Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: Arhu (Divinity)
    Мітки: AU: Школа
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Після 9 класу нас перевели в нову школу, там все було не відомо, нові люди, нові учителі і авжеж нове кохання. Ось минає перший день в новій школі нічого, ти знайомився із своїм класом класним керівником і тобі все подобається. Тиждень в новій школі і я зрозуміла що я закохалася вчителя фізкультури, ти все робиш щоб йому сподобатися, але в деякий момент ти вирішила підписатися на його інстаграм, і коли він прийняв мій запит моє серце розбилося, я побачила що в нього є дівчина. В цей важкий момент в мене була поряд подруга, вона мене підтримувала, коли я заспокоїлася я зрозуміла що мені треба його забути, я знала що це буде дуже важко, тому що я однолюб, як закохаюся то надовго. В мене було лише два варіанта, або продовжувати кохати його, або найти йому заміну. Але я не хотіла робити собі боляче, і продовжувати його кохати. Минають тижні як я його люблю, ревную до всіх дівчат. Але через деякий час я зустрічаю хлопця із 11 Б класу, і він мені сподобався,через деякий час я на нього підписалася і розповіла подругам про нього. І вони запитали в учительки психолога який він, вона розповіла що він самозакоханий він любить як за ним бігають дівчата, після цих слів мені стало важко на душі і я вирішила від нього відписалася. Тепер я не можу перестати думати про нього, він вже захватив мої думки, і забрав моє серце. Але один момент поміняв усе, коли мені написали, що він не такий як про нього говорять, після цих слів в мене появилася надія, я вірила що в нас щось може бути. Після цих всіх подій нічого не змінилося, я кохаю хлопця який мабуть навіть не знає про моє існування.
    -Ааааааа, ви не уявляєте що тільки що сталося.
    Це моє повідомлення подругам коли я побачила що він передивився мою сторіс, він дивився їх не часто, але мої емоції були шалені, я раділа цьому.
    Але ще що мене саме дужче радувало це його погляд в мою сторону, або ще якась інша проява з його сторони.
    Тривога це горе, але це той момент коли я можу його бачить і чути. Цей момент просто неймовірний. Ті погляди в коридорі. І пробігає думка можливо все може бути.
    На цьому поки що все!

     

    0 Коментарів