Фанфіки українською мовою

    Дісклеймер: Спойлери по аніме. З граматикою може бути все погано, бо я переходжу на українську мову в житті та інтернеті. Не засуджуйте мене, сильно, пишу фф вперше.


    Життя.

    Життя.. річ така, цікава. Воно постійно рухається, і не важливо хочеш ти цього, чи ні.

    У кожного в житті є моменты в яких ти бажаєш залишитися назавжди. Навіть, той хто каже що їх нема, брешуть. Такою людиною був і сам Чуя. Він завжди говорив, що він не сумує за минулим, що не було моментів в яких хочется залишитися, аж до самої смерті, але всі ми знаємо, що він брешить.

    Накахара був тою самою людиною, яка можна сказати, живе минулим. Кожні пори року, кожен місяць, кожен день має спогади. Може і погані.

    Синєочий пам’ятає як в літку, сидів на плитці у ванній та плакав. В той день, ангці прийняли Чую за 《брехуна》та 《зрадника》. Це був перший раз, коли він плакав, який він пам’ятає. Вони були його родиною, друзями. Вони вперше показали йому, що таке хліб. Вперше він почував себе потрібним.

    Восени, він прийшов у мафію. Довбана скумбрія його туди запхала. З’явився подвійний чорний. Чуя довіряв Дазаю, як партнеру, як товаришу як коханій людині.

    А він, цей йолоп, зрадив йому, мафії. Навіть, не сказав нічого, просто пішов. Залишив його в минулому.

    Як тут, він, після 2-вух років ховався, знаходиться. На боці озброєного детективного агентства, його ворога.

     

    З часом Накахара, змірявся з тим, що всі залишать його одного. Навіть, Кека пішла за Дазаєм.


     

    Осінь

    Чудова пора року. Все таке, жовтеньке чи червоненьке, але не для нашого мафіозі.

    З початку вересня його задовбають кошмари вночі, про Дазая, різні думки про Дазая. Таке відчуття, що його мозок зациклився на Осаму.  Ще жахливішим є те, що у ОДА і ПМ мирний договір. Це означає, що подвійний чорний знов у справі. Дазай виглядає більш-менш щасливим, а Чуя ні. Він тільки почав про нього забувати, як тут..

    Накахара впевнений, що треба поговорити з детективом. Осаму робить вигляд, наче все добре, нічого не було! Це дуже бісило синєокого.­ “Як він тільки сміє! Він стільки болю мені приніс, а тут наче все чудово!„Як раз, у дуету була місія. Вони вдвох знали, що виконають роботу швидко, як завжди. Тому, їм треба буде ходити по полю битви, та говорити. Ось якраз, і тема для розмови. Руденький не хотів від свого минулого партнера точної відповіді, просто причину чому він залишав його. Та, й, хочется, щоб він відчував провину, хоч трішки.

    Чуя прокинувся, почистив зуби, переодягнувся, та пішов у штаб. Там його повинен був чекати Осаму, щоб розказати план дій.

     

    0 Коментарів