1
від saltwx@example.comДілюк – схожий на червоне вино. Навколишні п’ють його, відчуваючи гіркоту й сухість, що відштовхує. Кожен ковток подразнює горло, залишає неприємний післясмак, але його все одно випивають до дна, адже це вино дороге. Дорожче за деякі життя. Ніхто не здатен відчути приховану солодкість, вона захована далеко і ретельно. І тільки одна людина змогла розкуштувати і розкрити ледве помітну нотку – Кая. Він пробував безліч вин, але тільки цим він впивався до помутніння свідомості.
Кая був отруєний цим вином, Кая був сп’янілий, Кая був засмучений і Кая був щасливий. Кая був закоханий в отруйний алкоголь, що хотів текти по його венах замість крові. А той був і не проти.
— Скільки ще ти будеш чіплятися до мене? – холодний тон пронизав тишу, немов лезо найгострішого ножа. Кожна літера, сказана з особливою жорстокістю, залишала кровоточиву рану на серці.
— Я… – уперше настільки красномовній людині, як Кая Альберіх, було важко промовити хоч слово.
— Просто залиш мене в спокої, Альберіх. Ти дістав. Я не пробачив тобі. І ніколи не пробачу. Я хочу, щоб ти жив із почуттям провини до кінця своїх днів. Ми більше ніколи не будемо близькими, – вираз обличчя Ділюка залишався безпристрасним, а в погляді читалося лише роздратування. Хотілося втекти від цих очей, хотілося сховатися і не бачити, як кохана людина зневажає і не підпускає до себе ні на міліметр.
У роті пересохло, у голові почали спливати небажані картинки, що складалися в єдиний пазл. Кая помилився. Вино ніколи не було солодким. Він хотів вірити в те, що йому дозволено розкуштувати непомітну краплю любові, але це було не так.
Альберіх залишив таверну, яка давно закрилася. Йому нічого не залишалося, окрім як піти. І він пішов, залишаючи брата на омріяній самоті.
Дерево барної стійки почало намокати, а за мить утворилася невелика солона калюжка. Усередині Ділюка завжди горів вогонь, але зараз він спалював не тільки його, а й того, кого він любив найбільше на світі.
— Пробач, – ледве чутний шепіт зірвався з губ. Рагнвіндр сміявся над собою, він подумки вбивав себе за сказане, але ж тепер Каї стане краще? У підсумку вони будуть одне одному ніким, і не зможуть обвиватися тернами, що душать обох. Краще так, ніж залишати безліч болючих шрамів, які ніколи не зійдуть і не перетворяться на білі лінії, що залишаться не більше ніж далеким спогадом.
0 Коментарів