Фанфіки українською мовою

    люди самі часто дивуються нашим комплексам, незважаючи на те, що вони брали активну участь у їх появі.

     

    Чуя ненавидить своє тіло. На жаль, із цією проблемою стикається дедалі більше сучасних підлітків. І він знає це, тому ненавидить кожного, хто вважає це модою. Дурні, дурні люди. Хіба можна почати ненавидіти щось за клацанням пальців? Вони ненавидять уряд, сусідів, що знову влаштували гулянку не даючи всім навколо заснути, але вони можуть пояснити чому. Якби ви сказали їм, що їхня ненависть до того ж вище згаданого уряду лише якась примарна мода, що б ви почули у відповідь? Вару впевнений, якщо вас облаять з ніг до голови – це не найгірший результат. І небезпідставно. Стільки він раз чув зауваження про своє руде волосся, і все частіше «комплекси чи просто так більше подобається?». Так, комплекси. Так, так подобається набагато більше, ніж щоразу дивлячись у дзеркало, помічаючи — єдину — схожість із батьком. Тільки це не пояснити людям. Не пояснити, бо люди вважають священиків чи не найсвятішими людьми на планеті, незважаючи на статистику, яка вказує на те, що в їхніх сім’ях часто стикаються з насильством. Фізичним, моральним, немає різниці. Все частіше у двбівців діагностують депресію, частіше вони стикаються із проблемами прийняття себе. І мало кому доведеш, що причина зовсім не в тому, що дитина грішна. Причина скоріше в тому, що він вважає себе таким. І Чуя, на жаль, відноситься до такого типу людей.

    Вам коли-небудь говорили, що ваші очі жахливого кольору? Якщо ні, то вам дуже пощастило. Чуя ж захищається від цієї неприємної думки людей і від своїх власних страхів за товстим склом своїх звичних окулярів, і не впевнений, що хтось може згадати його без них. Можливо, Дазай пам’ятає, але він мовчить розуміючи, що це лише погіршить ситуацію. І Накахара дуже вдячний йому за це.

    Тіло. Ви знаєте, що таке коли ти рвеш майже кожного разу, коли з’їж хоч щось? Знаєте, що таке їсти раз на два дні і то тільки тому, що хтось із батьків сидить на кухні і змушує тебе їсти? А потім коли тебе змушують їсти трохи більше хтось із друзів, ти мучишся ще півдня через те, що організм не звик до такої кількості їжі. Акутогава вже десять тисяч разів говорив про те, що він скоро помре, якщо продовжуватиме в тому ж дусі. Чуя слухає уважно, киває, але потім майже все, що він робить – це просто збільшує кількість цукру у своєму раціоні. Не можна сказати, що це чимось допомагає. Швидше погіршує, адже у нього ще й підвищений цукор у крові. Осаму каже, що він дурень, і що на його похорон він не прийде. Звичайно, це брехня, і він швидше за все дізнається про смерть раніше за всіх. Але бинтований – та в їхній компанії одні фрики і водяться – все частіше затягує його до себе додому годуя піццою. Калорії, щоб їх. Ніхто не знає, що було б, якби не ці посиденьки за переглядами фільмів про танці та діснеївські мюзикли. Заради блискучих очей голубоокого, Дазай  готовий запрошувати його все частіше.

    Скумбрія: гей, чібі, як щодо глянути серіал зі шкільного мюзиклу?

     

    0 Коментарів