Header Image
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    В ситуації Ромео творилось інше з його так званими “товаришами”, він хотів тільки-но піднятись, але його просто звалили гидотні жіночі руки Евеліни яка неочікувано була зверху над ним.

    – Що за..що відбувається?!

    – Та заспокойся ти вже – її пальці пройшлися по тремтячим губам крадія від чого його лице стало повністю в шок.

    – Евеліна це вже не жарти..

    – Хто сказав що це жарти?

    Крадій намагався вирватися від її обіймів, але вона притулялась все більше і робила дуже дивні дії ногами.

    – Ти настільки довірливий що мені можна зробити що завгодно – посміхнулася дівчина – Ти один одненький, я можу підмінити тобі Джульєтту.

    Назвати це ще більшим шоком було просто неможливо навіть коли зайшли ті двоє друзів дуже добре побитих і навіть в опіках.

    Видно що Кайл постарався.

    Вони почали сміятися дуже голосно, неначе маг їм повністю відбив мізки й тому хлопцю Евеліни.

    Саме неприємне що отримав від її Ромео це засос на шиї від якого вже точно її відштовхнув і встав дивлячись на їх всіх.

    – Ви всі подуріли блять?! Де ваша совість коли таке робите?!

    Це були безсенсові слова, всі були п’яні і їм було до лампи його слова.

    І Ромео зрозумів що може в гніві зробити що завгодно.

    Коли до його знову прилипла бісяча Евеліна він просто її повалив на диван, а після взяв коньяк і видудлив весь.

    Після дивився на тих двох.
    Один з їх був хлопцем Евеліни й він просто зі всієї сили ударив того по голові настільки що той впав без тями.

    Ніколь до Ромео агресивно підходив, але крадій вже того вдарив ногою в живіт.

    Подивившись їм в слід він пішов від їх.

    ***

    Коли маг зупинився на достатню відстань Кайл почав терти руки які мерзли від холоду.

    Він вважав це не справедливим. А саме те як Ромео вчинив.

    Чому він був з ними? Чому він дозволяв їй бути так близько?

    Він прибрав сніг з лавки та побачив під нею цигарки потім підібрав та дивився.

    В нього була буря емоцій після цього, але більше з цього був біль.

    Фізичний від ран яким було холодно та моральний який просто душив.

    Кайл звав крадія одного, щоб вони провели цей клятий час разом. Щоб він посміхнувся. Щоб був поруч..

    Після цього маг голосно висварився, що було чути ехом.

    Він нічого не розумів і заплутався.

    І, як на зло, йому ззаду чулися кроки від бігу і то був саме той в кого Кайл розчарувався.

    – О, Кайл!

    Ромео виглядав не таким який здавався на початку і зупинився дивлячись таким щасливим поглядом.

    Це мага здивувало.

    – Чого тобі?- грубо спитав він.

    – Я нарешті тебе знайшов, вони ненормальні, з тобою набагато краще – слова були дуже прості та відкриті, що можна було подумати що крадій балакав маячню

    – Пф. Раніше тобі було добре з ними.

    Кайл відвернувся від Ромео та сховав коробку з цигарками, а потім піднявся.

    – Я їх би вбив аби вони не зробили тобі поганого…ну..зробив то пізно – чухаючи голову старший трохи підходив до сірого.

    – Так, пізно Ромео – Кайл повернув голову в його бік.

    – Я знаю друже, винний перед тобою хи хи – все ще посміхався Ромео – Ти найкращий.

    Він ще більше здивувався цьому, а потім згадав слова цього чувака.

    Ромео коли випиває більш відкритий.

    Кайл поматав головою, а потім відповів:

    – Звісно, це так. А от ти дурний.

    – Дурний та більше нема слів – розвів руки в сторони – що ж я зроблю?

    Маг промовчав та відвернув від нього обличчя.

    – Ну вибачай я реально не хотів, я хотів як краще, вони мені говорили який ти такий сякий а я кажу їм ні ви не праві взагалі, він краще ніж ви думаєте – трохи голосно сказав Ромео і знову посміявся.

    Кайл повторно здивувався цій інформації та повернувся до нього повністю.

    – Ти зараз серйозно? – спитав він з насупленими бровима.

    – Зуб даю.

    – Пх обійдусь.

    Маг виглянув за крадія і побачив доволі знайому фігуру.

    – То не нароком не твоя знайома? – сказав він тикаючи туди пальцем.

    – О ні, я якраз тікаю від тої шльондри, вона чуть мене не згвалтувала – злякано туди подивився Ромео – треба тікати.

    – Окей. Пішли..

    Кайл взяв крадія за руку та відвів у безпечне місце.

    Від неї відчувалось таке тепло коли був клятий мороз, Ромео б тримав би її вічно, щоб відчувати комфорт.

    – Тут наче вона не повинна тебе побачити

    – Дякую тобі велике не знаю як тобі віддячити потім, ти неперевершений – тепло посміхнувся Ромео хоч і був дурним п’яницею.

    Від цього у Кайла порожевіли щоки та це не через холод.

    “Зберись!”

    – Хех що ж ти зараз без мене робив би?

    – Поняття не маю.

    Маг усміхнувся та обперся об стінку.

    -Ти теж по своєму неймовірний. В тебе гарна зовнішність, зачіска, очі. Це все заворожує. У тебе прекрасний голос. Фігура. Та взагалі все. Але ти капець дурний коли п’яний.

    Промовив він на останок сміючись, а сам не усвідомлював що сказав це в голос.

    Ромео продовжував тепло посміхатись і дуже близько підійшов до мага прижимаючи його до стінки, що було досі не очікувано

    – Мені так тепло це чути що просто дурманиться в мене голові – він взяв одну прядь з волос Кайла, яка лежала на його щоці – як дорогоцінне срібло яке блищить із за фонарів, передаючи такий колір, а одна прядинка взагалі біла. Очі в темноті світяться такі яскраві та фіолетові як космос. Впевненість блискуча і самооцінка. Прекрасний смак одягу, голос очаровує. Розумом палаєш як твої вогники на руках і взагалі не дурний – далі посміхався Ромео

    Від цього у Кайла всі почуття перемішались.

    Він прижав вуха до шапки та весь залився у червону фарбу.

    ” Ні ні ні… Це сон. Цього не може бути. Це занадто приємний сон..”

    Заклинатель підняв погляд на очі Ромео. Блакитний блиск був сигналом для мага йти вперед.

    Це твоє зелене світло.

    Йди.

    Кайл ніжно взяв за шарф Ромео та легко потягнув до себе, що заставляло плечі крадія прихилитися разом з цим бути все ще ближче

    Дуже близько.

    Його губи теплі.. приємні.
    В голові паморочилось від цього повороту.

    Але ось він зараз цілує того в кого маг був.. закоханий.

    Хотілось, щоб цей момент був вічний.

    “Ти насправді божевільний Кайл..”

    Ромео був в шоці від такого перевороту, але при нетверезому стані йому це сподобалось і він вільно відповідав на цей поцілунок, закривши очі

    Романтик відчув на собі як Кайл від взаємодії почав тремтіти.

    Він цього точно не очікував думаючи що той відштовхне.

    Прижавшись до тіла Ромео, маг старався більш углибити поцілунок.

    Йому дуже добре. Зараз був щасливий.

    Ромео допомагав тому прижатись більше.

    Після взяв руку мага схрестивши стисло пальці об пальці прижавши ту саму руку до стінки біля голови Кайла.

    Від цього він видихнув, та продовжував цілувати, стиснувши руку романтика.

    Від видиху в Ромео пішли дуже дивні почуття, які були доволі приємними.

    Вони привели думку в п’яний мозок що партнеру це подобається і можливо він захоче більшого

    Іншою рукою Кайл повільно провів по тілу від торсу до шиї крадія.

    Холодні пальці які перегрівались вже відчувалися на обличчі Ромео.

    Від цього пішли мурашки…і неприємні спогади від недавнього, але від мага це було б приємніше насправді

    Все ж таки крадій вирішив прижати другу руку до стінки теж щоб не згадувати той випадок

    Зжимаючи сильніше руки Ромео Кайл знову видохнув та жадібно продовжував.

    Голова дурманилась. Запах алкоголю ще більш доповнював це все, роблячи ситуацію божевільною, при тому загадковою.

    “Бляха.. я його хочу.”

    Вже не було холодно, навпаки можна було просто втонути від цього найприємнішого тепла.

    І чим далі, тим більше.

     

    0 Коментарів