Header Image

    Наруто і Т/і вже давно любили один одного, але тільки після війни, коли дівчину мало не вбили, хлопець зважився і розповів їй про свої почуття, обіцяючи, що по закінченні війни обов’язково візьме її за дружину. Нарешті все погане позаду, основна частина весілля пройдено, і ось пару молодят залишили самих. Наруто неквапом підійшов до дівчини, вже до його законної дружини, обережно знімаючи весільне вбрання. Як давно обидва хотіли цього. Вони навіть не могли припустити, що колись настане цей момент. Але от, вони стоять перед один одним, пов’язані Клятвою вірності і вічної любові, і цю клятву вони ніколи не зруйнують, ніколи. Шовкове біле вбрання спадає, відкриваючи вид на красиве й ідеальне тіло дівчини, саме таким його вважає Наруто.Чарівною владою блакитних очей, які дивляться неї з любов’ю, ніжністю і з захопленням.

     

    -Т/і, ти дуже гарна, даттебайо … Обидва сильно бентежаться, і їхні обличчя заливаються фарбою, але тут, один перед одним, вони не бояться показати свої емоції. Дівчина переступає через одяг і повільно, не поспішаючи, тремтячими від хвилювання руками починає знімати одяг з чоловіка. Хлопець допомагає їй, і тепер вони обоє стоять, обережно торкаючись тіл один одного. Наруто піднімає дівчину на руки і кладе її на ліжко, поки вона, трохи осмілівши притягує його за шию і дарує ніжний поцілунок, який поступово починає набирати обертів. Пара перериває поцілунок, і хлопець починає трепетно ​​цілувати тіло дівчину, ніби вона ніжна пелюстка троянди Цілує її милий животик, який вона так соромиться і намагається прибрати за допомогою голодування і дієт, хоча і хлопець говорив, що вона прекрасна і їй не потрібно знущатися над своїм тілом і йому вдалося переконати її, вона змогла прийняти своє тіло. Наруто знову нависає над дівчиною, і вона тягнеться вперед, цілу його м’язисте тіло, від чого тіло в нього покривається. мурашками. Збентежена, вона

     

    відкидається на

     

    подушки, оглядаючи тіло чоловіка, але спустившись очима трохи нижче торса, різко відводить погляд, сильно почервонівши. Наруто нахиляється до дівчини і шепоче їй прямо на вушко:

     

    -Т / І, ти готова?

     

    -Д-так, Наруто, зроби

     

    це … будь ласка …

     

    Хлопець приставляє свій член до незайманого лону дівчини і повністю вводить його в дівчину.

     

    акуратно,повільно,АЛЕ

     

    ЗАДОВОЛЕННЯ змішане з

     

    кімнаті в унісон пролунав стогін болем. Настав той момент, коли вони стали ближчими, коли вони стали одним цілим, коли вона стала жінкою, а він – чоловіком. простирадла, червона пляма. Наруто поцілував дівчину в мокру, від сліз, що вступили скроню, і отримавши кивок від дівчини, став повільно рухатися.

     

    вперед, для кращих відчуттів. Хлопець зрозумів і став набирати темпу, вибиваючи з солодких вуст дівчини, не менш солодкі стогін. Стогін хлопця додалися через кілька хвилин, він не міг стримувати їх. Занадто вузько, надто добре йому було.Але він тримався, не хотів залишити свою дружину без задоволення, тому згадавши розповіді та книжки Джірай, вирішив спробувати довести її до оргазму. Хлопець рукою знайшов ерогенне місце дівчини і став його масажувати. Почувши гучні стогін, зрозумів, що робить правильно. Нарешті, коли Т/і вигнувся йому на зустріч, а внизу виступило багато мастила, він вирішив розслабитися і довести себе до кінця, тим самим продовжуючи приємні відчуття дівчини. І ось хлопець, встигнувши вийти, закінчує дівчині на внутрішній бік стегна, після чого валиться на ліжко, притискаючи до себе Т/і. Тепер обидва лежать, намагаючись відновити дихання, думаючи про те, що весілля було найправильнішим рішенням.

     

    0 Коментарів