Фанфіки українською мовою

    Холодній осінній день у Йокогамі. Рюноске як завжди загружений роботою. Тепер він змушений працювати з команді з тигром. Вже як місяць вони працююють в команді. Можна сказати, вони напарники. Швидше вони ненавиділи один одного, але зараз їхні стосунки покращились, вони вже привикли один до одного. Разом вони непереможні.

    Вечір. Акутагава збирається йти додому, вся робота уже зроблена.

    Рюноске живе біля берегу моря, у маленькому будиночку

    Біля берега Акутагава побачив юнака, який лежав біля берега з пляшкою алкоголю в руках. Здається він знепритомнів. Напевно через те, що переборщив з алкоголем. Акутагава підійшов ближче, щоб подивитись хто це і що він тут забув. Він був шокований. Акутагава не Думав що це буде Ацуші..

    Він не міг його там лишити, тож був змушений взяти його до себе. На диво Ацуші був дуже легкий, його було легко нести. Коли Рюноске доніс Ацуші до себе додому,  Він відкрив двері до своєї кімнати та акуратно залишив його там лежати. А сам пішов на кухню, щоб зробити щось перекусити.

    Пройшла година. Рюноске думав що Ацуші вже встав, але ні. Він дальше дрімав, і так міцно що Акутагава ну ніяк не міг його розбудити. Все таки Рюноске вирішив прилягти біля тигра.

    – Який він все таки милий коли спить..

    Рюноске погладив Ацуші по голові. Його волосся було надзвичайно м’яким, і юнак не міг перестати гладити біле волосся.

    -Але чому він пив? Може щось сталось? Він ж  майже ніколи не п’є.. Треба буде в нього запитатись, але навряд він відповість. Треба вже спати йти, зранку на роботу.

    Коли Акутагава вставав, то відчув, що його хтось тримає. Він був трошки шокований.. Його обнімав Ацуші. У нього чомусь були заплакані очі.

    – Тигр.. сльози? Вперше бачу щоб він плакав..Мені ж на роботу треба.. Давай, вставай тигр. Тигр!

    – Ти..! Ч-чому ти не даєш мені нормально жити! Хватить мене переслідувати!

    – Що ти говориш Ацуші? Все в порядку?

    -Ти.. А? Акутагава? Що я роблю у тебе вдома? Чому я в одному ліжку з тобою?

    – Ти що нічого не пам’ятаєш? Ти лежав на березі моря і я забрав тебе до себе..

    – Стоп, виходить ти.. ніс мене? Ацуші почервонів – Дякую тобі, я думав що ти мене там залишиш.. Дякую, що потурбувався за мене.

    –  Тигр, чому ти продовжуєш мене обіймати?

    – Бо хочу. А ти ще скажи що тобі не подобається.  Ацуші підсунувся ближче до Рюноске та ніжно поцілував

    – Мг.. Подобається. І взагалі мені ти подобаєшся Тигр, ну ти зрозумів я люблю тебе. Рюноске почервонів, коли зрозумів що щойно признався Тигру

    – Та ну цю роботу, ти також сьогодні хочеш присвятити цілий день мені?  Ацуші взяв  одною рукою Рюноске за талію, а другою рукою гладив чорняве волосся.

    – Можливо. Рюноске повалив Ацуші на ліжко та поцілував – Я люблю тебе, тигр.

    – І я тебе, Акутагава.

    – Доречі, Ацуші чому ти плакав і говорив щось уві сні?

    – Це вже не важливо. Зараз мені добре, бо я знайшов свою кохану людину.

    Акутагава поцілував Ацуші у шию і ліг біля нього

     

     

     

     

    0 Коментарів