Розділ 0

Центр міста горів два дні і дві ночі. Чорний дим розлився темно-сірим небом столиці, похмуро тягнучи за собою нове життя. Місто шуміло так, як в ніякий базарний день. Хтось з…

Вітер Перемін

Вітер Перемін.   "-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону…

За межами світла і тьми

 Ханукі прокинулася від нестерпного болю, розгублено озираючись по полю, де була тільки вона з Юмі нікого більше не було. Її серце забилось від страху, коли вона почала будити непритомну подругу,…

день 1

  Ще 5 хвилин тому я думала написати щось по типу книги про моє абсолютно беззмістовне і цілковито відчайдушне кохання, але зараз думаю, що було б добре пов'язати це зі…

Пролог

Мерлін обіймав Алісу за талію, притискаючи її ближче до себе. Він нарешті цілував її. Цілував вибагливо, зминаючи ніжні дівочі губи та вкрадаючи з них тихі стогони. Серце шалено калатало, він…

___

  Дивно то речі чи руки чиїсь Окутали тіло моє? Прозрівши від темноти, вона вперше побачила світло, котре сліпило чим-дужче. Ламано та коряво піднявшись, вона вдихнула повітря на повні груди…

Пролог

З невеликої печери показався хлопець. Його обпалені та зранені ноги тяжко пересувались по землі, а шматки того, що колись було одягом, звисали з плечей, ледь прикриваючи свіжі опіки. Знесилене тіло…

У потязі

Всім сонечкам привіт! Це моя перша робота, тому не судіть суворо. Приємного прочитання!♡ 🎧  Midness Imagination (slow + reverb) Ніч. Темно. Тьмяне світло ліхтарів освітлює вулиці міста. По щиколотках дме…

Золота рибка.

— Ти мені декого нагадуєш, Єреміє. — І кого ж я тобі там нагадую? — промовила шатенка, ледь не наступивши на суху гілку. — Мене — сказав коротко Єрем та…

Еноске потрапив у незручну ситуацію

Гадаю,для того,щоб викрасти її з дому,потрібно не лише прослизнути крізь охоронця,хоч Койнацу з впливової сім'ї,а ще й знайти її кімнату,бо де вона живе я дізнався,а от як туди потрапити -…