Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Глава перша , частина перша. “Три ,два ,один ,зйомку розпочато! ”

    На календарі перше грудня.

    Атмосфера навкруги занурювала у

    довгоочікуваний початок чогось нового , не схожого на минулі сезони .

    Чому не схожого?

    Бо цей сезон мав слоган:

    “Відродження діамантів після перемоги ”

    Добре,опустимо цю тему.

     

    Трейлер до майбутнього  сезону був вже відзнятий, знімали кожного тренера окремо,тож вони ще не бачили один одного .

    Відповідно, вся країна ще не знала ,хто буде у кріслах.

    А трейлери команда повинна викласти тільки після зйомки всіх семи епізодів сліпих прослуховувань .

    Залишається декілька годин до зйомки першого випуску.

    Вся команда готувалася до зйомок .

    Майже всі гримерки відчинені, тренери і ведучі готуються і приводять себе до ладу.

    Першими у коридор вийшли всесвітньо відомий гурт The Hardkiss  .

    Їх найвідоміші хіти лунали майже скрізь. Як в Україні, так і за кордоном.

    Обличчя Юлії Саніної вперше за цей час по-справжньому сяяло від щастя.

    Вона була вбрана у елегантну чорну сукню, на голові був високий хвіст з блакитно-жовтною заколкою, а на ногах елегантні позолочені туфлі-човники .

    Чоловік Юлії, Валерій Бебко ,який тримав її під руку і посміхався,був вдягнений у чорний смокінг, чорні брюки . В нього також була блакитно-жовта краватка .

    Вони почали розмову про те,що нарешті їх гурт заслужено у складі тренерів Голосу Країни.

    Зненацька жінка запитала :

    – Як гадаєш, хто буде з нами сидіти у кріслах у цьому сезоні?

    – Навіть не здогадуюся, люба, але я точно знаю ,що це буде перший, і сподіваюся не останній сезон у нашому житті, неповторний і український. – посміхаючись,відповів він .

    – Згодна з тобою повністю . Почекаємо наступних тренерів- поглянувши на нього,сказала брюнетка .

    Наступною до Юлії і Валерія вийшла співачка, про яку всі дізналися завдяки тому,що вийшов другий сезон проекту Холостячка.

    Артистка з багатогранним голосом,щира ,неповторна і світла Злата Огнєвіч.

    Від її образу віяло справжнім українським вайбом. Розпущене каштанове волосся , сукня світло-блакитного і світло-жовтого кольорів, а зверху піджак, візерунки якого нагадували всесвітньо відому вишиванку. Ідеальним завершенням образу стали білі чоботи на невисоких підборах.

    Вона попрямувала до них, і сказавши з радісною посмішкою на всі тридцять два :” Вітаю,не очікували?”,  підійшла .

    Юля одразу ж повернулася у бік артистки.

    Помітивши Злату ,її очі помітно округлилися,наче п’ять копійок.

    – Ну привіт, Злато, ми справді не очікували!- з задоволеним обличчям сказав Валерій, потиснувши руку співачці .

    – Я такого не очікувала, це точно! Привіт, рада тебе тут бачити !

    Дівчата обійнялися , і розмова продовжилася.

    – Тобі запропонували сюди прийти , чи ти сама хотіла?

    – І те, і інше, я колись казала в інтерв’ю,що якщо запропонують, і щось у мені з’явиться, то я прийду . Тож я тут –  її блакитні очі наче світилися,коли вона це сказала.

     

     

    Аж раптом з гримерки виходить наступна тренерка.

    Її хіти разом з гуртом на Євробаченні підкорили увесь світ.

    Коротке чорне волосся, зелена шуба і чорна сукня, які також були частиною образу на Євробаченні, блакитно-жовта стрічка,зав’язана на шиї, і елегантні чорні       .

     

    Дівчина йшла до них повільними, але впевненими кроками.

    Від неї так і йшла магічна аура ,неначе це була її друга особистість.

    Цю людину звали Катерина Павленко.

     

    Побачивши тренерів,які стояли і розмовляли, сміючись, вона сказала їм :

    – Сміятися будете тоді, коли я наберу класну команду , і вона виявиться крутіше,ніж ваші.

    Огнєвіч і Саніна обернулися в її бік, і здивувалися, але радість на їх обличчях з’явилася спонтанно .

    – Ну це вже цікаво! – сказали вони в один голос.

    Дівчина підійшла до них, і стала осторонь.

    Дивившись в очі один одному , і обговорюючи, ці люди очевидно думали вголос,хто ж вийде останнім, четвертим тренером.

    Вони чекали п’ять хвилин,десять хвилин, а його все не було.

    Аж тут до цієї компанії підійшов продюсер, і сказав , що час починати зйомки, тому що всі готові , а потім ,помовчавши дві хвилини, продовжив:

    – Четвертий тренер вийде через п’ять хвилин. Це сюрприз! А поки йдіть на знімальний майданчик.

    – Добре- сказали в один голос всі.

    І Володимир пішов .

    Тренери пішли за лаштунки знімального майданчика .

    Незмінні ведучі, Юрій Горбунов і Катерина Осадча вийшли на сцену , повний зал людей зайняли свої місця , чекаючи з нетерпінням тренерів , а зйомочна команда Голосу Країни каже за кадром:

    – Всі готові? Три, два,один, зйомку розпочато!

    Юрій Горбунов:

    -Вітаємо всіх! Це тринадцятий сезон Голосу Країни !

    Зараз усім потрібне оновлення у вигляді музики ,тому ласкаво просимо!

    Катерина Осадча:

    Ви просили- ми зробили!

    Склад тренерів змінений на сто відсотків!  Це буде сезон повний неочікуваності!

    Юрій Горбунов:

    Давайте разом гучно привітаємо  тренерів цього сезону!

     

    Цей гурт заслужено займає місце у топі найпопулярніших гуртів України і світу , їх хіти наспівують усі фанати року і лірики , а їх виступи завжди збирають повні зали!

    Ви давно просили взяти їх у нові сезони ,тому ми нарешті дійшли до цього!

    Зустрічайте, The Hardkiss!

     

    З-за лаштунків вийшли Юлія з Валерієм.

     

    Зал в ту ж мить запалав оваціями і гучними криками:Ми любимо Вас!

    – Привіт усім!Слава Україні! – прокричала темноволоса на весь зал.

    І у відповідь з залу криком в унісон від людей пролунало :

    – Героям Слава!

    Збулося пророцтво, сталося,як гадалося.

    Валерій Бебко,попрямував до сходів, спустився ,протягнув руку своїй музі, яка дарувала йому емоції для того щоб жити далі.

    У свою чергу Юлія, надіславши повітряний поцілунок глядачам у залі , протягнула йому руку з посмішкою у відповідь зійшла по сходах ,немов граціозний лебідь.

    Вони пішли до двійного крісла, і сіли поруч .

     

    Катерина Осадча:

    Зустрічайте наступну тренерку!

    Ця співачка стала відомою завдяки другому сезону проекту Холостячка .

    Вона змогла доказати ,що на боці світла , а танцювати під її хіти можна,і казати своїй коханій людині:Мій назавжди.

    Зустрічайте, неповторна і сонячна Злата Огнєвіч !

     

    Жінка вийшла з-за лаштунків впевнено , і сяяла від щастя.

    Гарненько привітавшись з залом,який у відповідь гучно плескав, вона зійшла зі сходів, і попрямувала до свого першого у житті тренерського крісла.

    Воно розташовувалося поруч з The Hardkiss.

    Юрій Горбунов:

    А зараз, любі глядачі, приготуйте свої гучні оплески, Ви так чекали на це!

    Його хіти лунають усюди , а проект “Твої вірші мої ноти ” заполонив музичний простір!

    Відчуваєте дежавю? Тепер музичне рандеву з цим співаком можливо саме тут , на Голосі Країни!

    Зустрічайте, неповторний ,щирий і унікальний , Артем Пивоваров!

     

    Співак вийшов з-за лаштунків, тримаючи в руках кімнатну квітку .

    Він був вдягнений у білий піджак,  під цим піджаком була вишиванка , внизу були білі брюки, а на ногах були чорні туфлі.

    Ще на його голові була біла пов’язка, на якій блакитно-золотими літерами було написано Pivovarov.

    Він взяв мікрофон ,і …

    – Привіт Україно!- бадьорим голосом прокричав він – Ви найкращі!

    Після цих слів зал почав аплодувати ще гучніше

    Юлія з Валом почали переговорюватися між собою, а Злата попри ті гучні крики сказала :Оце так сюрприз !

    Артем швидкими кроками пройшов по маленьких сходах, і попрямував до крісла, яке стояло справа від нього, найостанніше.

    Він поставив квітку на міні-стіл сусіднього крісла , а після цього чоловік привітався з іншими тренерами ,і сів у своє крісло.

    Юлія прошепотіла Валу на вухо:

     

     

    Катерина Осадча:

    А тепер зустрічайте останню тренерку! Її можна назвати феноменом Євробачення 2021, бо вся Європа була в захваті від Шуму,який наробила вона зі своїм гуртом.

    Тому зустрічайте, дівчина з етно-душею,  Катерина Павленко!

    Ведучі пішли зі сцени на деяку мить.

     

    Люди одразу ж стали кричати :” Ікона Євробачення!”

    Брюнетка повільними кроками вийшла на сцену , взяла до рук,мікрофон ,і  першим,що вона сказала залу,було:

    – Пам’ятаю,як стояла на цій сцені з учасником . А тепер я тренер. Тільки подумати.

    На обличчі Пивоварова з’явилася радісна усмішка, тож він вскочив зі свого крісла, і підбіг близько до сходів .

    Після сказаних Катериною слів вона не помітила сходи, і ледве не впала обличчям на них.

    Добре, що Артем зреагував миттєво,тож дівчина впала в його обійми.

    Після цього їх очі зустрілися на мить.

     

    *POV Катерина*

     

    Як тільки Артем спіймав мене…. Я взагалі не зрозуміла, я не знала, як реагувати.

    А потім я поглянула в його кришталеві блакитні очі, очі, у яких ховається глибина океану ,і волосся,наче хвилі заспокійливі….

    Про що я думаю ?

    *POV Артем*

    Як тільки я подивився у її карі очі , то зовсім забувся, де я.

     

    Після того, як вони простояли так дві хвилини , які здавалися вічністю , Артем спустив дівчину зі сходів,  вони відпустили один одного,і як ні в чому не бувало, пройшли до своїх тренерських крісел, ховаючи погляди.

    – Що це було? – здивовано і водночас радісно запитала Саніна .

    – А, це..Це було вільне падіння !- відповів Артем, сміючись .

    -Як і вільний дует Тіни з Юлією ,так?- запитала з посмішкою Злата.

    -Ой,Злато,не нагадуй, я не бачу сенсу порівнювати!- сказала Юлія.

    Тим часом ведучі знову вийшли на сцену, і Юрій оголосив:

    – У цих сліпих прослуховуваннях з’явилося два нововведення.

    Перше- золота кнопка. Кожному тренеру можна її натиснути лише раз за всі випуски сліпих. Учасник, або учасниця, на виступі якого натиснули золоту кнопку, автоматично проходить у фінал .

    Катерина Осадча:

    Друге нововведення- у кожній команді буде по одному екстра-місцю . В кожній команді загалом буде по 17 учасників, включно з сімнадцятим екстра-місцем і шістнадцятим учасником,що пройде завдяки золотій кнопці.

    Юрій Горбунов:

    Бажаємо успіху нашим учасникам і тренерам!

     

    З цими словами ведучі пішли зі сцени за лаштунки.

     

    Тренери відвернулися від сцени , і почали обговорення:

    – Як гадаєте, хто буде першим учасником? – запитала Злата.

    – Гадаю, це буде чоловік- зробив припущення Валерій .

    Катерина сиділа на кріслі і з захопленням розглядала квітку , а потім запитала :

    – Хто це подарував ?

    – Це Артем подарував!- з посмішкою відповіла Саніна.

    – Я з твого інтерв’ю знаю ,що ти любиш живі квіти-  підтвердив слова брюнетки світловолосий .

     

    Їх діалог зненацька обірвала фраза:

    Увага,на сцену виходить перший учасник.

     

    ***

    Далі буде)

     

    1 Коментар

    1. Aug 12, '22 at 15:07

      Сподіваюся, Вам сподобається ця робота )