Header Image

    2

     

    Дівчина була трохи здивована тим що їй прийдеться жити з зовсім не знайомим їй чоловіком в одному будинку. Вона збентежено подивилась на профессора, в той час як він виглядав абсолютно байдуже. Його лице як завжди приховувало всі емоції.

     

    —Не смію вас більше затримувати, Міс Мелфой. —Сказав той ще з більшою байдужістю. Та й вринципі ці слова прозвучали “Махай звідси нахер і не мозоль мені очі”, можливо саме так Анна їх і полчула. Вона і пішла.

     

    Вона шла по холодних підземеллях шукаючи очима двері до вітальні. Ось вона нарешті їх знайшла.

     

    —Благородність— сказала вона код-слово і двері зразу відчинились. Вона зайшла і не побачила у вітальній нікого, адже всі уже сопіли по своїх ліжках. Анна теж перевдягнулась та залізла у своє тепле ліжко. Після цього, першого, дня вона дуже втомилась та заснула відразу. Оскільки першим днем школи була п’ятниця то відповідно наступні два дні це були вихідні. Вона ледь ледь відкрила очі і побачила нахмурену постать чоловіка. Його, схоже на солому, волосся спадало на очі, кольору кави.

     

    —Пора вставати, міс Мелфой.—Чоловік поспішив вийти з кімнти у вітальню.

     

    —Аамм.. —Дівчина була здивована і збентежена таким візитом. Вона питала себе хто цей чоловік, але догадувалась що це може бути той самий “тренер”, про якого писав Луціус. Вона швидко зібралась та вийшла до вітальні де він на неї чекав.

     

    —Барті Кравч молодший.. поки що.. а ти як я знаю Енні.— промовив він з хитрою посмішкою на лиці.

     

    —Анна..— поправила вона його, але тому здається, було це до сраки.

     

    —Ходімо. Не можна змушувати Володаря чекати.— Він простягнув їй руку. Анна поклала в неї свою. Барті трансгресував до маєтку Мелфоїв де й проходило засідання. Вони пройшли до входу, та зі скрипом відчинили двері. Добравшись до головної кімнати вони побачили що всі вже були в зборі. Анна знала приблизний склад найприближеніших людей Лорда. Там сиділи Луціус поруч із Нарциссою. Белатрикс, Антонін Долохов. Вона зпіймала погляд Снейпа, біля якого було два пустих місця, до яких вона і Барті попрямували. Вся увага була прикута до самого Лорда, який виглядав як дитина від якої позбулися шляхом аборту. Він виглядав страшно та огидно але всі повинні ьули на нього дивитись, його маленьке тіло було вкрите чорною мантією та паличка лежала також на ній.

    —Привітайтесь.. з нашою новою гостею.. Анною Ейвері.. дочкою сина мого кращого друга. Вона сьогодні перший раз на нашому, важливому зібранні. — Вона була Ейвері? Вона зовсім цього не очікувала. Вона розуміла що якщо задасть хоч одне питання то її скоріш за все закатують круціатосом, тому вона стрималась.

     

    2 Коментаря

    1. Oct 23, '23 at 18:36

      Початок дуже цікавий, плануєте писати продовження?

       
    2. Jul 23, '23 at 18:37

      З нетерпінням чекаю на проду)