Фанфіки українською мовою

    В один із літніх вечорів.Коли ще сонце не сіло , запах свободи яки розлітався разом з запахом літа . І як риже волосся розвивалося на вітру . Чуя знов шукав дазая … Заглядав в його любимий бар де колись випивав та говорив про свого мертвого друга . Як він з ним випивав , к Море заходив но той не знав де він . Чуя знав одне те що дазай любить десь шляться по небезпечним місцях . Обійшов пів города по не спокійним вулицям . До чуй доходить те що він не даже не намагайтеся знайти його. І потім вже він згадав те що дазай останні дні не з’являвся ні у море щоб відати документи. Він всі 7 днів сидів у себе . Він не виходив даже поїсти . Чую думав погуляти по повній з ним. Якщо він йому пропонував піти до його любимого бару разом с Море. То дазай даже не відповідав на це ….
    Ціла неділя від нього нічого не чутно . Перші дні Чуя радів але після 4 дня йому вже не пособі . З одного боку він не може його терпіти а з другого він за дазая дуже переживає .
    На кінець чуя вирішив перевірити його кімнату знову
    – може він вернувся ?
    Відкривши двері чуя не баче дазая але є книжка та його блокнот на його столі . На книжці написано “15 способів померти ”
    Чуя думає про одне як ця книжка пішла в друк … Її не повинні були спалити ? Відкривши блокнот чуя побачив те що його повністю вбило ….
    ” Навіщо люди живуть? Раді чого ? Закоханість ? Щастя ? Емоції? Друзі ? Сім’я? Раді чого . В мене теж є любов але наврядчи він мене зрозуміє . Те що я не бачу смислу життя. Це не означає що я … А хто ми насправді? Чому всі говорять те що в них є голос в серці ? Чому мій говорить вбити себе …
    2 серпня 2019
    Я прийняв рішення про мою смерті і як я хочу померти..”
    Чуй було достатньо щоб зрозуміти що буде …
    – це сьогоднішній день чорти з тобою дазай ! .
    Чуя баче що в книжці відкрита сторінка про дах . Він зрозумів що дазай зробіть з собою. Чуя побажав так швидко як він міг до даху . В голові було одне тільки встигнути …
    Чуя хотів дещо сказати йому . Вже відкривши двері які ведуть на дах . Він баче як дазай держаться за перила забору і вже стрибає …
    – Стій падло. Тільки не зараз , Дазай , я тобі ще нічого не сказав про мой почуття. Ти та людина яка не раз мене доводила до ручки і те що я бив тебе но я тебе кохаю дебіл … Будь ласка зупинись , не роби … Мені боляче…
    Але йому вже байдуже те що сказав чуя він вже нічого не чує він вже …. Мертвий.
    Чуя він мертвий. Промовив Море.
    На дорозі лежало тіло яки вже не рухолось все було в крові … Лице Дазая вже не було схоже на його лице . Воно було в крові як і одежа . На лиці виднілися усмішка за те що він зробив це . Очі не мов лялькові в яких вже не чого не горіло . Тіло в якому згасло життя. Це вже не людина … Це труп.
    – Просто прийми це як дане … Чуя .
    Слова Море пролітали через вуха Чуя думав про одне те що він весь час уникав дазая . Він даже не міг зрозуміти що він на дану мить відчуває. Сум ? За те що він не міг провести більше часу з ним ? Гнів ? За те що дазай тільки що зробив з собою… Чи почуття вини за те що він не зміг врятувати його .
    – Якщо я міг повернути час … Шептав собі під ніс.
    – Ти знаєш що він хотів це зробити так? Так чому ти так впав у відчай ти ж його терпіти не міг . Чому його смерті не зробила тебе щасливим ? В тебе вже не має конкурентів на місце боссу мафії так Чуя Накахару ?
    – Просто замовкни …
    Після цього моменту пройшло 2 роки чуя вже став босом мафії… Він приходив до могили дазая . Це зараз дурно прозвучить але він говорив з ним . Говорив з мертвим . Навіщо люди говорять з мертвим? Щоб сказати те що вони не сказали при їхньому житті?
    Може бути і так … Чому люди не можуть сказати коли вони живі . Чи просто не мають можливості? Чи чогось бояться? Чи просто не приділяли увагу до них…
    Вони просто себе обманути хочуть . Вони знають що вони їх не чують те що вони просто лежать під землею та гніють … Та тим не паче мертвий не може говорити . Могила дазай було в тихому місці там де було дуб . Дуб був величезний його листва давала можливість сховатися від сонця… Це не просте місце для чуй не просто тому що тут могила напарника . Але він пам’ятав що тут він був часто з дазайм та алісою . Вони тут часто грались . Аліса їх дуже любила особливо красти шляпу чуй .
    – Це ти її такому навчив красти шляпи не гарно ,Аліса ,
    – Ну і що з того? Подивись на себе повлітрушка . Хахаха . Відповів дазай .
    – Дивіться я чуя я чуя . Ти зараз погибнеш від моєї порчі хаххаха.
    – Аліса годі . Тут дазай його перебив – Давай продовжуй хаха.
    – Це ти розбив вино да дазай ? На тобі по лецю на на на !!!! Продовжила вона . Дазай реготав а чуя просто краснів від гніву .
    – Так все віддавай сюди капелюха .
    – Ні
    – Тебе зараз з’їсти злий вовк якщо не відаш зрозуміла . Але у відповідь він отримав кривляння . По лугу він бажав за Алісою .
    Коли він повернув капелюха до себе то він присів коло дазая .
    – Тут так тихо … Вот би мене тут поховали .
    – Добрий день Море .
    – Добрий ну як ви тут з алісою ?
    – Все чудово . Відповів чуя .
    – Не думав що я в мафії буду ще нянькою . Промовив собі під ніс дазай….
    Один із днів Чуя знов прийшов до Дазая.
    – Вибач мене друже за все . За те що бив . За те що заздрив … Я тобі заздрив те що ти станеш босом мафії . Я думав що ти некчемний . І те що хотів щоб ти помер .
    Чуя відкрив бутилку вина та налив один из бокалів .
    – Одне мені одне тобі . Я знаю що ти не можеш його терпіти але не було віскі . Він оперся об могилу випивши пляшку … І плаче просто плаче … Пішов дощ погода стає більш противною … Але чую це не смутило …
    – Дазай я иду до тебе . Після ціх слів чуя дістав свій ніж… Він перерізав собі горло . Фонтан крові призкав якщо би це Аліса побачила то в ней було б фонтан сліз … Вона з ними любила гратись … Ось перед очима чуй все життя минає …
    Як він зустрів дазая . Як ступив в мафію . Як грався з алісою . Як з коє пили вино … Не даром кажуть коли ти помераєш то ти бачиш все життя перд очима
    ” Дазай Осаму
    Причина смерті
    Впав з даху
    Дата смерті 2
    серпня 2019
    Я завжди втрачаю , что не хочу втрачать. Мабуть, така моя судьба – втрачать те, що я так довго шукав , в моменти з’явлиня.”
    “Чуя Накахару
    Причина смерті
    невідома
    Дата смерті
    15 серпня
    2021
    Нерозборчево “

     

    0 Коментарів