Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Чайльду подобалося мастурбувати вранці. Розслаблене після сну тіло слухалося погано, відтиснута рука відчувалася зовсім чужою, і в цьому була своя особливість. Ну і звісно ж перші пари професора Чжунлі – серйозно, хто ставить лекції з історії мистецтв першою парою?

    Заради справедливості, вони відвідували всі пари в кампусі університету, всі, окрім пар професора Чжунлі. Той тимчасово перебував в іншій країні, але все ж таки наполіг на проведенні пар, просто щоб не завдавати незручностей заявками про їх перенесення. Було простіше написати одну, в якій він просив дозвіл на проведення пар у дистанційному режимі, благо їх університет був знайомий з поняттям “віддалене навчання”. Дозвіл йому дали, але змінювати розклад все ж таки довелося – йому виділили один день для проведення всіх пар, щоб студенти не розривалися між очними та дистанційними. Чжунлі тільки зітхнув, звичайно ж, погодившись. Все для студентів. Та й йому було зручно виділяти один день з усього тижня для викладання, в інші – він консультував похоронне бюро, принагідно розписуючи методичку з ритуалів та обрядів.

    Тепер п’ятниця була лише його днем – з першої по четверту пару, майже для всіх спеціальностей факультету він читав різні предмети. Тільки для четвертого курсу пар з історії мистецтв стояло дві – попереду складний випускний іспит, тож підготовка має бути відповідна. Нікому такий розклад проблем не приносив, тим більше, що не тягтися до університету в п’ятницю, а лише зайти на дві пари у ZOOM для випускних курсів було благословенням, адже можна довше полежати у ліжку.

    Чайльд відволікається на розгортання штор і пропускає, коли картинка викладача провантажується повністю, являючи собою трохи усміхненого і як завжди спокійного чоловіка. Чжунлі вітається, і Тарталья здригається від несподіванки, повертаючи увагу на екран ноутбука.

    – Доброго ранку, студенти. Як ваш настрій сьогодні? – це стає невеликою традицією – перед кожною своєю лекцією чоловік ставить одне й те саме питання, із задоволенням слухаючи про те, що “все добре, дякую за занепокоєння, пане Чжунлі”. Він усміхається і киває, продовжуючи: – Запишіть, будь ласка, тему сьогоднішньої лекції “Авангардизм на зламі століть”. Нагадую, щойно я повернуся, одразу ж проведу перевірочну роботу з усіх тем, які ми розглядаємо онлайн. Отже, мистецтво кінця дев’ятнадцятого століття являло собою…

    Тарталья повільно потягується, зручно вмостившись у величезній кількості подушок на ліжку. Пестити себе під голос викладача виявляється просто неймовірно – це він зрозумів через дві п’ятниці з першими парами з історії мистецтв. Серйозно, дякую людині, яка вирішила з самого ранку поставити пару Чжунлі. В міру тихий і низький голос лунав з динаміків навушників прямо у вуха. А “р”, що гарчить, зривала останні гальма в його голові.

    Так ось, дрочити під голос професора Чжунлі виявилося неймовірно. І Тарталья ніколи не подумав би, що це призведе до своїх наслідків – звідки ж містер Чжунлі дізнається, чим займається один конкретний студент на його парах? Однак він не знав, що в Zoom є функція включення мікрофона співрозмовника. Як не знав про те, що присутність на всіх практичних заняттях є обов’язковою для отримання заліку.

    – Містер Тарталья? Ви мене чуєте? – голос лунає прямо в його вухах, підносячи на небеса від цього тембру та низькості. Він не розуміє жодного слова, кров у вухах шумить і б’є майже набатом. О, він почувається так, ніби дійсно підноситься на небеса. – Гаразд, я повернуся до цього пізніше. На наступне заняття напишіть есе про авангардизм – вашу особисту думку про нього. На сьогодні можете бути вільними. Містере Тарталья, я сподіваюся, ви затримаєтеся ненадовго, щоб обговорити деякі питання.

    Чжунлі відкидається на спинку крісла, потираючи віскі. Лекція, як завжди, пройшла добре – він сподівається на це – але один студент змушує його сумніватися у відвідуванні пар. Він не вимагає вмикати камеру, нехай і знає, що деякі можуть цим скористатися. Однак завжди до цього моменту будь-який зі студентів відразу відповідав на його запитання, не ставлячи під сумнів свою, хай дистанційну, але присутність. Так, він міг іноді бути занудним, але – хоч би як це звучало – Чжунлі знав, чому більшість студентів відвідували його пари. Це не було проблемою, поки його предметом цікавляться – він щасливий. Якою б не була причина.

    Повертаючись думками до кімнати, Чжунлі ще раз зітхає. Тарталья так і не відповідає йому, хоч і не залишає конференцію, як це зробили решта студентів. Очевидно, що або той відійшов, або у нього виникли непередбачені обставини. Сьогодні у них лише одна пара історії мистецтв, оскільки у Чжунлі є ще плани, тому він хоче якнайшвидше розібратися з цією ситуацією.

    – Містер Тарталья? Ви мене чуєте? Чайльд?

    Чайльд його не чує – він занадто зайнятий, погладжуючи свій член, поки його думки крутяться біля того, як би швидше отримати розрядку. Сонце сліпить очі, засвічуючи екран, і Тарталья миттю бачить, що професор Чжунлі виглядає трохи стурбованим у віконці відео. Він дивиться прямо в чужі янтарні очі, знаючи, що його ніхто не побачить – дякую за те, що камери можна не включати, інакше б він зараз виглядав максимально дивно – перед ноутбуком, з рукою, що тримає член, змазка стікає на пальцях, професор дивиться прямо на нього

    О ні.

    Чайльд відчуває, як кінець стає все ближче і ближче, його рука прискорюється, поки погляд так само спрямований на обличчя викладача – неймовірно красиве, стурбоване, воно щось говорить…

    На весь екран спливає повідомлення, але він занадто зайнятий, щоб читати, що там написано, так що просто натискає на будь-що, аби знову побачити чуже обличчя. Повідомлення пропадає, являючи професора Чжунлі, трохи стурбованого і ніби розмірковуючого про щось.

    “Гарний”, – думає Тарталья, кінчаючи і голосно стогнучи, поки сперма заливає його живіт і нижню білизну. Закусана нижня губа пульсує, і для ще більш гострих відчуттів він знову її прикушує, відчуваючи біль, що обпалює, і знову стогне – абсолютно розпусно, сіпаючись і вигинаючись на ліжку.

    Коли здатність мислити повільно повертається до нього, він помічає чорний екран і невелике повідомлення про те, що користувач завершив конференцію. Що ж, уже кінець пари? Чайльд дуже захопився і все пропустив. Він дивиться на годинник помічаючи п’ятихвилинну затримку, і думає про те, що професор Чжунлі завжди, завжди завершує свої пари вчасно, але, напевно, сьогодні той теж занадто захопився і просто не помітив.

    Чайльд вирішує занадто довго не думати про це, воліючи прийняти освіжаючий душ, і бреде у ванну, по дорозі позіхаючи. Сьогодні на нього чекає гарний день.

     

    По той бік екрану виявляється трохи шокований Чжунлі, який подумав, що звук чи мікрофон у його студента просто не працює, але чому тоді не написати і не повідомити про проблему? Він вирішує перевірити це, згадуючи слова Нінґуан про те, що нещодавно вона знайшла цікаву функцію у додатку для відеоконференцій, яка дозволила їй трохи повеселитися. Попросити співрозмовника увімкнути мікрофон. Що ж. Він може хоча б спробувати.

    Пару мить сумніваючись, він все ж таки вирішує скористатись цією функціює, зовсім не чекаючи того, що почує прямо у своїх вухах. Солодкий стогін, чужий солодкий стогін, зовсім розпусний і голосний вторгається в його спокійне життя як грім посеред ясного неба, вибиваючи з колії. Це точно не стогін болю – Чжунлі впевнений – а тому відчуває більше збентеження, ніж очікував відчути будь-коли на своїх парах.

    Він не може змусити себе відключити мікрофон співрозмовника або хоча б зняти свої навушники, перебуваючи немов у паралізованому стані, продовжуючи слухати стогін. О Боже. Блядський боже.

    Чужий голос звучить красиво – містер Тарталья був не дуже старанним студентом і усно відповідав рідко, воліючи на відмінно складати всі тестові чи письмові завдання, тож у його знаннях чоловік не сумнівався. А ось його голос виявляється справжньою знахідкою. Не те, щоб Чжунлі не чув його ніколи – звичайно ж, це не так, вони вже більше півроку перетинаються на парах історії мистецтв, які той веде для четвертих курсів, та й під час змін гучний голос у коридорі було дуже добре чутно. Але голос – не стогін.

    Він починає сумніватися у своєму професіоналізмі, відчуваючи, як затримує подих, щоб краще чути, як стогне його студент. Це виявляється цікаво, але поки що він не знає, що робити з отриманою інформацією, і просто завершує конференцію, перебуваючи під враженням. Він подумає про це пізніше, коли хвиля невеликого збудження спаде.

    //

    Тиждень пролітає неймовірно швидко – Чайльд не впевнений, чи це через очікування пар професора Чжунлі, де він зможе добре розслабитися (о ні, здається, це увійшло у звичку), чи через те, що він виявляється абсолютно без вільного часу, набираючи цілу купу змін на підробітку. А ще, звичайно ж, викладачі закидують студентів горою домашнього завдання, наче тільки прокинувшись від зимових канікул, хоча минуло вже понад три місяці.

    У будь-якому випадку, п’ятниця настає несподівано швидко, і Тарталья прокидається у гарному настрої. Він заварює каву, поки його ноутбук вмикається, і повільно її п’є, читаючи всі повідомлення, що накопичилися за ніч. Зкидає діалог із близько сотнею непрочитаних, звертаючи увагу лише на ранкові повідомлення, які цікавими не виявляються. Скарамучча як завжди скаржиться на якогось хлопця, який щоранку не залишає спроб підкотити до нього, Катерина кидає пару стікерів швидше за все задля пристойності, Тома відмовчується, напевно проводячи час з Аято, так що Чайльд вирішує не руйнувати їхню ідилію і просто відкинути телефон подалі.

    Той у відповідь спалахує новим повідомленням від календаря, що так недоречно нагадує про написання есе на другу пару. Тарталья дивиться на екран, ніби намагаючись видалити повідомлення лише поглядом, а потім видихає, подумки посилаючи домашку нахрін. Все одно вже не встигне. Натомість він забирає ноутбук зі столу і зручно сідає на ліжко – до лекції залишається кілька хвилин. Він уже відчуває чужий низький голос, що ллється йому у вуха, і прикушує губу. Думки про те, що це не зовсім етично і правильно, б’ються десь на периферії, втім, довго не затримуючись – щойно з’являється вікно із зображенням викладача, Чайльд відключається від усього свідомого.

    Він слухає його вступ, навіть включаючи мікрофон і бадьоро відповідаючи під нескладний лад голосів, а потім слухаючи вже звичне “приємно знати, що у вас все добре”. Чайльд посміхається, записуючи тему лекції, і крутиться в нетерпінні. Це буде довга година.

     

    Чжунлі як завжди розповідає матеріал послідовно, вивірено, немає жодного зайвого слова, так, ніби він викладає вже років п’ятдесят, а не лише перший рік. Після університету він багато вивчав, їздив і впізнавав нового, тож лише до 36 років “дозрів” для викладання. Втім, тепер із таким багажем знань жоден студент не поставить його у незручне становище своїм питанням – здається, професор Чжунлі знає відповідь на будь-яке питання, яке стосується історії – не лише мистецтв.

    Ось тільки питання людських взаємин хвилюють його трохи більше, особливо з недавнього часу. Точніше, з однієї конкретної пари, де він почув дещо цікаве. Слід зазначити, що міркував про це Чжунлі мало – часу, відведеного на відрядження, залишається все менше, і вже за тиждень він знову повернеться до університету, а там уже і вирішить, чи робити щось із отриманою інформацією чи ні. Спочатку він був занадто збентежений, щоб взагалі заводити розмову про подібне навіть із колегами – це звучало б дивно. “Вибач, Нінґуан, у тебе на парах студенти не..?”. Чжунлі навіть подумки не може це вимовити, зітхаючи, і вирішує надто не поширяться. Однак зробити з цим щось потрібно – він хоче, щоб студенти отримували на його парах знання, а не задоволення (принаймні не сексуальне).

    І все-таки Чжунлі стає цікаво. Він не знає природи цього інтересу, але вирішує перевірити все ще раз – якщо все буде так само, як на минулій парі, тоді потрібно буде щось вирішувати. Можливо, це просто випадковість, а не систематична дія.

    Він чув голос Чайльда, що відповідає на його запитання на самому початку пари, тому це не проблеми з мікрофоном або динаміком. Можливо, той просто не чув його, тому що був зайнятий трохи іншою справою. Чжунлі заминається на мить, згадуючи перший стогін, і прокашлюється, все-таки вирішуючи перевірити, чи повториться сьогодні та ситуація. Однак він вирішує не кликати студента, просто почекавши, коли всі попрощаються з ним і покинуть конференцію. Тарталья залишається, так і не виходячи, і Чжунлі довгі миті дивиться на фото користувача, зауважуючи, як гарно хлопець усміхається на ньому. До цього чоловік завжди першим завершував конференцію, бо справ завжди було багато, але сьогодні можна трохи затриматись.

    Він ще кілька секунд відводить на роздуми, чи включати мікрофон користувача, чи може спробувати радикальніше – включити камеру? Чжунлі не впевнений, чи готовий він до того, що там побачить, але вирішує йти до кінця. Він натискає на “Попросити співрозмовника увімкнути камеру“, потім підключаючи і його мікрофон, і чекає пару секунд, поки фотографія користувача не змінюється на поки що нечітке зображення. Те, що він у результаті там бачить – і чує, змушує його обличчя горіти, а серце забитися частіше.

    Чекайте, а чому Тарталья взагалі дозволяє увімкнути камеру і мікрофон?

     

    Через півгодини від початку пари рука сама тягнеться між ніг, до поки ще м’якого члену, повільно погладжуючи його. Тарталья трохи напружується, приспускаючи домашні штани разом із білизною, і вже розкритою долонею охоплює член. Той твердне швидко, особливо під голос викладача, що в навушниках звучить особливо проникливо. Він збуджується в рекордні терміни, вже мастурбуючи і продовжуючи слухати. Уривками він розуміє, що йдеться про футуризм, але це так мало хвилює, що інформація не затримується надовго. Для кращого огляду він переходить у режим доповідача, і тепер відео професора Чжунлі опиняється на весь екран, що дивиться прямо в камеру і про щось мовить.

    Тарталья швидко рухає рукою, другу кладучи на стегно і стискаючи, уявляючи, що це чужі руки, великі, сильні, з довгими пальцями, що залишають сліди на його світлій шкірі… Ох, схоже у нього кінк. Чайльд дивиться на професора, всі думки вилітають з його голови, і він думає лише про розрядку, що вже все ближче і ближче, так що коли на екрані вибиває повідомлення, приховуючи чуже красиве обличчя, він нетерпляче натискає на синє віконце, не читаючи текст . Обличчя чоловіка знову опиняється в його полі зору, рука рухається все швидше, і він стогне, відкидаючи голову назад. Друга рука блукає тілом, забираючись під сіру футболку, стискаючи соски, і він не витримує, кінчаючи.

    Кров шумить у вухах, ноги все ще дрібно тремтять, напружена рука повільно розслаблюється, як і весь Чайльд, що ніби розтікається по ліжку плавленим золотом. Перед очима танцюють іскри, і проходить досить багато часу, перш ніж він нарешті розплющує очі, переводячи погляд на екран. Пара ще йде? … Тарталья придивляється, помічаючи спочатку збентежене обличчя професора Чжунлі, а потім і маленьке віконце в правому верхньому кутку, де зображений сам. Не фото профілю, а він сам, застиглий від подиву, скуйовджений, у зовсім непотрібному вигляді.

    Проходить пара миттєвостей, перш ніж його розслаблений мозок починає гарячково розуміти, співвідносячи включену камеру і повідомлення, що спливло раніше, а також свій вигляд і червоне обличчя професора. Скільки ж він побачив?

    Перш ніж Чайльд вирішується зробити хоча б щось, чоловік вже завершує конференцію, і йому не залишається нічого кращого, окрім просто закрити ноутбук. Що ж. Професор Чжунлі, мабуть, бачив, як він мастурбує на його парі. А може навіть і чув, адже Тарталья не читав текст повідомлення. О боги. Його обличчя з кожною секундою стає все червонішим і червонішим, руки сіпають і так розпатлане руде волосся, і Чайльд стогне – вже від безвиході.

    Окей. І що йому тепер робити?

    Написати професору Чжунлі, пояснити ситуацію… А як це виглядатиме? “Вибачте, у вас занадто сексуальний голос і дрочити на нього виявилося неймовірно. Насправді ви не повинні були цього дізнатися”? Чорт, звучить надто навіть для Тартальї. Він розмірковує ще кілька хвилин, кусаючи внутрішній бік щік від хвилювання, але в результаті вирішує нічого не писати. Справді, не буде ж Чжунлі порушувати це питання?.. Тим паче, що нічого зовсім непотрібного чоловік не побачив – Чайльда на відео було видно лише на половину (хоча і та половина не залишала місця для питань, чим він там займається) . Швидше за все, вони просто зам’януть цю ситуацію, вдавши, що нічого не сталося. Принаймні йому хочеться в це вірити.

    На другу пару Чайльд не заходить, і від гріха подалі відключає всі повідомлення, так і не дізнавшись, що в останній момент пару скасував професор Чжунлі, зіславшись на різке погіршення самопочуття. Може, це й на краще.

    Він бреде у ванну, його голову займають думки, що це все бачив його викладач, і вони його… збуджують…? Тарталья б’ється головою об кахель у душовій кабінці і стогне – його справді таке заводить? Він не готовий приймати свої нові сторони, але все-таки швидко доводить себе до розрядки прямо в душі, добре що ще чутливий член дозволяє відчувати все яскраво, а адреналін в крові наближує стан екстазу.

    Після душа Чайльд повертається назад у кімнату, кидаючи погляд на ноутбук і червоніючи, і вирішує присвятити час, що залишився, грі в плейстейшн. Йому терміново треба на щось відволіктися.

     

    Не сказати б, що Чжунлі чекав чогось іншого… чому він взагалі очікував? Відповідати на це питання, хай навіть самому собі, не хочеться, тому чоловік вирішує поміркувати про те, що саме побачив. Не найкраща зміна теми, але думки так і лізуть у голову, а картинка все ніяк не перестає маячити перед очима. Чорт. Це вже занадто. Він обіцяв собі, що щось вирішуватиме, якщо ситуація знову повториться. Що ж, вона повторилася, але Чжунлі не впевнений, чи він хоче припиняти це. Серйозно, якого біса.

    Він запускає руку у волосся, витягаючи пару пасм з низького хвоста, стискаючи їх біля коріння, щоб хоч трохи привести себе до тями. Низ живота тягне від збудження, член трохи натягує тканину штанів. Вау, вітаю, містере Чжунлі, у вас встав на студента. Він справді не знає, що робити з отриманою інформацією. Йому потрібен час. І скасувати наступну пару. Негайно.

    Він відсилає старості групи повідомлення з кількома загальними фразами, посилаючись на різке погіршення стану, і йде в душ, щоб під струменями крижаної води трохи прийти до тями. І що з цим робити?

    Несподівана думка пронизує все його тіло. А якщо трохи розважитися? Невеликий експеримент, просто щоб дещо перевірити. Якщо він буде використовувати тільки свій голос, адже це не порушує викладацьку етику, чи не так? Чжунлі трохи посміхається, кусаючи нижню губу, і намилює тіло, майже передчуваючи виконання невеликого плану. Це буде весело.

    //

    Останній тиждень відрядження пролітає ще швидше, ніж усі попередні. Чжунлі закінчує консультування похоронного бюро в четвер, його господиня, Ху Тао, влаштовує прощальну вечерю, під час якої чоловік приймає рішення ніколи більше не погоджуватися на експерименти з їжею. Того ж вечора він завершує написання методички з ритуалів, обіцяючи відправити Ху Тао пару копій. Залишається тільки п’ятниця з парами історії мистецтв, потім зібрати речі, виселитися з кімнати того ж таки похоронного бюро Ваншен, і в суботу вранці сісти на ранній літак.

    Пара історії мистецтв. Тарталья. Невеликий експеримент. Оу.

    Чжунлі зітхає, починаючи конференцію, і чекає кілька хвилин, поки всі приєднаються. Ім’я Тартальї теж з’являється у списку учасників конференції, і чоловік трохи посміхається. Якщо вже вирішив – треба йти до кінця.

    – Доброго ранку, студенти, – його голос, як завжди, спокійний і розмірений, він мигцем дивиться прямо в камеру, посміхаючись. У відповідь чується ще гучніший, ніж зазвичай, стрій голосів, несподівано бадьорий для лінивого ранку п’ятниці. – Чую, ви всі у гарному настрої. Що ж, радий це знати. Сьогодні у нас останні онлайн-пари, з наступного тижня розклад як завжди – ми зустрічаємось двічі – у вівторок та у четвер, традиційно лекція та практика. Скажу наперед, другої пари сьогодні не буде, перенесення теж – напишіть ще одне есе, тему скажу в кінці заняття. Також нагадую, що на практиці в університеті будуть тести з усіх вичитаних онлайн лекцій. Це має бути легко, якщо ви їх, звичайно ж, слухали, не відволікаючись.

    Він наголошує на останніх словах, шкодуючи, що не можна зараз включити мікрофон, а краще і камеру, одного конкретного студента, щоб дізнатися його реакцію. Гаразд, це все можна буде зробити вже в університеті, і Чжунлі має намір повеселитися як слід. Він вичитує лекцію, іноді роблячи акценти на деяких словах, і наприкінці не стримує задоволеної усмішки, прощаючись із усіма та затримуючи погляд на камері. Він сподівається, що змусив Тарталью понервувати, а ще зрозуміти, що він все бачив і забувати про це не має наміру. Принаймні поки не має наміру.

     

    Чайльд виявляється зовсім спантеличеним. Що це ще за “слухали, не відволікаючись”? Це ж не натяк йому, так? Він судорожно зітхає, намагаючись не думати надто багато про це. Ну правда ж, чи не буде професор робити такі натяки? Це зовсім не у його стилі. Проте, чим довше він слухає лекцію, тим більше помічає. Чжунлі знущається з нього. Але робить це таким тоном, що стримуватись стає неможливо. Тартальї здається, що чужий голос стає ще нижчим, ще сексуальнішим, і– о ні, він стогне, збуджуючись, але відразу смикається, щоб перевірити мікрофон. Вимкнено.

    Чайльд затримує дихання, просовуючи руку в штани, швидко кидаючи погляд на свою фотографію профілю – Тарталья звідти посміхається йому, тепер ніби знущаючись, але спасибі на тому, що камера вимкнена. Очі заплющуються самі, уява малює картинки, де його застає Чжунлі – хлопець розмірковує, що б той зробив, якби застав його насправді, прямо тут і зараз? Лекція йде на другий план, фантазія захоплює весь його розум, і цього разу Чайльду не потрібно багато часу – він думає про чужі руки, що з силою притискають його до стіни, про голос, низький і гарчащий, про злого Чжунлі, який погрожує його покарати, про накази і ляпанці, а потім і про те, як професор кличе його, розтягуючи “р”…

    – ..тер Тарталья? Ви мене чуєте? – Чайльд ніби виринає з води, фокусуючись на словах, що лунають у навушниках. Він прочищає горло, включаючи мікрофон та відповідає:

    – Так, вибачте, я слухаю.

    – Сподіваюся, я вас ні від чого не відволік? Ви довго не відповіли.

    Його серце, здається, падає кудись униз і зупиняється. Він починає гарячково думати.

    – Ні-ні, у мене проблеми з інтернетом, іноді погано чути, перепрошую, – він незручно сміється в мікрофон, сподіваючись, молячись, щоб Чжунлі не подумав, що він знову мастурбував. Йому треба було зупинитись, але збудження від чужого голосу… Це все лінива п’ятниця та його звичка отримувати розрядку вранці. Точно, вся річ у цьому.

    – Що ж, приємно знати, що ви не відволікаєтеся. До наступного практичного заняття чекаю від вас два есе.

    – Чому два? – Тарталья не встигає подумати, перш ніж питання виривається саме. Він подумки дає собі потиличник, вже знаючи відповідь.

    – Ви єдиний, хто не здав попереднього завдання у вигляді есе. Можливо, ви були чимось зайняті настільки, що не змогли знайти час для цього. Однак нагадую, що лише оцінка за всі практичні завдання є допуском до іспиту. Тож чекаю від вас два есе. Ви мене почули?

    Чайльд ковтає, киваючи, а потім схоплюється і відповідає вже в мікрофон:

    – Так, звісно, я зрозумів. Все буде зроблено.

    – Радий чути. Докладіть максимум зусиль, щоб результат мене порадував, – Чжунлі посміхається на камеру, і Тарталья готовий кінчити вдруге. Не можна бути таким гарним. – Від інших чекаю по одному есе наступного четверга. На сьогодні можете бути вільними, до зустрічі у вівторок.

    Конференція завершується, і Тарталья ще пару миттєвостей дивиться у своє відображення в екрані, зовсім спантеличений. І що це все взагалі було?

    Але що важливіше – Чжунлі бачив, чув і знає, чим він займається на його парах. І до наступної зустрічі залишається менше чотирьох днів. Чайльд втикається обличчям у складені руки, розмірковуючи, що робити далі. Ну, знає він, і що? Запису пар немає, ніхто, крім Чжунлі, цього не бачив. Та й за таке не відраховують. Принаймні Тарталья активно себе переконує у цьому. Ну правда ж, не напишуть “відрахований у зв’язку з тим, що мастурбував на парах професора Чжунлі”. Та й той не розповість нікому, це надто незручна ситуація для завжди правильного та зважливого Чжунлі.

    Чайльд трохи заспокоюється, переводячи подих. Швидше за все, сьогодні тому просто хотілося потішитися, і Тарталья впевнений, що з його появою в університеті ситуація замнеться як сама незручна і соромна.

    //

    Ситуація не зам’ялася – більше того, Чжунлі навмисно доводив Чайльда до крайнього ступеня збудження прямо на парі. Так, звичайно ж, вважав сам Чайльд, Чжунлі у свою чергу практично нічого не робив, крім того, що читав лекцію і виглядав страшенно привабливо.

    Не те щоб Тарталья і раніше не звертав увагу на чоловіка – він був справді гарний і привабливий, проте дещо… гаразд, занадто розумним для нього. Занадто розумним, занадто правильним, занадто порядним… Однак тепер усе змінилося – Чайльд почав по-іншому дивитися на викладача, хоча б тому, що той робив не так, як припускав хлопець, а почав у буквальному значенні слова знущатися з нього. Це підігрівало інтерес, змушувало постійно думати, розмірковувати. Чжунлі не зовсім такий, яким його уявляв Тарталья, і це було його проблемою.

    Хоча прямо зараз у Чайльда є проблема більше – наприклад, його напружений член, що впирається в штани, поки він сам сидить в аудиторії і слухає лекцію про кубізм професора Чжунлі. Що його змусило сісти в перших рядах, він і сам не розуміє – просто виринає з потоку думок, коли перед ним у чорних штанах та білосніжній сорочці з’являється викладач. Він майже відразу ж шкодує, що взагалі існує. Краще б він убив себе десь у квартирі, одразу після того, як викладач застав його за мастурбацією. І чому він одразу не зробив цього, а тепер страждає, перебуваючи в такій незручній ситуації?

    Мабуть, він зітхає надто голосно, що навіть Чжунлі звертає на це увагу:

    – Щось трапилося, містере Тарталья? Онлайн-лекції вам подобалися більше?

    Чайльд майже давиться повітрям, випадково ударяючись ногою об парту, і загалом викликає тільки ще більше галасу. Він незграбно сміється, відмахуючись від питання, і запевняє, що пари професора Чжунлі прекрасні у будь-якому форматі. Той тільки усміхається у відповідь, затримуючи погляд довше, ніж того вимагає ситуація, а потім як ні в чому не бувало продовжує читати лекцію.

    Блядство. Це вже занадто.

    Збудження спадає, як тільки він починає фокусуватися на сенсі слів, а не на голосі – кубізм і кубофутуризм не викликають у ньому нічого, крім бажання ще голосніше зітхнути. Несподівано чужа рука лягає на його парту, постукуючи довгими тонкими пальцями та відбиваючи ритм якоїсь мелодії. Тарталья боїться піднімати погляд вище, щоб не збитися з потоку думок про кубізм (щоб думки не звернули не туди), і впирається поглядом у свій конспект, звичайно написаний тільки на половину.

    – О, містере Тарталья, ви пропустили багато важливого матеріалу, мабуть, відволіклися на щось?

    Погляд все ж таки доводиться підняти – він натикається на янтарні очі, що дивляться уважно, і Тартальї навіть здається, що вони горять. Він трясе головою, змушуючи руді пасма впасти йому на обличчя, і ніяково знизує плечима. Чим чорт не жартує.

    Він каже:

    – Якщо ви настільки люб’язні позичити мені роздруківки останніх трьох лекцій…

    – Вже йдеться про три лекції? – Чжунлі виглядає здивованим надто награно, і у Чайльда не залишається сумнівів – точно знущається. – Я думав, що зробив усі умови для зручного та комфортного сприйняття онлайн-лекцій. Хоча, звичайно ж, якщо містер Тарталья був таким захопленим чимось, то міг і прослухати… Я не можу дозволити студенту вийти з моїх лекцій без знань, тож зайдете після пар на кафедру, я дам вам усі роздруківки.

    Чжунлі майже стримує себе, щоб не підморгнути студенту, який став зовсім червоним. О боги, що він тільки творить. Однак його настрій піднімається все вище, коли він бачить явно зніяковілого Чайльда. Буде йому невеликим уроком, як бентежити викладача.

    – Звичайно, професор Чжунлі, – він ковтає, стискаючи тканину штанів у пальцях, – я зайду.

    Чоловік відходить від його парти і продовжує вичитувати матеріал, що залишився, поки в думках Тартальї крутиться на повторі “я вмер, я точно вмер, цього просто не може бути”.

    //

    – Цього просто не може бути! – Скарамучча допиває виноградний сік, голосно сюрпаючи рештками через трубочку. У кафетерії шум стоїть нестерпний і без нього, так що Тарталья та Катерина тільки зітхають. – Щоб Чжунлі вів таку невимушену розмову посеред лекції з кимось із студентів – неймовірно!

    – Але факт, – Катерина повільно потягує каву у маленькій чашці, загалом виглядаючи досить невимушено. – Що ж ти такого накоїв, Чайльде?

    – Так, мене це теж цікавить. Що ще за «був таким захопленим чимось, що міг і прослухати»? Ми чогось не знаємо?

    – Взагалі-то… – Тарталья розмірковує довгі миті про те, чи варто їм розповідати, але потім вирішує – все одно вони його друзі, і від невеликої історії, що зовсім не варта їхньої уваги, вони точно не відмовляться від нього. Можливо. – Я дрочив на парі Чжунлі, і він застукав мене.

    – Ти робив що? – Скарамучча виявляється передбачувано враженим та голосним. Настільки, що цим викликає навіть Тому, що виринає з-за його спини.

    – Що робив Чайльд? Що я пропустив? – він сідає на четвертий вільний стілець, забираючи з-під носа у Тартальї його мохіто. Той навіть не звертає уваги, лише відмахуючись.

    – Він дрочив на парі Чжунлі, і той його застукав.

    – Він робив що?

    – Ви не могли б бути не настільки голосними? Зараз про це дізнаються усі, а не лише п’ятеро людей.

    – Насправді навіть п’ять – це вже багато, – справедливо зауважує Катерина, яка до цього мовчала. Тарталья з надією дивиться на неї, як на єдиний оплот адекватності серед своїх друзів. – Я в ахуї, Чайльд.

    Оплотом адекватності вона не виявляється, викликаючи у Томи напій з носа своїми словами. Чайльд стогне і б’ється головою об стільницю.

    – Все так погано?

    – Навіть для тебе, Чайльд, – добре, можливо Катерина зберігає свою роль розуму в цій компанії.

    – І що мені тепер робити? – Тарталья звертається до неї за допомогою, поки решта двох його друзів намагаються відійти від інформації, що вивалилася на них сьогодні.

    – А він щось говорив про це?

    – Чжунлі? Він тільки робить якісь незрозумілі натяки, знущаючись з мене, – його голос зовсім стає жалібним, що Скарамучча здригається, вклинюючись у розмову.

    – А він нічого не сказав, коли ти до нього на кафедру за роздруківками заходив?

    – Ні, просто передав їх і сказав не відволікатися, інакше він практику проводитиме зі мною особисто, щоб переконатися, що я все зрозумів.

    – Стривай-стривай, він що, фліртував? Чжунлі фліртував? Ні, не так. Чжунлі фліртував? – Скарамучча майже втомлюється дивуватися, майже.

    – Хіба це флірт? – Тарталья піднімає голову, повертаючись у колишнє становище.

    – Звісно? – у його голосі чути нотки сумніву щодо адекватності сприйняття світу Чайльдом. – Ти, і не розпізнав ці сигнали? Світ що, руйнується? Зараз нас вб’є астероїдом? Ми у паралельному світі? Що відбувається?

    – Ти занадто драматизуєш, Скарамуше, – Чайльд не дозволяє собі довго думати про цей варіант, тому що не хоче потім розчаруватися. Чжунлі з ним фліртує? А може це сценарій із паралельного світу?

    – Це ти надто спокійно до всього ставишся!

    – Гаразд, закрили тему, – Тарталья підводиться з-за столу, спираючись на нього руками. Він видавлює з себе посмішку, вдаючи, що все гаразд. – Хто куди зараз? Особисто я додому, планую відіспатися перед парами та змінами.

    – Але зараз лише третя година дня-а-а, – Скарамучча розгублено хмуриться, скоса дивлячись на Катерину, що легко б’є його ногою під столом. – Я теж напевно додому піду, а у вас якісь плани?

    – У мене зустріч із подругою після університету.

    – А я чекатиму на Аято, у нього додаткові зараз.

    – Тоді всім до завтра? Спишемося в чаті з приводу домушки пізніше, – Чайльд йде, наостанок помахавши рукою, і всі видихають.

    – Що таке? – Скарамучча дивиться на Катерину, що спокійно допиває каву, що вже майже охолола.

    – Це ж Тарталья. Йому потрібен час, щоб прийняти те, що люди можуть із ним фліртувати.

    – Але ж вони роблять це постійно? Я не розумію, у чому зараз проблема?

    – Люди, які йому подобаються.

    – Оу. Оу, – він видихає, розуміючи, що мабуть Чайльд поки не розібрався у своїх почуттях до декого конкретного.

    – Йому потрібен час, – Катерина таки допиває каву і піднімається, збираючись йти.

    – А ти що скажеш? – Скарамучча звертається до Томи, що до цього тільки спостерігав та робив висновки.

    – Погоджуся з Катериною. Залишилося лише дочекатися, коли Чайльд усе зрозуміє і прийме, – Тома посміхається, так само піднімаючись, і вони втрьох ідуть до виходу з кафетерію, розходячись від нього в різні боки.

    //

    Тарталья старанно переписує пропущений матеріал у зошит із конспектами, намагаючись не думати. Виходить погано, думки постійно повертаються до слів Чжунлі, що він сказав на кафедрі. “Не відволікайтеся більше на парах, інакше практику я проведу з Вами особисто, щоб переконатися, що ви засвоїли матеріал”. Це флірт? Чайльд запускає руки у волосся, трохи відтягуючи їх і корячи себе за те, що продовжує думати. Ну серйозно, яка справа професору Чжунлі до якогось студента, який і спеціальність вибрав, тицьнувши пальцем у небо? Це все більше схоже на жарт, що затягнувся, дуже поганий і несмішний особисто для Чайльда. Що ж, він збирається забити на це, як і на будь-яку проблему у своєму житті. Все пройде і припиниться, і його нерви залишаться цілими. Точно. Все буде в порядку.

    Так він думає, поки телефон, що лежить на ліжку, не вібрує новим повідомленням, і спочатку Тарталья думає, що це добрий шанс відволіктися, але потім читає вміст листа.

    “Містер Тарталья, забув згадати, що чекаю від Вас роздруківки лекцій вже завтра. Прошу мені пробачити, що даю так мало часу, проте завтра вони мені знадобляться перед третьою парою, тож прошу занести мені їх на будь-якій перерві. Я, як завжди, буду на кафедрі.

    З найкращими побажаннями, Чжунлі”.

    З найкращими побажаннями, серйозно? Чайльд стогне ще раз, цього разу голосніше за інших, і падає на ліжко, зариваючись обличчям у подушки. Це нестерпно. Якого взагалі біса, Чжунлі? Ти не міг би бути менш ввічливим, щоб не впізнавати твої нові приємні сторони? Чайльд не помічає, як за думками про професора засинає, підклавши руки під лоба.

    Йому очікувано сниться чоловік, який щось каже йому, а потім тягнеться за поцілунком; після цього сон уривками обіймів та відчуттів чужих рук на своєму тілі поглинає його, і Чайльд хмуриться, коли чує будильник на телефоні. Не розплющуючи очі, він скидає його, і набридлива музика припиняється, на що Тарталья задоволено мукає, перевертаючись.

    – Алло? Містер Тарталья? Ви мене чуєте? – Біля його вуха лунає чужий низький голос, до якого Чайльд звик настільки, що дізнався б, навіть втративши пам’ять. Чжунлі. Якого. Хріна.

    – Ох, мене не чути? Знов не туди натиснув? – Голос у телефоні ненадовго затихає, поки чоловік мабуть перевіряє, чи дійсно не натиснув він чогось. Тарталья, схопившись, гарячково думає, чи не почалися у нього галюцинації. – Начебто все гаразд… Містер Тарталья, ви мене чуєте?

    – Кхм, так, чую, вибачте, проблеми зі зв’язком, – Чайльд прокашлюється, акуратно беручи телефон, ніби він може вибухнути будь-якої секунди.

    – Оу, у вас як не з інтернетом, так із зв’язком проблеми. Чи не думали змінити місце проживання? – Чоловік трохи сміється, а Тарталья майже задихається, відсуваючи телефон на відстань витягнутої руки. Яке ще місце проживання, може, ще до себе запросить переїхати?

    – Та тут напевно просто якесь особливе місце, – Чайльд теж ніяково сміється, молячись, щоб Чжунлі нічого такого не мав на увазі. Адже він знає, що жодних проблем з інтернетом немає… то чому вирішує згадати це?

    Тарталья не звик думати так багато з ранку, і ще не зовсім приходить до тями, коли чоловік у телефоні прокашлюється, продовжуючи розмову.

    – Я хотів у вас дізнатися, коли ви принесете мені роздруківки?

    Він думає недовго, перш ніж запитати те, до чого вчора не додумався.

    – А чому ви просто не роздрукуєте нові…? – Він дійсно вчора про це не подумав, проте тепер причини його цікавлять набагато більше, ніж навіть свій член, що встав знову. Він притискає його рукою, переводячи подих і чекаючи на відповідь. На його подив, Чжунлі мовчить довгий час, і Чайльд встигає подумати, чи не вимкнувся він випадково? Однак ні, ім’я “Професор Чжунлі” все ще вибиває на екрані, а потім з динаміка лунає неначе нерішучий зітхання, а слідом слова:

    – Насправді я не вмію.

    Тарталья майже кричить, але вчасно встигає притиснути долоню до рота, боячись видати хоч звук. Він мружиться, відчуваючи тепло, що розливається десь у нього під ребрами. Це так мило. Чжунлі, завжди такий серйозний та зібраний, не вміє користуватися принтером. Чудово. Чудовий.

    – Чесно кажучи, у мене вдома інша модель, і з нею я знайомий, а от із кафедральним принтером скільки не намагався, не можу розібратися.

    – А ви просили допомоги? – Чайльд майже пищить від розчулення, акуратно опускаючись на подушки. Він мигцем дивиться на електронний годинник, що відсвічують на стіну 8:35. Ще так рано. Сьогодні у нього лише 3 і 4 пари, але він хотів прийти раніше, щоб занести роздруківки Чжунлі, але зараз, мабуть, потреба в цьому відпадає. Тарталья майже ненавидить те, наскільки розчарованим почувається.

    – Це досить незручна ситуація, так що … ні, – голос чоловіка звучить трохи зніяковіло, і Чайльд майже фізично хоче розчинитися в ньому. Або записати на диктофон, щоб слухати на повторі цілу вічність.

    – Тоді я можу спробувати вам допомогти?

    – О, це було б непогано. Дуже вдячний, Чайльд, – Тартальї здається, що його серце зараз вискочить через рот або проб’є барабанні перетинки, так сильно воно стукає. Чайльд. Чайльд. З вуст Чжунлі його ім’я звучить так гарно.

    – Ем, так, звичайно, без проблем. Отже, кхм, – він прокашлюється, перш ніж продовжити, і намагається згадати, як виглядає кафедральний принтер. Ну він чорний. Добре, це вже щось, – для початку, він включений у розетку?

    – Так.

    – Добре, тепер потрібно перевірити, чи він підключений до ноутбука. Позаду принтера є чорний кабель, він має бути підключений у USB-роз’єм ноутбука. А сам ноутбук має бути увімкнений.

    – З цим усе гаразд, – полегшення так і простягається в чужому голосі.

    – Тоді перевірте наявність паперу та відкривайте документ з лекціями на ноутбуці.

    Секунди тиші тягнуться неймовірно довго, перш ніж Тарталья чує ствердне мукання в динамік. Він продовжує давати вказівки, уявляючи, як зараз виглядає Чжунлі, що стурбовано шукає всі значення у відкритому вікні Word.

    – І останнє, натискайте на друк. Він одразу ж має заробити.

    – Здається, нічого не відбувається, – Тарталья майже плаче від розчулення, коли чує нотки безпорадності в голосі чоловіка. – Я ж казав, що цей принтер зовсім не для мене, – він не впевнений, чи справді чує розчарування в чужому голосі, чи йому це здається.

    – Тоді, чи буде вам зручно перейти на відео? Я спробую зрозуміти, у чому може бути проблема.

    – Так, звичайно, секунду, – Тарталья чує шарудіння, і так само забирає телефон від вуха, перемикаючись в режим відеодзвінка. Дякую богам, що він спить у футболці і зараз йому не доводиться натягувати ковдру по шию або в паніці бігати по кімнаті.

    Значок завантаження пропадає і на екрані з’являється плече Чжунлі, а потім і він сам. Чоловік ніяково посміхається в камеру, питаючи:

    – Мене видно? – Вас так, а от принтера немає, але Чайльд не хоче думати про якийсь шматок техніки, адже такий Чжунлі – трохи спантеличений – найкраще, що він бачив у своєму житті.

    – Так, все чудово, а мене?

    Чжунлі ствердно киває, переходячи на задню камеру, і тепер на екрані Тартальї мелькає чорний принтер. Він відчуває сильне розчарування, проте швидко бере себе до рук, щоб чоловік нічого не помітив.

    – Чи можете показати всі кнопки на принтері? Тільки повільно, будь ласка.

    – Так, секунду, – Чжунлі переміщає камеру, і Чайльд помічає.

    – Я здається зрозумів, у чому річ. Біля кнопки “On” має горіти зелена лампочка, бачите?

    – Здається так.

    – Тоді натисніть кнопку “On”, і принтер увімкнеться, швидше за все відразу ж почавши друкувати.

    – О, вона спалахнула, – захоплення в голосі чоловіка майже відчутне, і Тарталья не розуміє, як його голос може змінюватися з низького, від якого підгинаються коліна, до ось такого. – Справді, він почав друкувати. Справа була лише в тому, що принтер було вимкнено.

    Чжунлі сміється, і Чайльд теж починає сміятися – така маленька деталь, як кнопка включення вилетіла в нього з голови. Він повинен був відразу про це подумати, але зараз стає не до цього – чоловік перемикає камеру назад, і тепер Тарталья бачить його обличчя, яке посміхається більше, ніж будь-коли до цього він міг бачити; і чує його сміх, гучніший, ніж будь-коли до цього міг чути. Вау. Він застигає, напевно починаючи вирячитися, але Чжунлі не виглядає збентеженим – він також дивиться у відповідь. Вони застигають на кілька хвилин, дивлячись один на одного, і Чайльд почувається так, ніби він підноситься на небеса під цим поглядом бурштинових очей. Чжунлі такий гарний. Гарний, гарний, гарний, і неймовірно милий, і смішний, і спокійний, і знову гарн–

    – Дуже дякую за допомогу, Чайльд, – чоловік продовжує посміхатися, і камера трохи тремтить, як тоді, коли він сміявся. – Без тебе я не впорався б.

    – Дрібниці, професоре. Звертайтеся, якщо потрібна буде допомога. Завжди радий вам допомогти! – Чайльд не впевнений, чи не червоніє його обличчя в тон помідора, але він відчуває, як горять його щоки, і поспішає відключиться, щоб ще більше не збентежиться. – Тоді, ем, до зустрічі?

    – Звичайно, Чайльд. До завтра, – Чжунлі ледве киває на знак прощання і завершує відеодзвінок. Завтра. Звісно ж, практика з історії мистецтв. А йому ще два есе писати. Але навіть вони швидко вилітають із його голови, коли він згадує сміх Чжунлі, який, здається, ще довго звучатиме у його вухах. І чому він не записав…

    //

    Чжунлі відключається, кладе телефон на папку з документами, що тулиться на краю його робочого столу, і зітхає. Це було так чудово. Чайльд такий чудовий. Він не стримує ще одного задоволеного зітхання, перш ніж притиснути кісточки пальців до щок – чи не горять вони? Тому що його серце, здається, зараз перетвориться на розплавлену вогнем лаву і стіче прямо на підлогу, пропалюючи не один поверх униз.

    Принтер ще продовжує шуміти, друкуючи багато сторінок лекцій, і Чжунлі відволікається на нього, сортуючи лекції і складаючи листки в правильному порядку, щоб таким чином змусити себе трохи заспокоїтися. Думками він все ще повертається до Чайльда і того, що той запропонував свою допомогу, навіть попросивши включити відео, щоб краще розібратися. І голос у нього досить милий. Він точно хоче більше чути його.

    – Трапилося щось хороше, Чжунлі? – Він майже здригається від голосу Нінґуан, що лунає з дверей кабінету. Все-таки надто замислився.

    – Можна і так сказати, – він прикриває очі, посміхаючись, і повертається до жінки. – А що, по мені надто помітно?

    – Можна і так сказати, – вона повертає йому фразу, проходячи всередину кімнати. – Рада бачити, що ти посміхаєшся. І хто цьому причина? Я її знаю?

    – Його.

    – Я так і думала, просто хотіла тобі дати право приховувати це чи ні.

    – Ти ж і так все зрозуміла.

    – Так, – Нінґуан легко погоджується, знизуючи плечима. Вона недбало кидає папку з паперами, що до цього була в руках, на стіл, і стомлено сідає на найближчий стілець.

    – Важкий день? – Чжунлі відчуває несподівану подяку до жінки за те, що вона не питає більше нічого, і йде заварювати їй чай, який надає більше сил.

    – Ці збори зведуть мене з розуму.

    Йому стає майже шкода Нінґуан, адже він був першим, кому запропонували посаду декана, але він відмовився і вибрали її. Що ж. Йому більше подобалося залишатися в тіні, нехай він іноді допомагав Нінґуан з документами на факультеті. А їй ця роль підходила – здавалося б, вона впоралася б навіть з управлінням усім університетом.

    Чжунлі занадто йде у свої думки, заварюючи чай, і не помічає довгого погляду жінки на собі. У його голові знову спливає Тарталья і те, як він чарівно тріпає своє волосся, коли надто схвильований. Ще він згадує, як той червонів, стоячи в цьому ж кабінеті, забираючи роздруківки. О, цей рум’янець коштував усіх роздумів Чжунлі про те, чи варто заходити трохи далі, ніж слід було б. Його губи мимоволі розтягуються в легкій посмішці, і Нінґуан вирішує, що такий Чжунлі – закоханий, який витає в хмарах не через роздуми про проблеми, а через об’єкт своєї симпатії, подобається їй більше.

    У будь-якому разі, вона впевнена, що Чжунлі це піде на користь – йому вже давно варто було б перестати думати лише про книги та історію. Хоча тепер, можливо, роботи для неї стане трохи більше… Але вона впорається. Завжди справляється.

    //

    Четвер настає несподівано швидко – вчорашній день, що залишився після пар, Тарталья зависає на підробці в невеликій цілодобовій крамничці, підміняючи Ітера на нічній зміні. Він пише есе в перервах між клієнтами, попутно потягуючи майже прострочений йогурт – все одно його б списали, – і додому притягується лише вранці, страшенно втомлений і з головою, що розболілась. Чайльд майже одразу завалюється спати, після того, як сходив у душ, і мимохідь думає, що не кинув телефон на зарядку – на такий випадок у нього завжди лежить павербанк, так що він спокійно відрубується на пару годин, як тільки заривається обличчям у подушку.

    Четвер настає несподівано швидко – і метушливо, вриваючись у підсвідомість телефонним дзвінком, і Тарталья стогне, скидаючи будильник. Телефон за хвилину знову заходить мелодією, і Чайльду вже доводиться розліпити очі, щоб подивитися, якого хріну.

    Якого хріну це не будильник, а четвертий пропущений від Катерини?

    Він тупо дивиться на її фотку на екрані, поки дзвінок не відключається, але лише для того, щоб пізніше знову відновитися. Він нарешті скидає зелену трубку убік і перше, що він чує, це дуже довге, стомлене зітхання. Що ж, він звик розчаровувати людей, що цього разу?

    – Ти запізнюєшся. На пару. До професора Чжунлі. Вже як двадцять хвилин, – Катерина не карбує речення, просто говорить із паузами, але Тарталья залишається враженим настільки, що схоплюється з ліжка, ледь не впавши.

    – Скільки хвилин у мене є? – Пропустити пару професора Чжунлі? Нізащо. Не те, щоб він ніколи не спізнювався – завжди встигав до тієї точки неповернення, коли Чжунлі вписує хрестик біля його прізвища в журналі. Треба уточнити, що Чжунлі досить лояльний, і дозволяє запізнюватися трохи більше, ніж деякі викладачі, проте за цим завжди йде якась робота – або розбір папірців у деканаті, або допомога з презентаціями першокурсникам. Робота, яку не хочеться робити настільки, що краще прийти на пару вчасно. І все-таки, він примудряється кілька разів запізнитися – як і зараз, після довгої нічної зміни.

    – П’ятнадцять хвилин максимум, – з динаміка лунають шарудіння, Катерина замовкає, слухаючи віддалений голос, а потім відповідає: – Двадцять хвилин, якщо в тебе готові всі есе.

    Чайльд розуміє відразу – вона слухала Чжунлі, а тому поспішно бурмоче:

    – Готові, передай професору дякую і що я скоро буду.

    Він відключається, вже майже одягнувшись, закидає пару зошитів у рюкзак, абияк приводить себе у порядок перед дзеркалом, на ходу закидаючи пару жуйок, і вибігає з квартири. До університету – п’ятнадцять хвилин легким бігом, тому він міг би собі дозволити швидкий крок, але змушувати Чжунлі чекати не хочеться – він і так був надто добрим, давши йому так багато часу. На світлофорі Тарталья побіжно проглядає повідомлення – знову близько ста в чаті з друзями, подяки за зміну від Ітера, десяток повідомлень від Катерини окремо в особисті, і – оу. Одне повідомлення від Чжунлі. Він розмірковує, чи відкривати його, поки світлофор догоряє червоною двійкою, а потім його телефон вимикається, повністю розряджений. Лайно.

    Чайльд майже панічно думає, що нікуди не переписував есе, воліючи просто прочитати з телефону, якщо його попросять, або швидко переписати на парі і здати. Що ж. Ні того, ні іншого він тепер зробити не може. Тарталья майже забуває про пішохідний перехід, але встигає останніми секундами проскочити – і далі до університету, і, очевидно, своєї смерті та приниження.

    Прибігає він, якщо вірити годинникам у холі першого поверху – за десять хвилин, ще раніше, ніж він планував, і одразу піднімається сходами до потрібного кабінету. Серце стукає чи то від бігу, чи то від хвилювання, він хватає ручку дверей і відчиняє її, проходячи в аудиторію.

    – О, містер Тарталья зволів прийти. Радий вашій присутності тут, – Чжунлі стоїть біля столу, підпираючи його стегном, і виглядає, як завжди, чудово.

    – Вибачте за запізнення, професоре, виникли деякі труднощі.

    – Не варто, розкажете мені про них після пари, ще й викладете у письмовому варіанті у вигляді пояснювальної, – тож Чжунлі сьогодні не був у хорошому настрої, як спочатку подумав Чайльд. День пройобів, ніяк інакше.

    – Вас зрозумів, – він трохи кланяється, стискаючи телефон. Варто йому ще й дізнатися, що есе не буде…

    – Сідайте, містере Тарталья. Сподіваюся, есе у вас із собою? – Чжунлі посміхається, але в цій посмішці немає нічого хорошого – куточки губ заламуються від ледь помітного роздратування. Чайльд кидає погляд на Катерину, що жестами намагається щось пояснити, але, бачачи нерозуміння в очах друга, просто опускає голову на складені руки, стримуючи бажання вдаритися головою об парту.

    – Тут така справа, професоре…, – Чайльд майже відчуває, як усі в аудиторії шкодують його – чоловік явно не в дусі, і швидше за все це сталося вже після дзвінка Катерини.

    – Виникли проблеми? – Чжунлі передражнює його, відлипаючи від столу.

    – Так, – ніяково сміється Тарталья, скуйовджуючи руде волосся.

    – Тоді я ще більше чекаю на вас після пар. Можете сідати, містере Тарталья.

    Він тільки зараз помічає, що так і залишився стояти біля свого місця, не наважившись сісти. Він плюхається на стілець, риючись у рюкзаку в пошуках павербанку, а потім згадує, що забув його кинути через поспіх.

    – Гей, Катерино, у тебе є павер? – Він шепоче через один ряд, нахиляючись уперед і намагаючись робити все дуже тихо. Та заперечливо махає головою, і Чайльд зітхає. Сьогодні буде довгий день.

    //

    Він засинає непомітно – голоси одногрупників зливаються в один галасливий потік на периферії свідомості, яскраве сонце сліпить очі, тож він відвертається від вікна, мірно зітхаючи. Час біжить швидко – Чайльд не встигає поринути в глибокий сон, як відчуває весняний вітер, що м’яко вплітається в руде волосся і ковзає по його щоці. Тарталья хмуриться – вітер повертається у волосся і це відчувається дивно навіть для сну, так що йому доводиться розплющити очі – він довго намагається сфокусувати погляд і зрозуміти, де він знаходиться, так що втрачає момент, коли вітер перестає його торкатися. Висока тінь стає біля нього, і Чайльд згадує. Він на парі. На парі професора Чжунлі, і він, очевидно, заснув найпотворнішим чином після всього, що вмудрився зробити за один день.

    – Прокинувся? – Висока тінь трохи відсувається, і промені сонця знову затоплюють простір аудиторії. Тінь говорить голосом професора, і Тарталья ковтає. Він киває, невпевнений у своєму голосі, але потім прокашлюється і відповідає хрипким «Так, вибачте». – Що ж, тоді не зволіть пройти разом зі мною на кафедру?

    – Звісно, професоре, – Чайльд відлипає від стільця, забираючи рюкзак і оглядаючись навколо – всі вже пішли, залишивши їх удвох. Він тисне в собі позіхання – це буде зовсім непристойно. Не те щоб до цього він поводився зразково, але все-таки. – Вибачте, ця ніч видалася… тяжкою. І в мене написано всі есе, це правда.

    – Так, я знаю. Катерина сказала мені. А щодо есе не хвилюйся – у тебе є час до … – Чжунлі коситься на явно дорогий годинник на своєму зап’ясті, – думаю, до половини сьомого. Сьогодні у мене в планах затриматися в університеті, тож навіть якщо есе немає, можеш їх написати зараз.

    Тарталья приречено зітхає, йдучи за чоловіком. Коридори університету довгі, і за непримітними дверима ховається кафедра їхньої спеціальності.

    – Проходь, Чайльде, – Чжунлі впускає його перед собою, зачиняючи слідом двері. – Сідай.

    Він як зазвичай плюхається на стілець, ставлячи рюкзак поруч, і ніби весь стискається, не знаючи, чого чекати тепер. Тиждень допомоги першокурсникам? Місяць розгрібати завали у бібліотеці? Ходити за контрактниками-боржниками? Він не знає, що з усього цього гірше, але майже впевнений, що покарання не уникнути. Тарталья спостерігає за тим, як чоловік мірно заварює чай – за всіма традиціями, вичікуючи певний час. Чжунлі каже:

    – Спізнився на пару, набрехав про есе, заснув на парі … Чайльд, я починаю думати, що ти це робиш спеціально, щоб роздратувати мене.

    – Ні, професоре, це просто збіг обставин, я все можу розписати у пояснювальній.

    – Немає потреби, – він ставить перед ним чашку з чаєм, що пахне дуже ароматно, і Тарталья виглядає щиро здивованим. – Як я вже казав, Катерина розповіла мені про нічну зміну. Я не можу не нагадати, що робота не повинна впливати на навчання – це одна з головних умов того, що ми дозволяємо студентам працювати. Я розумію, що ситуації бувають різні, і тебе попросили підмінити в останній момент. Однак, Чайльд, сподіваюся, більше такого не повториться.

    Чжунлі, що присів на сусідній стілець, а не на своє крісло, трохи дме на чай, а потім відпиває його. Тарталья маже поглядом по чашці в чужих тонких пальцях і помічає, що у того чорний чай, тоді як у самого Чайльда зелений. Очевидно, чоловікові просто подобається заварювати чай.

    – Звісно, професоре. Вибачте. І на рахунок есе…

    – Я також знаю, що в тебе сів телефон. Якщо хочеш, можеш скористатися моєю зарядкою, – він тягнеться рукою через Тарталью, і той відчуває приємний запах парфуму, що відходить від чоловіка. Чайльд практично тисне у собі бажання повести носом, принюхуючись, і ховає обличчя у чашці.

    – Велике дякую, – він киває, ледь посміхаючись, і забирає зарядку. Після цього до нього доходить: – Якщо ви все знали, навіщо сказали, що я можу написати есе тут?

    – Лише перевірка, – Чжунлі ледве посміхається, відпиваючи чай, і виглядає так, ніби більше ніяких пояснень не буде. Що ж, йому цього не треба.

    – Як тільки телефон трохи зарядиться, я напишу все есе і здам, інакше…

    – Не допуск до іспиту, я пам’ятаю.

    Тарталья сміється з репліки чоловіка, що змушує того також посміхнутися. Чжунлі допиває свій чай, пересідаючи в робоче крісло, і приступає до роботи – це служить сигналом і для Тартальї – він включає телефон і дістає зошит з ручкою, починаючи писати.

    Час тягнеться довго – як здається самому Чайльду, який позіхає все сильніше останні п’ять хвилин і втомлено тре очі. Мабуть, дається взнаки ніч без сну, так що він спирається щокою на руку, намагаючись сфокусувати погляд. Букви перед ним розпливаються, і він більше не може утримуватися у свідомості – Тарталья сповзає по своїй руці, лягаючи на зошит обличчям, і засинає.

    Чжунлі піднімає погляд через монітор, виглядаючи трохи здивовано – невже його зморив звичайний заспокійливий чай на травах? Мабуть, Чайльд справді дуже втомився, раз відрубився вдруге за сьогодні. Чоловік встає з-за робочого столу, підходячи ближче, і акуратно витягає ручку з-під щоки хлопця – напевно залишиться слід. Чоловік ще кілька хвилин дивиться на Чайльда, стримуючи бажання торкнутися розпатланого волосся, а потім розвертається і виходить за двері, замикаючи їх, щоб ніхто не турбував чужий сон.

    Тартальї справді слід відпочити, а есе він ще встигне здати. Чжунлі думає про те, що все-таки добре, що він запитав Катерину про зміни Чайльда, інакше сьогодні довелося б вигадувати щось інше. Чоловік не помічає, як доходить до деканату – у такий час там залишається лише Нінґуан, котра розбирає папери.

    – О, Чжунлі, ти прийшов, – вона ледь помітно посміхається, коли бачить ключі від кафедри в руці. – Проходь, сідай. Чай, як завжди?

    – Я сам заварю.

    – Добре, – жінка не стримує полегшеного зітхання, що не ховається від слуху Чжунлі.

    – Важкий день?

    – Як і завжди. Підготовка до акредитації займає багато сил та часу.

    Чжунлі бачить, як її плечі стомлено опускаються вниз, і обіцяє обов’язково допомогти, подякувавши за сьогоднішню допомогу.

    – Сподіваюся, я добре впоралася? – Нінґуан знову ледве посміхається, згадуючи про дивне прохання колеги покликати його, поки він на парі.

    – Так, все пройшло якнайкраще. Ти була неймовірна. Ще раз дякую, – Чжунлі ставить перед нею чашку з ромашковим чаєм і схиляє голову.

    – Щоб здатися досить злою, мені навіть не потрібно вигадувати ситуацію. Достатньо подумати про наше міністерство освіти.

    Чжунлі м’яко сміється, добре розуміючи її, і сідає навпроти.

    – Чи можна дізнатися причину такого прохання? – Вона впирається в чоловіка допитливим поглядом, знаючи, що той не зможе їй збрехати, у разі чого.

    – Всього лише не дозволити студентам розслаблятися на парах, нічого особливого, – він ховає посмішку в чашці з чаєм, і Нінґуан розуміє – відчуває, що він недомовляє, але їй більше і не потрібно знати, вона і так все зрозуміла.

    – Якщо так, то готова допомагати у будь-який час, – жінка усміхається у відповідь, повертаючись до документів. Чжунлі забирає собі кілька папок, вчитуючись у текст, і іноді ставлячи підпис там, де це потрібно.

    Годинник відбиває п’ять разів, що змушує їх відірватися від папірців. Нінґуан кидає погляд на них, ледве зітхаючи і починає збирати деякі документи, щоб розібратися з ними вдома. Чжунлі це помічає, і кидає відсторонено-дбайливе:

    – Дивись не перепрацюй. Чаєм я тебе не врятую.

    – А шкода, – жінка прикриває очі і трохи розправляє плечі. – Спасибі за допомогу. Повертаєшся на кафедру?

    – Так, заберу речі і теж додому.

    – Не засиджуйся довго. І не забудь прідвезти свого цуценя, що провинилося.

    Чжунлі тільки хмикає на проникливість жінки і йде, киваючи на прощання. Можливо, варто зробити так, як сказала Нінґуан. Тільки через те, що він переймається самопочуттям свого студента. Нічого більше.

    Він тихо відчиняє двері кабінету, проходячи всередину, і помічає, що Чайльд – його цуценя, що провинилось – о боги – ще спить. Телефон, що лежить поряд, здається, розривається від тонни повідомлень, що надходять кожну секунду. Чжунлі абсолютно точно не хоче читати, та й вважає, що це занадто низько – лізти в чужий особистий простір, однак погляд чіпляється за своє ім’я в низці повідомлень, і якщо вже розмова стосується його – у нього є право знати, чи не так? У будь-якому випадку Чжунлі заздалегідь просить прощення у всіх учасників чату, у Тартальї, і у своєї совісті. Так, про всяк випадок.

    Хоча він уже бачив, як його студент мастурбує – куди ще більш особистий простір, до якого він увірвався? Чоловік справедливо вважає це компенсацією за завдану шкоду – хоча шкоди, як такої й не було, просто почуття, що злегка змінилися. Злегка. Зовсім трошки.

    Чжунлі майже нависає над Чайльдом, поглядом проходячи по висвітленим на екрані телефону повідомленням.

     

    скарамуш 18:08

    ви справді думаєте що він у нього

    у чжунлі

    У ЧЖУНЛІ

    ви йобнулись

    тома 18:08

    так

    а де ще йому бути

    катерина сказала, що чжунлі сказав зайти після пар до нього

    скарамуш 18:08

    ТАК

    але вже буквально шоста вечора

    чжунлі його що змусив робити

    о боги я навіть не хочу думати про це

    добре що цей придурок не відповідає

    зараз би розписав що б він хотів щоб чжунлі зробив з ним

    тома 18:09

    позбав мене своїх фантазій

    скарамуш 18:09

    МОЇХ

    МОЇХ ФАНТАЗІЙ

    ЦЕ ФАНТАЗІЇ ЦЬОГО ПРИДУРКА

    я якось зайшов до нього ввечері

    добре вночі

    він спав і щось шепотів типу чжунлі чужнлі

    клянусь у нього вся подушка була в слині

    явно не на величезні знання викладача він дрочить

    тома 18:09

    ГОСПОДИ

    ПОЗБАВ МЕНЕ ЦЬОГО

    що ти взагалі робив у нього вдома вночі???

    ти сталкер?

    скарамуш 18:10

    лол він мені буквально всунув ключі від квартири і сказав «заходь у будь-який час»

    тома 18:10

    ВІН ТОБІ

    не пизди

    я знаю, що це не може бути правдою

    скарамуш 18:10

    -_-

    в будь-якому випадку

    як думаєте

    що вони там роблять

    т

    р

    а

    тома 18:10

    якщо ти це продовжиш – я вийду з чату

    катерина 18:11

    ти маєш на увазі чи трахаються вони там?

    тома 18:11

    КАТЕРИНА

    скарамуш 18:11

    КАТЕРИНА

     

    Чжунлі повільно прикриває очі і давить у собі бажання постукатись головою об стіл, бо це – по-перше – буде боляче, по-друге – розбудить Чайльда. Чайльда, друзі якого так люб’язно обговорюють у груповому чаті, що Тарталья хоче, щоб він – Чжунлі – зробив із ним. Він сподівається, там є варіанти типу: а) вчить і б) змушує писати есе. Або хоча б один із них. Будь ласка?..

    Він помічає невеликий рух і різко відходить до столу, вдаючи, що перебирає папірці. Навіщо він взагалі поліз дивитися ці повідомлення, це так на нього несхоже, але останнім часом він ніби сам не свій – і на те є причини, очевидно. Одна з них прямо зараз піднімає голову, повільно розплющуючи очі, і озирається.

    – Професор Чжунлі?.. – він бачить, як чужі очі – неймовірно красиві, зауважує Чжунлі – синій кіаніт – дивляться на нього з непорозумінням, а потім погляд обростає переляком. – Вибачте, я знову заснув, мені дуже шкода!

    – Не треба вибачатись, все гаразд, – чоловік виглядає спокійно, так що Тарталья трохи розслаблюється.

    – Ви ж не підсипали мені снодійного до чаю? – він сміється, але затихає, бачачи, як Чжунлі трохи нахиляється вперед, підтискуючи губи. – Не підсипали ж?..

    – Це звичайний заспокійливий чай, який я іноді заварюю Нінґуан. Не думав, що ти заснеш через нього. Вибач, якщо це завдало незручностей.

    – Що ви, зовсім ні, швидше це я тут доставляю суцільні незручності, – Тарталья розсіяно сміється, зариваючись рукою у волосся і перетворюючи їх на вихор на голові.

    – Ні.

    – Що? – він незрозуміло хмуриться.

    – Ти зовсім не завдаєш незручностей, Чайльде, – Чжунлі ледь усміхається, дивлячись на нього.

    Тарталья не стримує незграбний смішок, вуха його червоніють – чоловік знаходить це видовище чарівним.

    – Занадто багато слова “незручності”.

    – Ти маєш рацію, – Чжунлі коротко сміється, трохи струшуючи головою. Момент обростає легкою незручністю та теплотою турботи, іскрить усмішками та розсипом зморшок біля очей. – Як ти себе почуваєш?

    – Набагато краще, дякую. Чи не напишете потім рецепт? Буду дуже вдячний.

    Чоловік прикушує собі язика, стримуючи «я готовий готувати тобі цей чай постійно, і ще сотні інших».

    – Звичайно, я надішлю повідомленням. До речі про них – твій телефон не переставав вібрувати.

    Чайльд переводить погляд з чоловіка на телефон – екран продовжує загорятися низкою повідомлень, з яких він мигцем чіпляє кілька слів – “Чжунлі”, “трахатись” і “цей придурок”. Скарамуш сьогодні в ударі – помічає відсторонено, доки руки гарячково хапають телефон та блокують його.

    – Хех, друзі хвилюються, куди я зник, – він ніяково сміяється, заливаючись рум’янцем, і нервово смикає пальці.

    – Тоді тобі варто відповісти їм, – Чжунлі повертається до документів – немов він взагалі їх переглядав до цього – і Тарталья ледь помітно видихає. Він трохи розслабляється, відкриваючи діалог, і одразу ж закриває його.

     

    скарамуш 18:24

    ТИ ОНЛАЙН Я БАЧИВ ТИ БУВ ОНЛАЙН

    тягни свій зад сюди і дай нам відповідь

    ти завалив професора?

    чи він тебе?

    неважливо

    ви трахались?

    тома 18:24

    ЧОМУ ти взагалі так зациклений на цьому питанні?

    скарамуш 18:25

    а тобі хіба не цікаво?

    тома 18:25

    …цікаво але все-таки

    скарамуш 18:25

    ВСЕ ЗАМОВЧИ ТУТ ВСІ ХОЧУТЬ ДІЗНАТИСЯ ВІДПОВІДЬ

    тарталья 18:25

    я вас усіх вб’ю

    всіх

    зрозуміло

    скарамуш 18:26

    -_-

    тома 17:26

    -_-

    скарамуш 18:26

    ви потрахались?

    тарталья 18:26

    БЛАГАЮ

    ні

    більше жодних відповідей бай

    скарамуш 18:26

    він засмучений

    тома 18:26

    він точно засмучений

     

    Тарталья майже пищить, ударяючись головою об стіл, і ледь помітно стогне – його друзі жахливі. Чжунлі ж не бачив повідомлень, так? Чайльду дуже хочеться у це вірити. Він ще раз б’ється головою об стіл, що змушує чоловіка відірватися від документів і стурбовано підняти голову.

    – Чайльд? Все в порядку? Ще відчуваєш слабкість? – Чжунлі виглядає щиро стурбованим, він майже готовий підвестися з-за столу, щоб підійти і торкнутися Тартальї. Його пальці сверблять від бажання, тому він злегка стискає кулаки, зупиняючи себе.

    – Ні, вибачте, що відволік, професоре, все гаразд, – він вимучено посміхається, зовсім не знаючи, що робити далі. Ситуацію рятує Чжунлі:

    – Тоді ти будеш не проти, якщо я тебе підвезу? Я все ще хвилююся за твій стан, у цьому є й частина моєї провини, – він кидає погляд на годинник, таки піднімаючись, але вже щоб почати збиратися додому.

    – Ох, все правда в порядку, – Чайльд ніяково сміється, запускаючи руку у волосся і тріпаючи їх. Чжунлі – Чжунлі, тільки подумати! – пропонує підвести його? Це явно якийсь дурний жарт. Він боїться, що його серце, що голосно б’ється, можна буде почути в закритому просторі машини, не кажучи про червоне обличчя, яке горить, немов лампочка. Тарталья теж піднімається і починає закидати речі в рюкзак, в останній момент згадуючи, навіщо взагалі прийшов на кафедру.

    – Професоре, а як же есе?

    – О, – Чжунлі виглядає так, ніби зовсім забув про це, і Тарталья змушує себе не думати про те, що він упустив шанс не здавати завдання. Звичайно, він про це не думав. Тим більше, що Чжунлі все одно згадав би на іспиті, або ще раніше, і тоді покарання було б справді жахливим. – Можеш здати наступного тижня. Але це крайній термін. Якщо не здаси – я говоритиму вже іншим тоном.

    Чжунлі знижує голос – Тарталья думає, чи не спеціально той так робить? – і в нього майже підгинаються коліна. Рот мимоволі наповнюється слиною, коли Чайльд думає про інші покарання, бажано в ліжку чоловіка. О чорт.

    – Чайльд? – Чоловік не встигає подумати, як вже тягне руку, торкаючись чужого чола в спробі перевірити температуру. – Твоє обличчя почервоніло. Мені все ж таки варто підвести тебе.

    – Я нормально почуваюся, вам не варто турбуватися про це-

    – Чайльд.

    Голос чоловіка звучить у наказному тоні, і Тартальї не залишається нічого, як пискнути і заплющити очі. Чужа рука все ще торкається його чола, а обличчя Чжунлі знаходиться ближче, ніж будь-коли до цього.

    – Добре.

    – Добре?

    – Так, я згоден.

    – Молодець.

    Дотик зникає, а сам чоловік відходить на кілька кроків, підхоплюючи папку із документами. Він виглядає задоволеним відповіддю, і Тарталья готовий померти від своїх думок – вітаємо, у вас кінк на покірність та похвалу. Він таки забирає свій рюкзак і телефон, йдучи слідом за викладачем, і подумки молиться, щоб не виглядати дурнем. Хоча після того, що бачив Чжунлі на онлайн парі… О господи. Це зовсім вилітає з його голови, він був настільки зайнятий тим, що відбувалося в його житті, що цей факт просто забувається. Він сподівається, що Чжунлі також про це мовчатиме, хоча, звичайно ж, якась його частина хоче, щоб вони поговорили. Поговорили, і, можливо, втілили в життя деякі його фантазії…

    Чайльд плескає себе долонями по щоках, розганяючи думки, і це змушує Чжунлі обернутися.

    – Ти сьогодні дивно поводишся.

    – Це все тому, що ви поруч, – йому справді варто іноді думати, перш ніж говорити.

    – О? – Чжунлі виглядає задоволеним, і Тарталья не впевнений, що це те, що він хотів би бачити на його обличчі. – Я змушую тебе бентежитися?

    – Це не так, професоре, – він махає руками, коли вони доходять до автомобільної стоянки університету. – Може, зовсім трошки.

    Вони сідають у машину, і Чжунлі кидає папку з документами на заднє сидіння, відправляючи туди і рюкзак Тартальї. Чоловік виглядає задумливим, заводячи машину та виїжджаючи на дорогу. Вони мовчать пару хвилин, поки радіо тихо грає на фоні, і Чайльд збирає всю свою волю в кулак, щоб зосередитися на музиці або хоча б дорозі, аби не на чужій руці, що міцно стискає шкіряне кермо, поки друга рука лежить на важелі перемикання швидкостей. О боги, він водить однією рукою.

    Тарталья відвертається, зосереджуючись на відображенні чоловіка у вікні – Чжунлі спокійно веде машину, уважно стежачи за дорогою і іноді хитаючи головою в такт музики. Його рівний і красивий профіль змушує пальці стиснутися в бажанні провести по чужому обличчю, а губи майже горять від того, як Чайльд сильно їх закусив. Він бачить довгі вії, які прикривають очі з янтарною райдужкою, навіть у відбитку. Погляд все одно падає на чужі руки – Тарталья майже стогне, уявляючи, як ці руки стискають його стегна чи зап’ястя.

    Його відволікає чужий голос, змушуючи перевести погляд на очі у відображенні, а потім обернутися:

    – Чи можу я дещо запитати?

    – Кхм, так, авжеж, – Чайльд посміхається, нервово смикаючи чохол телефону.

    – Онлайн лекції…

    О ні. Тільки не про це. Тарталья червоніє по саму шию, його червоні вуха горять, і, напевно, він виглядає дуже безглуздо і смішно. Він закриває обличчя руками, приглушено вимовляючи:

    – Це все ваш голос, він дуже гарний.

    – Голос? – Чжунлі кидає на нього погляд, а потім усміхається. – Ось цей голос?

    Його тембр стає дуже низьким, так що у Чайльда практично встає, і він видає звук, більше схожий на писк, відмовляючись коли-небудь віднімати руки від обличчя. Або краще вистрибнути з машини на ходу, сховатись десь у вузьких провулках і ніколи більше не виходити на зв’язок.

    Чоловік сміється, трохи відкидаючи голову назад і виглядає таким чарівним, що Чайльд теж починає посміхатися.

    – Я звичайно радий, що тобі настільки подобається мій голос, але як же запам’ятовувати матеріал? – Чжунлі кидає на нього хитрий погляд, все ще посміхаючись. – Мені варто провести з тобою пару практичних занять окремо, тому що я не впевнений, що ти запам’ятав той матеріал.

    Це справді флірт? Чжунлі фліртує? З ним? Чайльд зараз помре. Він практично відчуває, як серце ламає йому ребра, а тиск явно досяг критичної точки – він ледве може дихати.

    – Якщо ти, звичайно ж, не проти, – Чжунлі уважно стежить за Тарталлею, усмішка не залишає його губ, хоча хвилювання видає рука, що міцно стиснула кермо.

    – Не проти, – він каже це так швидко, що змушує чоловіка видати смішок. Чайльд вже не впевнений, що йдеться про заняття, але він погоджується на все, що запропонує йому чоловік. Гарний чоловік, який підвозить його додому… До речі. Тарталья ніби виринає з виру, згадуючи, що Чжунлі так і не спитав його адреси, а їдуть вони вже досить довго.

    – А хіба ви не до мене додому підвозити мене збиралися? – тема переходить на менш небезпечну (він сподівається), і Чайльд спостерігає, як обличчя чоловіка змінюється, зрештою набуваючи винного вигляду.

    – Я забув запитати твою адресу, так? – його голос звучить приречено. – Пробач, я надто захопився розмовою і не помітив, як приїхав… до себе додому.

    Тарталья сміється так заразливо, що Чжунлі теж розслабляється і видає пару смішок. Він паркує машину і глушить двигун, відкидаючись на спинку сидіння.

    – І що ми будемо робити? – чоловік звучить так само нерішуче, як Чайльд почувається. Незручність в’їдається у вечірнє повітря, розливається по салону тягучою патокою.

    – Знаєте, я сьогодні вже виспався, – це звучить натяком, і Чжунлі все розуміє. Його серце б’ється трохи швидше, проте він виглядає так само спокійно.

    – Не хочеш чаю?

    – Із задоволенням, – вони продовжують сидіти в машині, не наважуючись вийти.

    Чжунлі маже поглядом по відображенню у вікні і помічає щось на обличчі Тартальї. Він придивляється, розуміючи, що це все ж таки залишився слід від його ручки, коли той заснув на кафедрі. Чоловік тягнеться рукою до чужого обличчя, акуратно чіпляючи пальцями підборіддя та розвертаючи обличчя до себе. Чайльд виглядає здивованим – і разом з тим абсолютно чарівним і збентеженим, його губи трохи підтискаються, що змушує Чжунлі перевести на них погляд.

    – Якщо ви хочете мене поцілувати, то можете це зробити, – Тарталья каже швидко, наче ні секунди не роздумуючи над тим, чи варто це говорити, і чоловік видає смішок. Замружені раніше очі розплющуються, і синій кіаніт захоплює Чжунлі.

    – Взагалі-то… на твоєму обличчі залишився слід від ручки.

    Чоловік може спостерігати цілу палітру почуттів, що так яскраво відображається на обличчі. Чайльд відвертається, мовчить п’ять секунд, а потім видає:

    – Вибачте. Мені не слід було цього робити. Я знаю, що перейшов усі кордони, і ті онлайн-лекції, і все сталося так швидко і незрозуміло, що я…

    – Чайльд.

    – Будь ласка, вибачте, мені справді шкода, якщо можна, давайте забудемо цю ситуацію, господи, я більше ніколи не зможу дивитися вам у вічі…

    – Чайльд.

    Тарталья затикається, переводячи погляд на чоловіка, поки його серце шалено стукає.

    – Що?

    – Чи можу я… поцілувати тебе?

    Він ковтає, недовірливо киваючи, і заплющує очі в очікуванні. Однак відчуває лише легкий дотик своєї щоки, прохолодні пальці гладять його обличчя, акуратно торкаючись губ.

    – Подивися на мене, – Чжунлі майже шепоче, і Чайльд не може не виконати прохання. Він бачить перед собою два янтарних ока, які, здається, світяться в напівтемряві машини. Він дивиться в них так довго, що не витримує і цілує сам, заплющуючи очі. Поцілунок повністю захоплює його, дотик губ наполегливий і голодний, і Тарталья не помічає, як руки Чжунлі опиняються в нього на тілі, намагаючись притиснути ближче.

    – Ти мені подобаєшся, Чайльде.

    Тарталья пищить, втикаючись у чужу шию, і минає чимало часу, як він вирішує підняти погляд.

    – Це правда?

    – Абсолютна.

    – Чи можемо ми… Чи можемо ми зайти до тебе? – Чайльд знову його цілує, боячись повірити у слова чоловіка. Навіть якщо це брехня, він все одно хоче провести хоча б одну ніч з ним.

    – Звісно.

    Вони вибираються з машини, і шлях до квартири займає кілька хвилин, перш ніж вхідні двері замикаються на ключ, а Тарталлю вдавлюють у стіну. Він стогне, коли сильні руки проходять по його стегнах, а язик вилизує шию. Тихий шепіт змушує його майже гарчати.

    – Ти впевнений, що цього хочеш?

    – Блядський боже, Чжунлі, просто трахни мене, – Чайльду дах зриває остаточно, і він вплутує руку в чуже волосся, витягаючи пасма з хвоста і змушуючи їх розсипатися по спині. Піджак він знімає навпомацки, як і розстібає сорочку, витягаючи її зі штанів.

    – Ти багато про це думав, – це звучить не як питання, але Тарталья все одно киває, стискаючи чуже тіло в обіймах. – Навіть твої друзі це обговорюють.

    – Звідки ти про це знаєш?

    – Мимохідь переглянув повідомлення, поки ти спав. Пробач, – Чжунлі звучить зовсім нещирим в останньому слові, і Чайльд сміється. О боги. Все, що він думає, що не станеться з Чжунлі завжди відбувається. Цей чоловік точно зведе його з розуму. – Тепер можеш написати друзям, що я тебе трахнув.

    – Ще ні, — Тарталья тихо сміється з поцілунку, – не люблю їм брехати.

    Чжунлі підхоплює його під стегна, піднімаючи нагору і притискаючи до стіни. Збуджений член відчувається в такому положенні дуже яскраво, і Чайльд стогне, відкидаючи голову до стіни, коли чоловік штовхається на пробу.

    – А мені брехати?

    – Про що ти?

    – Хіба я тобі не подобаюся?

    Тарталья жмуриться від поцілунків у шию, міцно обіймаючи Чжунлі за шию.

    – Страшенно подобаєшся, Чжу…, – залишок слова губиться в поцілунку.

    //

     

    тарталья 3:13

    я трахнув чайльда

    скарамуш 3:13

    Щ

    ЦЕ ХТО

    ВАДЛТИВАЛОДИДВАЛВАПИ

    НЕВЖЕ

    НЕВЖЕ

    тома 3:13

    О БОЖЕ МІЙ

    скарамуш 3:13

    ЧЖУНЛІ

    тома 3:13

    ЧЖУНЛІ

     

    6 Коментарів

    1. У мене стільки емоцій, що я не знаю як ї
      виразити… Занадто багато почуттів долають мене. Це просто неймовірно. Вам потрібно знати лише те, що я як читач в за
      ваті і ледь не плачу від щастя, що мені довелось прочитати такий твір. І смішний, і серйозний, і сексуальний, і милий до нестерпності. Дякую!!!!

       
      1. @Кривава заварнушкаAug 3, '22 at 15:08

        дуже радію що своїм текстом змусила вас відчути так багато всього!! велике дякую за такий чудовий відгук♥

         
    2. Jul 30, '22 at 21:14

      Омг, наче впіймали на пікантни
      справа
      Тарталью, а соромно стало мені
      Чудовий фанфік!!! Автору бажаю нат
      нення в майбутньому!

       
      1. @лодочка⁷Jul 30, '22 at 22:20

        велике дякую за відгук!!!!

         
    3. Jul 24, '22 at 05:22

      Ви мене обдурили 😭😭😭 В кінці обдурили. Де мій прекрасний опис зіткнення дву
      тіл в такті ко
      ання?!!!! Га?!!!!
      А так чудовий милий фф. Дуже круто описані взаємини між головними героями. Робота читається легко і приємно. Любові та нат
      нення автору 💞💞💞💞💗💗💗💗💗

       
      1. @Alexsandra ZaiarnaJul 24, '22 at 13:24

        тут просто немає приміток авторки, так би це не було таким розчаруванням😭😭
        дякую велике за відгук!!♥