Header Image
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: Чон Чонгук (Jungkook)
    Мітки: Детектив
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Сьогодні вона офісна працівниця ,завтра жертва патологоанатома.Лежить і чекає поки винесуть висновок її смерті…

    Але давайте розкажемо всю історію з самого початку.

    Середньостатистична жінка ,живша життям офісної миші з двійкою друзів ,ще вчора друкувала звіт босу ,сьогодні мертва лежала в томуж офісі.

    Де її знайшли?… На робочому столі.

    Як вона померла? … Хороше питання , якраз це і цікавить всю слідчу команду.

    Кевін як завжди один з перших приходив на роботу ,щоб все облаштувати для хорошого робочого дня і випити за одно і горнє кави.Цього дня це не було виключенням.Як і завжди він приїхавши в офіс підмітив для себе ,що він перший і йому не помішають ближчі 15хв.

    Включивши світло одним натиском по всьму приміщені,він не спішно пішов за раніше згаданою кавою.І як по канону всіх детективів він знайшов на пів дорозі до своєї мети , сплячу за своїм столом Лілі?

    На перший погляд вона звісно втикнувшись лицем в стіл  спала ,але Кевін як головний фанат Нетфліксу надумав собі все і ще з пісеньками…Пропустимо це.

    Він вирішив її розбудити ,бо як це вона знову в третє за місяць заспала на своїй роботі.Дьорнув її раз,другий ,третій…Вона повалилась з крісла на підлогу…Він трясучимися руками вирішив нащупати їх пульс.І знов канонічна подія,вона виявилась мерва.

    Здивовані?…Звісно що ні(

    І ось в Кевіна шок ,всюди слідчі ,швидка ,поліція.Ще вчорашню колегу ,виносять ногами в перід…

     

     

    0 Коментарів