Фанфіки українською мовою

    знаєте, я люблю таких людей. з яскравим волоссям, які не приховують своїх зайвих (на думку деяких … а я навпаки обожнюю таких людей) кілограмів, або навпроти худорлявості і яким начхати з високої вежі на думку оточуючих

     

    Чуя до жаху соціофобний, хто б що не говорив. І… наскільки йому не хотілося спілкування, він знову і знову обмежується Дазаєм і Акутогавою. Але навіть із ними складно іноді. Просто … хіба не легше самому познущатися над кимось, і не втягувати сюди нікого більше? Хіба не простіше самому пройтися парком та щось малювати в пошматованому зошиті? Хіба не простіше лежати на самоті догори ногами у себе на ліжку і бринькати щось на укулеле? Деколи Чуя порівнює себе з Джокером. Насправді коли всі діти вважали Бетмена героєм, він захоплювався Джокером. Та й… безумці прекрасні у його розумінні. Наприклад той самий Капелюшник. Хто його не любить? Рудокосий вважає, що Джонні Деппу дуже добре даються подібні ролі. Насправді він дуже чекав на продовження «Фантастичних тварей» саме через Гріндевальда. Та й гей драма (спробуйте його переконати) на додачу. Але Осаму… він щоразу повторює, що пора вже переставати вести життя повного відлюдника і варто намагатися налагодити стосунки хоч з кимось. Накахара спробував. Скажу більше, навіть успішно. Тепер вони з Гін найкращі подружки які або намагаються вбити один одного, або довести, що стать, яка подобається їм краще, що в результаті теж закінчується першим. Я вже казав, що у його компанії всі фрики? Тепер із упевненістю можна сказати, що з іншими він і не спілкується. Та що там, він у їхній бік навіть не дивиться. Як би там не було, кому від цього гірше? І… стрейт люди… ось ні, не його. Через спілкування з Гін у нього все менше часу для Дазая…хоч він і часто стає темою для обговорення. А втім, Чуя таки досяг свого і дізнався таки, що чорнявій подобається одна дівчина, через яку їх прогулянки все частіше проходять на площі міста.

     

    0 Коментарів