Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: Подорожі
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Хана стояла на порозі нової пригоди , її зовнішність так і притягувала погляди всіх , хто її бачив . Вона мала довге , хвилясте волосся , яке починалося чорними корінням і плавно переходило в яскраво-білі кінці , створюючи ефект магічного сяйва . Це волосся спадало каскадом на її плечі , ніби живі сріблясті хвилі . Її обличчя було витонченим і симетричним , зі світлою шкірою , що відбивала м’яке світло ранкових променів . Особливу увагу привертали її очі – один чорний , як ніч , інший білий , як сніг . Ці контрастні кольори надавали їй загадковості і чарівності , викликаючи бажання розгадати таємниці , що ховаються в їх глибині . Вона була одягнена у простору синю футболку , яка, здається , надавала їй легкості і свободи рухів . Одяг невимушено підкреслював її тонку , але міцну статуру , розкриваючи її природну грацію . Її постава була спокійною і впевненою , з легким натяком на внутрішню силу . Легкий рум’янець грав на її щоках , додаючи кольору до її світлої шкіри. Її губи , трохи розімкнуті , видавали легку усмішку , яка могла бути як доброю , так і лукавою , залежно від ситуації . Загалом , Хана  виглядала як створіння з іншого світу – красива , загадкова і незвичайна . Її вигляд одразу ж викликав бажання дізнатися більше про неї ,  про її життя і таємниці , які вона приховує за цими контрастними очима .

                                                           Розділ 1 . ДоуБум

    Зазвичай ранок в ресторані « ДоуБум » починався із зусиль і спільної роботи , що закладала основу для всього дня . Хана , як завжди , прибула першою . Вона відірвалася від теплої ковдри , піднялася з ліжка та швидко одягнула свій робочий костюм , який завжди був ідеально чистим і прасованим . Її біле волосся , на половину чорне , спадало по плечах , як завжди , додаючи її образу особливого шарму .

    Ранок у ресторані. Підійшовши до дверей ресторану ,  Хана витягла ключі , відчинила замок і впустила всередину прохолодний ранковий вітерець . Вона завжди відчувала себе тут , як вдома , адже цей ресторан став для неї другим домом . Вона перевірила всі столи, розставила стільці і переконалася , що все на своїх місцях . Після цього вона перейшла до перевірки меню , додаючи до кожного столу свіжі примірники з новими стравами. Хана поки займалася своїми справами уже і колеги прийшли на роботу , вони прослідували за Ханою і стали до роботи . Вір , головний кухар , вже готував сніданкове меню на кухні . Він був великим чоловіком із грубим голосом , але з золотим серцем і неймовірними кулінарними здібностями . Кожен його рух був чітким і впевненим , а Хана завжди дивилася на нього з повагою . Вір часто давав їй поради , як краще представити страви клієнтам , і завжди був радий бачити її посмішку .  Ша , її найкраща подруга і колега , завжди приходила трохи пізніше . Вона мала коротке руде волосся і веснянки на носі , що надавало їй особливого шарму .  Ша і Хана завжди підтримували одна одну , і кожен їхній день починався зі сміху і жартів . Ша була відповідальною і завжди старалася бути на висоті , особливо коли справа стосувалася обслуговування клієнтів .  А Ол , майстер коктейлів , вже розкладав інгредієнти для напоїв на барній стійці . Він був високим і м’язистим , із завжди привітною усмішкою і коротким підстриженим волоссям . Хана часто спілкувалася з ним у перервах між обслуговуванням клієнтів , обговорюючи плани на майбутнє і смішні ситуації з роботи. Ол завжди мав підняти настрій не тільки клієнтам, а й колегам, і його коктейлі були справжніми шедеврами.

    Ресторан « ДоуБум » , де працює Хана ,  – це справжня перлина серед міських закладів . Це місце поєднує в собі чарівність японської культури та сучасний комфорт . Внутрішній інтер’єр ресторану виконаний у стилі традиційного японського саду , з бамбуковими перегородками ,  низькими дерев’яними столами та татамі . Навіть освітлення створює теплу та затишну атмосферу завдяки м’яким ліхтарикам , розміщеним по всьому залу . Ключовою особливістю ресторану є його косплей-тема . Офіціанти та офіціантки одягнені в костюми , натхненні популярними аніме та манга персонажами . Хана , завдяки своїм танцювальним здібностям та харизматичності , виділяється серед інших співробітників . Її костюм – це поєднання традиційного японського кімоно з елементами сучасного стилю , прикрашеного яскравими аксесуарами , які підкреслюють її індивідуальність . У кожному кутку ресторану можна знайти декоративні елементи , такі як картини з популярними аніме персонажами , полички з мангою та фігурками героїв . Часто в ресторані проводяться тематичні вечори , де відвідувачі можуть насолодитися виступами косплеєрів , аніме-караоке та конкурсами . Меню ресторану також відображає його косплей-тему . Тут можна знайти страви з оригінальними назвами , натхненними аніме та мангою , такі як « Рамен Наруто » , « Суші Сейлор Мун » та « Десерт Тоторо » . Кожна страва подається з увагою до деталей , що робить візит до « ДоуБум » справжнім святом для фанатів японської культури та аніме . Весь персонал , включаючи Хану , завжди привітний і готовий зробити все можливе , щоб кожен відвідувач почувався особливим . В « ДоуБум » атмосфера завжди наповнена радістю , сміхом та незабутніми враженнями. Хана , працюючи офіціанткою в ресторані « ДоуБум » , завжди ставиться до відвідувачів з особливою увагою та доброзичливістю . Її доброзичлива натура і природна харизма роблять її улюбленицею серед постійних клієнтів та новачків . Кожен її рух випромінює турботу та щирість , створюючи відчуття , що кожен відвідувач для неї важливий і особливий . Хана завжди зустрічає гостей з теплою посмішкою, що відразу створює затишну атмосферу . Вона уважно слухає замовлення  , уточнює деталі , щоб переконатися , що все буде на найвищому рівні . Якщо у когось є особливі побажання або обмеження в харчуванні , Хана робить все можливе , щоб врахувати їх та запропонувати найкращі варіанти з меню . Її вміння знаходити підхід до кожного клієнта – це особлива риса , яка робить її роботу ще більш цінною . Вона легко знаходить спільну мову з відвідувачами різного віку , включаючи дітей , з якими вона часто жартує та грається , і літніх людей , з якими вона ділиться добрими історіями та виявляє повагу . Хана не лише обслуговує клієнтів , але й спілкується з ними , створюючи відчуття дружби та близькості . Особливу увагу Хана приділяє тим , хто приходить до ресторану вперше . Вона завжди готова розповісти про особливості меню , порадити найсмачніші страви та напої , а також розповісти про тематичні вечори та спеціальні події , які проводяться в « ДоуБум » . Її знання та ентузіазм роблять кожен візит незабутнім досвідом . Крім того , Хана завжди помічає , коли відвідувачам потрібна допомога або вони почуваються некомфортно . Вона швидко реагує на будь-які проблеми , вирішуючи їх з тактовністю та професіоналізмом . Її доброзичливість та уважність роблять її незамінною частиною колективу ресторану . Хана також любить ділитися своїми танцювальними здібностями , часто виступаючи під час тематичних вечорів у ресторані . Її танці зачаровують гостей , додаючи атмосфері ресторану ще більше магії та чарівності . В цілому , ставлення Хани до відвідувачів ресторану « ДоуБум » є зразковим прикладом того , як справжня приязнь та щирість можуть створити незабутні враження та зробити кожен візит до ресторану особливим .

    Одного сповненому радості день до ресторану « ДоуБум » завітали неприємні клієнти , атмосфера змінилася миттєво . Це була група грубих молодиків , які відразу привернули до себе увагу своїм шумом та невихованою поведінкою . Вони поводилися нахабно , жартували недоречно та постійно робили непристойні коментарі . Хана , побачивши їх , зрозуміла , що цього разу її чекає випробування . Її характер , як у справжньої пацанки , не дозволяв їй залишитися осторонь або проявити слабкість . Вона відразу підійшла до них , тримаючи спину прямо та зухвалий погляд .

    « Добрий вечір , що будете замовляти ? » – запитала вона , втримуючи професійну усмішку , але злегка підкреслюючи свої слова твердим тоном . Один з молодиків , нахабно посміхаючись , почав робити недоречні зауваження : « Гей , красуне , може ти сама нам щось порекомендуєш ? І не тільки з меню ! » Хана не дозволяла таким речам вивести себе з рівноваги . Вона знала , як діяти в таких ситуаціях . « Давайте залишимо жарти осторонь і замовимо щось смачне , » – відповіла вона , але її очі блищали від ледь стримуваного гніву . Молодики продовжували поводитися непристойно , один з них навіть спробував потягнути її за руку . Це була остання крапля . Хана рішуче відсторонилася , зробила крок назад і , зберігаючи спокій , але з твердим виразом обличчя , сказала : « Досить . Якщо ви не можете поводитися пристойно , вам краще залишити цей заклад » . Її твердість та впевненість здивували їх . Один з молодиків , очевидно лідер , нахилився до неї , намагаючись залякати : « І що ти зробиш , якщо ми не підемо? » Хана не злякалася.  Вона підійшла ближче , щоб її слова були чітко почуті : « Виклику охорону і поліцію . І ще – я сама можу дати вам урок хороших манер  » . Раптом один з молодиків , розгніваний її словами , різко піднявся і штовхнув Хану . Вона ледве втрималася на ногах , але швидко відновила рівновагу . Її очі блищали від гніву . Вона відчула, як адреналін піднявся у крові .

    « Ну , що ж , ти сама цього захотів , » – сказала вона і , не вагаючись , вдарила нападника в живіт . Він відступив назад , захоплений зненацька . Бійка почалася . Хана використовувала свою гнучкість і швидкість , ухиляючись від ударів і наносячи свої . Вона знала , як тримати ворогів на відстані . Її рухи були швидкими та точними . Одного з нападників вона вдарила по обличчю , другого – по ногах , змушуючи їх відступити . Її руки і ноги працювали як годинниковий механізм , кожен удар був точним і потужним . Молодики намагалися атакувати , але їхні удари були незграбними і погано злагодженими . Хана , навпаки, діяла рішуче і безжально . Один з молодиків спробував вдарити її ззаду , але вона вчасно ухилилася і , використавши його імпульс , перекинула його через себе . Він впав на підлогу , втративши свідомість . « Наступни й ! » – вигукнула вона  , готова до подальших дій . Охоронці ресторану, побачивши , що відбувається , швидко втрутилися . Вони схопили інших двох молодиків , які вже ледве трималися на нога , і вивели їх з закладу . Вся ситуація тривала не більше кількох хвилин  , але для Хани це здалося вічністю . Вона зітхнула , витираючи піт з чола , і повернулася до своїх обов’язків , відчуваючи гордість за те , що змогла захистити себе і ресторан від непроханих гостей з полегшення вони повернулися до роботи .

    Кожний день Хана випромінює життєрадісність та невгамовний інтерес до світу навколо . І розпочинається з чашка міцного ароматного напою підбадьорює її , готуючи до нового дня , сповненого цікавих відкриттів . Поринаючи в захопливі сюжети улюблених манг , дівчина наповнюється натхненням та творчою енергією . Її жадоба знань та нових вражень здається невичерпною . Вона жадібно ковтає кожне слово , кожну деталь , прагнучи якнайбільше дізнатися про світи , що розгортаються на сторінках . Кожен ранок для Хани – це можливість поринути у захопливі фантазії та знайти натхнення для власного розвитку .

                                                     Розділ 2 . Розповідь  Хани

    « Привіт , мене звати Хана , мені 21 рік . Мій зріст – 155 сантиметрів , а вага – 45 кілограмів . Моє волосся дуже довге і майже сягає колін . Воно має цікавий двоколірний ефект – нижні пасма білі , а верхні – чорні . Мої очі також відрізняються від звичайних – праве око біле , а ліве чорне . Це справді незвична особливість , яка виділяє мене з-поміж інших . З самого дитинства мої батьки возили мене по лікарнях , намагаючись зрозуміти причину моєї незвичної зовнішності . Проте всі обстеження та аналізи підтвердили , що я повністю здорова . До сьогодні я так і не знаю , чому виглядаю саме так , але мені це подобається . Інколи , коли мені стає трохи нудно або набридає мій унікальний колір очей , я ношу звичайні контактні лінзи . Тоді я виглядаю як усі навколишні люди . Але в цілому я пишаюся своєю неординарною зовнішністю і вважаю її частиною моєї індивідуальності . Я живу сама ,  хоча зараз у мене є брат Нун , який два роки лежить у комі . Жодному лікарю ще не вдалося повернути його до тями . Кожного ранку я відвідую лікарню , щоб розповісти братові про свій робочий день або почитати йому книгу біля його ліжка .  Після відвідування брата я йду на роботу . Я працюю офіціанткою в ресторані , який називається « ДоуБум » . Там панує тепла , сімейна атмосфера . Мої колеги – ніби рідні мені люди , ми завжди підтримуємо один одного і разом радіємо успіхам . Робота офіціантки приносить мені задоволення – я люблю спілкуватися з відвідувачами , дізнаватися їхні історії і допомагати їм насолоджуватися смачною їжею та чудовим сервісом . Зайшовши до ресторану , я одразу помітила своїх колег , які вже чекали на клієнтів, вдягнуті в костюми милих котиків з аніме. Саме в цей час до мене підійшов мій директор, Хва Лан, друг дитинства. І ми з ним відправилися до його кабінету » .

                                                          Розділ 3 . Договір

    «Привіт , Хано , нам потрібно поговорити . Можеш зайти до мене в кабінет , коли матимеш час ? »

    « Так , звісно , містере Хване , » – відповіла я , відчуваючи , як хвилювання огортає мене . Думки про можливе звільнення чи догану не давали мені спокою . Коли ми зайшли до його кабінету , на столі вже стояла склянка томатного соку .

    « Сідай , Хано . Я тебе покликав , щоб обговорити з тобою подальшу співпрацю . Я знаю , що тобі подобається твоя робота офіціантки , але я вважаю , що твій талант потребує ширшого визнання , » – продовжив директор . « Я бачив , як ти танцюєш , і думаю , що ти маєш усі шанси стати навіть айдолом. Тож я приготував для тебе нову вакансію в нашому ресторані . Будь ласка , уважно перечитай цей документ і постав свій підпис . І досить говорити зі мною формально , ми ж друзі з дитинства  і всі про це знають .Добре ,ознайомлюйся , а я маю зайнятися іншими справами , тож не можу залишитися . Бувай ! Можеш перечитати , де тобі зручно . »

    Я була вражена таким несподіваним поворотом подій . Ця пропозиція відкривала для мене нові можливості , про які я навіть не наважувалася мріяти . Із хвилюванням та збудженням я взялася за перегляд договору , готова відкрити для себе нову захоплюючу сторінку в житті . Після того , як я підписала договір , моя радісна усмішка не полишала мене ані на секунду . Я була переконана , що ніщо і ніхто не зможе зруйнувати це моє відчуття щастя  . Я з нетерпінням чекала завтрашнього дня , щоб розповісти про це все братику і подрузі . З цими думками я і дістала дому , зайшовши в дім я переодягалася і усна . Прокинувшись , я відчула , що сьогоднішній день буде особливим . Після швидкого сніданку я вирушила на зустріч із подругою . Ми давно планували цю прогулянку , і я не могла дочекатися , щоб поділитися з нею новинами про моє нове призначення . Хоча я і була схвильована , я вирішила тримати цю інформацію в таємниці до того моменту , поки не побачу її реакцію . Ми зустрілися в улюбленому кафе , де завжди панує затишок та тепла атмосфера . Коли подруга побачила мене , вона одразу помітила мою радість і заінтриговано спитала  : – « Хано , що сталося ? Ти виглядаєш надзвичайно щасливою ! »

    – « Ти не повіриш , але я отримала нову роботу !  Тепер я буду танцювати в ресторані , і за це мені платитимуть великі гроші ! Це відкриває для мене нові можливості , і я впевнена , що зможу досягти великих успіхів , » – з захопленням відповіла я .

    – « Вау ! Це неймовірно ! Я дуже рада за тебе ! » – подруга щиро зраділа моїм новинам і ми разом почали міркувати , як саме святкуватимемо це досягнення . Після зустрічі я повернулася додому з новими ідеями та планами на майбутнє . Я була готова до нових викликів і впевнена , що зможу подолати всі труднощі, які зустрінуться на моєму шляху .

                                                  Розділ 4  . Лікарня                                                                                Після того , як я підписала договір , моя радісна усмішка не полишала мене ані на секунду . Я була переконана ,  що ніщо і ніхто не зможе зруйнувати це моє відчуття щастя . Поквапившись до зупинки , я з нетерпінням чекала автобуса , щоб поділитися цією приємною новиною зі своїм братиком . Я була впевнена , що він розділить мою радість. Поки я літала думками, підійшов потрібний автобус. Всю дорогу до лікарні я не припиняла міркувати про підписаний договір та те, що тепер у мене буде більше коштів для лікування брата. Хоча раніше нам вистачало, тепер ці гроші здавалися безмежними – я навіть не знала, куди їх витратити. Це тому, що щомісяця я відкладала 10% зарплати, сподіваючись, що коли брат прокинеться, ми зможемо разом ходити по магазинах. Я була настільки зосереджена на своїх думках, що ледве не проґавила свою зупинку. На останній хвилині я вистрибнула з автобуса і кинулася до лікарні. Але, зайшовши всередину, я побачила оголошення про несправний ліфт. “Що ж, видно, мені не судилося мати везіння на кожному кроці”, – з легкою досадою промовила я. Доведеться підійматися сходами на десятий поверх. “Сподіваюся, я не знепритомнію десь на третьому”, – пробурмотіла я собі під ніс.

    Підіймаючись сходами, я починала втомлюватися, але не зупинялася, думаючи лише про те, як розповім братові новину. Нарешті я дісталася потрібного поверху, проте сили майже покинули мене, і я ледве-ледве доплентала до стільця, щоб передихнути. Не хотілося, щоб брат помітив мою втому та слабкість. Відпочивши, я пішла до його палати – 1047. Кілька хвилин я просто стояла і дивилася на нього. На мить я відчула, ніби от-от розплачуся, але швидко взяла себе в руки. Сівши поруч, я почала ділитися з ним подробицями свого дня.

    « Дорогий мій брате , вітаю тебе ! Знаєш , сьогодні стався один дуже приємний момент на роботі . Я сьогодні зранку прийшла на роботу , як завжди , але раптом трапилося щось неймовірне ! Пан Хва запропонував мені нову роботу в ресторані – я буду там танцювати ! Він навіть сказав , що я можу стати айдолом , хоча я і не прагну цього . Уявляєш , мені побудують окрему сцену ! Це справжня моя мрія ! Не хвилюйся  ретельно переглянула увесь договір , зважив усі « за » і «проти » , і тому без вагань його підписала . У ньому йдеться про те , що я буду отримувати 25 тисяч зор за один день ! Це значно більше , ніж я могла заробляти за місяць на попередній роботі . А в підсумку за місяць я матиму 100 тисяч зор ! Це ж неймовірно ! Братику , я так захопилася розповіддю , що навіть не помітила , як закінчився час відвідування . Мені час уже йти , не сумуй тут без мене , добре ? До завтра ! » . Хана поцілувала брата в лобик і з сумною , але водночас радісною посмішкою вийшла з палати. На виході я поцікавилася у лікаря про стан Нуна , але він сказав , що без змін , і попросив не питати про це щодня . Увесь шлях додому я не могла перестати думати про те , що ж трапилося з ним після тієї аварії два роки тому . Це не дає мені спокою . Повернувшись додому , я швиденько перекусила , полила всі мої кімнатні рослини і пішла відпочивати .

                                  Розділ 5 . Вихідний .

    Будинок Хани розташований на околиці міста, оточений мальовничим садом, де цвітуть різноманітні квіти і ростуть фруктові дерева. Це двоповерхова будівля з черепичним дахом, білосніжними стінами і великими вікнами, які дозволяють світлу проникати в кожну кімнату. На першому поверсі знаходиться вітальня . Коли заходиш у будинок, перше, що помічаєш, – це простора вітальня. Вона обставлена сучасними меблями: великий зручний диван, кілька крісел, журнальний столик і велика плазмова телевізійна панель. На підлозі лежить м’який килим, який додає затишку. Стіни прикрашені картинами та фотографіями, серед яких багато сімейних знімків і мальовничих пейзажів які намалювала Хана . Вітальня плавно переходить у столову зону  з великим дерев’яним столом, який може розмістити до восьми осіб, і стильними стільцями. Над столом висить красива люстра, яка надає приміщенню особливого шарму. Тут Хана часто проводить час з сім’єю та друзями, організовуючи вечері та святкові зустрічі. А кухня обладнана сучасною технікою, великим холодильником ,тостерницою, газовою плитою, духовкою, посудомийною машиною кухонними меблями та іншими необхідними приладами . На робочих поверхнях завжди чисто, а в шафах розміщений весь необхідний посуд. Вікно над мийкою виходить на сад, тому готувати тут – одне задоволення. Так же на першому поверсі є невелика ванна кімната з душовою кабіною, умивальником і туалетом. Вона оформлена в світлих тонах з елементами синього декору. Є іще затишна гостьова кімната з двоспальним ліжком, шафою для одягу і невеликим столиком. Тут часто зупиняються друзі або родичі Хани. А на другому поверсі розміщена спальня Хани – її особистий простір, де вона може розслабитися після важкого дня. Велике ліжко з м’яким матрацом і численними подушками займає центральне місце. Поруч стоїть нічний столик з лампою та улюбленими книгами. У кімнаті також є гардеробна, де Хана зберігає свій одяг і аксесуари. На стінах висять постери улюблених гуртів та акторів. Кімната брата Хани оформлена в більш спокійних тонах. Тут є зручне ліжко, робочий стіл з комп’ютером і велика книжкова полиця. На полицях розміщені його улюблені книги і моделі літаків, які він любив колекціонувати. Також є і кімната батьків ,де є ліжко велике і столики ,і шафа. Кабінет, де Хана може працювати над своїми проектами або займатися своїми хобі . Тут є письмовий стіл, зручне крісло, комп’ютер і полиця з різноманітною літературою. Вікно кабінету виходить на задній двір, де видніється зелений газон і квіткові клумби. Ванна кімната на другому поверсі оснащена великою ванною, умивальником і туалетом. На полицях стоять різноманітні засоби догляду, а поруч із ванною висить рушникосушка.

    З другого поверху є вихід на балкон, де стоять пара стільців і маленький столик. Тут Хана любить проводити час, насолоджуючись чашкою кави або чаю, спостерігаючи за заходом сонця. Будинок Хани випромінює тепло і затишок, кожна кімната продумана до дрібниць і відображає її особистість та стиль життя.

    Скрізь сон я чую, як дзвенить мій будильник. Вимкнувши його, я поспішаю до ванної кімнати, щоб прийняти душ. Заходячи в душ, я раптом згадую, що сьогодні четвер – вихідний день. Розвернувшись, я прямую до своєї кімнати й падаю на ліжко, провалюючись у сон.

    Не знаю, скільки я проспала, але мене розбудив дзвінок. “Алло?” – відповіла я. “Привіт, Томіко!(дитяча прозвище Хани)” – пролунало одночасно з двох голосів. “Ан, Ван( друзі дитинства), ви? Чому так рано телефонуєте?” – невдоволено промовила я. “Ну, Томіко, не будь такою сердитою. Краще відчиняй двері, вже пів на першу!” – сказав Ан.

    Неквапливо я встала з ліжка і попрямувала до дверей, але не встигла їх відчинити, як Ан і Ван самі їх відчинили. “І навіщо мені було вставати?” – зловісно прошепотіла я. “Ну-ну, не будь злючкою, Томіко. Ми ж попередили, що біля твого дому, щоб ти одяглася. А двері відчинили, бо довго чекали, а надворі спека”, – сказав Ван.

    “Ван…” – обурено вимовила я, натякаючи на щось більше. “Томіко, ми чули від твоїх колег, що тебе підвищили, тому ми тут, щоб відсвяткувати!” – радісно промовили вони.

    “Ой, я забула про святкування в колективі. Де мій телефон?” – стривожено сказала я. Узявши телефон, я побачила купу пропущених дзвінків від шефа та колег і багато повідомлень. Відкривши повідомлення від директора, я почала читати, а Ан і Ван, не маючи сорому, почали заглядати мені у телефон. “Вам не обов’язково це читати. Сядьте на диван і чекайте”, – невдоволеним наказовим тоном промовила я.

    У повідомленнях було сказано, що вони не могли додзвонитися до мене й здогадалися, що я заснула, тому святкування з нагоди підвищення перенесли на невідоме число. “Фух”, – з полегшенням видихнула я.

    Ван повернувся до Хани з питанням: “Що таке Томочко?” Хана відповіла із сумом: “Мою вечірку з колегами перенесли, та коли – не знаю, напевно завтра обговоримо”. У той же момент Ан і Ван несподівано промовили до Хани: “Сьогодні ти вся наша”.

    Хана відчула себе дивно, їй стало ніяково – вона не знала, як реагувати. Поки вона роздумувала над ситуацією, Ан і Ван підійшли ближче. Один з них доторкнувся до її чола рукою і сказав: “Лоб не гарячий”. “Дай я спробую”, – наполіг Ван і нахилився, щоб торкнутися чола Хани своїм. У цю мить Хана наче зашарілася, ніби стиглий помідор, і втратила свідомість.

    “Томік, ти як, агов Томік”, – занепокоєно промовив Ван. Хана лежала без тями приблизно пів години. Все цей час Ан і Ван робили їй холодні компреси та приготували її улюблений напій трохи прохолодніший за кімнатну температуру, бо саме такий Хана любить пити. Ан попросив Вана доглянути за Ханою, а сам пішов готувати їжу, адже вони планують якнайшвидше відсвяткувати підвищення Хани, щоб бути першими.”

    « Щодо Хани, то, відверто кажучи,  я дещо здивовані її раптовою реакцією. Можливо, вона просто перенервувала через перенесення святкування або ж якось неочікувано почувалася нездужаною. Я пригадую, що Томокі завжди дуже відповідально ставиться до своєї роботи і дуже хвилюється з приводу будь-яких змін у робочих планах. Можливо, саме це і стало причиною її раптового нездужання. Проте ми з тобою уважно стежимо за її станом і робимо все можливе, аби Томокі якнайшвидше прийшла до тями. Як тільки вона оговтається, ми обов’язково з’ясуємо у неї, що саме стало причиною такої несподіваної реакції. Сподіваюся, незабаром все владнається, і ми разом зможемо відсвяткувати заслужене підвищення нашої дорогої подруги .»

    Аромат смачно приготованої рибки розбудив Хану. “Ох, який же чудовий запах!” – промовила вона, витираючи слину, що виступила на губах.

    Всі троє накрили стіл і почали святкувати підвищення Хани. “Аню, ти, як завжди, готуєш просто божественно. Хотіла б я собі такого хлопця знайти!” – з явною насолодою сказала вона.

    “Знаєш, я був би радий стати твоїм… хлопцем”, – обережно промовив Ан, дивлячись на Хану з надією в очах. Він тихо видихнув, чекаючи на її відповідь.

    Коли Хана почула пропозицію Ана стати його хлопцем, на її обличчі спалахнула щира радість. Ан напружено спостерігав за її реакцією, його серце калатало від хвилювання, адже він поставив на карту свої найпотаємніші почуття.

    Тривога Ана швидко розвіялася, коли Хана широко усміхнулася і м’яко поклала свою руку на його долоню.

    «Ану, я також дуже хочу, щоб у мене був хлопець схожим на тебе , але я вважаю тебе за старшим братом », – промовила вона ледь чутним, але сповненим ніжності голосом.

    Ан відчув, як по тілу розливається хвиля полегшення і радості  в той час обіди . Він обережно взяв руку Хани в свої долоні і легко поцілував її пальці.

     

    “Я буду для тебе найкращим старшим братом на світі, обіцяю”, – прошепотів Ан, дивлячись на Хану закоханим поглядом.

    Хана ніжно простягнула руку до голови Ана і почала лагідно гладити його волосся. Підвівшись зі стільця, вона нахилила голову до його вуха і ледь чутно прошепотіла: “Скажи, яким шампунем ти миєш своє чудове волосся?”

    У ту ж мить на обличчі Ана радісний і закоханий вираз змінився на відверте роздратування. “Хендер Шордес”, – сухо відповів він, беручись за рибу.

    Ван, нишком спостерігаючи за цією сценою, з великими зусиллями стримував сміх, намагаючись не привертати до себе уваги.У ту ж хвилину запала повна тиша. Лише ледь стриманий сміх Вана зрадив, що він таємно втішався цією сценою. Так і завершилося їхнє свято у Хани. Після застілля Ван запропонував прогулятися кудись разом. Хана та Ан охоче погодилися, але за однієї умови – Ван сам має обрати місце для прогулянки. У Ана, схоже, просто не залишилося вибору, окрім як підкоритися цій ідеї. Коли Хана пішла збиратися, Ван і Ан залишилися на кухні. Тут Ван уже не стримувався і зареготав, гучно плескаючи Ана по плечу. “Я й не думав, що ти зізнаєшся їй у коханні, але така реакція Томочки мене просто вразила!” – вигукнув він, сміючись .”Та ти й сам її кохаєш, тож тебе спіткає така ж доля,” – відказав Ван, удавано сердито .”Годі, годі, не треба цього злого вигляду, інакше налякаєш нашу милу Томочку”, – промовив Ан, ледь стримуючи сміх. “Ах ти ж підступний хитрюга! Зараз я тобі покажу!” – пробурчав роздратовано Ван і повалив Ана на підлогу. Видовище здавалося абсолютно безглуздим для двох дорослих чоловіків .Хана весь час стояла біля сходів, уважно вслухаючись те, що відбувалося на кухні. Вона не наважувалася спуститися вниз – не знала, як зустрітися поглядом із хлопцями після того, що почула. Її думки були лише про брата – вона вирішила, що поки він не одужає, вона не має права заводити жодних романтичних відносин. Але про це знала тільки вона сама. Нарешті Хана вирушила до своєї кімнати. Підійшовши до шафи, вона почала перебирати одяг, намагаючись вибрати щось підходяще. Зупинившись на класичному чорному вбранні – штанах, кофті з картузом, – вона зібрала волосся у високий хвіст. Макіяж накладати не стала – очевидно, не вважала за потрібне робити додаткові прикраси . Довго стоячи перед дзеркалом, Хана ще раз оглянула свій образ, але врешті махнула рукою, наче приймаючи своє рішення, і вирушила до виходу. Спускаючись сходами, вона побачила продовження “бійки” між Ваном і Аном. Вираз обличчя Хани був наче висічений з каменю, коли вона промовила: “Гей, може, досить вже?”.

    Ах ви! Зараз я тобі покажу!” – пробурчала роздратовано Ван і повалив Ана на підлогу. Видовище здавалося абсолютно безглуздим для двох дорослих чоловіків .Я спостерігав за цим дитячим галасом з нотками розчарування. Невже ці двоє не можуть поводитись хоча б трохи стримано, особливо на очах у Хани? Вона весь цей час стояла на сходах, слухаючи їхні суперечки. Було помітно, що дівчина ніяковіє від такої поведінки. Але я розумів її занепокоєння – сестрині думки були лише про брата і його одужання. Вона не наважувалася відкриватися новим стосункам, поки це не стане можливим. Нарешті, Хана вирішила відійти у свою кімнату. Підійшовши до шафи, вона почала перебирати одяг, зупинившись на класичному чорному вбранні. Зібравши волосся у високий хвіст, вона не стала накладати макіяж – очевидно, не вважала це за потрібне. Довго стоячи перед дзеркалом, Хана ще раз оглянула себе, але потім рішуче вирушила до виходу. Спускаючись сходами, вона бачила продовження “бійки” між Ваном і Аном. Вираз обличчя Хани був наче висічений з каменю, коли вона промовила: “Гей, може, досить вже?”. Після того, як друзі Хани, Ан і Ван, нарешті перестали жартувати та поводитись недоречно, вони зібралися разом і вирішили піти до кіно. Хана давно хотіла подивитися фільм “Хастер і сонячне затемнення” – динамічний бойовик про людей і тварин, які виходять вночі та надзвичайно активні під час сонячного затемнення. Дізнавшись, що саме цей фільм вони підуть дивитися, Хана була дуже рада і поспішила до кінотеатру. Вони втрьох сіли на останньому ряду, причому Хана опинилася в центрі між Аном і Ваном. Коли почався фільм, Хана була захоплена побаченим – вона так заглибилася в сюжет, що навіть не помічала того, що відбувалося поруч. Ан і Ван весь час милувалися реакцією Хани на фільм, і врешті-решт не змогли стримати себе – вони одночасно поцілували її в щоку. Хана, повернувшись до реальності, була просто шокована. Вона не знала, як реагувати, і вирішила вдати, ніби нічого не помітила. Однак Ан і Ван вирішили піти далі – вони взяли Хану за руки. Тепер Хана вже не могла спокійно дивитися фільм, бо думала лише про те, що відбувається і як їй бути далі. Коли Ан і Ван поклали свої голови на її плечі, Хана знепритомніла від несподіванки. Прокинувшись, вона вже лежала у себе вдома, на дворі було темно. Таким чином, святкування її підвищення на роботі завершилося досить несподівано.

    Сьогодні вранці, рано, ледь пробиваючись крізь завісу сну, Хана прокинулась і глянула на годинник. Зараз пів на четверту ранку, але їй більше не хотілось спати. Тому вона вирішила зайнятися прибиранням в домі. Встаючи з ліжка, Хана підійшла до шафи, де взяла свої улюблені лосини та топ – це її стандартний одяг для прибирання. Заплетши волосся у пучок, щоб воно не заважало, та одягнувши навушники, Хана відправилася до кімнати своїх батьків – саме тієї, що найважче їй дається.

    Кожного разу, коли Хана заходить до цієї кімнати, її охоплює сум. Тут, ніби оживають спогади з дитинства, шкільних та студентських років. Адже Хана має неабияку пам’ять, вона запам’ятовує кожну дрібницю, що бачить і чує. Прибирати в цій кімнаті для неї надзвичайно важко. Вже два роки, як її батьків немає, і Хана досі не може змиритися з цим. Вона завжди сподівається, що все це лише страшний сон, і ось-ось батьки повернуться додому, зі щасливими усмішками на обличчях, щоб міцно обійняти її та брата. Поки Хана занурювалася у спогади, сльози самі почали текти з її очей. Осягнувши це, вона швидко витерла їх, зібралася з духом і взялася до прибирання. Вона акуратно витерла пил, попрала постільну білизну, помила підлогу – аж доки не впорядкувала цю кімнату.

    Коли Хана вийшла звідти, вона почувалася сумною, як і завжди після прибирання в батьківській кімнаті. Вирішивши напитися води, вона спустилася на кухню, все ще з сльозами на очах. Там вона виявила стурбованих Ана і Вана – близнюків, які помітили, як Хана раптово знепритомніла, а потім принесли її додому. Не знаючи, що робити далі, вони вирішили просто обійняти Хану, даючи їй можливість висплакати свій біль на їхніх грудях. Хоча Хана й розгубилася від такої турботи, вона все ж таки відчула себе в безпеці в обіймах друзів. Я сиділа на краю свого ліжка, намагаючись відсторонитися від Вана та Ана, які стояли поруч і обіймали мене із глибокою стурбованістю на обличчях. “Все гаразд, відпустіть мене”, – тихо промовила я, ледь стримуючи емоції. Ван не міг стримати свого занепокоєння: “Чому? Чому ти відштовхуєш нас? Ми так за тебе хвилюємося. З того дня, коли сталася аварія, ти нічого нам не розповідаєш. Ти сильно змінилася після того”. Обійнявши мене ще міцніше, Ван продовжував: “Ми так за тебе непокоїмося!” Ан додав, підступаючи ближче і беручи мене за плечі, його очі сповнювалися слізьми: “Після того випадку ти зникла на тижні. Ми шукали тебе всюди, але тебе ніде не було. Ти просто зникла. Ми ледве це пережили. Я ледве не зійшов з розуму”. Піднявши голову, щоб подивитися мені в очі, він побачив у них співчуття та величезну скорботу. Відкривши рот, щоб вибачитися, я його перервала: “Дякую… Пробачте мені”. Мої слова повисли в повітрі, сповнені тягаря пережитого. Після їхньої розмови, Хана нарешті не змогла стримувати свої почуття. Її голосний, судомний плач наповнив кімнату, наче весь біль і відчай, які вона так довго тримала в собі, тепер виливався назовні. Ван і Ан, ошелешені, спостерігали, як їхня сильна, стійка подруга ламається просто на очах, її тіло тремтить від ридань. Це було враження, що вони ніколи раніше не бачили – Хана завжди здавалась такою непохитною, ніби нічого не могло її зламати. Але зараз вона виглядала такою вразливою і безпорадною, що у хлопців стискалося серце. Довгі хвилини Хана плакала, не спроможна зупинитися. Нарешті, виплакавшись, вона заспокоїлася. Ван і Ан з полегшенням побачили, що біль поступово залишає її обличчя, поступаючись місцем відчуттю полегшення. “Дякую вам”, – промовила Хана, змушуючи себе усміхнутися, хоч ця усмішка й не могла приховати глибину її емоцій. Хлопці мовчки обійняли її, бажаючи дати відчуття безпеки і підтримки. “Пішли, ляжемо поспимо, у нас все одно завтра вихідний”, – запропонував Ан, і всі троє попрямували до кімнати Хани. Ан підхопив її на руки і ніжно поклав на ліжко, а сам ліг поруч, міцно обіймаючи. Ван також поклався поруч, і вони занурилися в солодкий спокійний сон, даруючи Хані відчуття захищеності та турботи, якого їй так бракувало

                                 Розділ 6 . Робоча зміна

    День мого першого виступу настав швидше, ніж я очікувала. Я стояла за кулісами, чуючи шум і гомін глядачів, які з нетерпінням чекали на шоу. Серце шалено билося, руки трохи тремтіли, але я знала, що готова. Весь цей час я готувалася, тренувалася, і тепер настав момент, коли я мала показати все, чому навчилася. Раптом завіса злегка розсунулася, і я побачила переповнену залу. Світло лилося яскравими променями на сцену, і я відчула, як хвилювання змінюється рішучістю. Я знала, що це мій шанс, і я не могла його втратити.

    -“Хано, твій вихід через п’ять хвилин”, – сказала менеджерка, подаючи мені знак. Я вдихнула глибоко, намагаючись заспокоїтися, і перевірила ще раз своє вбрання. Костюм зайки ідеально сидів, кожна деталь була продумана до дрібниць. Танцювальні туфлі зручно облягали ноги, і я відчувала, що готова показати все, на що здатна. Коли оголосили моє ім’я, завіса піднялася, і я вийшла на сцену. Я бачила перед собою натовп глядачів, їхні обличчя сяяли від цікавості та очікування .Я усміхнулася,  намагаючись передати свою радість і хвилювання, і почала танцювати. Музика заповнила залу, і я відчула, як ритм проникає в кожну клітинку мого тіла. Кожен рух, кожен крок були відпрацьовані до досконалості. Я літала по сцені, немов метелик, відчуваючи легкість і свободу. Глядачі реагували бурхливими оплесками, і це додавало мені ще більше сил. Я знала, що цей виступ стане пам’ятним не тільки для мене, але й для всіх, хто був тут сьогодні. Коли останній акорд музики затих, я завмерла в завершальній позі, важко дихаючи, але з відчуттям неймовірного задоволення. Зал вибухнув оваціями, і я відчула, як серце наповнюється радістю та гордістю. Це був мій момент, і я знала, що все не дарма. Я вклонилася, дякуючи всім за підтримку, і швидко зійшла зі сцени. За кулісами мене чекали колеги та друзі, їхні обличчя сяяли від захвату. Мені аплодували, обіймали, висловлювали підтримку.

    -“Ти була неймовірна, Хано!” – вигукнув один з колег, обіймаючи мене.

    -“Дякую, дякую всім! Це був найкращий момент у моєму житті!” – відповіла я, відчуваючи, як сльози радості наввертаються на очі.

    Після виступу я поспішила до лікарні, щоб розповісти братові про цей незабутній день. Я знала, що він би пишався мною, якби міг бачити мене зараз. Коли я зайшла в палату, його обличчя здавалося спокійним, і я відчула, як моє серце наповнюється надією.

    -“Братику, сьогодні був мій перший виступ. Я танцювала для тебе. Сподіваюся, ти почув мене, де б ти не був,” – прошепотіла я, стискаючи його руку.

    Я довго сиділа поруч, розповідаючи йому про всі деталі цього дня. Втома поволі брала своє, але я знала, що маю залишатися сильною. Для себе, для Нуна, для нашого спільного майбутнього.

    Повернувшись додому, я відчула, що цей день змінив мене назавжди. Я знала, що тепер переді мною відкриваються нові горизонти, і я готова йти вперед, долати всі труднощі і досягати нових вершин. Я була впевнена, що моє майбутнє – це шлях до мрій, і я зроблю все, щоб ці мрії здійснилися. Переодягнувшись у свою улюблену кенгурушку, схожу на Пікачу, я прилягла на ліжко і відразу ж поринула в сон, в якому мене оточували світло, музика і незліченні овації глядачів.

    Наступні дні минули в калейдоскопі подій та емоцій. Мої виступи стали регулярними, і кожного разу я намагалася додати щось нове до своєї програми. Після кожного шоу мене переповнювало відчуття щастя і задоволення. Я почала отримувати не тільки схвальні відгуки від глядачів, але й від керівництва ресторану. Пан Хва був задоволений моїм прогресом і навіть натякнув, що моє ім’я вже починає з’являтися в місцевих газетах та журналах.

    Одного разу після виступу до мене підійшла дівчина років двадцяти, з яскраво червоним волоссям і великими карими очима. Вона тримала в руках блокнот і ручку, виглядала трохи зніяковілою, але рішучою.

    -“Привіт, Хано! Мене звати Сун-Мі. Я журналістка місцевого видання. Можна взяти у тебе інтерв’ю? Твоя історія дуже надихає!” – звернулася вона до мене. Я була трохи здивована, але водночас і зраділа такій увазі. “Звичайно, Сун-Мі! З радістю відповім на всі твої запитання,” – усміхнулася я. Ми сіли за столик в одному з куточків ресторану, де було трохи спокійніше. Сун-Мі почала розпитувати про моє життя, про брата, про те, як я прийшла до танців і що мене мотивує. Я відповідала чесно, розповідаючи про всі труднощі і перемоги, про мої мрії і сподівання.

    -“Я впевнена, що твоє інтерв’ю надихне багатьох людей, Хано. Ти – приклад того, як важливо вірити у свої сили і не здаватися,” – сказала Сун-Мі на завершення. Після цього інтерв’ю, я відчула, що моє життя набуває ще більшої ваги. Моя історія почала розповсюджуватися, і я отримувала багато повідомлень з підтримкою і вдячністю. Це додавало мені сил і впевненості в собі. Одного вечора, коли я вже поверталася додому після виступу, я отримала дзвінок від лікаря. Його голос був трохи напруженим, але сповненим надії.

    -“Хано, ми помітили певні зміни в стані твого брата. Він починає реагувати на зовнішні стимули. Це невеликий, але дуже важливий крок вперед,” – повідомив він.

    Я відчула, як сльози радості навертаються на очі. Це була найкраща новина за весь цей час. Я негайно попрямувала до лікарні, аби бути поруч із Нуном. Коли я зайшла до його палати, я побачила, як його пальці злегка ворушаться у відповідь на моє дотик.

    -“Братику, ти мене чуєш? Я знаю, що ти сильний, ти обов’язково прокинешся,” – шепотіла я, стискаючи його руку.

    Кожен наступний день я проводила між тренуваннями, виступами і лікарнею. Я продовжувала вірити в краще, і ця віра давала мені сили йти далі. Моє життя наповнювалося новими можливостями і знайомствами. Одного разу, після чергового виступу, до мене підійшов молодий чоловік з блискучими очима і чарівною усмішкою.

    -“Привіт, Хано! Я Джун, режисер музичних кліпів. Твій виступ був просто неймовірним! Чи не хотіла б ти знятися у моєму новому проєкті?” – запропонував він. Ця пропозиція стала для мене черговим кроком до мрій. Я погодилася і почала працювати з Джуном. Ми разом створили кліп, який став популярним і приніс мені ще більше впізнаваності. Моє ім’я почали згадувати в багатьох музичних і танцювальних колах. Тим часом стан Нуна поступово покращувався. Він почав відкривати очі, реагувати на звуки і навіть пробував говорити. Лікарі були обережно оптимістичні, а я відчувала, що наше життя нарешті починає повертатися на краще. Одного дня, коли я прийшла до лікарні, я побачила, як Нун усміхається. Це було найбільше щастя, яке я могла відчути. Він був на шляху до одужання, і я знала, що разом ми подолаємо всі труднощі. Наші спільні мрії почали здійснюватися. Ми разом ходили по магазинах, як я колись обіцяла собі. Життя здавалося яскравим і повним нових можливостей. Я продовжувала танцювати, виступати і радувати глядачів своїми талантами. Одного разу, під час чергового виступу, я помітила, що в залі сидить Нун. Він усміхався, і його очі блищали від гордості. Це був мій найкращий глядач, і я танцювала для нього з усією любов’ю і пристрастю, яка була в моєму серці. Наше життя було повне радості, мрій і безмежних можливостей. Я знала, що ми разом зможемо досягти всього, чого забажаємо. І, дивлячись на щасливе обличчя брата, я відчувала, що цей шлях тільки починається.

                                       Розділ 7. Нун

       Ми з Нуном ходили по магазинам , купили для нього все необхідне і різні дрібниці , які йому хотілося . Але ці щасливі дні закінчилися раптово . Нун несподівано знепритомнів .  ” Нун ,  Нун , прокинься ! ” – сказала я , захлинаючись слізьми . Не гаючи ні секунди , я взяла телефон і зателефонувала до швидкої допомоги . Швидка приїхала дуже швидко . Лікарі в кареті швидкої робили все , щоб підтримати життя Нуна , а я сиділа осторонь , не вимовляючи ані звуку . Я не хотіла заважати їм , щоб вони могли без проблем допомогти Нуну . Це були лише мої мрії і надії , але Нуна не вдалося врятувати навіть у лікарні . Лікарі сказали , що у нього обірвався клапан серця , і саме через це він помер . Лікар , який весь цей час лікував Нуна, повідомив мені цю новину зі сльозами на очах . За ці два роки я зблизилася з лікарями до того рівня , що ми обговорювали різні дрібниці та їхні сімейні справи . “Дякую вам за все , що ви зробили для Нуна , ”  – промовила я , ледь стримуючи сльози . Після подяки я пішла до виходу з лікарні , настільки розбита , що нікого не помічала поруч . Я просто ішла далі , забувши свій телефон у палаті , де лежало тіло Нуна . До мене телефонували друзі , колеги по роботі , також писали смс . Я не могла їм відповісти , бо телефон був не зі мною , і зрештою він розрядився . Хва  , Ван , Ан  – вони найбільше намагалися додзвонитися .  Коли почули , що абонент поза зоною , миттю рвонулися мене шукати . Вони не мали гадки , де я можу бути , тому скористалися геолокацією . Дізналися , що перед тим , як телефон вимкнувся , я була у лікарні , і подумали про найгірше , але до останнього надіялися ,  що вони помиляються . Адже з Нуном вранці все було добре :  він сміявся разом зі мною , і його поведінка не викликала жодних підозр. Але найгірший страх став явним – Нун помер практично на моїх руках. Хва приїхав на п’ять хвилин раніше за близнюків, і після новини вони разом почали мене шукати. Вони створили групу і розділилися для більш ефективного пошуку. У групі вони писали кожні двадцять хвилин, повідомляючи, в яких місцях вже були і чи знайшли мене. Хва поїхав на захід, Ван на схід, а Ан на південь. Хлопці спочатку відвідували ті місця, де я часто бувала, а потім ті, де могла бути. Хва першим відвідав книжкову крамницю, де я часто сиділа, читала або розмовляла з продавчинею і власником крамниці. Коли Хва зайшов, то не побачив мене. Господар Кін Нір помітив занепокоєння Хва і запитав, що трапилося і кого він шукає . “Хана зникла,” – стурбовано сказав Хва. “Як зникла? Що трапилося?” – занепокоєно запитав Кін. Хва коротко розповів про смерть Нуна і моє зникнення. Кін не роздумуючи запропонував допомогу, і Хва додав його до групи. Після цього Хва сів у машину і поїхав на захід, сказавши Кіну їхати на північ. Кін закрив крамницю, сів до машини і рушив. Під час їзди Ан зателефонував у чаті, всі підняли трубку і вони почали обговорювати, де вже були і разом пригадувати улюблені місця, де я могла бути. Ван запропонував кожному, хто буде проїжджати мій дім, перевірити, чи не повернулася я додому. Всі надіялися, що я повернуся рано чи пізно додому, але протягом ночі мене так і не знайшли. Вони почали повторювати круги, міняти напрямки, але пошуки не давали результатів. Коли настав ранок, Ан поїхав до поліції, Ван поїхав до мого дому, щоб чекати мене там, Кін поїхав друкувати листівки, щоб розміщувати їх скрізь і питати у перехожих, чи бачили мене. Хва запустив прямі ефіри і реклами з короткою інформацією про мене та винагородою розміром три мільйони за моє знайдення живою і неушкодженою. Люди почали долучатися до пошуку: хтось заради грошей, а хтось як волонтери. Волонтерів було 95%, здебільшого це були мої фанати, які хотіли знайти свого кумира якнайшвидше. Минали дні, тижні, але мене так і не знайшли. Ніхто не знав, де я можу бути. Я наче провалилася крізь землю. Весь цей час я блукала містом, не маючи сил повернутися додому. Я відчувала себе втраченим і розбитим. Я не могла знайти собі місця, де б не нагадувало про Нуна. Його усмішка, його сміх, наші розмови – все це переслідувало мене. Я намагалася знайти спокій у тихих місцях, де раніше була щаслива, але тепер вони лише підкреслювали мою самотність.  Сидячи на лавці в парку, я раптом почула знайомий голос, що наближався до мене. Здивована, я обернулася і побачила силует незнайомця. Він був одягнений у чорний одяг, обличчя було приховане капюшоном і маскою. Мене охопило почуття тривоги. Не чекаючи, поки він підійде ближче ніж на п’ять метрів, я різко підхопилася і почала бігти, не озираючись. Незнайомець одразу кинувся за мною. Я інстинктивно потягнулася до кишені за телефоном, щоб зателефонувати до поліції, але з жахом усвідомила, що його немає. Я загубила його під час паніки. Це був найменший із моїх страхів, адже переслідувач не відставав. Він біг, наче робот, зовсім не втомлюючись, тоді як мої сили швидко згасали. Я відчувала, як болить у боці, а кожен ковток повітря був мукою. Правильне дихання не допомагало – проблема була в тому, що я вже була на межі своїх можливостей. Не думаючи, я побігла до людного місця, сподіваючись, що там зможу загубитися в натовпі. Але це була помилка. Переслідувач майже зловив мене серед людей, я ледве вирвалася і побігла в сторону багатоповерхівки. Дорогою помітила невеликий ларьок. Він був розташований так, що я могла стрибнути на нього, а потім дістатися даху п’ятиповерхівки. Швидко оцінивши ситуацію, я зробила те, що задумала, і опинилася на даху. Зупинившись на мить, я перевела подих і розбіглася до краю даху, стрибнувши на сусідню будівлю. Моя адреналінова ейфорія скоро змінилася на жах, коли я почула постріли. Переслідувач дістав зброю і почав стріляти. Мене охопила паніка, я бігла все швидше і швидше, маневруючи, щоб уникнути куль. Я не хотіла так закінчити своє життя, адже не виконала мрію Нуна. Перед тим, як він помер, він написав листа, який передав мені через лікаря. Я тримала лист у кишені, в маленькій папці, захищеній від вологи. Я мусила вижити, щоб прочитати його. На даху будівлі не було куди ховатися, і я опинилася перед краєм. Відчай змусив мене зробити відчайдушний крок. Я стрибнула вниз, сподіваючись, що м’яка трава зменшить удар. Впала важко, але без серйозних ушкоджень. Підвівшись, я зрозуміла, що опинилася в зовсім іншому місці. Замість знайомих вулиць і будівель навколо був темний ліс, повний незрозумілих істот. Дерева були високі і густі, їхні гілки звисали над головою, створюючи майже непроникний купол. Земля була вкритою мохом і сухим листям, а повітря пронизував запах вологи і лісових трав. З тіні визирали фантастичні створіння: демони з палаючими очима, монстри з багатьма кінцівками і незрозумілі істоти, які в нашому світі вважалися нереальними. Я побачила, як з-за дерев на мене дивляться великі, палаючі очі. Мене охопило почуття страху і безвиході. Навколо не було жодної знайомої душі, лише дивні і лякаючі створіння. Я зрозуміла, що потрапила в інший світ, де доведеться боротися за виживання, і де моя сила волі і рішучість будуть випробовуватися щодня. У кишені я відчувала маленьку папку з листом Нуна. Це був мій єдиний зв’язок з минулим життям, і я знала, що маю знайти спосіб вижити, щоб дізнатися, що він хотів мені сказати. Ця думка давала мені сили продовжувати рухатися вперед, незважаючи на страх і небезпеку, які оточували мене з усіх боків.

              

                 Розділ 8 . Зустріч Хани з королем демонів.

    Після важкого приземлення я піднялася, обтрушуючи мох і листя, коли раптом з темряви з’явилися демони з палаючими очима. Вони наближалися до мене зі швидкістю, що перевершувала людські можливості. Серце калатало, адреналін наповнював мої вени, але я не могла дозволити собі панікувати. Після того як я заспокоїлася, почала все сприймати як потрібно, без паніки та страху, ну я намагалася робити все, щоб перестати боятися. Як тільки почала бігти, перший демон кинувся на мене, його кігті блиснули в повітрі. Я встигла ухилитися, але він одразу ж пішов у наступ. Я використовувала свою гнучкість і швидкість, ухиляючись від ударів і намагаючись тримати ворогів на відстані. Удар слідував за ударом, і я почала відчувати, як сили залишають мене. Я уже знайома з цим відчуттям, коли мене переслідував незнайомець у моєму світі, іще тоді я набралася сміливості і бажання жити, не дивлячись ні на що. Поки я втікала від цього демона, раптом інший демон, який був схожий на величезного павука, кинувся на мене ззаду. Я ледь встигла відкотитися вбік, але гострі кігті залишили глибокі подряпини на моєму плечі. Біль була пекучою, але я знала, що не можу зупинитися. Кожен мій рух був боротьбою за виживання і нестерпно болючим. Я бігла, бігла з усіх сил, що в мене залишилися, не зважаючи на пекельний біль у грудях. Я бігла лише вперед і ухилялася від їх атак. Раптом у мене перед очима все почало пливти. « О ні, тільки не це,» – проговорила я з сумом. Я на мить зупинилася, щоб відпочити, оглянувши все навкруги, і хотіла переконатися, що ті демони ще далеко і що я можу трохи відпочити. Але демони в ту ж хвилину опинилися біля мене, один ззаду, а інший спереду. Я вже почала думати, що мій життєвий шлях закінчиться саме так, але з невідомого напрямку пролунав гучний голос: “Відпустіть!” Демони застигли на місці, а потім почали відходити назад. З темряви виринула величезна фігура – це був Юні Нін, король демонів. Його велике накачане тіло і високий зріст змусили мене відчути себе маленькою і безпорадною. Юні йшов у мою сторону, його пронизливий погляд наскрізь проходив крізь мене. Я не знала, що мені робити, моє тіло все болить і ниє, а в грудях нестерпна пекуча біль відчуття моєї смерті ставала все сильнішою і сильнішою з кожним його кроком. Я не могла змиритися з цим, я ні за що тут не помру. Я в ту ж мить встала і відскочила назад, щоб бути далі від Юні Ніна, але це не допомогло. В ту ж хвилину Юні опинився позаду мене. Я зрозуміла, що не зможу втекти від нього, і почала бій. Обернувши голову назад, щоб подивитися, де він, я побачила його дуже близько. Я була приголомшена його ростом – він явно був вище за два метри, але його зріст мене не зупинив. Я вирішила спробувати його вдарити. Лівою ногою замахнулася і змогла вдарити Юні в живіт. Я не очікувала, що мій удар зможе відштовхнути його щонайменше на п’ять метрів. “Це мій шанс,” – подумала я і почала бігти, але не встигла зробити крок, як Юні вже стояв переді мною і посміхався. Його посмішка була більш лякаючою, ніж милою. Юні несподівано підняв мене на руки. Він так тепло мене тримав, що на мить здалося, що я у безпеці. “Ти в безпеці,” – сказав він. Його голос був грубим і потужним. Він щось прошепотів, і я не змогла розібрати ці слова. Несподівано я відчула, як біль починає відпускати. Мої рани почали гоїтися, це через його слова. Вся біль і слабкість минули, і я відчула, що зможу знову тікати. Раптом він почав іти в невідомому напрямку. Я усвідомлювала, що він мене кудись несе. “Чому ти допомагаєш мені?” – запитала я, не вірячи в те, що відбувається. “Ти не повинна бути тут,” – відповів Юні Нін. “Я поверну тебе додому, до свого палацу, де ти будеш у безпеці.” Його слова мене насторожили, але водночас дали надію. Я не встигла щось сказати йому, бо він нахилився і поцілував мене. Його поцілунок був ніжним і рішучим, але я відчула хвилю обурення і злість. Дала йому ляпас, він мене впустив, таким чином я змогла його відштовхнути від себе. “Що ти собі дозволяєш? Думаєш, якщо ти король демонів, то тобі все можна? А дзуськи, я зараз з тебе весь сором виб’ю,” – закричала я, відчуваючи, як моє обличчя почервоніло від гніву. Піднявши руку, я була готова його вдарити, але він зупинив мене, схопивши за зап’ястя. Його обличчя не виражало ні жалю, ні сорому. Замість цього він ще раз нахилився до мене, намагаючись знову поцілувати. Я відбивалася, намагаючись звільнитися з його хватки, але було марно – він був занадто сильний. Він все ближче і ближче наближався до моїх губ. Я не хочу цього. Ні. Я в ту мить відвела голову назад, замахнулася нею і вдарила Юні в голову, але це не допомогло. Він почав сміятися з мене і говорити нісенітниці про те, що я неймовірна і цікава. Він сказав, що я як ніхто підходжу. І під час цих слів ми раптово опинилися в іншому місці .   Мить тому ми стояли в лісі, а тепер опинилися в розкішній кімнаті з великим ліжком посередині. Юні Нін використав телепорт, щоб перенести нас сюди. Я ще не встигла усвідомити, що сталося, як раптом він повалив мене на ліжко. Його важке тіло притискало мене до м’якої поверхні. В його очах палало щось дике і незламне, що не дозволяло йому відпустити. Мій гнів і страх перемішалися, коли я відчайдушно намагалася звільнитися з його хватки. “Зупинись!” — зі злості крикнула Хана, відштовхуючи його. Він лише посилив свою хватку. Його руки були сильними і невблаганними. Його губи знову шукали мої, і я відчула його гарячий подих на своїй шкірі. Я відчайдушно крутила головою, намагаючись уникнути його поцілунків, але він був занадто сильним. Я відчувала, як його рука притискає мої зап’ястя до ліжка, не залишаючи мені можливості вирватися. Його інша рука повільно ковзала по моєму тілу, викликаючи мурашки по шкірі. Він був невблаганним, і кожен його рух був сповнений рішучості.  “Ти не можеш робити це зі мною!” — знову закричала я, намагаючись зібрати всю свою силу, щоб вирватися з його обіймів. Але його губи знайшли мої, і я відчула, як його поцілунок стає глибшим і палким. Він не відступав, незважаючи на мій опір. Я відчайдушно намагалася боротися, але його сила була нездоланною. Він був королем демонів, істотою, яка не знала жалю і сорому. Його руки були всюди, викликаючи нові хвилі обурення і безсилля. Я знала, що повинна знайти спосіб вирватися з цієї пастки, але в цей момент я була полонянкою його пристрасті і влади. Незважаючи на весь мій опір, він продовжував наполягати, його дотики були владними і непримиренними. Мої спроби вирватися були марними, і я відчувала, як моє тіло зраджує мене, реагуючи на його дотики. Він був королем демонів, і я знала, що попереду на мене чекає багато випробувань. Тепер мені належало знайти спосіб зберегти свою волю і гідність у цьому новому світі, де Юні Нін був невблаганним і рішучим у своєму прагненні зробити мене своєю. Хана через хвилювання втратила свідомість . «Ей , проснись , ти мене чуєш ? Та що б тебе , ладно завтра обговоримо все »  – промовив не задоволено Юні  і пішов в кабінет займатися своїми справами .

    Ось і настав ранок , Хана нарешті прокинулася від того що її розбудила покоївка Тао. Вона при одягла Хану і провела її у їдальню . Коли Хана увійшла то побачила там Юні якій уже чекав її протягом години . «Дорий ранок » – промовила Хана до Юні і сіла за стіл . « І тобі » – незадоволеним тоном відповів Юні і настала тиша . Юні Нін і Хана сиділи за великим столом у розкішній їдальні його палацу. Сонячне світло м’яко падало на вишукано сервірований стіл, на якому були різноманітні страви: свіжі фрукти, випічка, яйця, ковбаси, і різні делікатеси, які Хана навіть не могла назвати. Вона, дівчина з характером пацанки, відчувала себе в цьому аристократичному оточенні як риба без води. Юні Нін, король демонів, виглядав абсолютно спокійно і впевнено, насолоджуючись своїм сніданком. Він елегантно відкусив шматочок кексика, коли Хана з гучним зітханням взялася за виделку і ножа, намагаючись хоча б трохи відповідати ситуації. “Чорт, і де тут нормальна яєшня?” – пробурчала вона собі під ніс, оглядаючи незрозумілі страви. Юні Нін підняв брову, злегка посміхаючись: “Тобі не подобається вибір? Може, щось конкретне тобі до вподоби?” “Та мені б омлет, смажені сосиски і бекон. А це все – наче для принцес,” – відповіла вона, глядячи на тарілку з витонченими пиріжками і фруктами. Юні Нін посміхнувся ще ширше, явно насолоджуючись її прямотою. “Твої бажання – закон,” – сказав він, клацнувши пальцями. На столі миттєво з’явилася тарілка з омлетом, сосисками та беконом, викликаючи у Хани змішане почуття здивування і підозри. “Це вже краще,” – сказала вона, взявши виделку і з ентузіазмом почавши їсти. Юні Нін спостерігав за нею з інтересом: “Ти дуже відрізняєшся від інших людей, яких я зустрічав.” “Та ну? І чим же?” – пожартувала Хана, ковтаючи великий шматок омлету. “Ти справжня, не намагаєшся приховувати свої емоції. Це рідкість.” “Що ж, це ти правильно підмітив. Немає сенсу прикидатися кимось іншим,” – відказала Хана, швидко поглинаючи сніданок. Юні Нін продовжував їсти, спокійно розмірковуючи над її словами. “Знаєш, твоя відвертість – це те, що мені подобається в тобі.” Хана зупинилася, широко розкривши очі: “Та ти що, жартуєш? Я тобі не подобаюся і не буду подобатися, зрозумів?” Юні Нін посміхнувся: “Побачимо.” “Та ну тебе,” – Хана хмикнула і продовжила їсти, але тепер вже з виразом певної обуреності. Її завжди дратувало, коли хтось намагався навести їй на думку, що вона комусь цікава чи симпатична. Особливо королю демонів. Сніданок продовжувався в змішаній атмосфері комічного напруження. Хана, з її характером і прямотою, була точною протилежністю витонченому та впевненому Юні Ніну. Але попри все це, їхній сніданок був своєрідним балансом: дві протилежності, які зіштовхувалися, створюючи цікаву і водночас комічну динаміку .”Юні, поверни мене додому,” – її голос був твердим, хоч у середині вона кипіла від обурення. “Я не маю наміру залишатися тут ані хвилини довше.” Юні відставив свій келих з вином, повільно підняв очі і подивився на неї з посмішкою. “Моя люба Хано, чому ти так поспішаєш? Ми тільки починаємо наше життя разом. Ти ж знаєш, що я не можу відпустити тебе.” “Це не життя, це полон! Ти насильно тримаєш мене тут!” – Хана підняла голос, стукнувши кулаком по столу. “Поверни мене додому, негайно!” Юні нахилився ближче, його очі блищали від якоїсь дикої рішучості. “Ти моя королева, Хано. Ти повинна це зрозуміти. Ми створені бути разом. Наше весілля – це лише початок. Ти станеш наймогутнішою жінкою в моєму королівстві.” Хана відчула, як холод пробігає по її спині. “Весілля? Ти геть збожеволів! Я ніколи не погоджувалася на це!” Юні підняв руку, наче намагаючись заспокоїти її. “Ти ще не розумієш, але з часом ти приймеш своє місце поряд зі мною. Ти станеш королевою, якою призначено бути.” Хана різко встала, стілець гучно скрипнув по підлозі. “Ти божевільний! Я ніколи не стану твоєю королевою. Поверни мене додому, або я знайду спосіб втекти сама!” Юні зітхнув, наче розчарований її впертістю, але його посмішка не зникла. “Ти не розумієш, Хано. Ти вже вдома. І ти завжди будеш тут, зі мною.” Хана відчула, як її руки тремтять від люті. Вона не збиралася здаватися. “Я знайду спосіб втекти. І коли це станеться, ти пожалкуєш, що намагався зробити мене своєю полонянкою.” Юні підвівся і підійшов до неї, його присутність була майже нестерпною. “Ти можеш спробувати, моя люба. Але знай, що я завжди буду на крок попереду. Ти моя, Хано. І ти залишишся тут, де твоє місце.” Її серце билося швидше, але вона змусила себе стояти нерухомо, не показуючи страху. “Я ніколи не буду твоєю. Пам’ятай це.” Юні дивився на неї кілька секунд, потім кивнув, наче погоджуючись із чимось у своїй голові. “Дуже добре. Ми побачимо, як довго ти зможеш тримати цю позицію.” Хана різко розвернулася і вийшла з зали, залишаючи Юні одного серед величезного столу і недоторканої їжі. Вона знала, що має боротися. І вона не збиралася здаватися . Вона повернулася до своєї кімнати – розкішної, але водночас холодної та відчуженої. Високі вікна виходили на безкрайні простори демонського королівства, але краєвиди не приносили заспокоєння. Хана сіла на край ліжка, намагаючись зібрати свої думки. Її розум кипів від обурення і страху, але водночас народжувався план втечі. “Я ніколи не здамся,” – промовила вона тихо до себе, стискаючи кулаки. Вона знала, що втеча буде важкою, але не могла дозволити собі залишатися тут ані хвилини довше. Її брат чекав на неї, і вона мусила знайти спосіб повернутися до нього.

    Палац Короля Демона, величезна та грізна структура, стояв у самому серці темного королівства, оточений непролазними лісами та глибокими каньйонами. Його величезні чорні стіни здіймалися до неба, вражаючи своєю величчю та суворістю. Побудований із темного каменю, який поглинав світло, палац здавався живим створінням, що постійно спостерігає за всіма, хто наближається. Вхід до палацу охороняли гігантські ворота, виковані з чорного металу і прикрашені складними візерунками, що зображували сцени битв та перемог. Над воротами височів герб Короля Демона – дракон з розкритими крилами, символ сили та могутності. Пройшовши через ворота, відвідувач потрапляв у величезний внутрішній двір, оточений високими стінами з бійницями, з яких виглядали грізні воїни-охоронці. У центрі двору знаходився фонтан, з якого витікала криваво-червона вода, створюючи відчуття невидимої загрози. Всередині палацу коридори були освітлені факелами, полум’я яких виглядало, ніби горіло темною магією. Кам’яні підлоги відлунювали кожен крок, створюючи відчуття нескінченності простору. Стіни були прикрашені гобеленами, що розповідали історії про великі битви та завоювання, а також зображеннями демонів та монстрів, що служили Королю Демона. Тронний зал, найбільша і найвеличніша кімната в палаці, був справжнім серцем темряви. Величезний трон, викований із чорного металу і оздоблений дорогоцінним камінням, стояв на підвищенні. Позаду трону височіла величезна вітражна вікно, через яке проникало слабке світло, надаючи залу ще більш зловісного вигляду. Зал був заповнений мерехтливими тінями, що рухалися разом із полум’ям факелів, створюючи відчуття постійної присутності чогось незримого і небезпечного. Колони, що підтримували високі стелі, були викарбувані у вигляді зміїв і демонів, їхні очі, здається, стежили за кожним рухом. Крім тронного залу, у палаці було безліч інших кімнат: бібліотеки, заповнені стародавніми книгами з темною магією, зали для навчання воїнів, а також лабораторії, де створювалися могутні зілля та артефакти. Кожна кімната дихала таємницею і магією, кожен куточок цього місця приховував секрети і небезпеки. Палац Короля Демона був не просто місцем проживання, це був символ його сили і влади, місце, де його присутність відчувалася у кожному камені, у кожному тіні. Це був палац, де народжувалися страхи і плелися інтриги, де кожен, хто сюди потрапляв, відчував непереборний тягар темної магії і могутності його володаря.

    Раптом двері відчинилися, і на порозі з’явилася служниця – молода дівчина з довгим чорним волоссям і сумними очима. “Моя леді, вам потрібна ще якась допомога?” – запитала вона, роблячи легкий уклін. “Добре, що ти прийшла. Будь ласка, звертайся до мене на ти і по імені. Мені не комфортна така атмосфера,” – засмучено промовила Хана. “Добре, пані, тобто Хано,” – ніяково відповіла служанка. “Тож, Хано, чим можу тобі допомогти?” .”Як тебе звати?” – зацікавлено запитала Хана. “Мене звати Тао,” – ніяково промовила служанка.”Тао, значить. Тепер ми будемо завжди разом і допомагати одне одному. Так?” – промовила Хана з виразом надії і посмішкою, що говорила про її щирі сподівання. “Авжеж, моя пані,” – з радістю промовила Тао. “Пані, вам щось потрібно?” – повторно запитала вона. “Тао, скажи, у вас є бібліотека?” – промовила Хана. “Так, є, але без дозволу пана Юніна туди вхід заборонено,” – відповіла Тао. Зціпивши зуби, Хана прошепотіла: “Та щоб тобі, чому саме його?” .”Хано, я впевнена, що пан Юнін дасть вам дозвіл ходити до бібліотеки,” – з усмішкою на устах промовила Тао, показуючи кулак надії. “Серйозно?” – незадоволено промовила Хана. “Так, пані,” – з посмішкою сказала Тао. Хана не була рада це чути і не хотіла сприймати це, але жага до знань цього світу взяла своє. “Ааа, та щоб його. Де він зараз?” – злючо промовила Хана. “Прошу за мною, я вас проведу до його кабінету,” – сказала Тао, показуючи руками на вихід.  Хана піднялася з ліжка і пішла вслід за Тао. Ідучи по коридору, вона бачила багато портретів видатних демонів і зацікавилася їх історією, але не зупинялася і продовжувала йти за Тао. “Пані, ось підіймайтеся по сходах на останній поверх. Там лише одні двері, тож не помилитеся. А я пішла займатися своїми справами. Хай щастить вам,” – посміхаючись, промовила Тао. “І тут сходи? Та щоб його. І скільки тут поверхів?” – промовила Хана. “Тут 10 поверхів, пані,” – промовила Тао. “Аж 10? Я точно помру,” – сказала незадоволено Хана. Покоївка вже пішла, а Хана стояла біля сходинок і думала про те, як дійти і не померти. Але якщо вона не підніметься, то не бачити їй книг. Такий поворот подій її не влаштовував, тому вона зібралася і почала йти по сходах. Вона йшла досить впевнено, але сходи її перемогли – на третьому поверсі вона вже була без сил. Трохи перепочивши на сходах, Хана продовжила підніматися, так вона дісталася потрібного поверху. Захекано Хана постукала у двері і запитала: “Можна?” З кімнати пролунав голос Юніна: “Заходь.” Хана ледве відкрила двері. Коли вона зайшла в кабінет, то побачила великі шафи з книгами. Її очі засяяли, і вона від захвату забула про біль у ногах і втому. Коли вона зробила крок, то відчула біль у м’язах. Юнін побачив, що щось не так, і миттю кинувся до неї. Юні мовчки взяв її на руки і поніс до дивана. Він сів на диван і посадив Хану на коліна. Зніяковіло, Хана промовила: “Що ти робиш? Відпусти мене,” – голосно сказала Хана. “Будь тише. Сиди і відпочивай,” – сказав Юнін. “Відпусти, я можу посидіти і на іншій поверхні,” – розгнівано промовила Хана. “Сиди смирно, або ми відправимося в спальну кімнату і відтворимо ту ніч у садибі,” – задоволено промовив Юнін, дивлячись Хані в очі. “Я зрозуміла, мовчу,” – незадоволено промовила Хана. Після цього настала тиша. Хана зацікавлено спостерігала, як працює Юнін. Так пройшла година. Хана давно відпочила, але не хотіла його турбувати. Вона милувалася працьовитим Юніном, а він це все бачив і намагався стриматися, щоб не дивитися на неї. Хана згадала, навіщо до нього прийшла. “Точно!” – сказала вона і налякала Юніна. “Ти чого?” – запитав він. “Я до тебе прийшла за дозволом,” – сказала Хана. “Яким?” – зацікавлено запитав Юнін. “Дай мені дозвіл приходити до бібліотеки настільки, скільки я захочу, і коли захочу,” – промовила вона з виразом на обличчі, що лише говорив: будь ласка. “Хм, а що я отримаю в замін?” – із зацікавленістю і посмішкою сказав він. Хана не була задоволена цим, але не могла боротися зі своєю жагою до знань. “Що ти хочеш?!” – стримано від злості промовила Хана, дивлячись йому прямо в очі. “Поцілунок,” – сказав він, готовий отримати поцілунок. Хана в ту хвилину закрила йому губи руками і зловісно промовила: “Фіг тобі, а не поцілунок .” Юнін посміхнувся під долонею Хани, його очі сяяли задоволенням. Він обережно відсторонив її руку і промовив, притишуючи голос: “Ти завжди така вперта. Але добре, я дам тобі дозвіл відвідувати бібліотеку без обмежень.” Хана здивовано подивилася на нього. “Правда? Без жодних умов?” – запитала вона, все ще недовірливо дивлячись в його очі. “Так, без жодних умов,” – підтвердив Юнін, злегка посміхаючись. “Але пам’ятай, Хано, знання – це велика сила. Використовуй їх мудро.”

    Вона кивнула, все ще трохи здивована його несподіваною поступкою. “Дякую, Юніне. Я обіцяю, що не підведу тебе.” “Я вірю тобі,” – сказав він, встаючи з дивана і допомагаючи їй піднятися. “Тепер йди, користуйся своєю новою свободою. І, будь ласка, будь обережною.” Хана кивнула і поспішила до бібліотеки, відчуваючи, як її серце б’ється швидше від хвилювання. Вона швидко знайшла дорогу до кімнати, наповненої старовинними книгами і манускриптами. Кожен куток бібліотеки дихав таємницями і знаннями, які чекали на того, хто наважиться їх розкрити. Вона обережно зняла з полиці одну з найстаріших книг і відкрила її. Запах старого паперу і чорнила наповнив її ніздрі, і Хана поринула в читання, забувши про все на світі. Кожна сторінка відкривала перед нею нові горизонти і відповіді на питання, які її давно турбували. За деякий час вона відчула чиюсь присутність позаду. Обернувшись, побачила Тао, яка мовчки стояла, спостерігаючи за нею. “Тао! Як добре, що ти тут. Я знайшла так багато цікавого!” – з захопленням сказала Хана, показуючи подрузі книгу. “Я рада за тебе, Хано,” – відповіла Тао з усмішкою. “Але не забувай про свій відпочинок. Ти теж потребуєш сил.” Хана посміхнулася і кивнула. “Ти права, Тао. Давай трохи відпочинемо і продовжимо пізніше.” Вони сіли разом на підлогу, обговорюючи прочитане і плануючи свої наступні кроки. Хана відчула, як її життя набуває нового сенсу і мети. Вона знала, що з такими друзями, як Тао, і з підтримкою Юніна вона зможе подолати всі труднощі і знайти свій шлях у цьому загадковому світі. Раптом двері бібліотеки відчинилися, і на порозі з’явився Юнін. Його обличчя було серйозним, але в очах сяяло тепло. “Хано, я бачу, ти вже захопилася читанням,” – сказав він, злегка посміхаючись. “Але тобі потрібен відпочинок. Я прийшов запросити тебе прийняти ванну. Ти провела достатньо часу серед книг, а тепер пора розслабитися і відновити сили.” Хана поглянула на нього, трохи здивована, але водночас вдячна за його турботу. Вона кивнула і підвелася, закриваючи книгу. “Добре, Юніне. Це дійсно гарна ідея. Юнін підійшов ближче і, м’яко взявши її за руку, повів до ванної кімнати. Тао залишилася в бібліотеці, прибираючи книги і мріючи про той день, коли і вона зможе зануритися в читання. Ванна кімната була розкішною, зі старовинними фресками на стінах і великими вікнами, крізь які пробивалося м’яке світло. Вода в басейні була теплою і пахла лавандою. “Прошу, розслабся,” – сказав Юнін, показуючи на воду. “Я залишу тебе наодинці.” Хана ввійшла в ванну і відчула, як тепла вода огортає її тіло, змиваючи втому і напругу. Вона заплющила очі і насолоджувалася відчуттям спокою і безпеки. Через деякий час Юнін тихо повернувся і сів на краю ванни, спостерігаючи за нею. Його очі випромінювали турботу і щось більше, що він поки що тримав у собі. “Ти виглядаєш набагато краще,” – сказав він, коли Хана відкрила очі. “Як ти себе почуваєш?” “Набагато краще,” – відповіла вона з усмішкою. “Дякую тобі, Юніне. Ти завжди так турбуєшся про мене.” “Це моя радість,” – тихо промовив він, продовжуючи дивитися на неї. “Я хочу, щоб ти була щаслива і в безпеці.” Вони сиділи в тиші, насолоджуючись моментом. Хана відчула, що її ставлення до Юніна починає змінюватися але не на довго . Вона ще не була готова визнати це, але в її серці зароджувалися нові почуття. “Зараз тобі потрібно відпочити,” – сказав Юнін, встаючи. “Я залишу тебе тут, а потім ми поговоримо про твої плани на завтра.”  “Добре,” – відповіла Хана, все ще посміхаючись. “Дякую тобі, Юніне.” Він кивнув і вийшов, залишивши її наодинці з її думками і новими почуттями. Хана знала, що попереду її чекають ще багато випробувань, але вона також розуміла, що з такими друзями, як Тао і Юнін, вона зможе подолати будь-які труднощі. Юнін, відходячи до дверей, раптом зупинився. Він повернувся до Хани, і в його очах з’явився пустотливий блиск. “Знаєш,” – почав він, нахиляючись до неї ближче, – “Я теж не проти трохи розслабитися. Як ти дивишся на те, щоб ми прийняли ванну разом?” Хана, яку застала ця пропозиція зненацька, знітилася. Вона підняла руку, щоб зупинити його. “Ні, Юнін,” – сказала вона твердо, хоч її обличчя зраджувало певне збентеження. “Я віддаю перевагу трохи приватності. Це час для мене.” Юнін не відступив, а навпаки, зробив крок вперед, нахиляючись ще ближче до Хани. Його усмішка стала ще ширшою, а погляд – більш наполегливим. “Хана,” – сказав він м’яким, але рішучим тоном, – “Я думаю, що це чудова нагода для нас краще пізнати одне одного. Ми можемо просто розслабитися і поспілкуватися. Я обіцяю, що буду поводитися гідно.” Хана глибоко зітхнула, намагаючись зберегти спокій. Вона знала, що Юнін не так легко відступить, але її рішення було непохитним. “Юнін, я ціную твою турботу, але це для мене важливо. Я потребую часу для себе,” – сказала вона, дивлячись йому прямо в очі. Юнін трохи насупився, але все ще не відступив. “Може, я змінив твою думку, якщо спробую?” Не чекаючи відповіді, Юнін почав знімати свою сорочку. Хана знервовано дивилася на нього, її щоки почервоніли від роздратування і збентеження. “Юнін, зупинися!” – наполягала вона. “Я серйозно. Мені потрібен цей час наодинці.” Але Юнін уже увійшов у ванну, і вода захлюпнула навколо нього. Він сів поруч з нею, усміхаючись, ніби нічого не сталося. “Я поважаю твоє бажання, але думаю, що трохи компанії тобі не зашкодить,” – сказав він. Хана зітхнула, розуміючи, що він не відступить. Вона відвернулася від нього, намагаючись знайти хоча б трохи простору для себе. “Юнін, ти надто наполегливий,” – сказала вона з нотками роздратування в голосі. “Це не те, чого я хочу зараз.” Юнін нахилився ближче, його погляд став серйознішим. “Хана, я просто хочу бути поруч. Я не зроблю нічого, що тобі не сподобається.” Хана закотила очі, але змирилася з тим, що він не збирається йти. Вона вирішила ігнорувати його, намагаючись розслабитися попри його присутність. Врешті-решт, це був її момент, і вона не дозволить Юніну його зіпсувати. Так вони сиділи у ванній разом – Хана, зосереджена на своїх думках, і Юнін, який намагався знайти шлях до її серця, попри всі перепони. Юнін, відчуваючи, що тиша стає незручною, вирішив знову завести розмову. Він знав, що це ризиковано, але йому не подобалося відчувати себе відстороненим від Хани. “Знаєш, Хана,” – почав він, не відриваючи погляду від води, – “Я думав про те, що сталося останнім часом. Тобі подобається наше спілкування, правда?” Хана кинула на нього погляд, не приховуючи роздратування. “Ти серйозно, Юнін? Ми зараз у ванній, і ти вирішив говорити про це?”.Юнін зітхнув, але не відступив. “Так, серйозно. Я не можу перестати думати про нас. Я знаю, що тобі важко довіряти мені після всього, що сталося, але я дійсно хочу, щоб ми були разом. І я хочу, щоб ми одружилися.” Хана підняла брови, дивлячись на нього з недовірою. “Юнін, ти розумієш, що говориш? Одружитися? Ми навіть не можемо нормально розмовляти, а ти вже про шлюб?” .Юнін нахилився ближче, його очі блищали рішучістю. “Я знаю, це може здатися безглуздим, але я серйозно. Я готовий зробити все, щоб довести тобі свою любов. Я готовий змінитися, якщо це потрібно. Але я хочу, щоб ти знала, що я не жартую.” Хана відвела погляд, зосереджуючись на хвилях, що грали на поверхні води. Її серце билося швидше, і вона намагалася зрозуміти, що дійсно відчуває до Юніна. “Юнін, я ціную твою наполегливість, але це не так просто,” – тихо промовила вона. “Ми різні, і в нас занадто багато нерозв’язаних проблем. Я не готова до шлюбу. Я навіть не впевнена, що готова до стосунків.” Юнін кивнув, але не відвів погляду. “Я розумію. Але я не здамся так легко. Я буду продовжувати боротися за нас, навіть якщо ти не готова зараз. Я готовий чекати і робити все можливе, щоб ти відчула себе впевнено поряд зі мною.” Хана зітхнула, відчуваючи змішання почуттів. Її душа прагнула до спокою і свободи, але слова Юніна змусили її задуматися. “Добре, Юнін,” – сказала вона, намагаючись знайти компроміс. “Дай мені час. Дай нам час. Ми побачимо, куди це нас приведе.” Юнін усміхнувся, відчуваючи, що його слова знайшли відгук. “Я дам тобі весь час, який тобі потрібен. Я не поспішатиму. Але я буду поруч, коли ти будеш готова.” Хана кивнула, відчуваючи, що це перший крок до розуміння і прийняття. Вона знала, що попереду буде багато труднощів, але тепер у неї було трохи більше віри в їхнє майбутнє. Так вони залишилися у ванній, говорили про свої почуття і мрії, знаходячи нові шляхи до порозуміння і довіри.  Хана, обдумуючи все, що відбувалося між нею та Юніном, раптом прийняла несподіване рішення. Вона зрозуміла, що найкращий спосіб зберегти свою свободу – це зробити вигляд, що вона погоджується на пропозицію Юніна. “Знаєш, Юнін,” – сказала вона, піднявши голову й дивлячись йому прямо в очі, – “я думаю, ти маєш рацію. Можливо, я дійсно не даю нам шансу.” Юнін здивовано подивився на неї. “Ти серйозно? Ти готова спробувати?” Хана кивнула, хоча в душі її вирувала буря емоцій. “Так. Давай одружимося завтра ввечері. Юнін усміхнувся, його очі наповнилися щастям. “Це найкраща новина, яку я коли-небудь чув!” Хана змусила себе усміхнутися у відповідь. “Я хочу, щоб це було особливим. Нехай це буде наш маленький секрет, без зайвих очей і шуму.” Юнін погодився, не підозрюючи підступу. “Звісно, як скажеш. Я організую все найкращим чином.” Після ванни Хана повернулася до своєї кімнати, намагаючись впоратися зі своїми почуттями. Вона знала, що її план небезпечний, але іншого виходу не бачила. Вона хотіла бути вільною, і це був єдиний спосіб, який їй прийшов у голову. Наступного дня пройшов у приготуваннях. Юнін був зайнятий організацією церемонії, радіючи майбутній події. Хана тим часом ретельно готувалася до своєї втечі. Вона зібрала всі необхідні речі, підготувала одяг для швидкої зміни і продумала маршрут, яким вона зможе втекти. Нарешті, настала вечірня година. Хана одягнулася в гарне плаття, яке підготував для неї Юнін. Вона виглядала прекрасною, але в її очах був ледь помітний блиск рішучості. Вона не збиралася відступати від свого плану. Юнін зустрів її біля дверей, його обличчя сяяло від щастя. “Ти виглядаєш неперевершено, Хано.” “Дякую, Юнін,” – відповіла вона, намагаючись приховати свої справжні наміри. Весільний наряд Хани був справжнім витвором мистецтва. Її плаття було зроблене з найтоншого шовку, що переливався всіма відтінками білого та срібного. Воно ніжно облягало її фігуру, підкреслюючи витончені лінії, і спадало до підлоги довгим шлейфом. Рукави були з мережива, яке створювало ілюзію тендітних квіткових візерунків на її шкірі. На плечах і спині плаття мало відкриті вирізи, обшиті перлинами та кристалами, що виблискували при кожному її русі. На голові Хани був тонкий вінок з білих квітів і перлів, які підкреслювали її ніжність та красу. Юнін, у свою чергу, виглядав велично у своєму весільному костюмі. Він обрав класичний чорний фрак з довгими полами, який чудово сидів на його статурі. Під фраком була біла сорочка з високим коміром і срібними ґудзиками. Його жилет був темно-синього кольору, з золотистими нитками, що утворювали витончені візерунки. На шиї він мав срібний галстук, що гармоніював з кольорами Ханиного плаття. Його чоботи були чорні, з високими халявами, начищені до блиску. Разом вони виглядали як пара з казки: Хана – ніжна і витончена, наче лісова принцеса, і Юнін – мужній і шляхетний, як справжній лицар. Їхній зовнішній вигляд підкреслював контраст між їхніми характерами і намірами, додаючи ще більше драми до того, що відбувалося. “Давай зробимо цей вечір незабутнім.” Вони підійшли до місця, де була організована церемонія. Все було красиво оформлено, як у казці. Юнін не шкодував коштів і зусиль, щоб зробити цей момент особливим. Він взяв Хану за руку, і вони пішли до вівтаря. “Я обіцяю любити тебе і піклуватися про тебе завжди,” – промовив Юнін, дивлячись їй у очі. “Я обіцяю теж,” – відповіла Хана, ледве стримуючи хвилювання. Після церемонії Юнін поцілував її, і вони почали святкувати. Хана вичікувала момент, коли вона зможе здійснити свою втечу. Коли вечір підійшов до кінця, і всі розійшлися, Хана сказала Юніну: “Мені потрібно трохи відпочити, цей день був дуже емоційним.” “Звісно, кохана,” – відповів він, не підозрюючи нічого. Хана пішла до своєї кімнати, швидко зібрала свої речі і раптом з’явилася Тао , “моя леді, вам потрібна якась допомога?” – запитала вона, роблячи легкий уклін. Хана поглянула на неї, розуміючи, що будь-яка допомога може бути корисною. “Так, мені потрібна допомога. Але не тут. Я мушу звідси вибратися. Чи можеш ти мені допомогти?” Служниця здивовано підняла брови, але не відмовила. “Я зроблю все можливе, але вам потрібно бути обережною. Король має очі скрізь.” Хана кивнула. “Дякую. Я знаю, що ризикуємо, але я не можу залишатися тут. Мій брат потребує мене.” Служниця підійшла ближче і прошепотіла: “Є один спосіб. Сьогодні вночі, коли більшість охоронців буде вартувати на зовнішніх стінах, в нас буде шанс. Але вам потрібно діяти швидко і тихо.” Хана подякувала служниці, її серце билося швидше від надії. Вона знала, що це може бути її єдиний шанс. Весь день вона провела у напрузі, намагаючись не привертати зайвої уваги. Коли настала ніч, вона була готова. Вона тихо вилізла з ліжка і підійшла до дверей, відчинивши їх з максимальною обережністю. Служниця вже чекала на неї у коридорі. “Сюди,” – прошепотіла вона, вказуючи на таємний хід за однією з гобеленів. “Цей тунель виведе вас до стайні. Там на вас чекатиме кінь.” Хана кивнула і, взявши руку служниці, пішла за нею. Вони рухалися темними коридорами, намагаючись уникнути будь-яких звуків. Серце Хани билося швидко, але вона змушувала себе зберігати спокій. Кожен крок міг бути останнім, але вона знала, що повинна спробувати. Коли вони нарешті дісталися до стайні, Хана побачила чорного коня, вже осідланого і готового до втечі. “Дякую тобі,” – сказала вона служниці, обіймаючи її. “Я ніколи цього не забуду.” Служниця кивнула, її очі блищали від сліз. “Будьте обережні, моя леді. І нехай удача буде з вами.” Хана сіла на коня і, не озираючись назад, рушила у ніч. Вона знала, що Юні не зупиниться на цьому, що він буде переслідувати її. Але зараз, у темряві ночі, вона відчувала свободу, яка, хоч і була ефемерною, дарувала їй надію. Вона не збиралася здаватися і була готова боротися за своє життя і за свободу свого брата. На горизонті почали з’являтися перші промені світанку, коли Хана, з конем, що мчав вперед, відчула, що знову наближається до свого світу. Вона не знала, що чекає на неї попереду, але була готова зустріти будь-які випробування. Її шлях тільки починався, і вона знала, що ніколи не буде самотньою, адже завжди носила в собі силу волі і рішучість. Тим часом, у палаці Юні Нін стояв біля вікна, дивлячись на віддаляючийся силует. Його очі блищали від якоїсь дикої рішучості. “Ти можеш бігти, Хано, але я знайду тебе. Ти не втечеш від своєї долі.” Хана мчала лісом, стараючись не озиратися назад. Її серце билося швидше за кінські копита, і кожен звук лісу здавався їй кроками переслідувачів. Кінь, ніби відчуваючи її відчай, рухався все швидше і швидше, пробиваючись крізь гущавину та перетинаючи потоки. Перші промені світанку пробилися крізь густе листя, коли Хана нарешті зупинилася на невеликій поляні. Вона знала, що їй потрібно відпочити і дати коневі перепочити. Спішившись, вона провела рукою по його шиї, тихо нашіптуючи слова подяки. Відчувши м’яку траву під ногами, Хана раптом зрозуміла, наскільки втомилася. Її тіло було важким, але думки залишалися чіткими. Вона повинна була знайти безпечне місце, де зможе зібратися з силами і обдумати подальші кроки. Раптом її увагу привернув шум кроків, що наближався. Серце завмерло, але коли з кущів вийшов невисокий старий чоловік у подертому одязі, Хана видихнула з полегшенням. “Що ти тут робиш, дівчинко?” – запитав він, уважно дивлячись на неї. “Мені потрібен притулок,” – відповіла Хана, намагаючись приховати відчай у своєму голосі. “Я втекла з місця, яке було для мене небезпечним.” Старий задумливо подивився на неї, а потім кивнув. “Моя хатина неподалік. Там ти можеш відпочити і обміркувати, що робити далі.” Хана з вдячністю прийняла його пропозицію і, ведучи коня за собою, рушила слідом за старим.

     

    0 Коментарів