Header Image
    Фандом: (G)I-DLE
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Тілль Ліндеманн втомлений після недавнього концерту ввійшов до свого номера. З ним в номері був Шнайдер. Барабанщик був сонним, їв свою вечерю. Там був овочевий салат та качка по-пекінськи.

        Рішард раптом ввійшов до номеру Ліндеманна. Одяг на ньому був. Щоправда, поглянувши на нього, Тіль  відчув ніби щось йому впирається.Таке відчуття піднесеності і збудження було настільки міцними, що Тіль не витримав,… і кинувся на Рішарда. Повалив його на ліжко так, що той аж налякався.

    -Тіллю що ти робиш? – спитав ошарашений Рішард .

    – Ммм…. ,- піт аж стікав з Тіля, – ти такий наляканий,  що моє бажання від цього стало ще більшим….

    Шнайдер зрозумів, що зараз краще не вплутуватися і пішов до кухні.

    -Рішард….– стогне Тіль- ми стільки з тобою працювали разом. Ця група, пісні, наша аудиторія….. йди до мене.

    Ліндеманн спускався по спині Круспе губами. Далі різко підняв губи до шиї і почав глибоко всмоктувати шкіру до свого рота, притиснувши Рішарда до себе сильною рукою.Його серце тріпотіло від відчуття сильного оргазму. 

    Гітарист розслабився і притиснувся до нього. 

    Тіль почав оголювати Рішарда. Він акуратно спустив з нього халат і легко доторкнутися шершавими руками до талії Круспе.

    -Рішард я хочу тебе……–простогнав Ліндеманн…–ти такий солодкий….

    –Я хочу тебе так само–сказав Рішард, стримуючи  свою збудженність.

    Рішард зняв з Тілля труси. Penis його  впав миттєво, але після різко встав. Потім Круспе наближав свої обслинені губи до “баклажана” свого напарника в групі. Далі він ними обхопив “стручок” і ніжно посмоктував його.

    Далі буде…

     

    0 Коментарів