Header Image

     

    Мідорія та Бакуго, які вже знаходяться на другому курсі, знаходяться в глибокому депресивному стані. Життя в академії героїв є дуже важким, занятим та багатим на стрес. Обидва хлопці не можуть знайти собі місце і не можуть знайти сенс у своїх зусиллях.

    Усе змінюється, коли Бакуго випадково знаходить старий дослідницький блокнот своєї матері. Він починає досліджувати наукові записи і знаходить там дуже цікавий проект, який їй не вдалося завершити. Виявляється, що цей проект включає в себе створення інтелектуальної системи, що може лікувати депресію та підвищувати настрій.

    Бакуго вирішує продовжити роботу над проектом і залучає до нього Мідорію. Хлопці працюють вдень і вночі, відчуваючи себе захопленими проектом та знаходячи в ньому сенс життя.

    У процесі роботи над проектом Мідорія та Бакуго знаходять у собі нові сторони, починаючи розуміти один одного краще і розвиваючи довіру та почуття до іншого. Їхні почуття ростуть з кожним днем і, нарешті, вони не можуть більше приховувати їх один до одного.

    І коли проект закінчується і система готова до випробувань, Мідорія та Бакуго вирішують спробувати систему на собі. Їхні емоції і почуття досягають свого піку, коли вони підключаються до системи та діляться своїми найглибшими інтимними фантазіями.

    Після випробування системи Мідорія та Бакуго знаходяться в новому етапі своєї взаємодії. Вони розуміють, що їхні почуття до один одного не є лише результатом системи, але є реальними і сильними.

    Але з часом вони зіткнуться з новими викликами, такими як розходження в поглядах та різні цілі в житті. Мідорія хоче стати героєм і допомагати людям, тоді як Бакуго мріє про те, щоб стати найсильнішим героєм та отримати визнання. Це призводить до конфліктів та боротьби, яка загрожує розривом їхнього стосунку.

    Але завдяки своїй сильній взаємній прив’язаності, Мідорія та Бакуго знаходять спосіб вирішити свої проблеми та продовжити свій шлях разом.

    В результаті, вони знаходять успіх як герої та як коханці, подолавши всі перешкоди та виклики на своєму шляху. Вони знаходять щастя та зміцнюють свої стосунки, розуміючи, що їхнє кохання було перевірене часом та було справжнім.

     

    Незабаром після закінчення навчального року, Мідорія та Бакуго здійснюють свою мрію та стають професійними героями. Вони працюють в одній команді та виконують різноманітні завдання разом. З кожним новим завданням вони стають все ближчими до один одного, їхнє спілкування стає більш інтимним та розгортається на нові рівні.

     

    Одного разу, під час виконання завдання, Мідорія отримує серйозну травму та впадає в кому. Це призводить до того, що Бакуго розуміє, наскільки важливе для нього кохання Мідорії. Він підтримує його, дбає про нього та відмовляється від будь-яких завдань, щоб допомогти людині яку він любить більше всього на світі.

     

    Всі ці події змінюють Мідорію, і він розуміє, наскільки сильними є його почуття до Бакуго. Інколи, щоб зрозуміти свої почуття, потрібен час та катастрофа. Але він ще не готовий зізнатися, що кохає Бакуго.

     

    Коли Мідорія відновлює своє здоров’я, він розуміє, що більше не може приховувати свої почуття до Бакуго. Він знаходить спосіб сказати про свої почуття та зізнається, що кохає його. Бакуго відчуває надзвичайну радість та відповідає, що він також кохає Мідорію.

     

    Таким чином, вони стають парою та переживають разом багато нових пригод та викликів. Вони пізнають один одного все більше та розвивають своє кохання на нові рівні.

     

    продовження слідує….

     

     

    дякую що звернули увагу на мою роботу. я вперше пишу щось таке, тому сподіваюся вам сподобалося)

     

    0 Коментарів