Header Image

    Привіт, сонечки) Сподіваюсь, вам зайде моя робота.

    Не нав’язую свої музикальні смаки, але для більшої атмосфери раджу слухати:

    Way down We Go – KALEO або Broken – Lund

    Приємного читання!)

    Спартак і Женя були друзями. Добрими друзями. Адже вкладали занадто багато у поняття «друг». Завжди ходили всюди разом, гуляли кожен день. У Спартака лекція? Звісно Женя буде на цій лекції. Обідають разом після подкастів, снідають, вечеряють. Кінець кінців, бляха, сплять в одному номері.. в одному ліжку! Але ж.. вони просто дружать, це ж норма(?)

    — Боже, Женя, ти починаєш дратувати мене.

    — Якщо дратую, то не спілкуйся зі мною! Спілкуйся зі своїми клієнточками і подругами, вони ж не набридають так як я!

    — Добре, Женя, відчепись.—чесно кажучи, Спартак навіть толком не чув що говорив Женя, і відповів як небудь, не придаючи цьому особливого значення.

    Очі Жені стали вологими після почутого, він підвівся з-за столика, за яким вони зі Спартаком вечеряли, заплатив за себе і вибіг з кафе. Він викликав таксі і поїхав в бар, який знаходився десь в кінці міста.

    Він не думав ні про що. Просто хотів напитися в дрова і забути про всі проблеми хочаб у цей вечір.

    Після того, як Женя вибіг з кафе, Спартак сидів у тиші і навіть не рухався десь ще з двадцять хвилин. Він думав. Думав про них з Женею. «Що я відчуваю насправді?» «Мені боляче від цього?» «Чому так?» «Мені важко без нього» «Так, все, Спартак, ти забагато думаєш про почуття. Потрібно відволіктись».

    Спартак поїхав додому і грав в ігри, стараючись не задумуватись ні про що.

    Тим часом Женя сидів біля барної стійки, і автор вже збився з рахунку, яка це була рюмка віскі. Женя вже не освідомлював хто він, шо він, і шо він тут забув. Йому було всеодно. Він навіть не помітив фанатів, які були в цьому барі і  потайки знімали час від часу Женю на телефон.

    Наливай ще! – Каже шатен.

    Тим часом, до Жені підходить симпатична дівчина, середнього зросту. На вигляд, років так з 25.
    Вони знайомляться з Женею, він їй заказує випити, після чого вона цілує його.
    Вони ще не довго мило спілкуються, після чого вони двоє виходять з бару і їдуть до блондинки.

    Тим часом фанати зазняли цей момент і опублікували відео. Воно швидко розлетілося по усіх соц мережах. Звісно, відео не обійшло Спартака.

    Спартак декілька годин, не відриваючись від ноутбука ні на хвилину, захоплено грав.

    Він почув як на його телефон дуже часто починають приходити повідомлення. «Та шо ж такє?» подумав Спартак і дістав смартфон. Це були повідомлення від Іри-Марго. Спартак зайшов в чат.

    —Спартак, де ти зараз?

    —Ти не з Женею?

    —Тут кажуть, що бачили його в барі, п‘яного до дідька

    —Де ти, Спартак?

    —Ти вже бачив? Це повний триндець

    —*Відео*

    —Спартак, де ти, чорт візьми?

    Спартак відкрив відео і побачив… Краще б він не бачив. В середині нього наче рухнуло мільйони мостів, серце, яке було крижаним, боляче зжалось. «Ні, не може бути..» «Він не міг цього вчинити..» Спартак пішов на кухню, достягнув коньяк, який йому подарували давно, на якесь там день народження, і налив в стакан. Потім ще одну. І ще. Спартак не вживав і вів здоровий спосіб життя, але зараз йому не хотілось зациклюватися увагу на здоров‘ї, йому було начхати.

    «Дідько, він все ж таки зробив це, він вчинив це зі мною! Він бачив що подобається мені! Покидьок!..»

    Хоч Спартак завжди контролював свої емоції (агресію в тому числі), але не зараз, не в такому стані. Зараз він не сконцентровував свою увагу на диханні, контролі і так дальше. Спартак кидав все, що попадалось йому під руки. У нього в квартирі перший раз був безлад. «Завтра поприбираю» – подумав Спартак, і навіть не чистивши зуби, пішов спати.

    Це перша частина, помало буду писати другу, сподіваюсь вам сподобалось)

     

    1 Коментар

    1. Apr 9, '23 at 05:15

      Дуже цікавий початок,якось занадто швидко простягається сюжет та то таке.Сподіваюсь на другу частину.Дякую за працю❤️❤️❤️❤️