Header Image

    Зайняли улюблене місце на диванчиках. Насправді ми не так часто буваємо в цьому клубі, але від є ідеальним місцем для завершення гулянок. Частина компанії розриває танцмайданчик під запальні хіти 80-х і 90-х, а мені в кайф посидіти в куточку, спілкуючись з привабливою дівчиною. Для того щоб чути одна одну в клубі, нам треба сидіти дуже близько, так що я відчувала тепло її тіла і могла легенько погладжувати її спину. Ця близькість мені надзвичайно подобалась, одночасно вона заспокоювала і розпалювала.
    – Найнезвичнішими для мене місцями для сексу були…ммм…машина, університетська зала після занять і пляж, – з сором’язливою усмішкою відповіла Тіна скуйовджуючи коротке волосся. Я питально підняла брови. Мені подобалось розмовляти з нею на різні теми, в тому числі про секс, і відповідь дівчини мене трохи здивувала. Ні, місця прикольні, але я очікувала від неї чогось більш оригінального. Тіна завжди здавалась мені розкутою, досвідченою, що тільки підтвердилось під час нашої першої близкості. Вперше ми переспали два тижні тому, і ця новизна і пристрасть ще була в самому розпалі. Одна згадка про ті ласки знову зробила мою білизну вологою.
    – Не дивись так на мене, – все ще зашарівшись, попросила Тіна, відпиваючи ковток вина.
    – І де сподобалось найбільше? – запитала я з щирою цікавістю.
    – Ммм…З точки зору гігієни ніде, а з точки зору гарного сексу…Мабуть в університеті, – сором’язлива посмішка змінилась на задоволену мордочку кота. – Ми тоді з хлопцем затримались після лекцій, і далі все було схоже на сцену із порно. Я не знаю, як в мене на це вистачило сміливості і…гнучкості, – Тіна навіть очі примружила від спогадів про гарний секс, а в мене мимоволі викривились губи. Так, в нас обох в минулому був досвід з чоловіками, але я безжально до себе ревнувала свою дівчину до її минулого. Так, все розуміла, але ревнувала.
    – Прикольно, – усміхнулась я, пальцем стираючи конденсат зі свого бокалу. – Моїм незвичним місцем була лавочка в парку і роздягальня в спортзалі. І душ в гуртожитку.
    – Що ж тут незвичайного? – питає Тіна, а я усміхаюсь.
    – По-перше там двері погано зачинялись, а по-друге я в цьому гуртожитку не жила, а прийшла на День народження друга.
    Тіна грайливо заділа мене ліктем і поклала руку на моє стегно.
    – Лавочка фу, а ось в роздягальні і душі я би спробувала з тобою, – і куди ділась та сором’язливість, яка була присутня хвилину тому. Дівчина підсунулась ще ближче до мене, і мене накрило хвилею тепла. Карі очі при мерехтливому освітлення видавалась майже чорними, і їх хитрий прищур видавався дуже сексуальним. Я розуміла, що кілька коктейлів добряче нас розігріли, і я все більше хотіла зараз опинитись не в цьому шумному місці. Хочу відвести її туди, де не буде більше нікого, тільки ми вдвох. Де можна буде безсоромно залізти в її джинси, цілувати шию і чути збуджене дихання. Від цих думок мені стає невимовно душно, але раптом Тіна відсувається від мене і підморгує.
    – Пішли танцювати, вже зовсім засиділись, – вона робить невинний вигляд і стягує мене за руку з насиженого місця. Я взагалі дуже рада, що я не хлопець, а в подібні моменти особливо.
    В центрі людно, а я не люблю натовпи. Плюс до того, я не вважаю себе граційною танцівницею. На ноги не наступаю, не падаю посеред танцмайданчика і на тому спасибі. Покачуючись в такт знайомої з дитинства мелодії, я спостерігаю за дівчиною навпроти. Тіна обожнює танцювати. Ні, не вміє, а саме обожнює. Її рухи плавні і ламкі водночас, можливо не вистачає артикуляції, але вона така гарна в своєму захоплені. Чує ритм, прикриває очі, кусає губи, качає стегнами в такт. Низька посадка на джинсах дозволяє під час руху побачити прекрасний живіт і татуювання з правого боку. Кожного разу, коли я бачу її оголеною, я трохи жалкую, що я не художниця, що я не можу намалювати цю красу. Хочеться цілувати живіт, окреслювати пальцями тонку талію та підтягнуті стегна, затримати руки на сідницях і притягти її ближче до себе.
    Підігріта алкоголем фантазія малює дуже збуджуючі образи, поки не закінчується пісня. Не думаючи про те, що подумають люди навколо, я притягаю Тіну ближче до себе і цілую в губи. Від цього пориву ледве не втрачаю рівновагу, але вчасно притуляюсь до стіни. Тепер вона домінує, кладе руки на мою талію і легко кусає за губу. Господи (в якого я не вірю), як це гаряче! Серце робить скачок і падає кудись в ноги. Тіна наближується до мого вуха і каже, торкаючись губами мочки:
    – Мені треба відійти, – досить голосно, щоб було чутно за музикою.
    – Куди? – видихаю я, відчуваючи мурашки на руках.
    – Та в туалет же, – прискає Тіна, розвіюючи флер збудження. Я нервово хіхікнула і кивнула, відчуваючи,що до збудження додалось трохи соромлення. Дівчина усміхається мені і йде з танцмайданчика. Піддавшись якийсь силі, я покірно слідую за нею, хоча мене ніхто не запрошував.
    В туалеті окрім нас ще двійко дівчат. Одна миє руки, друга вологою серветкою підчищає туш, яка відбилась на нижній повіці через спеку. Вони дивляться на нас, втрачають інтерес і закінчують свої заняття.
    – Йди перша, – я киваю на вільну і єдину кабінку. Тіна киває і ховається за дверима. Дівчата закінчують справи і виходять з туалету, невпинно розмовляючи. Без них в приміщені залишається тільки звук музики з клубу. Я включаю воду, мию руки, дивлюсь в дзеркало і бачу, які червоні в мене щоки. Мені спекотно не від душності приміщення, а від дівчини, що зі мною. Я обожнюю цей період в стосунках, коли ви не можете відірватись один від одного…в моєму випадку одна від одної. Я так давно її хотіла, так довго чекала, і тепер кожна близкість виправдовує і перевершує мої очікування. В ній все рідне і одночасно незнайоме, і мені подобається двивчати нове і повторювати вже пройдений матеріал. Збудження знову пройшло по мені жаркою хвилею, і я стисла стегна, намагаючись стримати це. Ось ми в приміщені, до нікого крім нас немає, все як я і хотіла.
    – Спекотно, – Тіна стає поруч зі мною і миє руки.
    – Дійсно, – вичавлюю я з себе, спостерігаючи за нею. Її шия вкрита блиском поту, Тіна зволожує руки і проводить по щокам і шиї. Тепер по її шкірі стікає краплинка води і затримується на ключицях. Мені захотілось стерти воду, я наближуюсь і цілую її в цю краплинку. Тіна мружиться і заплющує очі.
    – Це збуджує, – тихо каже вона, притуляючись о мене стегном. Сприймаючи це як згоду, я стискаю її талію та підштовхую в сторону кабінки.
    – Ти чого? – здивовано питає дівчина, коли я зачиняю дверцята зсередини. – А раптом хтось зайде? – тихіше каже вона, притуляючись до стіни.
    – Хай заходить, тут самі дівчата, – відповідаю я, сама дивуючись своїй рішучості, і цілую її в губи. Тіна без затримки відповідає, і я ледве не стогну від задоволення. Можна торкатись її де хочу, можу цілувати всюди. Не розриваючи поцілунку розстібаю джинси і одразу лізу рукою під тонку тканину трусиків. Дівчина ледве чутно стогне і розставляє ноги ширше.
    – Моя дівчинка вже зовсім волога, – шепочу я в її губи, проводячи пальцями між її ніг. Мене розриває від захоплення, така вона прекрасна, така красива і неймовірно сексуальна, така волога і все це для мене! Тіна видихає щось мало схоже на слова і вигинається на зустріч моїй руці.
    – Хочу щоб ти мене відтрахала, – шепоче вона, а в мене знов мокріє в трусиках від цих слів.
    – Як забажаєш, киця, – шепочу я і розвертаю її до себе спиною. Тіна покірно виставляє сідниці назад, і я стягую джинси разом з білизною вниз. Провожу двома пальцями між розставлених ніг, чую тихий стогін. Просуваюсь між вологими складочками, провожу пальцем по клітору, і стогін стає гучнішим.
    – Бляха, – видихаю я, знову відчуваючи гарячу хвилю збудження. Від збудження тягне живіт. Я вводжу палець в неї, обережно, намагаючись не завдати болю. Проте вже в наступну секунду розумію, що Тіна достатньо розширена, щоб відтрахати її без особливої підготовки. Додаю ще один палець, і дівчина стогне вголос. Починаю рухати пальцями, які легко сковзять всередину.
    – Швидше! – розбираю я нечітке слово і покірно прискорюю рухи. Все, що забажає моя дівчинка.
    Нам неймовірно спекотно, я відчуваю як піт стікає по спині, але я не можу зупинитись, адже бачу що вона скоро досягне оргазму. Тіна стогне, в цю секунду я чую рух і голоси за дверима. Я закриваю їй рот рукою, стогін губиться в горлі. На секунду перестаю рухати рукою, бачу як дівчина мружиться від розчарування і збудження. Піддаючись, продовжую почате. Голоси не стихають, дівчата сміються за дверима, а Тіна збуджено сопить мені в руку, штовхається назустріч моїм пальцям. Я бачу, що ось-ось вона кінчить, моя рука починає нещадно боліти, зросту не вистачає, щоб одночасно трахати свою дівчину і затикати їй рот. Проте бажання довести до оргазму дуже сильне, і я продовжую активно працювати пальцями.
    – Хто там застряг? – чую незадоволений голос однієї з дівчат на фоні сміху інших. Але це мене абсолютно не хвилює, адже в той момент я відчуваю як Тіна в моїх руках вигинається і різко зводить стегна, стискаючи мою руку. Моя дівчинка досягла оргазму і примудрилась не видати зайвого шуму. Це трохи мене засмучує, адже її стогони під час оргазму я обожнюю, але результат досягнутий, і я неймовірно задоволена собою. Притримую розслаблену дівчину, цілую її в шию. Її шкіра волога і солона на смак, така гаряча, така моя.
    – Ти неймовірна, – шепочу я їй саме вухо, щоб ніхто не почув цю таємну інформацію.
    Вона задоволено посміхається.
    – А ти надзвичайна, – чую я у відповідь і сама не стримую посмішки.
    В двері нетерпляче стукають, ми відлипаємо одна від одної. Тіна швидко натягає джинси, пригладжує волосся. Я витираю змазку з пальців, незручно переминаюсь з ноги на ногу, адже моє збудження нікуди не ділось, тільки послабло. Спускаю воду, створюючи видимість правильного порядку речей.
    Тіна відчиняє двері і вислизає з кабінки.
    – Нарешті! – незадоволено бурчить дівчина, що чекала, робить шаг в кабінку і бачить мене. Завмирає від здивування, а я, піддавшись якомусь дивному хтивому пориву, хитро усміхаюсь і демонстративно витираю пальцями куточки губ.
    – Вибачте, – кидаю я, виходячи з кабінки.
    Дівчата біла дзеркала мовчки дивляться, як ми миємо руки і йдемо до дверей. Вже біля виходу Тіна грайливо підморгнула дівчинам, і руда мило зашарілась.

     

    0 Коментарів