Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    ­Кілька слів від авторки:

    Це мав бути сейнен-ай… але щось пішло не за планом. Хочу порадувати тих, кому сподобалася головна парочка їх першим разом. ♡

    Вважайте це приємним бонусом від авторки! Адже по суті… цієї частини не повинно бути :<

    ! Попередження! 18+❕

    Авторка ніколи раніше не писала яой, тому не чекайте занадто шикарних подробиць.
    Думаю, всі розуміють, хто зверху, так? Угу, Рей – семе, але, ніхто не говорив, що вони не можуть бути універсалами.
    (☞ ͡ ͡° ͜ ʖ ͡ ͡°)☞ (У 1 екстрі Рей зверху, а в 3 вже Мейлі..).

    Їх перший раз стався після їхнього весілля у віці 21 та 22 років. (одразу після пологів Саманти:) 70 розділ) Ви запитаєте, чому тільки зараз? Чому вони не покувиркалися ще в цирку або після нього?
    Тому що Мейлі ще не був готовим до інтимних стосунків, так само і Рею було подібне в перше. Но коли настав час Мейлі схитрував ( ну ви і самі знаєте як) Він погодився переспати з ним тільки коли на його пальчику буде красуватися обручка а в паспорті нове прізвище. ʕ•ᴥ•ʔノ Наш малюк має право торгуватися за свою дупку!

    Словом. Читайте на свій страх, ризик та інтерес, але якщо не хочете, навіть не починайте! Повторюю: 18+ яой. Перший раз.

    Приємного читання. 🍏

    ▫️▪️▫️▪️▫️▪️

    – Ваа! – Мейлі весело скрикнув, коли Рей підняв його за сідниці і зайшов з ним до їхнього номера.

    Вони невідривно дивилися один одному в очі, до поки двері за ними не зачинилися. Рей зняв своє взуття, потім і його, після, опустив нареченого на ноги, але не встиг Мейлі встати, як його затиснули до стінки.
    Серце почало шалено колотитися, коли він відчув гаряче дихання хлопця, що обпалило шию. Мейлі заплющив очі й розкрив рота. У його губи жадібно вп’ялися, їхні язики ласкаво ковзали між собою та перепліталися.
    Він відчував те саме, що його коханий – бажання, що розгоралося з кожною секундою все дужче.

    Рей затиснув коліно між його ніг та відірвався від його губ, щоб дати іншому ковтнути повітря. Поки той намагався перепочити, Рей почав обсипати поцілунками його шию.

    – Цієї ночі ти весь мій, сонце. – він м’яко вкусив його за вушко.

    Мейлі почервонів і відразу по тому, відчув, як його знову піднімають на руки.

    Рей по дорозі в спальню на ходу скинув свій піджак з чорним метеликом і почав розстібати ґудзики весільного вбрання коханого, оголюючи тонкі плечі. Він уклав його на м’яке ліжко і відкинув тому верхній одяг на підлогу.
    Мейлі не зводив з Рея погляду. Щойно той розстебнув свою білу сорочку, його серце затріпотіло, а руки самі потяглися до хлопця. Мейлі підвівся і допоміг йому скинути її, та провів долонями по пружних грудях свого чоловіка. Рей перехопив йому руку і направив до губ, облизуючи кінчики його пальчиків, спокушаючи і пильно спостерігаючи за приголомшеним виглядом коханого. Після чого штовхнув його назад на ліжко.

    Мейлі розпластався на ньому руками. Світле волосся розкидалося по білій ковдрі. Помітивши, що з нього знімають штани, Мейлі відразу весь зіщулився, відчувши себе беззахисним і повністю відкритим для чорних очей.

    Рей на мить застиг. Його щоки порозовіли, коли він невідривно милувався невинною красою, що відкрилася перед ним.
    Мейлі закрив зігнутими в “хрест” руками обличчя, що горіло від сорому.
    Рей відразу ж зажадав його кожною клітинкою свого тіла.

    – Ха-а… Мейлі… – він навис над ним і почав прибирати його руки. – Не ховайся. Ти такий чарівний, я… знаю, що ти не відчуєш болю, проте все одно намагатимусь бути ніжним, адже це наш перший раз.

    Його спраглі губи полонили його, і з кожною секундою неквапливо обсипали щедрими поцілунками кожен міліметр його шкіри: підборіддя, шию, ключиці та груди. Спускаючись до живота, він залишав за собою вологу доріжку від кінчика язика, і якомога довше розтягував солодке задоволення.

    З кожним разом, як той опускався все нижче і нижче, Мейлі вигинався в спині і здригався до кінчиків пальців, жмурячи очі та посміхаючись від лоскоту.

    “Як же приємно…”

    Раптом він відчув, як його соски гладять і потягую спритні пальці.

    – Ах-х… умх!.. – Мейлі поспішно затулив долонею рота: він не впізнавав власного голосу і за соромився цих непристойних звуків, але інший тільки на них і чекав.

    Рей прибрав його руку і, цілуючи в м’яку шию, пошепки промовив:

    – Все добре. Стогни. Я хочу це чути.

    Мейлі відчував як розум п’яніє від цього владного голосу. Він покірно опустив долоню. У напів темній кімнаті Рей поспіхом розстебнув ремінь, зняв, і відкинув кудись убік свої штани з боксерами.

    Очі Мейлі опустилися нижче, до попереку хлопця, від чого до його щок миттю прилила кров. Від картини, що відкрилася, внизу нього все за пульсувало. Мейлі знову закрив почервоніле обличчя.

    У цей момент Рей взяв щось і вилив собі на пальці якусь рідину з тумбочки. Поглянувши на нього через розчепірені пальці, Мейлі спитав:

    – Що… це?

    – Змазка, – з хитрою усмішкою пояснив хлопець. – З нею підготувати тебе буде в рази простіше та приємніше. – раптом Рей присунув його до себе за ніжку.

    Мейлі ковзнув по шовковій наволочці ковдри і відчув, як ззаду нього щось упирається. Він стиснув до грудей кулачки, намагаючись не дивитись у бік свого партнера, але очі самі метнулися до нього.

    Рей підняв його делікатно тонку ногу і почав тертися об неї щокою, а потім ніжно поцілував шкіру на ній і вкусив. Мейлі не відчув болю, хоч укус на нозі виглядав не маленьким і слід уже почервонів.

    Інший розсунув йому ніжки, зручно влаштувався між ними, та закинув його ногу собі на плечі, попередивши:

    – Я починаю. Скажи, якщо почуватимешся не комфортно.

    Після м’якого кивка, Рей запустив слизький від змазки палець у його промежину. Спочатку один, щоб він звик, поступово проникаючи їм глибше.

    Тіло кинуло в жар. До кінчиків пальців ніг побігли мурашки. Мейлі стиснув ковдру і протяжно простогнав:

    – Мхг…а-ах… холодне… нг-х… Ха!

    Його стогін був насолодою для вух Рея. Він би хотів слухати цю мелодію знову і знову.
    Другий палець прослизнув усередину, розтягуючи вхід, і рухи руки почали прискорюватися.

    Мейлі вигнув спинку, яку одразу ж обвив рукою Рей.

    – Ха-а, Рей… я… хочу тебе… – Мейлі торкнувся пальцями своїх губ і запустив їх у рот. Помітивши це, Рей посміхнувся, і схилившись над ним, прибрав і затис його руку до ліжка, зливаючись з коханим у ласкавому поцілунку.

    Підготовку було закінчено. Рей вийняв слизькі пальці, і з усмішкою помітив:

    – Ти вже так намок… – після цих слів він квапливо потягнувся до тумбочки за презервативом та почав одягати його.

    Мейлі тільки почала охоплювати насолода, як тут, він відчув, порожнечу в собі.

    – Рей… чому ти…

    – Я входжу. Розслабся.

    Не встиг Мейлі зреагувати на його слова, як раптом відчув пекуче тепло всередині себе і одразу по тому, тіло звивилося і пробрало ніби електрикою. В очах затанцювали яскраві зірочки, що білим сплеском миттю заповнили темну кімнату в його погляді. Стиснувши ковдру, він скрикнув:

    – Аа-х! М-н!

    – Ха-а… тобі добре, сонечко? – Рей навис над ним, упираючись руками в боки, і милуючись відкритим від задоволення ротиком. Він сплів їх пальці воєдино, затискаючи його руки до ліжка.

    “Це відчуття…”

    – Так… дуже… мх..ох-х.

    “Прекрасне…”

    Це те, що він хотів почути. Рей почав із повільних поштовхів. Схилившись над ним, він довго цілував його в губи з язиком.

    Тіло під ним обм’якло. Груди бурхливо здіймалися, видихаючи інтимні звуки. Стегна податливо присунулися до партнера. Мейлі тонув і розчинявся у його поцілунку.

    “Як гаряче… знизу… таке відчуття, наче я весь горю…”

    – Мгх?! – він відчув як темп іншого почав прискорюватися, і перелякався.

    Рей скривився:

    – Мх… розслабся. Ти зараз звикнеш. – він облизнув і вп’явся йому в шию, між тим, ковзнув рукою до його члена, роблячи розрядку.

    Мейлі розкрив рота і закинув голову – відчувши приплив задоволення.

    – Ах-х, Рей… Рей… так добре… Мф! – він одразу вилився. В’язка сперма залила їм обом животи.

    Рей вийшов. Дивлячись на юнака, що ховав обличчя, він по лисячі усміхнувся, потім, провів пальцями по його забрудненому животі і, як тільки Мейлі глянув на нього, облизав їх.

    Мейлі почервонів, і, відсмикнувши тому від рота руку, випалив:

    – Не треба! Вона ж… – він замовк.

    Рей ковтнув і самовдоволено посміхнувся.

    “Боже, ні! Цей хлопець… Я зараз помру зі сорому!”

    – Чому ти проковтнув?!! – Мейлі сів і вчепився пальцями йому в волосся.

    – Ай-яй..! Припини їх тягнути!

    – Зараз же прополощи горло!

    – Пх, не бійся. Це не смертельно. – Рей звабливо усміхнувся, прибираючи його руки. – Навпаки, корисно та й ти… такий смачний…

    Мейлі ображено надув щоки.

    Спостерігаючи за ним, Рей пирснув зі сміху:

    – Пха-ха! Не переживай. Скільки б ти не кінчив, я спробую все до краплі.

    “Саме цього я і… Ах!”

    Він не договорив, тому що Рей штовхнув його на ліжко і різко та спритно увійшов. Рука хлопця ковзнула по його талії і почала блукати по кожному куточку його тендітного тіла. Звуки глибоких рваних зітхань, охоплених жаром, заповнили все навколо.

    – Н-ні..! Ха-а… Ах! – Мейлі у подиві подивився на Рея, коли він схопив руками його під коліна і зажав їх йому до живота, завдяки чому зміг вштовхуватися набагато глибше і легше.

    Від його голодного погляду серце Мейлі злякано забилося в грудях – наче птах.

    Полилися грубі поштовхи. Рей стиснув долонею йому сідницю і підняв стегна трохи вище над ліжком.

    – Рей! Н-ні!.. ха.. поче..кай… ти ж… мнх!..ти ж говор… Нх-аа! – він здригався і запинався, відчуваючи як починає крутитися голова і як перед очима виникають яскраві спалахи. В цей момент Рей облизнув його вушко і прошепотів:

    – М-м… пробач мені мою нетерплячість… я буду трохи наполегливішим.

    Здається ним рухав не розум, а спрагле бажання.

    Мейлі схрестив за його спиною ноги, тихо видихнувши:

    – Гаразд…

    Рей обхопив рукою його спинку, щоб під час поштовхів він не ковзав по ковдрі.

    Тіло Мейлі звивалося. В очах на мить потемніло, як тільки той почав штовхатися в нього на всю довжину. Хвиля задоволення охопила його з головою, і він кінчив.

    Куточки губ Рея смикнулися коли пальці іншого боляче вп’ялися в його лопатки та почали дряпати спину нігтями.

    – Агх… Мейлі… – не витримавши пекучого болю, Рей перехопив його руки і зафіксував їх тому над його. Помітивши розгублений погляд коханого, хлопець з глузуванням сказав:

    – Схоже, мені варто звати тебе кошеням, а не сонцем. – Рей низько схилився до нього, заглядаючи в затуманений погляд. Мейлі витав десь у хмарах і, відгукуючись на наполегливі поцілунки, солодким голосом прошепотів:

    – Рей… ще… я хочу… ще…

    Інший криво посміхнувся.

    – Мх… Ти зводиш мене з розуму… – він високо підняв однією рукою йому стегна. Один за одним, посипалися наполегливі поштовхи.

    – Ах! Нгх!.. – Мейлі спробував звільнити свої руки із захоплення його руки, і, коли йому це вдалося, він закинув їх тому за шию і притулився до нього всім тілом. – М-м… нх!.. я люблю тебе… Рей… А-ах!

    – Ха-а… Мейлі, ти дивожний… – він вкусив того за плече, потім, у шию.

    – А! Що ти..! – Мейлі з переляку охнув, коли його перевернули на живіт. Він ухопився за ковдру, намагаючись підвестися, але йому натиснули на спинку, втиснувши в ліжко.

    – Все добре. Не тікай. – Рей поміняв презерватив на новий і стиснув пальцями його сідницю, знову входячи.

    – Нха..!! Стривай… ця поза… дивна! М-м-н!

    – Зовсім ні. Зі спини ти виглядаєш приголомшливо. – мовив Рей, і натиснув тому на поперек, змушуючи іншого прогнутися. – Не упускай стегна… Зігни коліна і підніми вище дупку.

    Мейлі, червоніючи до вух, послухався.

    За кілька напористих товчків тіло пробрало екстазом, і він знову вилився. Колінки підкосилися і впали. У затуманеній свідомості Мейлі облизнув піднесені до його губ пальці, відчуваючи гіркоту і липкість на язику та губах. Його перевернули на спинку і обсипали незліченними ласками та поцілунками все тіло.

    Мейлі запускав пальці в шовковисте волосся Рея і обіймав, але від перевтоми вії стали важкими, а руки самі по собі зісковзнули з міцної спини іншого і плюхнулися на ковдру. Єдине, що він уловив наостанок, – це тепло на своєму животі. Рей, позбавившись презервативу, кінчив на нього. Після чого поцілував коханого в губи, акуратно укутав у ковдру, і прошепотів:

    – Люблю тебе, сонце.

    ▪️▫️▪️▫️▪️▫️

    Мейлі почав жмуритися і терти рукою очі. Шторки були розсунуті і проблиски раннього сонця почали сліпити його та приємно нагрівати обличчя.
    Він відкрив світлі вії, поморгав, і повільно повернув голову.
    Рея поряд не було. Мейлі різко сів, але його тіло відразу ж повалилося назад на ліжко.
    Він спантеличено закліпав очима.

    “Щось не так… чому я… не можу піднятися?” – він спробував знову сісти, спираючись руками на матрац, но руки затремтіли і здригнувшись, опустилися.

    – Ха? – знову повалившись на м’які подушки, Мейлі здивовано втупився в стелю. – Що за… та що ж таке?

    “Унизу живота якесь незвичне відчуття… Наче вузол стоїть і тягне.” – з цією думкою він підняв руку і постарався з усієї сили стиснути кулачок, але лише легенько зімкнув пальці до долоні.

    “Сил немає… що ж робити? Невже я так перевтомився вчора вночі?.. Але від чого…”. У голові раптово промалювалися виразні картинки хлопця, що навис над ним.
    Мейлі почервонів і скривив губи в посмішці.

    “А казав, буде ніжним…”

    – О, моє сонце вже прокинулося?

    Мейлі глянув у бік. З душової, у довгому халаті, вийшов Рей. Витираючи рушником мокре волосся, він задоволено посміхнувся йому, наче кіт, що об’ївся сметани. Прям так і світився.

    Мейлі невдоволено насупився, спостерігаючи за ним. Помітивши це, Рей схилив голову, і спитав:

    – Тобі не сподобалося?

    – Сподобалося, але…

    – Але? – Рей відклав рушник і присів на край великого ліжка, запитливо дивлячись на нього.

    Мейлі натяг на себе ковдру і з ваганням вигукнув:

    – У мене тепер не вистачає сил, щоб підвестися!

    Рей розгублено посміхнувся, перепитавши:

    – Ти не можеш підвестися?

    – Не можу!

    Хлопець з виною відвів очі і потер долонею шию ззаду, відповівши:

    – Схоже… Я трішечки перестарався.

    “Трішечки?!!” – Мейлі ще дужче надувся.

    Дивлячись на своє скривджене сонечко, Рей з усмішкою піднявся до нього на ліжко, підкрадаючись ніби вовк по свою здобич.

    Мейлі сховався з головою під ковдру, ховаючи почервоніле обличчя, але Рей відсмикнув ковдру у бік, розкривши того.
    Мейлі злякано заплющив очі, але відчув, як його акуратно підняли. Він сперся спиною на м’яку набивку ліжка і розплющив очі.
    Рей заправив його волосся за плече і сказав:

    – Вибач. Я подбаю, щоб до тебе скоріше повернулися сили. Тому не дуйся на мене, добре?

    Мейлі зніяковіло кивнув і опустив очі, які відразу розширилися коли він став розглядати своє тіло.

    “Що за… чому стільки червоних цяток?.. а на грудях… сліди від укусів!?”

    Мейлі повернув голову і помітив, що на плечах були ті самі круглі мітки від зубів. Хоч він і не відчував свербіж чи біль, але вони виглядали дуже болючими… Мейлі перевів приголомшений погляд на винуватця всієї цієї краси.
    Рей безтурботно посміхався, але дивився кудись убік, ніби й не при справах зовсім.

    Мейлі обурено дивився на нього:

    – Це… ти… принеси мені дзеркало.

    – Не варто… Давай я краще замовлю в номер чого-небудь смачного?

    – Принеси мені дзеркало!

    Рей тяжко зітхнув і, послухавшись його, приніс дзеркальце.

    Як тільки Мейлі взяв його в руки, очі одразу ж закруглилися. Він торкнувся пальцями своєї шиї, де виднілися різні засоси: від рожевого до темно-коричневого.

    Його щоки запалали вогнем. Стиснувши губи, він з докором випалив:

    – Ти… не міг залишити бодай одне, живе місце!?

    Рей м’яко похитав головою, і прибравши з його рук люстерко, простодушно сказав:

    – Чого ти хмуришся? Вони все одно скоро зійдуть.

    – Тобі легко говорити… я не залишав на тобі жодних слідів і не кусав!

    – Ну, звичайно, не залишав. – Рей з усмішкою зняв з плечей сірий халат і повернувся в півоберта, показуючи тому плечі.

    Мейлі спантеличено дивився на червону доріжку подряпин по всіх лопатках хлопця. Він почервонів і почав крутити головою:

    – Я не міг залишити таких великих подряпин!

    Рей накинув назад свій халат і незворушно відповів:

    – Так. Ти правий. Мабуть, я сам захотів себе подряпати в пориві пристрасті.

    Мейлі від сорому не знав куди себе подіти. Він знову заліз під ковдру і цього разу і не думав висовуватись, ні за яким приводом. Але, коли Рей приніс піднос з смачним сніданком у ліжко, Мейлі, не втримавшись, висунув голову та приступив до їжі, на минаючи омлет з беконом і овочами гриль.

    – Будеш пудинг? – Рей відкрив упакований карамельний пудинг.

    – Угум! – Мейлі закивав головою, жуючи за обидві щоки.

    Рей усміхнувся і набравши ложечкою десерт, підніс до його губ:

    – Скажи “а-а-а”.

    Він надувся.

    – Я і сам можу поїсти…

    – Дозволь подбати пару днів про тебе. Поки твої сили повністю не відновляться.

    Мейлі заплющив очі і відкрив рот:

    – А-а-а.

    Рей почав годувати його з ложечки і поступово, Мейлі став почував себе все краще.
    Поки він запивав все чаєм, Рей намазував йому тости з джемом та вершковим маслом.

    – Не треба більше нічого. Краще сам поїж…

    – Усього лиш один шматочок. – Рей простягнув йому вже готовий тост, і відійшов до міні-бару, за пляшкою мінералки. – І випий по більше води.

    – Добре… але тільки якщо ти поїси зі мною. – заявив Мейлі і після короткого кивка, вони почали доїдати сніданок, що залишився, разом.
    Коли Мейлі доїдав останній тост, то не міг не червоніти і не бігати очима по кімнаті, бо дехто без сорому відкрито розглядав його, та ще й з такою усмішкою! Наче потішався!
    Мейлі натягнув по груди ковдру, сподіваючись хоч трохи прикритися від пронизливого погляду. Від цього його жесту інший лише більше посміхнувся і, потягнувши за кінчик ковдри, сказав:

    – Не бійся, не з’їм. Якби хотів, давно б це зробив.

    “Через синці та укуси я б сказав, що ти це і мав намір зробити вночі…”

    – Допомогти прийняти душ? – з пустотливою усмішкою спитав у нього хлопець.

    – Я сам піду. – ховаючи очі, Мейлі обвив себе ковдрою і хотів уже встати на ноги, як тут, дещо згадав:

    “Ми ж не взяли із собою змінного одягу…”

    Наче прочитавши його думки, Рей з усмішкою підвівся, попрямувавши до шафи.

    – Я дам тобі свою сорочку, гаразд?

    “Сорочку?.. він ніколи раніше не давав мені її приміряти…”

    – Добре!

    За секунду в його руках з’явилася біла, приємно пахнуча сорочка коханого. Мейлі одягнув її і опустився на ноги, але помітив, як його коліна підкосилися. Рей взяв його за руки і після кількох його кроків у бік душової, з побоюванням спитав:

    – Може, я все ж таки тобі допоможу? Ти ледве стоїш на ногах, а що, коли впадеш?

    – Я не впаду.

    – Від чого така самовпевненість?

    – Рею, я не впаду.

    – Ха-а… як знаєш…

    Мейлі прочинив двері душевої і обережно зайшов усередину. Спершись спиною об стінку, Рей кинув тому:

    – Контролюй температуру води. Дивись не вмикай сильно гарячу!

    – Добре.

    – Бачиш рушники та ванні засоби? Якщо щось не так, поклич одразу мене. Я допоможу.

    – Все нормально. Не хвилюйся.

    – Ух… – хлопець зітхнув і схрестив руки на грудях. Стурбовано поглядаючи на зачинені двері, Рей невдоволено пробурчав собі під ніс:

    – Як мені не хвилюватися, коли ти можеш не відчути гарячу воду і обпектися… – він постукав у двері. – Все добре? Тобі не важко стояти? Рани на тілі не щиплять?

    – Ні, Рей. Все в порядку.

    – Вода не надто гаряча? Дозволь я зайду і перевірю.

    Відповіді не було. Рей розпереживався і смикнув ручку, як тут, вони з ним зіткнулися. Мейлі вдарився носом об його груди, від чого Рей злякався і, піднявши йому обличчя, почав розглядати чи не потекла з носа кров, проте, все було добре.

    Рей полегшено зітхнув, відповівши:

    – Треба б перестати ось так стикатися, інакше ти колись зламаєш собі ніс.

    Мейлі посміхнувся і, помітивши у того на плечі подряпини, запустив під його халат пальці і задумливо запитав:

    – Тут є аптечка? Давай я все оброблю, щоб не пекло, коли ти прийматимеш душ.

    – Ні.

    Мейлі здивовано поглянув на нього.

    Рей з усмішкою взяв його за руки і додав:

    – Не потрібно. Я хочу щоб ці подряпини красувалися на мені якнайдовше.

    Щоки Мейлі спалахнули. Він підвівся на носочки і ніжно поцілував того в губи. Рей підхопив його поцілунок і впустив у хід язик.

    – Мн-х… – Мейлі обвив руки за його шию, відчуваючи, як язик іншого прослизає під його. Він відповідав на настирливий і пристрасний поцілунок, переплітаючи язики.

    Рей відсторонився на секунду, і провів великим пальцем по його опухлим губам, запитавши:

    – Як ти себе зараз почуваєш? Ще є слабкість?

    Мейлі, задумався;

    – Після душа стало значно краще, але…

    – Але?

    Він повозився, перш ніж зізнатися:

    – Нічого нижче попереку я не відчуваю і в животі досі якесь дивне відчуття, та й нудить трошки.

    В очах Рея затанцювали хитрі іскорки, коли він усміхнувся і спитав:

    – Може, ти залетів?

    Інший миттєво почервонів і вдарив його в плече, обурено випаливши:

    – Я не можу завагітніти!

    – Пха-ха, а раптом? Ти ж мріяв про дитинку.

    Мейлі став запинатися і сильно червоніти.

    – Я… я не можу…. не можу завагітніти… я ж… я… Я хлопець!

    Рей, не втримавшись, залився гучним сміхом, промовляючи:

    – Пха-ха-ха!.. я знаю, знаю… Аха-ха-ха-х! Вчора вночі я переконався в цьому, пф!

    Мейлі сильно надувся і почав штовхати того в груди.

    – Тобто, ти раніше вважав мене дівчиськом!?

    Рей розсміявся ще більше, від чого Мейлі почав згорати від сорому і сердитись. Нарешті, з зусиллям вгамувавши свій сміх, Рей відповів:

    – Я пожартував. Звичайно ж я знав, що ти хлопчик, – він притягнув його до себе за руку з усмішкою додавши:

    – Ще з першої зустрічі я бачив у тобі хлопчика… дуже гарного, доброго та милого хлопчика.

    Мейлі знову відчув, як щоки горять. Раптом його ноги здригнулися і він у мить повалився перед ним на коліна. Не встиг Рей простягнути до нього руки, як Мейлі різко вчепився пальцями в його халат. Рей застиг. Його щоки порозовіли, коли молодший видерся як кошеня по ньому і обійняв за пояс.

    Мейлі глянув на хлопця, що прикривав долонею обличчя, і опустив очі на розріз його халата. Його руки самі потяглися до грудей коханого і почали гладити та стискати її.

    Рей тільки більше почервонів і припідняв рукою край його халата – від коліна до стегна.

    Мейлі охопило не уявне бажання в цю ж хвилину роздягнути того і обсипати поцілунками ці тверді груди.
    Він мотнув головою, позбавляючи себе від цих ганебних думок і поспішно прибрав руки.

    Помітивши, що той зненацька передумав, Рей схилив голову на бік і спитав:

    – Не хочеш?

    – Я… справді можу?..

    Рея розсмішило це питання. Він мовчки потягнув того за собою, потім опустив його руку і з лукавою усмішкою сів на ліжко, знімаючи з плеча халат.

    Мейлі почервонів, спостерігаючи за цією спокусою. Його очі почали бігати на всі боки, а серце гарячково битися. Несподівано, він уловив, як хлопець простягає до нього долоню.

    – Досить уже показувати невинні очі. Зроби те, що хочеш.

    – Але це…

    – Я не проти. Домінуй.

    Почувши ці слова, Мейлі приголомшено глянув на нього. Його очі опустилися на його груди. Він ковтнув і повільно підійшов до нього, після чого сів тому на коліна, розсунувши в боки ніжки, і заклав руки на його подряпані плечі, прошепотівши:

    – Якщо… я знову зроблю тобі боляче, одразу скажи мені. Добре?

    Невідривно милуючись ясними очима коханого, Рей з ніжністю в голосі сказав:

    – Я так сильно тебе кохаю…

    На мить Мейлі завмер, приголомшений цими ніжними словами. Під ритм серця він скинув з нього махровий халат. Рей плавно опустився спиною на ліжко, зосереджено спостерігаючи, як забігали по його тілу очі коханого. Мейлі знову охопив сором. Він уже не був упевнений у тому, що хоче зробити. Спостерігаючи за прекрасним, блідим тілом під собою, Мейлі раптом зрозумів, як було хлопцеві, коли під ним було вже його, тендітне лялькове тільце.

    “Я скоріше помру з сорому, ніж зможу до нього доторкнутися…”.

    Раптом Рей обвив рукою його талію і м’яко натиснув на спинку, схиляючи до себе, сказавши:

    – Не бійся. Не зламаєш.

    Мейлі досі не наважувався, тоді Рей взяв його руку і став облизувати і лоскотати язиком кожен його пальчик, уважно дивлячись на того. А після, він опустив його слизькі пальці на своє тіло і провів ними по животу.

    Мейлі не міг більше терпіти випробувань цього спокусника. Він схилився над ним і з ніжністю став цілувати його обличчя: куточки очей, ніс, щоки, вилиці та підборіддя, потім опустився до шиї. Його вологі від слини іншого пальці, ковзнули по його твердих міцних грудях.

    Мейлі відчував, як їм рухає пристрасть.

    Рей сам наставив йому свою шию. Його груди стали все частіше здійматися від збитого дихання та нетерпіння, а очі жмуритися від м’яких поцілунків.

    Мейлі з ласкою облизнув йому сосок, потім, не поспішаючи, почав смоктати його. Відчувши як здригнулося тіло хлопця, Мейлі подумки похвалив себе, після чого відібрав губи з яких полилася павутинка теплої слини і підвівся на руках. Але несподівано, його руки здригнулися і він повалився обличчям тому прямо в груди.

    Рей ледь стримувався щоб не засміятися, адже це точно зачепить гордість його милого, любого чоловіка. Він сів і легенько допоміг іншому підвестися. Щоб коханий не почав сумувати, Рей поцілував його в руку і сказав:

    – Це було так сексуально. Ще трохи, і я не стримався і повалив би тебе. – він цмокнув його в щічку.

    Мейлі виглядав ображеним. Спостерігаючи за його надутим виглядом, Рей несподівано прошепотів йому на вухо:

    – Коли ти видужаєш, можеш бути зверху, – побачивши, як той підбадьорився, Рей, по лисячі посміхнувся, запитавши:

    – Хочеш бути вершником?

    Мейлі ще не до кінця усвідомив, що це означає, але вже, стиснувши до грудей кулачки, погодився:

    – Так!

    Несподівано Рей наблизився до його обличчя і спокусливо облизнув нижню губу, тихо питаючи:

    – Зможеш… сам сісти на нього?

    Почувши запитання, обличчя Мейлі змінилося, наче його блискавкою вдарило. Він і не знав, що відповісти. Помітивши, що той забарився, Рей сказав:

    – Все в порядку. Тоді ми можемо змінити позу.

    – Ні! – вигукнув Мейлі. – Я зможу! Ось побачиш! Коли почнемо?

    Рей тихо засміявся в долоню:

    – Не зараз. Ти надто слабкий для цього. Гадаю, варто закінчити на цьому. Нам ще доведеться зібрати речі і приготувати себе до сьогоднішнього продовження весілля. А завтра треба їхати назад до Мадриду.

    Мейлі невдоволено насупився, відповівши:

    – Я не хочу залишати Лондон…

    Рей при задумався і, стиснувши долонями його сідницю, запропонував:

    – Тоді давай залишимося жити тут?

    – Що?.. але нам ще доведеться заплатити за другий день весілля! Де ти візьмеш гроші на цілий будинок?

    – Попрошу модельне агентство надіслати остальну суму на карту.

    – Але ж ти звільнився…

    – Так, але взяв лише половину зарплати на обручки та підготовку до весілля.

    “А!?.. Скільки ж тоді ти заробив, поки був фотомоделлю!?” – подумав Мейлі, але в слух цього не спитав. Все-таки, це його праця та гроші.
    Він зітхнув, ніяк не наважуючись:

    – І все ж, житло в Лондоні задоволення не з дешевих.

    Рей знизав плечима і з безтурботною усмішкою поцілував його в краєчки губ, відповівши:

    – Чому б і ні? Тобі ж тут так подобається. Як тільки ми з тобою закінчимо університет, то одразу переїдемо сюди. Мені теж не подобалося жити у квартирі, яку орендувала для нас тітонька. Якщо ми переїдемо до Лондона, я влаштуюсь працювати у відділок де працював мій тато. У нього залишився там напарник, який точно допоможе мені. Ти ходитимеш у художню школу і не перевтомлюватимеш себе розмовляючи не рідною мовою. Хіба звучить не привабливо?

    Мейлі пожвавішав і кілька разів кивнув:

    – Я – “за!” Мені більше до вподоби Лондон!

    – Тоді вирішили. – з цими словами Рей пригорнув його до себе і повалився з ним на ліжко, міцно обіймаючи. Їхні руки з обручками зімкнулися замочком. Мейлі щасливо посміхався, дивлячись у безодню таких чарівних і улюблених очей чоловіка.

    – Люблю тебе…

    Рей з посмішкою закопався носом у м’яке, як хмарка, волосся, відповівши:

    – А я вдесятеро раз сильніше.

    ~ Кінець першої екстри ~ Thank you ~

     

    0 Коментарів