)

    – Вона моєї бабусі.- факт фактом, вони зупинилися у бабусі Джіна, що вже як тридцять років жила у приморському містечку Іспанії разом із її новим чоловіком. ну, що сказати палке кохання у цих іспанців, коли її кавалер молодший за неї на двадцять рочків.

     

    – Віддай книжку.

    – А ти забери.- з насмішкою мовив хлопець, після чого отримав наближення із зіткненням їх уст. Фелікс наблизився так близько, що дихав йому в обличчя змушуючи Хвана червоніти і розслабити руки, коли молодший вихопив книжку і поспішив тікати. так що ноги несли його по сходах, а тоді він вибіг на вулицю.

     

    Джін не відставав сильно, також спускаючись по сходах, та на вулиці нікого. похитавши головою він побачив світлу голову Лікса, що біг чимдуж уперед вулицею, завертаючи у провулочки та вибігаючи на площу, де світилися ліхтарики, а музика грала під танці людей.

     

    Не помітивши, Лі відчув як його забрали у танець з натовпом. всі трималися за руки та кружляли колами. напевно якесь свято. крок вперед назад в право в ліво, руки підіймають опускають, кружляють., а посеред цього кола хлопець із дівчиною танцюють якийсь запальний танок. усі вигукують під їх танець любові та пристрасті, коли Хван з’являється серед цього танцю та немов сяйво серед інших також долучається. помітивши Лікса він посміхається. коли б той знав, як Фелікс любить його посмішку, ці чарівні оченята, та його губи.. вишневі, ті що кортить цілувати безупинну.

     

    Руки розриваються, всі сполучаються по парах, а Лі губить Хвана серед натовпу вишукуючи його поглядом. якось ніяково, очі бігають у пошуку знайомих очей, та вмить хтось розвертає його до себе.

     

    – Станцюєте зі мною, красене?

    – Хване.- з полегшенням видихає Фелікс стрибаючи в обійми старшого, а тоді Хван притягує молодшого до себе плутаючи свої пальці в Ліксові як у замочок, іншою рукою він тримає його за талію впиваючись пальцями у ребра Лі. він знає, що Фелікс боїться лоскотки, але зараз він не просто навмисно це робить. він хоче доторків. починається танець, такий безглуздий, але пристрасний.

     

    Нікому немає діла до двох хлопців, що танцюють немов пара, всі зайняті своїми коханцями. Іспанія така палка, а танець як почуття, яким не треба слів.

     

    – Мені розцінювати той жест за зізнання?- спитав старший.

    – Який жест?- засоромившись та відвівши очі питає Лікс.

    – Цей.- виголошує Хвана забираючи губи молодшого в ув’язнення своїх. Так, все ж це було зізнання. таке палке і без слів. танець розгорається у ще більшій пристрасті коли вони, як сполучаються у во єдине через доторки та цілунки. така ця іспанська любов, як і у книжці, але значно цікавіше. їм лише по шістнадцять, та Іспанія, це країна пристрасті))

     

    Тгк: Li_ksiks

     

    0 Коментарів