Фанфіки українською мовою

    Royalty – Egzod, Neoni
    Come A Little Closer – Cage The Elephant
    Tourneur Dans Le Vide – Indila
    De Diepte – S10
    Lullaby Of Woe – Ashley Serena
    Sweet Dreams(Мінус) – Marlin Manson
    Wings Of Apocalypse – Eternal Eclipse
    Who’s At The Door – UNSECRET
    Where Is Your God Now – Rok Nardin
    Can’t Help Falling In Love (dark) – Tommee Profitt, brooke
    The Devil – Rok Nardin
    Running After My Fate – Jean-Pierre Taieb
    Gangsta’s Paradise – 2WEI
    Back In Time – Calapm&Epic music World
    One Last Shot – Calapm&Epic music World
    Destroyer Of Worlds – Rok Nardin
    Bring Me To The Life ( Evanescence кавер) – Hold My Borsch
    Skyfall – Adele
    Rosenrot – Rammstein
    Nightwish – While Your Lips Are Still Red
    What I 39 We Done -linking park

    Великі гірські вершини велично стояли серед розкидистих земель. Сонце повільно підіймалось на небо освітлюючи ці могутні схили. Швидкий потік гірського повітря допомагав пролітавшому беркуту  опановувати гірські вершини в пошуках здобичі. На одній із невисоких вершин стояли 3 палатки. Невелике багаття спокійно опромінювало теплом поряд сидівшу країну.  Беркут підлетівши до країни різко зупинився та сів поруч, поки держава спокійно насолоджувалась гарячим напоєм дивлячись на схід сонця.

    🇩🇪:Привіт друже – спокійно сказав він, дивлячись на птаха – хочеш їсти? Ось в мене тут є свіженьке м’ясо я знав що зустріну тебе тут і закупився раніше.

    Беркут зовсім не лякаючись підійшов до німця що тримав у руці кусок свіжого м’яса та з обережністю вихопив у того їжу. Він поглинав шматок за шматком до поки не втихомирився, але летіти далі він не спішив і спокійно сів біля Німеччини, який продовжив насолоджуватися красою цієї місцевості. Їхню ідилію порушив голос позаду.

    🇺🇦:Як тобі це вдалося?

    🇩🇪:О, доброго ранку Україна – із спокійною  посмішкою відповів хлопець – ти про беркута? Я просто його нагодував і він залишився зі мною.

    🇺🇦:Ні. Він тобі довірився якщо вирішив поїсти із твоїх рук, а тепер ще й спокійно сидить поряд. Це ж хижий птах він так просто не йде до рук.

    🇩🇪:Ах ти про це. Як ти знаєш у кожної країни є своя тварина символ. Ось і мій до мене прилетів – хлопець посміхнувся та положив руку на беркута на диво зовсім спокійного.

    🇺🇦:Ого в тебе дуже сильний зв’язок з символами якщо навіть далеко від німецьких земель ця тварина впізнала тебе.  До того ж тут це доволі рідкісний птах.

    🇩🇪:Так ти права. Мені подобаються ці птахи своїм характером та зовнішністю. В мого батька був такий, але тоді я трохи боявся цього птаха.

    🇺🇦:Хах воно й не дивно ти тоді був не більший за його .

    Дівчина приєдналася до хлопця та з обережністю сіла біля беркута. Кожен поринув у свої роздуми. Сьогодні буде повний місяць і портал активується. В України є лише кілька годин поки не настане світанок, щоб повернутися назад. Але спочатку їм потрібно спуститися вниз по горі. На це піде години дві максимум, тому друзі вирішили що підуть до хвіртки після опівдня. А зараз в їх є час відпочити.

    🇺🇦:Чому ти так рано проснувся, мені здається поки є можливість варто добре виспатись.

    🇩🇪:Теж питання і до тебе. Я чудово виспався і хотілось насолодитись краєвидами.

    🇺🇦:Я проснулась від дивних звуків з над двору подивилась а ти годуєш хижака. Від цієї картини і спати перехотілось.

    🇩🇪:Зрозуміло, але тобі все ж краще поспати, адже в ночі такої можливості не буде.

    🇺🇦:Ти правий, але тобі теж варто – хлопець допитливо подивився на сплячого беркута.

    🇩🇪:Що скажеш друже? Думаю Чехія не сильно образиться коли прокинувшись побачить такого малого.

    🇺🇦:Малого?

    🇩🇪:Так малого, ця особина ще молода і не дуже велика. Ну що ходімо малий. Птах спокійно піднявся та попрямував за хлопцем в палатку. Дівчина зробила те саме. Багаття спокійно випромінювало останні язики полум’я допоки порив вітру остаточно його не потушив.

    Через кілька годин..

    🇩🇪:Всім доброго ранку.

    🇨🇿:Доброго .

    🇵🇱:Привіт.

    🇨🇦:Як спалось?

    🇩🇪:Прекрасно я люблю відпочинок на природі.

    🇨🇦:Я звик до такого відпочинку на моїй території не дуже тепло.

    🇺🇸:А от для мене це в новинку, але мені сподобалось. Добре, що ми взяли теплий одяг, попри те що літо тут на висоті прохолодно.

    🇺🇦:Я якраз сніданок приготувала. Юшку зварену на багатті та овочевий салат.

    🇨🇿:Ох пахне дуже смачно.

    🇨🇦:Так і є.

    🇺🇸:Це дуже смачно Україна ти чудовий повар.

    🇺🇦:Хах дивлячись, що готувати. Але дякую мені приємно. Ну що ж зараз відпочиватимемо декілька годин і будемо вирушати.

    🇵🇱:Хто чим займеться?

    🇨🇦:Я досліджу околиці гір всеодно нудно.

    🇩🇪:Я попрацюю онлайн. Потрібно розібратись з деякими неполадками.

    🇺🇸:Шкода я хотів включити фільм подивитись.

    🇵🇱:Дивитись фільм поки ми в горах?

    🇺🇸:Я чую твій скептицизм, але так.

    🇺🇦:То подивись на телефоні.

    🇺🇸:Це не так цікаво, але схоже іншого виходу немає.

    🇨🇿:Я не знаю, щось придумаю, але буду на вулиці.

    🇨🇦:Німеччина а як же твій беркут?

    🇨🇿:От і придумав я буду його тренувати він же за нами слідує от і пригодиться. Звісно якщо ти не проти Німеччина.

    🇩🇪:Я ні, а він? Друже ти згідний трошки потренуватися? – у відповідь беркут різко  розправив крила і видав свій клич – Так він згодний.

    🇨🇿:Чудово. А ви дівчата чим займетеся?

    Холодний порив вітру колихнув моє волосся. Мені не хочеться звідси йти. Дім…

    🇵🇱:Я хочу зробити декілька фото на пам’ять і ви всі там теж до речі потрібні.

    🇺🇦:Точно фото на пам’ять хороша ідея. Я й сама не проти сфотографуватись Польща я тобі допоможу.

    🇵🇱:Дякую. Ви нас чули – дівчина з посмішкою піднялась на ноги та пішла по схилу гори. А друга попрямувала за нею.

    Дівчата весело робили фотографії пізніше до них приєднався Канада, Чехія тренував беркута підкормлюючи того за правильно виконану команду, США дивився фільм по телефону та згодом вийшов назовні до інших, все таки проводити час з близькими тобі країнами куди краще, чого не скажеш про Німеччину, адже поки інші веселилися зовні та раділи життю німець старанно працював онлайн всередині. Згодом всі друзі робили спільні фото,  веселились та жартували, максимально відпочивали перед безсонною ніччю.

    ***

    – Бос я перевірив все що можна, але її там не було.

    – Тоді де ж вона була?! Хочеш сказати вона вийшла з аеропорту і зникла?!

    – Я знаю лише що ми втратили її слід.

    – Знайди її, де б вона не була знайди її! – сказала постать з підвищеним голосом.

    – Так бос.

    – Іди, вільний.

    Ти не сховаєшся від мене Україна я знайду тебе де б ти не була. А коли знайду… – на обличчі постаті з’явилась маніакальна посмішка -…побачимо.

    ***

    🇺🇦:Чудово провели час.

    🇵🇱:Так дійсно чудово мені так легко на душі.

    🇩🇪:Так, але нажаль потрібно йти. П’ята година дня поки спустимось і дійдемо до розлому пройде ще години півтори якщо не спішити. Бажано встигнути до заходу сонця.

    🇺🇸:Пригальмуй літо тільки починається в нас ще повно часу.

    🇩🇪:Коли спустимось потрібно все ретельно обдумати. Місяць з’явиться вже як сонце буде заходити, тобто десь о восьмій чи дев’ятій, отже в нас залишиться приблизно півтори години на роздуми.

    🇨🇿:Та які там роздуми Україна йде за туманом по ущелині в її є годин сім, щоб пороздивлятись світ мертвих, вона балакає з її нічним кошмаром дізнається все що необхідно і повертається до нас. Далі ми всі дружно повертаємось на гору і продовжуємо відпочинок.

    🇨🇦:Твій план звісно хороший, але треба пам’ятати, що статись може все що завгодно. Ми не знаємо хто хоче зустрічі з Україною, а якщо це її ворог який помер. Якщо це пастка? Треба все ретельно обдумати.

    🇺🇸:Канада не нагнітай і так атмосфера зіпсована.

    🇺🇦:Давайте подумаємо вже біля хвіртки, зараз потрібно йти.

    🇨🇦:Авжеж ходімо.

    🇨🇿:А може все таки взяти декілька консерв нам там всю ніч стирчати і не знаю як ви а я зголоднію. Що ніхто не хоче? Ну дивіться я беру тільки на себе.

    Друзі рушили вниз по склону. Раптом звідкись пролунала мелодія. В когось дзвонив телефон.

    🇺🇦:Це до мене…Коломия…цікаво – я підняла слухавку – Так, привіт Коломия слухаю.

    Дівчина хвилини дві стояла мовчки і лише в кінці розмови на її обличчі можна було споглядати хвилювання.

    🇺🇸:Щось сталось Юкі?

    🇺🇦:Народ Коломия сказала, що…що бар’єр між нашими світами сьогодні вночі буде максимально тонкий тому ви знаходячись недалеко від хвіртки зможете бачити, або почути своїх померлих предків.

    🇨🇿:Тобто? Тоді навіщо тобі взагалі заходити в потойбіччя якщо навіть в ущелині будуть привиди наших родичів?

    🇺🇦:Ви зможете бачити їх, але контактувати ні. Зробити це можна тільки в світі мертвих.

    🇺🇸:Я так розумію на нас із Канадою це не розповсюджується.

    🇵🇱:Дійсно у вас немає померлих предків.

    🇨🇦:Дякувати Богу.

    🇵🇱:І що ж нам робити коли вони з’являться?

    🇺🇦:Коломия сказала просто намагатися не слухати їх і не дивитися в очі закрийте вуха відверніться. США Канада ви будете слідкувати за ними. Щоб всі залишалися разом і привид нікого нікуди не заманив.

    🇺🇸Зрозуміли.

    🇺🇦:Добре тоді продовжуємо наш шлях.

    🇺🇸:О, до речі забув спитати, а звідки Коломия це знає?

    🇺🇦:Із гуцульських переказів і легенд. Деякі легенди можуть бути відомі виключно гуцулам навіть по сьогоднішній день.

    Далі друзі йшли мовчки кожен обдумував своє. Приємна погода допомагала залишити хороший настрій. Легенький вітерець злегка колихав волосся на голові. Спускатися з гори було набагато легше ніж підніматися по ній. Останні промені сонця приємно лоскотали відкриті ділянки тіла, а неймовірні краєвиди радували око. Беркут граціозно парив в потоках вітру та іноді опускався і летів на рівні із ходьбою країн. Друзі дісталися ущелини близько сьомої години вечора та сіли відпочити.

    🇩🇪:Що ж в нас є година або дві до заходу сонця.

    🇵🇱:Ого, тут атмосфера зовсім інша ніж на горі.

    🇺🇦:Так тут більш сиро і темно, а саме місце нагадує якийсь фільм жахів про команду друзів та маніяка.

    🇵🇱:Просто вітпадна асоціація – саркастично мовила вона.

    🇨🇿:А мені подобається тут. Місце виглядає цікаво, а ця містична атмосфера.

    🇺🇸:І це ще не зайшло сонце.

    Україна сіла на камінь положила голову на щеплені в замок руки та почала розмірковувати. Якщо Канада був правий і це дійсно пастка? Що мені робити коли я зайду в потойбіччя? Хіба туман приведе мене до голосу? Чи вистачить часу мені на все? А якщо я зустріну там когось кого б дуже не хотіла бачити? Або навпаки чи можу я там знайти своїх предків? Можливо я могла б побачити маму й тата та поспілкуватись з ними? Було б дуже добре. Схоже доведеться діяти по ситуації.

    🇺🇸:Гей, над чим задумалась?  – хлопець сів на камінь поруч з дівчиною.

    🇺🇦:Над всім. Що мені робити коли я там опинюсь? Хто там буде? Чи зможу я побачити своїх батьків?

    🇺🇸:І що вирішила?

    🇺🇦:Що буду діяти по ситуації.

    🇺🇸:Ти звісно права, але запам’ятай якщо побачиш там ворога тікай не роздумуючи вертайся до нас і байдуже на все інше  головне безпека.

    🇺🇦:Але тоді все це буде коту під хвіст. Ми не для того стільки разів ламали мозок, проїхали такий кілометраж і покинули свої реальні проблеми та роботу. Ми такий шлях пройшли, щоб я в кінці взяла і втекла? Ні я дійду до кінця і ніякий ворог мене не зупинить. Мені потрібні відповіді. Чому він почав з’являтися у моїх снах яка його мета і що мені робити далі. Якби він міг сказати це у сні то сказав би, отже очевидно, що не може і я маю намір дізнатись яку ціль він переслідує. В кінці кінців мертва країна не може зашкодити живій.

    🇺🇸:Не може, але ретельно слідкуй за часом, я навіть думати не хочу що буде якщо ти не встигнеш повернутись.

    🇺🇦:Якщо таке і станеться то мені доведеться там пробути аж до наступної повні.

    🇺🇸:Годинник з собою?

    🇺🇦:Так.

    🇺🇸:Добре. Гаразд я бачу, що ти тепер сповнена рішучості і ніщо тебе не зупинить. Це хороший настрій, але всеодно будь обережна ти мені потрібна цілою та неушкодженою, а головне живою.

    🇺🇦:Буду, реально буду я ж не в книзі, щоб геройствувати – дівчина посміхнулась та легенько вдарила хлопця по носу.

    🇺🇸:Молодець – США обійняв Україну поклавши голову на її плече вона ж повторила його дії.

    🇺🇦:Ти теж будь обережний і стеж за іншими. Не хочу щоб привиди минулого затягнули їх до потойбічя.

    🇺🇸:Авжеж. Ми будемо обачливі.

    🇺🇦:Дякую.

    🇨🇿:Гей народ дивіться.

    🇵🇱:Туман…

    🇩🇪:Він починає наростати.

    🇨🇦:Сонце теж починає потроху заходити.

    🇺🇦:Отже вже зовсім скоро.

    Серце дівчини починало стукотіти все швидше, а хвилювання потроху охоплювало її.

    🇺🇸:Ну от і сутінки.

    🇩🇪:Туман…він прямує на південь, а ми прийшли з півночі. Все вірно.

    🇵🇱:Портал починає активуватись.

    🇺🇦:Ще ні, коли місячне сяйво освітить прохід тоді можна буде йти. Так йдеться в пророцтві.

    🇩🇪:Гаразд…тоді в нас ще близько півгодини.

    🇵🇱:Україна – дівчина підлетіла до українки міцно її обіймаючи – будь ласка будь обережна і повертайся швидше.

    🇺🇦:Буду все добре Польща я й сама хвилююсь, але так треба, якщо я не вирішу цю проблему кошмари мене не покинуть і моє здоров’я погіршиться.

    🇵🇱:Розумію я просто хвилююсь за тебе.

    🇺🇦:Дякую, що ти в мене є така чутлива та розуміюча подруга.

    🇵🇱:І тобі дякую без тебе моє життя було б набагато похмурішим.

    Дівчата опустили руки та посміхнулись одна одній.

    🇨🇿:Гей Україна тобі мабуть це вже казали але я скажу ще раз, будь обережна і не ведися на приманки привидів.

    🇺🇦:Гаразд дякую.

    🇨🇿:Ну все один за всіх і всі за одного.

    🇺🇦:Авжеж –  усміхнулась дівчина другу та стукнула своїм кулаком об його.

    🇨🇦:Пам’ятаєш що сказано в тексті, будь відважна серцем і привиди минулого не схоплять тебе в полон.

    🇺🇦:Дякую друже – вони обнялися на останок.

    🇩🇪:Коли будеш там, не зволікай – він взяв її за руки – і дотримуйся плану, не відволікайся на інше.

    🇺🇦:Гаразд – вони ніжно посміхнулись один одному опустили руки.

    США повільно підійшов до дівчини.

    🇺🇸:Пам’ятаєш мої слова?

    🇺🇦:Пам’ятаю – вони дивились один одному в очі так відкрито наче не існує всіх інших наче всі проблеми відійшли на другий план – і обіцяю що не буду геройствувати.

    🇺🇸:Добре вірю – хлопець ніжно посміхнувся дівчині та обійняв її з усією силою наче це їхня остання зустріч таких відвертих моментів між друзями ще не було.

    Вони розірвали обійми і дівчина обернулася до хвіртки. Туман накопичувався, ще трохи і вже зовсім нічого не буде видно. Коли вона відійшла від друзів беркут який до того спокійно спостерігав за ними зірвався з місця та почав кричати махаючи крилами.

    🇩🇪:Що трапилось друже? – беркут підлетів до дівчини та сів їй на плечі.

    🇺🇦:Ого а ти тяжкий, хочеш піти зі мною?  – у відповідь беркут лише схилив голову перед її обличчям та заглянув дівчині в очі.

    🇩🇪:Схоже він дійсно збирається йти з тобою.

    🇺🇦:Ну гаразд можливо він щось відчуває і допоможе в потрібний момент. І мені самій не так моторошно буде.

    🇩🇪:Добре, удачі Україна.

    🇺🇦:Дякую.

    🇺🇸:Ходімо відійдемо подалі від хвіртки.

    Pow Ukraine

    Я обережно ступила по доріжці. З птахом моє хвилювання трішки стихло. Голоси моїх друзів все більше стихали а на заміну їм прийшов шелест листя та легкий нічний вітерець, що наче підштовхував мене йти далі. Повірити не можу що я вже майже там залишається пройти ще декілька десятків метрів. Туман повільно огортав мене та місцевість. Містична атмосфера наводить жаху, але повільно дві скелясті стіни які вели мене  зникали все більше чим далі я йшла. Коли туман розсіявся я змогла побачити ліс в якому знаходилась. Дуже дивно голосів я зовсім не чую, а місцевість не така як була. Ці дерева виглядають дуже сухими та старими не схоже на карпатський ліс на початку літа.

    🇺🇦:Невже я в потойбіччі…думала я якось відчую цей перехід, а ти що думаєш смугастику? – у відповідь беркут лише мотнув головою насуплюючись та уважно вдивляючись у пітьму.

    Думаю варто йти далі за туманом, але друже якщо ти мене розумієш будь ласка підіймися в гору і покажи вірний шлях – показала пальцем вгору і повела рукою в бік намагаючись пояснити птаху що потрібно робити. Я й не надіялась на допомогу, але схоже Чехія добренько його натренував. Бо саме те що я хотіла беркут і зробив. Він миттю піднявся у вись і почав оглядатися по сторонах. Добре що в орлів набагато кращий зір. Через хвилину чи дві птах спустився до мене та почав повільно летіти вперед, як я зрозуміла показуючи мені шлях. Так я йшла близько 10 хвилин як натрапила на червоне світло що мерехтіло із повітря у формі хвіртки. Страшні дерева теж майже закінчились і залишилась лише галявина в тумані. Беркут знову сів на мої плечі.

    🇺🇦:Так ось як виглядає ця хвіртка, ну що друже готовий? – з інтузіазмом запитала я на що птах лише подав свій дивовижний голос – тоді вперед.

    Я ступила всередину червоного світла. Воно було настільки яскравим що довелося заплющити очі так я відчула наче земля під ногами зникла і я парую у повітрі, але повітря це було якимсь тяжким та наче в’язким…таким буде тяжко дихати. Я розплющила очі. І першим, що я побачила була ріка а по обидві сторони дві великі скелі наче стіни. Що ж доволі передбачувано. Може мені ще доведеться плевсти через ріку на човні. Вірніше мене переправить провідник душ. Я озирнулася. За моєю спиною сяяло все теж червоне світло. Добре я знаю куди потрібно повертатися. Але піднявши голову в гору я побачила дві великі статуї що стояли по обидві сторони від хвіртки. Вони схрестили свої руки з мечами. Охоронці. Ці статуї були завбільшки Ейфелевої вежі неймовірно. Тут було дуже темно чи то через те що ніч чи тут постійно так, небо було дуже похмурим і темним що створювало асоціацію сирості та холоду, хоча на ділі тут не дуже холодно.  Що ж я в потойбіччі, але що тепер робити туману що вів мене до того тут немає вірніше є, але він дуже рідкий і осів тільки над водою, це не те. Що ж залишається лише одне він казав що в нас сильний зв’язок, отже він має мене почути. Я заплющила очі та сконцентрувалася викинула всі проблеми з голови очистила розум і в думках покликала його. Я звала його просила прийти, адже ось вона я тут в світі мертвих на його території я виконала своє тепер його черга. Я впевнена він почув мене. Раптом якийсь звук відволік мене і я розплющила очі. Серце в ту ж хвилину почало стрибати в грудях як скажене. В мене подих перехопило я наче приросла до землі. І хоч побачене мене дуже лякало я не могла й поворухнутись. Навпроти мене зовсім близько стояла постать в темному плащі з капюшоном. Його обличчя не було видно він схилив голову на бік наче розглядаючи мене. Тим часом я намагалася розгледіти в йому щось людське. Коли оніміння пройшло я наважилась запитати.

    🇺🇦:Ц-це ти той…хто приходив до мене у снах? – із легким тремтінням в голосі вимовила я. Я звісно думала що це буде моторошно, але щоб настільки. Весь мій запал миттю зник варто було побачити цю істоту та відчути його моторошну ауру.

    – Так це я – він повільно підняв руки які були в рукавичках та зняв капюшон.

    Переді мною стояв чоловік людських років біля 25 з темним червоним волоссям і деякими чорними пасмами зачесаним назад. Бліда шкіра вказувала на те що це не жива країна чи людина. Риси його обличчя були гострі, або ж аристократичні, вольове підборіддя з середнього розміру губами. Не високий лоб на який впадали рідкі пасма волосся. Очі були темні наче поглинуті пітьмою, але в ту ж мить вони наче спалахнули голубим полум’ям. Це було дуже неочікувано, але ще більше заворожуюче. Очі що були темні як пітьма тепер світилися як ліхтарики вночі. А ще допитливо дивилися на мене. Хоч і не одразу, але я його впізнала. Господи пройшло стільки років, що я навіть не одразу впізнала свого непокірного брата.

    🇺🇦:УПА…- прошепотіла я одними губами. На моєму обличчі був шок. Він змінився з нашої останньої зустрічі. Тепер в його погляді не було того вогника, що завжди так зачаровував мене. Невже це дійсно він? І я можу до його доторкнуся. Ця думка пробудила в мені порив і підняла свою руку та обережно доторкнулася до його щоки. Вона була холодна наче лід. На моєму обличчі чітко можна було побачити смуток. За роки проведені тут він так змінився, невже він більше не той добрий люблячий та запальний брат яким я його завжди пам’ятала. Схоже, помітивши смуток на моєму обличчі УПА заговорив.

    – Це було очікувано, що побачивши мене ти засмутися. Я втратив життєві барви.

    🇺🇦:Втратив, але ти тут. І можу тебе торкатися це більше ніж я могла б уявити. Братику ти не уявляєш яка я рада тебе бачити – на моїх очах почали проступати сльози і різко обійняла УПА обвиваючи руками його шию.

    Він обняв мене у відповідь і я відчула полегшення.

    🇺🇦:В мене стільки до тебе питань, що мене просто розриває зсередини і я навіть не знаю з чого почати.

    – А в мене до тебе тільки одне, де ти його здибала? – дивлячись на беркута запитав юнак, починаю впізнавати УПА якого я пам’ятаю.

    🇺🇦:Ох, це мій помічник закортів йти зі мною і показав дорогу до хвіртки – сміючись промовила я.

    – Це добре що в тебе є твій провідник – УПА гордо поглянув на птаха що величався на моїх плечах.

    🇺🇦:Провідник?

    – Так провідник, тварина що пов’язана з містикою і в потрібний момент може допомогти в цій сфері.

    🇺🇦:Так от чому він проявив ініціативу. Він мій провідник.

    – Що ж не варто тут говорити весь час не хочу натрапити на охоронця.

    🇺🇦:Охоронця?

    – Так померла країна що слідкує щоб звідси ніхто не вийшов і ніхто не зайшов.

    🇺🇦:Хто ж ця країна? І чому він не помітив мого приходу?

    – Тому що я відволік його, але він відчуває коли тут чужі тому варто поквапитись і сховати твою живу енергію. А країна це Японська імперія він чудовий воїн ідеальна роль на охоронця. Фактично кожна душа виконує тут якісь обов’язки.

    🇺🇦:А тут є люди?

    – Ні це світ тільки померлих країн. Ну все ходімо.

    🇺🇦:Але куди мені не можна далеко я маю повернутись до світанку.

    – Не хвилюйся час тут йде по іншому, тому в тебе його вдосталь, а тепер ходімо і без питань – він взяв мене за руку і потягнув вздовж скелястої стіни. Через хвилин п’ять швидкої ходи ми зупинились і тоді я помітила не велику діру в скелі.

    – Тепер за мною швидко, але обережно тут багато каміння не впади.

    🇺🇦:Гаразд.

    Ми йшли обережними кроками, точніше тільки я бо УПА впевнено крокував уперед. Схоже він не перший раз користується цим проходом. Коли ми вийшли стало набагато світліше, вдалечині на небі парило світило, схоже на  німб, що світився яскравим червоним кольором.  Також я побачила невеликий ліс що простягався вздовж скелі.

    – Ходімо, наш шлях лежить через цей ліс.

    🇺🇦:Гаразд – я не стала прямо тут допитувати його він краще знає цю місцевість якщо каже йти звідси то так і треба зробити.

    POW: USA

    Україна пішла 30 хвилин тому. Потрібно бути обережними привиди можуть з’явитись просто зараз.

    🇺🇸:Народ все нормально, як себе почуваєте?

    🇵🇱:Та наче б то все добре, просто ця атмосфера навіює погані думки.

    🇨🇿:Згоден тут моторошно.

    🇺🇸:Німеччина щось відчуваєш?

    🇩🇪:Ні…все добре.

    🇺🇸:Добре отже можна розслабитись. Канада ходи сюди.

    🇨🇦:Що таке?

    Я понизив голос, та звернувся до його.

    🇺🇸:Потрібно стежити за ними пильно. Давай ти будеш дивитися за Польщею та Чехією, а я за Німеччиною. Думаю сам розумієш чому так.

    🇨🇦:Авжеж розумію, добре я згоден.

    🇺🇸:Гаразд зараз можна відпочити – вже звичним голосом я сказав.

    Я присів на камінь та задумався. Що зараз з Україною? Хто з нею зустрінеться, а може вже зустрівся? Юкі ти наївна з нами, але дуже серйозна коли це потрібно. Сподіваюсь я побачу тебе до світанку ти ж пообіцяла і ти чудово знаєш, що я не зможу без тебе. Без твоєї підтримки, жартів без твоєї чудової усмішки що зігріває моє серце, без твоїх ніжних обіймів. Ти зобов’язана повернутися….

    🇵🇱:Ей народ вам не здається, що стало якось холодніше.

    🇨🇦:Так я теж відчув.

    🇩🇪:А те що туман змінив напрямок і йде на нас вас не хвилює? – Я піднявся та підбіг до європейців.

    🇺🇸:Нікуди не йдемо кожен залишається на своїх місцях, якщо щось відчуєте одразу кажіть!

    🇩🇪:Добре не командуй.

    🇺🇸:Німеччина ти як ніхто маєш розуміти який це ризик – спокійним голосом сказав я.

    🇩🇪:Хочеш нагадати мені про минуле? – з невдоволенням в голосі сказав він.

    🇺🇸:Я хочу вберегти тебе від гіпнозу привида твого бойового татка.

    🇩🇪:Гаразд все, Teufel . Я не збираюсь бути під чиїмсь контролем – зробивши глибокий вдих, спокійно вже сказав той.

    🇨🇦:Годі вже, зараз не до того нам варто бути пильними. Туман все більше нас огортає. В мене погане передчуття.

    🇵🇱:Наші предки можуть відчути що ми тут.

    🇨🇿Здається вже, бо я бачу свого батька в тумані.

    🇺🇸🇨🇦🇵🇱🇩🇪:Що?! – одночасно запитали ми всі.

    🇨🇿:Так я дійсно бачу силует Чехословаччини. І він рухається до мене.

    🇺🇸:Спокійно зосередься а головне не дивись туди не дивись йому в очі!

    🇨🇿:Звідки ти знаєш?!

    🇺🇸:Я не знаю, але це краще ніж нічого!

    Нас потихеньку почала брати паніка. Адже що робити ми так і не знали.

    🇩🇪:Чехія ти як?

    🇨🇿:Здається нормально тільки я чую голос. Він кличе мене.

    🇩🇪:Ні Чехія друже чуєш не слухай його закрий вуха заплющ очі відвернися.

    🇺🇸:Пропоную піди подалі від туману.

    🇨🇿:А я пропоную наздогнати Польщу.

    🇺🇸:От чорт! – коли я обернувся побачив що дівчина відійшла від нас на декілька метрів і заходила глибше в туман.

    🇺🇸:Що ж мені вони не нашкодять – я чим душ побіг до дівчини щоб зупинити її.

    🇨🇦:Стій США, а як же домовленість? От сучий син! Гаразд я залишусь тут хлопці.

    🇩🇪:Чехія не слухай його дивись на мене. Це я твій друг Німеччина. Згадай наші кращі спогади, згадай веселі 60-ті. Ну?

    🇨🇿:Я..чую тебе.

    🇩🇪:Добре продовжуй мене слухати.

    Навколо утворилась какофонія голосів які лунали звідусюди. Ми які пообіцяли не розділятись тепер розділились.

    🇺🇸:Польща постривай – я схопив дівчину за плече, але вона зовсім не звернула на мене уваги, тоді я обійшов її і обхопив обличчя своїми руками щоб вона точно бачила мене  – Польща прошу послухай мене, це я твій союзник і надіюсь друг США. Прошу не слухай зараз того привида. Дивись на мене дивись на мене!

    🇵🇱:Ojcze, ja… tak bardzo za tobą tęskniłem.  Tak wiele musiałam znosić, kiedy umarłaś.  Tak bardzo tęskniłem za tatą. (Батьку, я..так скучила. Мені стільки довелось стерпіти коли ти загинув. Я так сумувала тату.)

    🇺🇸:Чорт погані справи. Що ж перейдемо до плану Б – я схопив полячку підняв її на руки та поспішив до інших, надіюсь її друзі зможуть до її достукатись.

    🇵🇱:Nie tato, nie, dlaczego się wyprowadzasz?!  nie idź tato. (Ні тато, ні чому ти віддаляєшся?! Не йди тато.) Із очей дівчини покотились сльози. Схоже гіпноз зменшує свою силу чим далі від привида. Я підбіг до інших справи кепські, Чехія перебував на межі щоб не піддатися контролю його батька, а Німеччина і Канада намагалися його врозумити.

    🇺🇸:Ходімо подалі від туману чим далі від хвіртки тим слабша дія гіпнозу – крикнув я друзям.

    🇩🇪:Що з нею?! -він подивився на заплакану дівчину в мене на руках, що не усвідомлювала що з нею відбувається.

    🇺🇸:Дія примари. Ходімо швидше Канада бери Чехію забираймося звідси.

    Ми пробігли метр другий як раптом я зупинився та обернувся.

    🇺🇸:Німеччина? Агов ходімо швидше ти чого застряг – він напористо дивився в одну точку в бік туману але трохи правіше від скелі – Ти ще довго там будеш стояти? Канада тримай спробуй її заспокоїти – я опустив дівчину на землю а сам пішов у бік німця.

    🇺🇸:Гей тільки не кажи що ти побачив Третього Рейха ти ж з них найкраще себе контролюєш.

    – Я б так не сказав, США.

    – Я почув голос що лунав із місця куди дивився мій друг. Із туману повільно вийшла постать. Це був Третій Рейх.

    🇺🇸:Але як?!

    – Схоже ти шокований тим що можеш бачити мене. Що ж тут немає ніякого дива ми бачились при моєму житті і тепер я захотів з’явитися перед тобою – спокійним голосом говорив нацист і раптом легенько розсміявся – Яка іронія. Мене карателя світових держав, темного арбітра та володаря потойбіччя всі намагаються якнайшвидше забути, як головний біль. Але навіть після смерті я можу з’явитися до будь якої країни яку знав при житті. Навіть без їх дозволу, наприклад,…у снах – він посміхнувся своєю диявольською посмішкою – Знайомо?

    І тоді в мене з’явилась здогадка в яку я не хочу вірити. Ні він не може бути нічним кошмаром України вони не можуть бути пов’язані аж ніяк.

    – Бачу по твоєму обличчю, що ти подумав про її. Але хочу тебе запевнити не я приходив до України у снах, хоча й знав про це.

    🇺🇸:Чому я маю тобі вірити? – авжеж я вірив що це не він і Україна не потрапила в його лапи по ту сторону всесвіту, але довіряти цьому нацисту не можна.

    – Хіба я колись брехав? В цьому заключається моя особливість. Я ніколи не брешу, а інформацію завжди подаю чітко та зрозуміло.

    🇺🇸:Я не збираюсь тебе слухати, що тобі потрібно від нас? Дай нам піти і ніхто ні про що не пожаліє!

    – Я хочу повеселитись. В мертвому царстві стало зовсім нудно. Звісно поки мертвий не вирішив зв’язатись з живим – усмішка не сходила з його обличчя він оглянув нас всіх і почав рухатись ближче до мене й Німеччини, чому останній не промовив ще жодного слова. Це лякає ще більше ніж якби він сказав “Привіт тату”.

    🇺🇸:Німеччина відійди! Ти чуєш мене?

    – Він чує і розуміє що тут відбувається але не може нічого зробити. Який жаль – удавано зобразив сумну гримасу. Знаєте, а я спостерігав за вами ці дні це було подекуди веселіше ніж відволікатися на проблеми у тьмі.

    🇺🇸:Чому саме за нами? – я не зрушив з місця коли він підійшов ближче і гордо підняв голову.

    – Цікаво було дивитися на ваші маски, як ви думаєте що друзі один одному, а на справді це зовсім не так.

    🇺🇸:Не слухайте його він хоче нас пересварити!

    – Хіба? О ні я хочу лише відкрити вам правду – він підняв руку в гору наче давав комусь знак. Схоже так і було, бо в ту ж мить Чехія, Польща й Німеччина прокинулись від гіпнозу.

    – Ви всі думаєте що ви друзі, але це не так ви навіть не союзники. У всіх вас є свої маски. І коли в певний момент щось виходить із під вашого контролю то ви одразу ж їх показуєте.

    🇨🇿:Що ти таке говориш?

    🇺🇸:Серйозно ви йому вірите? Невже ви не розумієте що він хоче пересварити нас.

    🇩🇪:Мій батько хоч і вважається всесвітнім злодієм, але він ніколи не брехав. Це не в його манері – я шоковано подивився на свого друга він відрікся називати Третього Рейха своїм батьком ще як повністю усвідомив його злочини.

    – Danke Deutschland (Дякую Німеччина). Я дійсно дотримуюсь певних мір які дозволяють мені залишатися собою в будь якій ситуації. Знаєте, що саме цікаве. Ви і всі інші країни вважають мене монстром, який влаштував геноцид, але я лише показав справжнього себе я завжди був відкритим і ніколи не брехав на рахунок власних намірів. Тоді ж як ви герої що врятували планету постійно приховуєте свої справжні я. Ви спокійно можете брехати і не червоніти творити доброчинство, а на ділі лише отримувати з цього власну вигоду. Ви завжди намагаєтесь випередити один одного у всьому, тільки нажаль вам доводиться робити це мирно, а я просто взяв те що хотів.

    🇺🇸:Але не до кінця! Ми вчасно зупинили тебе і тепер всі хто проявить якісь ознаки національної злочинності будуть підлягати негайному втихомиренню – на це нацист лише розсміявся зловісним сміхом.

    – Та невже. Коли ж ви, бовдури, зрозумієте, що якщо хтось замислив злочин із конкретною ціллю то ніяке втихомирення тут не до-по-мо-же. Цим ви лише відкриєте йому шлях до ще більшого загарбання.

    🇨🇿:Ти це так наче про когось конкретного говориш.

    – Ах дітки хіба вас не вчили що до старших потрібно звертатися на ви?

    🇵🇱:Точно не до тебе!

    – Хах, а от я навіть після смерті дотримуюсь принципів які поставив ще при житті. Що до твого твердження Чехія… я б вам радив придивитися до росії.

    🇺🇸:Мені вже починає це набридати…

    🇨🇿:Ні стривай, хай продовжить.

    🇺🇸:Ти серйозно збираєшся його слухати?!

    – І хіба ж це я хочу вас пересварити. Придивіться пильніше -самовдоволено посміхнувся він. Польща підійшла ближче до нас та впевнено заговорила.

    🇵🇱:Чому до росії варто придивитись?

    – А ви подивіться на весь його шлях від становлення незалежності. Навіть прямо зараз ваша дорога Україна, там через росію.

    🇺🇸:Тобто? – вперше за цю зустріч я задумався над його словами серйозно.

    – Ага тепер ти готовий мене вислухати. А знаєте приємно було поспілкуватись, але мабуть потрібно йти. Мертвий світ не може без свого правителя.

    🇺🇸:Ти правитель потойбіччя? Кому ти розказуєш.

    – Всюди свої правила, молоді країни. Хоча може й не такі й вже молоді – розсміявся над своїм жартом Рейх дивлячись на мене.

    🇺🇸:Кажи що означає те що ти казав?! – я підійшов до його впритул та готовий був вибити відповідь силою.

    – Всьому свій час США, ти повинен знати що їх відносини тільки погіршуються, до цього варто придивитись. Не забувай росія ріс під крилом срср, як єдиний та рідний правонаступник, а отже такий же виродок, як і його батько.

    🇺🇸:Гаразд, мене лише цікавить чому ти нас застерігаєш і говориш про це? Яка тобі з того вигода?

    – Мені буде цікавіше у майбутньому за вами спостерігати. Як за маріонетками. Там у світі мертвих я можу не турбуватися про якісь проблеми, кожен живе як хоче і не запитує про це інших. Тоді ж як тут все набагато складніше. Ви називаєте себе вільними країнами, але по справжньому вільна країна, це та що не залежить не від кого. В теперішньому ж світі всі один від одного залежать.

    🇺🇸:Ти чудово знаєш що це один із найкращих способів підтримувати у світі баланс.

    – Та який там баланс. Його вже давно немає, особливо тут в Східній Європі – він махнув рукою окреслюючи місцину – а от я хотів щоб тут був баланс.

    🇺🇸:Не було б тут нічого окрім рабства – у відповідь нацист залився протяжним сміхом.

    – Я навіть знаю про кого ти думаєш. Не хвилюйся її прекрасних територій вистачило б, щоб нагодувати всю Європу, а саму дівчину я забрав би в Берлін, а сюди поселив би німців.

    🇩🇪:Якщо Україна залишилася б до того часу жива, отже рано чи пізно стала б незалежною.

    – Deutschland, mein Sohn, du hast zum ersten Mal in der ganzen Versammlung deine Stimme erhoben, ich dachte früher, dass der Spruch “Halt die Klappe wie ein Deutscher” gar nicht so dumm ist. (Німеччина сину ти подав голос вперше за весь час зустрічі, я вже бувало подумав, що приказка “Мовчить як німець” не така вже й дурна).

    🇺🇸:Він правий , рано чи пізно але країни стали б незалежними. Знаєш кажуть, все у світі відносно а отже все що було, навіть Друга світова, не було випадковим.

    – Ти правий історія циклічна і скоро ви самі у цьому переконаєтесь.

    🇨🇦:Звідки ти це знаєш все, ці прогнози на майбутнє?

    – Я ж кажу події рано чи пізно повторюються, я просто аналізую минуле і сьогодення.

    🇺🇸:Ми достатньо почули, але нам треба йти.

    – Невже? Хіба ти не чекаєш тут свою любу подругу.

    🇩🇪:Як і ми всі її чекаємо, а ось ти міг би повернутися в своє царство і поглянути чи довго їй ще.

    🇺🇸:Що?! Ні! Німеччина як ти міг таке запропонувати, хочеш щоб він нашкодив їй? – німець опустив погляд вниз зрозумівши, що сказав – Ні краще вже хай буде тут.

    – Вірно мислиш, адже я можу відігнати будь яких привидів звідси, я правитель потойбіччя – розставив руки в сторони Рейх.

    POW: Ukraine

    🇺🇦:Цікаві тут місцини. І таке сяйво дивне на небі.

    – Воно з’являється тільки під час активації хоча б одного порталу, коли ж активуються всі, привиди мертвого світу зможуть без перешкод потрапити до вашого світу і дуже вплинути на теперешній світ.

    🇺🇦:І коли ж це відбудеться? – з острахом запитала я.

    – 22 лютого 2022.

    🇺🇦:22.02.2022 майже все двійки. Отже в цей час потрібно бути дуже обережними.

    – Таким країнам як Велика Британія чи США нічого не загрожує під великим впливом опиняться зовсім молоді.

    🇺🇦:Я також? – він на секунди задумався.

    – Якщо ти і можеш опинитися під впливом то тільки моїм…а я не хочу тебе контролювати я хочу лише направляти тебе в правильну сторону – він різко зупинився та повернувся до мене обличчям – сестро мені так було болісно дивитись як жорстоко з тобою обійшлося життя. Наш рід завжди боровся за право вижити, а на твою зовсім юну долю випадуть такі випробування що тобі навіть і в кошмарах не снилися.

    Він поривисто обійняв мене за весь час нашої зустрічі УПА вперше проявляє такі почуття, бо спочатку він тримався якось холодно. Я обняла його у відповідь.

    – Я знаю про що ти думаєш з чого б це така відвертість і тактильність. Цей світ він дуже міняє стирає всі почуття та емоції його стан це апатія. Чим довше країна тут знаходиться тим більш чарствою вона стає.  Я поки що не втратив своїх емоцій які були при житті.

    🇺🇦:Стривай ти казав на мою долю випадуть жахливі випробування що ти маєш на увазі?

    – Власне кажучи я через це тебе і покликав сюди. Причина твоїх снів із моєю участю видіння все це не просто так я хочу тебе попередити. Але ми ще не дійшли до місця де про це можна буду говорити. Тому швидше ходімо.

    🇺🇦:Чорт, ну гаразд давай вже швидше, але чому тут не можна поговорити ми знаходимось в лісі де мабуть мало хто буває.

    -Те про що я хочу тебе попередити не можна тут говорити. Нас можуть почути в моєму укритті діє спеціальна захисна енергія, яка не дозволить іншим країнам нас слухати.

    🇺🇦:А хто нас може слухати?

    – Вороги. Розумієш так як люди вірять що є 9 кіл пекла, так і тут є свої кола тільки хронологічні. Вони поділені за часом, такі собі епохи. З кожним  століттям приблизно з’являється нова епоха, нове коло. І кожне місце реального світу має вихід до певного кола в світі мертвих ось Довбушеві комори, наприклад, мають вихід до 20 століття зокрема до його першої половини. Тоді ж як до періоду з 19 століття має вихід інший портал, зрозуміла?

    🇺🇦:Наче б то так.

    – І що саме іронічне наші вороги які можуть прослуховувати нас саме з 20 століття, тому нам і варто як надалі відійти від хвіртки.

    🇺🇦:Як тут все…

    -Заплутано?

    🇺🇦:Так, точно заплутано, я намагаюся зрозуміти суть але поки що це виходить трошки тяжко. До речі тут цікаві краєвиди наче природа взяла верх над архітектурою і перемішала все. Де ще посеред лісу побачиш статую.

    – Так дійсно тут незвично та й архітектура сама дивна. Багато чого напів зруйноване. Тільки головний палац в нормальному стані.

    🇺🇦:А що це за палац?

    – Там засідає так званий правитель – показав двома пальцями лапки та скривився УПА.

    🇺🇦:Правитель? І хто ж він?

    – Перш ніж скажу ти маєш розуміти, що владу тут має той хто при житті накоїв найбільше лиха.

    🇺🇦:Що?! Чому саме так, чому не по силі, наприклад, економічній?

    – Я не знаю тут інші правила, тому ось так вийшло. І як я думаю ти вже зрозуміла, що за країна влаштувала найкривавішу м’ясорубку в історії – він говорив це спокійно наче ця країна не була його ворогом, а може тепер так і є?

    🇺🇦:Третій Рейх? – з острахом запитала я.

    – Так – коротко відповів він – В кожному з кіл є свій князь, який має владу над певним колом. Це свідчить про те, що при житті він мав велику владу серед інших. Нацист же має владу над всім світом.

    🇺🇦:Цей світ не дуже відрізняється від реального, владу мають сильніші, які насміхаються над слабшими. І навіть чути не хочу хто зайняв престол у цьому колі , бо вже здогадуюсь! – і чути не хочу його імені. Цей соціаліст навіть після смерті руйнує моє життя.

    – Що ж на цій чудесній ноті ми прийшли. Проходь.

    🇺🇦:Це твій будинок? – я з подивом дивилася на доволі великий будинок він не схожий на ту стару і напів знищену архітектуру що ми бачили раніше. Виглядає доволі не погано, але похмуро.

    – Я створив його для атмосфери намагався зробити максимально схожим до того в якому ми жили в дитинстві, щоб спогади не покидали мене з роками. Привидам не треба їжа чи сон в нас є власна стадія коли ми просто зникаємо…занурюємось у темряву, наче нас і не було, а потім коли потрібно знову можна проснутись. Це Рейх захотів мати палац для краси в готичному стилі який так любить, інші над цим просто не задумуються.

    🇺🇦:Брате, а…чи можу я побачити батьків? – з надією запитала я.

    – З цим проблемка. Вони навіть тут мусять відстоювати свої власні кордони. Крім того вони з кожним роком стають все більш беземоційними. Боротьба і жах що закінчився в реальності продовжуються тут. Австро-Угорщина хоче забрати до себе маму, а Російська імперія тата. Тільки Карпатська Україна відчуває себе в безпеці поряд з Чехословаччиною – я була шокована як почула це.

    🇺🇦:Що?! Тобто вони не дають батькам спокою навіть тут – на моїх очах виступили сльози від несправедливості, що панує в наших життях – чому? Чому навіть тепер мої предки не можуть спокійно жити, чому доля завжди така несправедлива?! Чому одним дістається все, а іншим нічого?! – під кінець я вже мало не кричала. Брат поспіхом мене обійняв та почав заспокоювати. Я згадала своє дитинство…наповнене смутком та печаллю, деякі роки я клялась забути, але таке не можна забувати. Як добре що в мене був брат, але назвати захистом це тяжко він же вбивав? Чи може це я чогось не пам’ятаю.

    – Ну все, спокійно, присядь – він посадив мене на диван, що стояв поруч і сам сім. Що ж наші вітання затягнулись, треба дізнатись головну мету моєї присутності тут.

    🇺🇦:Добре, все я вже…заспокоїлась, не хочу щоб ти подумав що я слабка, просто емоції. А тепер розказуй все і по-порядку.

    -Якщо по-порядку, добре. Мабуть тебе хвилює питання чому я не міг розповісти тобі все уві сні? Що ж з тої ж причини по якій ми зараз саме в цьому приміщенні, щоб нас не прослухали а це дуже важливо потім зрозумієш. Отже мені довелося давати тобі підказки і причому такі, що зрозуміють українці не інші.

    🇺🇦:Тут як сказати, в  книзі в якій я  знайшла інформацію про потойбіччя більшість сторінок написана давньою німецькою, яку ніхто окрім Німеччини та його міст більше не знає її. Як ти це поясниш?

    -Книга написана німецькою…саме через те що ця мова офіційно вимерла головну інформаційно записано саме нею.

    🇺🇦:По-моєму це ризиковано, а якщо наступний нащадок не захоче її вчити?

    -Добре що міста її знають, до того ж тоді Пруссія гадав що Німецька імперія буде жити довше, аніж сталося реально. Але це не так важливо. Ти розумна дівчина і здогадалася запитати Львова і Коломию, крім того Коломия інформацію що ти знайшла в книзі завжди знала і до тепер знає.

    🇺🇦:Он воно як? Тобто можна було просто запитати в її, ох а ми гадали над нею. Добре, що ж далі що ти весь час хотів мені сказати і що це було за видіння в повний місяць? – він зробив великий вдих і неспішно почав говорити.

    -Причина по якій ти зараз тут, це…бажання росії воскресити срср – скривившись сказав він.

    🇺🇦:Що?! – сказати що я була шокована це нічого не сказати – як? Як це воскресити?!

    -Ось так взяти і воскресити, хоча на ділі це практично не можливо він впевнений, що якщо знову об’єднає пострадянські республіки, або хоча всього декілька країн, зможе воскресити цього…совка.

    🇺🇦:А чому практично неможливо? Невже є спосіб дійсно воскресити померлу країну, чи союз?

    -Повністю воскресити ні, можна лише запросити із цього світу в реальний душу цієї країни, як виявляється навіть в таких як срср вона є. І ця душа впливає на реальну країну, а вірніше її нащадка, може управляти, говорити, має ментальний зв’язок як у нас.

    🇺🇦:Але росія цього не знає?

    -Можливо, не знає, а можливо і знає не можу сказати точно. Але я впевнений, що срср міг встановити ментальний зв’язок і під його впливом росія буде “об’єднувати” республіки. Цей виродок такий же як і його батько він вже пішов війною на тебе в 2014 ваші відносини все більше погіршуються він з впевненістю в перемозі може розпочати повномасштабне вторгнення, щоб захопити твої території.

    🇺🇦:О Господи…

    The Flashback

    Я вирішила вкусити його за руку щоб вирватись, але він помітив та схопив іншою рукою мене за шию піднімаючи мою голову вище.

    – Наївна, ти думала що я залишу тебе, ні цього не буде. Я помітив як ти останнім часом зблизилась з Європою, а особливо із США, тому вирішив що настав час діяти. Я не залишу тебе в спокої ніколи. Все що твоє: території, тіло, душа, народ все це буде повністю належати мені і тільки мені! – я бачила який задурманений погляд у його був він зірвався наче оскаженілий пес і говорив це мені прямо в обличчя.

    The end Flashback

    ….точно він вже погрожував мені, що не залишить в спокої і забере все моє собі.

    -Чорт здається він вже пускає в дію свій план. Тобі треба бути дуже обережною, а головне пам’ятай що 22.02.2022 всі хвіртки будуть активовані, тому в цей день будь особливо обережна стеж за діями росіянина. А що найголовніше будь готова до можливої…війни – страх промайнув в наших очах, але ж хіба може бути війна в центрі Європи в 21 столітті, можливо все мине – Почни підготовку просто зараз не укладай торгові контракти з ним не виходь на зв’язок, активно співпрацюй з ООН, ЄС та іншими міжнародними організаціями. В тебе хороші відносини із США підключи його можливості. Я не просто відчуваю, що щось погане станеться я це знаю. Російський рід ніколи не був прихильним до нашого і тепер не буде. Остерігайся він може напасти коли ти будеш ослаблена, як і в 2014, тому не показуй своїх емоцій та слабких місць і авжеж зміцнюй армію.

    🇺🇦:З цим проблем не має з кожним роком я підіймаюсь на вищі місця.

    -Добре, але цього не достатньо. Найбільше я боюсь, що тобі доведеться воювати самій, а росію знову будуть вважати жертвою. Його армія на 3 місці в світі, хоча це й навряд чи, але всеодно він добре закріпив свою владу як в Європі так і в світі, а тепер може використати це проти тебе.

    🇺🇦:Якщо світ буде бачити правду, то обере правильну сторону. Тепер нові можливості нові технології, які допоможуть мені довести мою правоту. Крім того є країни, які теж ненавидять росію не менше за мене.

    -І хто ж?

    🇺🇦:Польща, Латвія, Литва, Естонія, США гадаю Британія також, Канада завжди буде на моїй стороні.

    -А Європа?

    🇺🇦:Я думаю, що в такій ситуації вони оберуть мою сторону, але вони дуже залежні від російських ресурсів.

    -Погано, що ж тебе підтримує наймогутніша сім’я світу, це вже добре, а щодо інших…доведеться діяти по ситуації. Але головне зараз це підготовка, окрім зброї охорони й всього іншого готуйся і сама. Пройди підготовку із самооборони. І дуже пильно стеж за будь якими змінами в світі. Доповідай все це мені.

    🇺🇦:Як?

    -Через зв’язок. В будь який момент ти можеш викликати мене в реальному світі, мене будеш бачити тільки ти, але якщо я захочу то зможуть й інші. Ось тільки для цього візьми цей перстень – він положив мені в руку прохолодний перстень.

    🇺🇦:Сірий тризуб на червоно-чорному тлі. Ти тепер як джин будеш там, а я тебе викликатиму – посміхнулась я йому. Насправді мені сподобалась думка про те, що я зможу бачити брата в реальному світі.

    -Хах, точно тільки нажаль я не зможу виконати 3 твої бажання – посміхнувся він.

    🇺🇦:Достатньо буде твоєї присутності.

    -Але це не позбавило тебе хвилювання, чи не так?

    🇺🇦:До війни ніколи не можна бути готовим, коли знаєш що може трапитись від цього ще гірше. Можливо варто навпаки…піти на контакт з росією?

    -Нажаль це не допоможе згадай до чого це призвело у 2014, пам’ятай які наслідки маєш від спілкування з ним і Слава Богу що Київ та інші втрутились. Інакше ти не тільки б стала такою як Білорусь, так ще й… – він заплющив очі наче не хотів говорити це, але я й так прекрасно зрозуміла про що він.

    🇺🇦:Інакше я б набила собі символічне татуювання медузи Горгони.

    -Що? – з непорозумінням глянув УПА на мене.

    🇺🇦:Міфи говорять, що медуза була красивою дівчиною доки богиня не покарала її та перетворила в чудовисько. Вона зробила це, тому що Посейдон…взяв силою тоді ще красиву медузу.

    -Ох Господи не уявляю як тобі тяжко про це говорити. Все закрили цю тему. Єдине про що я хотів би тобі ще сказати це те, що ти маєш сміло заглядати в минуле й вміти правильно його аналізувати. Історія циклічна і дивлячись на певні події можна передбачити майбутнє.

    🇺🇦:Так я чула це, але всеодно це буде складна робота , яку за такий короткий час я одна не зроблю.

    -Ти не одна в тебе твої міста є я, що тепер можу з’являтися в будь який момент і навіть мати певні переваги над іншими – він підійшов ближче та обійняв мене, а я його у відповідь.

    🇺🇦:Дякую, але в мене таке відчуття наче я чогось не пам’ятаю про тебе, мене мучить щось важливе, щось що я не можу згадати.

    -Я знаю, я відновлю твої спогади як тільки ти повернешся додому, а тепер ходімо сестро.

    🇺🇦:Гаразд, ходімо -взявшись за руки, як в дитинстві ми попрямували назад до хвіртки.

    -Хочу сказати тобі йде стиль мілітарі. Ти в мене дуже красива, не дарма кажуть, що українки найгарніші.

    🇺🇦:Ну не красивих націй немає, але думаю що тепер я досить непогано виглядаю.

    -Авжеж тепер ти живеш тільки для себе. Ніяких колгоспів, тепер тільки особисте, відкриті кордони та співпраця з могутніми країнами дають свій ефект.

    🇺🇦:А мені не звично бачити тебе не у військовій формі. Крім того ти досить непогано зберігся як для мертвого. І очі вони наче сяють в певні моменти.

    -Очі дзеркало душі синій колір це краще ніж чорний.

    Ми говорили з ним про наші життя та розповідали один одному власні думки. Говорив більше він, адже мені було дуже цікаво як тут можна жити. Так ми дійшли до  дірки в печері через яку потрапили до річки та скель.

    -Отже, якщо японця тут немає це добре, але це навряд чи. Якщо він тут то ти ховаєшся у вибоїнах  цієї скелі, туман буде тебе прикривати і повільно наближаєшся до хвіртки, я тим часом іду прямо до його і відволікаю його за мене не хвилюйся, ми  можемо подумки говорити одне до одного.

    🇺🇦:Добре, але спочатку давай хоча б попрощаємось?

    -Ні, спочатку я маю зробити це – він приклав до моїх скронь по 2 пальці з кожного боку та заплющив очі. Мою голову пронизала страшенна біль на секунду я закричала. Але в наступну мить, коли УПА відпустив мою голову я все згадала. Спогади які мене так мучили те видіння я все це згадала. УПА не просто так влаштував Волинську різню, він не був союзником Третього Рейха, адже воював на 3 фронти. Його єдиною ціллю була моя воля. А в тому, що я це забула вина СРСР. Всі сумніви які я мала на його рахунок в ту ж мить розвіялись. Я по новому поглянула на брата і його погляд в ту ж мить став лагіднішим – Тепер ти пам’ятаєш все, але я не хочу бачити твоє сумне обличчя. Пам’ятай ми ще побачимось. В тебе є справи в твоєму світі у мене в моєму – він притулився своїм лобом до мого та посміхнувся мені.

    -Іди час спливає.

    🇺🇦:Знаю, так не хочеться прощатись, особливо після того як все згадала, як я могла забути.

    -Це не твоя вина.

    🇺🇦:Однаково, чому після незалежності я все ще не пам’ятала тебе повністю? Як я могла забути твою жахливу смерть, те видіння дівчина, юнак, чоловік, місячна ніч це були ми. Ти той юнак, чоловік який тебе вбив СРСР, а дівчина що кричала це я. Ти тоді прошепотів: “Україна понад усе!” чи не так?

    -Так, ти все правильно говориш, Україна ти для мене понад усе. Я не тільки твій янгол охоронець, а ще й твій старший брат смерть не перешкода для мене, щоб оберігати і захищати тебе. Ти картала себе, що я помер даремно, але це не так пройшли роки і ти стала незалежною. Ціль до якої я йшов і за яку помер виконана тепер я міг спокійно існувати в потойбіччі. Але тепер твоя воля знову під загрозою зміни в світі відчуваю не тільки я тому, тобі потрібно якнайшвидше повертатися. А мені ще варто заглянути в 11 століття.

    🇺🇦:11 століття, але навіщо? Це ж час коли…жила Київська Русь – він зробив драматичну паузу і вдивляючись в далечінь де хмари з блискавками майоріли в небі промовив.

    -Там знаходиться те, що назавжди зніме кайдани з нашого роду, а отже врятує весь світ!

    🇺🇦:Врятує весь світ? Зніме кайдани про що ти говориш?

    -Я невпевнений у своїх здогадках і коли буду впевнений тоді розкажу. А тепер йди. Нам ще варто прорватись крізь охорону – хижим поглядом він дивився на Японську імперію, що велично стояв між двох статуй навпроти порталу.

    🇺🇦:Що ж покажемо що з українцями не варто мати справи – я злісно посміхнулась та глянула на УПА, що відповів мені тим же поглядом.

    -Вперед!

    ***Реальність***

    Тим часом в реальності конфлікт між живими та мертвим наростав. Але ніхто йти не спішив. Він заплющив очі та голосно засміявся.

    -Схоже мій друг не дає вашій подружці вийти із потойбічя.

    🇺🇸🇨🇦🇩🇪🇵🇱🇨🇿:Що?! – одночасно сказали ми.

    🇺🇸:Що ти верзеш покидьок, чому її там затримують, якщо це твоїх рук справа клянусь я дістану тебе на тому світі.

    -По-легше американцю, якщо я захочу він її відпустить хоча її друг і так старається виграти час, але сили нерівні.

    🇺🇸:Тоді відпусти негайно!

    -Не так швидко – зловісно посміхнувся він.

    🇵🇱:Навіщо тобі це що з того що вона залишиться там?

    -А що з того що вона повернеться сюди, в неї справи і так кепські. Ніхто і не помітить що якась країна зникла. А от в моєму царстві вона точно не пропаде – гордо піднявши голову сказав він – власне кажучи як і ви – обвівши нас пальцем сказав він.

    🇺🇸:В твоїх руках жива країна і ти знову вирішив згадати молодість?! – підвищеним тоном сказав я – знову хочеш знущатися над іншими та приносити слабшим тільки біль?!

    -Ох знущатися над слов’янами це як окремий вид мистецтва, один з моїх улюблених скажімо так – він хижим поглядом обвів Польщу та Чехію – саме тому ви – він показав на європейців – йдете зі мною.

    🇵🇱:Що… – не встигла вона договорити як туман якого не було вже знову огорнув нас та наче путами огортав Чехію та Польщу.

    🇨🇦:Що з вами? – вони почали сильно кашляти Чехія тримався за горло, а Польща впала на коліна.

    -Схопити їх! – прошипів Рейх.

    Я зрозумів що він дав наказ привидам схопити слов’ян, а цього не можна допустити. Я в ту ж мить схопився та підбіг до полячки.

    🇺🇸:Гей ти мене чуєш, скажи що з тобою і як мені допомогти?

    🇵🇱:Не..мо-жу..говоррити…ту-ман наче…душить – ледве промовила вона. Справи кепські схоже єдине що я можу зробити це знешкодити Рейха, або хоча би відволікти його.

    🇨🇦:Він каже, що зараз втратить свідомість, що ж робити? – злякано вигукнув Канада оглянувши Чехію, я поглянув на Німеччину який досі стояв на місці та дивився на батька як вкопаний. Схоже він знову під контролем.

    🇺🇸:Німеччина ти чуєш мене? Скажи що небудь, будь ласка, друже не піддавайся контролю цього нациста. Ти ж не такий! – з відчаєм крикнув я.

    -Тебе він не чує, а от мене прекрасно.

    🇩🇪:С-Ш-А – крізь силу сказав Німеччина, схоже це коштувало йому зусиль, адже навіть я побачив крапельки поту, що виступили на його чолі – ви-бач…ме-не.

    -Was(Що?!) – шоковано глянув нацист на сина – Deutschland, Sohn, komm mit, ich habe dir noch viel zu sagen, und eines dieser Worte ist – ich bin stolz auf dich. (Німеччина сину ходімо зі мною, мені ще багато чого потрібно тобі сказати і одне з цих слів це – я горджусь тобою.)

    🇺🇸:Що? – тихо сказав я не в силі вже кричати – прошу друже не слухай його він давить на твої емоції та закриті рани, але прошу не піддавайся цьому.

    – Lass uns gehen, Sohn, wir haben noch Zeit zum Reden, und dann kommst du zurück, ein so mächtiges Land soll Europa weiter regieren.(Ходімо сину в нас ще є час поговорити, а далі ти повернешся, така могутня країна має далі правити Європою.)

    Я був шокований Німеччина, мій кращий друг та союзник, просто взяв і пішов до батька якого не вважав таким вже 50 років. Схоже контроль нациста дуже сильний і я не в праві звинувачувати друга за те що відбувається, він знав що буде і просив пробачення. Я безсило опустив голову думаючи про це. Мене це настільки потрясло, що я зовсім забув про Польщу й Чехію.

    🇨🇦:Ні стійте зупиніться! – я повернув голову в бік та побачив як слов’яни знаходячись під гіпнозом йшли до хвіртки, куди їх вів Рейх, чи все ж не він. Він може впливати на привидів, а вже ті на власних нащадків. Треба якось зупинити його, що ж робити? Схоже є ідея.

    🇺🇸:Якщо хочеш познущатись над кимось то забери краще мене, але залиш їх!

    -Я тебе прошу США, вся ця самовідданість і жертва мені набридли, до того ж я знаю, що ти не пожертвуєш собою заради когось іншого тим більше заради цих європейців.

    🇺🇸:А ти перевір чи дійсно воно так. Ось він я чому ж не йдеш? – я розставив руки в сторони та посміхнувся – ти казав що тобі цікаво за нами спостерігати, чом би й самому не взяти участі в цьому?

    -А ти хитрий американцю, але я не поведусь на ці балачки – він обернувся до порталу та вже хотів було увійти.

    🇺🇸:Ха-ха-ха-ха-ха, що ж розумно, не ризикуєш другий раз тягатися зі мною, боїшся знову програти як в 45-му, адже це я допоміг європейцям зі зброєю і саме я зупинив Японську імперію. Я був в Берліні під час його штурму, бачити твоє скривавлене тіло було такою насолодою я тоді подумав невже ми тебе спіймали та можемо добряче познущатись. А ти й тоді не відступав тримався до останнього, як завжди, але мій удар змусив тебе заплющити очі, як пізніше виявилось назавжди, а шкода ти так і не відплатив за те що скоїв – він зупинився  та повільно обернувся.

    -А ось це вже було лишнє американцю я ж можу тебе й з того світу дістати.

    🇨🇦:Та невже цікаво як, враховуючи те що ти не можеш на нас впливати бо в нас немає померлих предків – приєднався до мене Канада.

    -Тим більше ви мені не потрібні. Цікаво буде спостерігати, що ви скажете своїй улюбленій подружці на те що її європейські друзі зникли? Ой, точно вона ж вже там і залишиться – зловісно засміявся нацист.

    А поки ми відволікали його як могли я спостерігав забавну картину. Із порталу тихенько вислизнула Україна і з наших розмов зрозуміла, що справи кепські й треба допомагати.

    🇺🇸:Перед тим як ти підеш, скажи яка твоя основна ціль приходу сюди? Чому ти хочеш забрати їх з собою? – а тим часом Україна вже встигла відвести подалі до скель де їх майже не видно Чехію та Польщу і повернулась за Німеччиною.

    -Чому кажеш? Хм…цікаве питання мабуть тому що я хочу зупинити циклічність історії. Рано чи пізно але події повторюються і я з моменту свого прибуття в потойбіччя думав, що може зупинити цю хронологічну карусель. І я дізнався. Якщо хоча б хтось один зникне із реального світу це нарушить всі плани всесвіту, ланцюг світових подій обірветься і ця недолуга циклічність завершиться.

    🇺🇸:Звідси випливає ще питання навіщо тобі зупиняти циклічність? – а в цей час Україна намагалася пробудити Німеччину, але поки що виходило погано.

    -Навіщо? Щоб позбутись конкурентів. Події повторюються, а світ прогресує. Третя світова не за горами і хто знає наскільки сильним буде мій конкурент. Мені доволі не погано сидіти на троні й правити світом мертвих – чесно сказав він. І щось таке я й очікував почути. Він же егоїст з маніакальними схильностями турбується тільки про себе і заради власного комфорту може знищити цілий світ. Навіть уявляти не хочу що буде якщо він дійсно забере когось із собою.

    POW: Ukraine

    Я намагалася привести до тями Німеччину, але гіпноз був дуже сильним в мене не виходило нічого зробити. Я пошепки говорила до друга, потрібно ще пробувати і можливо я достукаюсь до його. Навіть беркут який був зі мною весь час сидів тихо щоб не видати нас.

    🇺🇦:Німеччина будь ласка якщо ти чуєш мене нам потрібно йти ти можеш лише дозволити мені тебе вести – його очі були закриті, але наче крізь повіки дивились на мене. Мені навіть стало трохи моторошно.

    🇺🇦:Гаразд в мене не має часу тебе вмовляти, ходімо Німеччина, ходімо – я взяла його за руку та намагалася зрушити з місця, але він наче приріс до землі – та як же тебе з місця зрушити?!

    -Тільки коли я захочу! – я повернулась і побачила, що Рейх який стояв в декількох метрах від мене дивився прямо на нас. Я поглянула на США він був схвильований.

    -А ти мене порядком дістала завжди в центрі подій, але я знайду тобі хороше місце в моєму палаці не хвилюйся – він підняв руку вказуючи на мене і туман в той же час огорнув моє тіло. Я впала на коліна не в силах триматися на ногах туман наче душив мене ще трохи і я втрачу свідомість. В той же час Рейх в прямому значенні телепортувався до порталу, але перед тим з’явився переді мною та схопив за горлянку наче якогось звіра. Я все ще задихалась і не могла йому протистояти. Все сталося так швидко як бачила як США підбіг до порталу але нас там вже не було. А останніми словами які сказав Третій Рейх були:” Я ж казав, що не піду звідси з порожніми руками”. Ми перемістились назад у потойбіччя. По моєму обличчю котились сльози. В моїх думках лунали слова за що це мені, чому я знову по вухах в проблемах. Я не героїня книги чи фільму, щоб бути у центрі подій та розбиратися з нещастями які зненацька звалились на мої плечі я б краще сиділа собі спокійно у себе в дома і читала стрічку новин. В якийсь момент у моїх думках промайнула думка, що якби інших тут не було ні я ні вони не страждали б зараз. Звучить егоїстично але мені набридло що всі вважають мене жертвою. Я сильна країна яка може за себе постояти і дати відсіч, не варто мене жаліти! Я відчувала як мої ноги просто звисають не торкаючись землі, поки руки цього нациста тримали мене без змоги вибратися. Огидно відчувати це на собі. А поки я роздумувала ми вийшли з порталу. Я побачила, що УПА досі б’ється з Японською імперією вони ходили кругами наче хижаки дивлячись один одному в очі.

    Чорт не можна його відволікати інакше противник нанесе удар. Але чекати довго нам не довелось. Третій Рейх покликав свого як я зрозуміла друга і тепер ми стояли  стояли навпроти. Біля  порталу ми, а навпроти УПА. Він не дивився на німців чи японця, а лише на мене. Наче втішав та говорив що все буде добре і в його є план. В ту ж мить з порталу вилетів беркут та стрімголов вчепився кігтями нацисту в обличчя. Схоже він зміг нанести йому шкоду, бо Рейх в то й же час відпустив мене та почав відбиватися від птаха. Я впала на землю дивлячись на цю картину моє дихання поступово вирівнювалось. І коли Японська імперія оголив зброю я напружилась. Але раптом я помітила краєм ока як УПА проколов щось кругле та кинув в нашу сторону. Через секунди нас заполонив дим, схоже та річ яку кинув УПА це димова шашка. Я обережно піднялась із землі і відчула як до мене хтось доторкнувся.

    – Спокійно це я, портал знаходиться прямо позаду поки беркут відволікає Рейха ти бери друга та чим душ біжи у прохід. Я відволічу Японську імперію.

    🇺🇦:Стій! УПА брате ще раз дякую, я хочу щоб ти знав що я люблю тебе і горджуся що в мене є такий брат, навіть коли інші будуть поливати тебе багнюкою я буду знати правду.

    – І це для мене найголовніше, якої думки про мене ти – він посміхнувся та обняв мене, а на кінець поцілував у лоб.

    – Все йди маленька.

    Я підбігла до Німеччини та почала його сильно трясти щоб він почув мене.

    🇺🇦:Будь ласка друже ходімо в нас є лічені хвилини. Прошу – чорт не допомагає, залишається єдиний вихід, якщо це не допоможе то я не знаю що робити. І я в ту ж мить поцілувала його. Це не був якийсь ніжний та гарячий поцілунок. Він навіть не відповідав мені. Я цілувала його але без почуттів, лише з надією, що зможу прорватись крізь гіпноз до його свідомості. Навколо нас лунали звуки битви та криків, але я не можу піти звідси одна, він не винен що так сталося це він пішов за мною сюди і тепер я маю його повернути.  Коли я розплющила очі  все ще цілуючи його то побачила як він з напів прикритих  повік дивився на мене, таким пронизливим поглядом на який тільки був здатен. А далі…почав відповідати мені. Поцілунок почав набувати нових барв та з чарствого та беземоційного перетворився на ніжний та легкий, але з нотками наполегливості з його сторони. Я здивувалася, коли він своєю рукою притиснув мене ближче до себе так що я відчувала його тіло. Така дія з його боку заставила мою кров прилинути до щік, а він притиснувши мене до себе та утримуючи зробив крок назад і я за ним. Так повільними кроками ми увійшли в портал, який вже починав зникати, розірвавши поцілунок тепер просто обіймаючись в останні секунди я побачила, як УПА наніс удар кинжалом самураю в ребра та кивнув мені посміхнувшись, а Рейх відбившись від беркута, що подряпав йому обличчя спостерігав як ми зникаємо в проході. Сам же беркут миттєво опинився біля нас. Судна ніч скінчилась.

    2 дні по тому

    Сонце повільно падало на скло маленької львівської кав’ярні. Літні промінчики тепло зігрівали його відвідувачів. І поки в одних в голові були думки, що вдягнути на завтрашню зустріч в однієї особи було зовсім інше.

    The Flashback

    Німеччина міцно обіймав мене поклавши голову мені на плече, а я тулилася до його як могла, адже зараз мені так потрібна підтримка. Я тільки тепер усвідомила що я пережила за цю ніч і на якій тоненькій ниточці я була від того щоб залишитись в світі мертвих. Мене могли поранити, загіпнотизувати, а що було б потім мені навіть думати страшно. Я заплакала що сили та міцніше зжала руки на його шиї. Він заспокоював мене та шептав ласкаві слова, але мені цього було мало. Мені просто потрібно було виплеснути емоції що накопичились в голові на зовні. Я навіть не помітила як ми опинились в ущелині скель Довбуша, де із-за обрію на нас потрохи виглядало сонце, а отже цей кошмар нарешті закінчився.

    🇩🇪:Все добре, все закінчилось, не тримай почуттів у собі. Якщо хочеш кричати кричи – він ласкаво гладив мене по голові та заспокоював. Так ми простояли ще кілька секунд доки до мене не підбігла Польща та міцно обняла.

    🇺🇦:Об-бережно – все ще плачучи обійняла подругу.

    Далі до мене я б сказала на крилах підлетів США та огорнув мене наче від усього світу. Ми всі мовчки обіймалися кілька хвилин та думали про своє. Слова були лишніми кожен з нас настраждався за ніч добряче, але тепер все добре. Це жахіття закінчилось  і наші проблеми разом з ним…

    The end Flashback

    🇺🇸:Агов планета Земля викликає Україну. Все добре? – з хвилюванням запитав він ставлячи на столик стаканчики з морозивом.

    🇺🇦:Так авжеж, просто задумалась. Згадала ту ніч.

    🇺🇸:Он воно що. Так це було щось…навіть не знаю як описати вражаюче. Але знаєш в який момент я злякався найбільше?

    🇺🇦:Коли ми з Німеччиною зникли в порталі. Мені Канада казав як він з іншими намагалися тебе зупинити та логічно подумати перш ніж ти б пішов туди без плану. Але довго думати не довелося.

    🇺🇸:Час підходив до кінця якби я обдумував план  я б не встиг вас врятувати. Юкі ти для мене не остання країна  і коли тобі потрібна допомога можеш бути впевненою я завжди прийду – він накрив мою руку поверх своєю та посміхнувся.

    🇺🇦:Я впевнена – я усміхнулась у відповідь та стиснула його руку.

    Далі ми їли морозиво та сміялися згадуючи веселі моменти нашого життя та знайомства. Тепер нашу ціль виконано і ми розійдемося всі по своїх територіях, але друзі обіцяли, що дзвонитимуть і писатимуть. Ця подорож добре зміцнила наші стосунки, розкрила нас з нової сторони ми пообіцяли один одному, що тепер будемо зустрічатись не тільки офіційно, а й просто щоб відпочити та побачитись особисто. Звісно в кожного з нас є свої особисті секрети та розмови про які не варто чути іншим. Ми з Німеччиною роз’яснили цей дивний момент з поцілунком і дійшли висновку, що це було суто задля порятунку ситуації. Це не стане перешкодою нашій дружбі, хоч і цілував він мене тоді не як друг. Надалі він залишається лідером Європи і можливо стане моїм майбутнім начальником, адже як казав УПА мені потрібно більше контактувати з міжнародними організаціями і Євросоюз те до чого я йду вже довгі роки. До речі про УПА я одягла його перстень одразу ж в ту ніч і не зніматиму його ніколи я не викликала його особисто, але він приходить до мене у снах де ми можемо вже спокійно поговорити завдяки тому ж перстні. Він направляє мене у правильний бік дає поради в певній справі і просто наглядає за мною. Польща з Чехією залишаються друзі не розлий вода, хоча інколи мені здається, що це не дружба. Але ми втрьох чудово спілкуємось на одному рівні. Польща як моя  подруга пообіцяла, бути зі мною та допомагати в потрібну хвилину. Я теж не збираюсь просто сидіти і буду допомагати їй зростати в Євросоюзі. Хоча вона й казала, що в її є думка вийти звідти. Підтримка могутніх країн ніколи не завадить. Американці змагаються за звання мого найкращого друга, хоча я їх однаково ціную. Варто згадати останнім часом США дивно поводиться при мені. І хоча країнам кохання не потрібне я інколи задумуюсь, що мені не завадила б підтримка такого рівня. Інколи так хочеться щоб тебе кохали та вважали особливою просто за те що ти є. Можливо моя доля зовсім близько, а я його просто не бачу?

    ***Наступного дня ввечері***

    За дверима пролунав дзвінок. Хазяйка будинку спішно спустилась сходами до вхідних дверей.

    🇺🇦:Вже йду – відкривши двері вона побачила на порозі букет квітів.

    🇺🇦:Квіти? І нікого не має дивно – я обережно взяла букет з різноманітних квітів акуратно упакованих в святковий папір. Зачинивши двері я пішла у вітальню щоб поставити букет у вазу. Коли ж я це зробила то побачила невеличкий конверт.

    🇺🇦:А це що? Може це хтось із друзів відправив? Чи це розіграш? – я обережно дістала конверт та відкрила його. В середині виявився лист акуратно складений.

    🇺🇦:А це вже цікаво? В теперішньому світі пишуть листи хіба закохані, або щоб зберегти анонімність. В моєму випадку другий варіант. Ну що ж не буду себе ж мучити – я почала читати лист. Він не був великим це було схоже на звернення, але чим далі я його читала тим більше згасала моя посмішка. Дочитавши до кінця мені здалося, що вся моя кров відхлинула від обличчя і я зараз схожа на смерть. Я нервово положила лист на стіл, а сама сіла на диван та почала обдумувати написане. Тільки не знову! Я зовсім недавно позбулася одних проблем, а тепер з’являться інші. Невже моє життя не буде спокійним і мені доведеться рятувати все людство в протистоянні проти зла?

    P.S.

    Кращій із слов’ян

    Привіт люба Україна. Мабуть ти здивована такому цікавому зверненню, але коли я думаю про слов’ян на думку одразу спадаєш ти. Така чиста та невинна. Але в кожному із нас живе диявол, тільки в декого він показує своє обличчя, а в декого захований за зовнішністю янгола, як в тебе. Хочу повідомити, що твоя пригода не закінчилась. Ти завершила лише перший етап, а тепер на тебе чекає другий. Щоб ти вірила мені скажу один із твоїх секретів, якого не знає ніхто з живих. Коли з 1960-х ти почала налагоджувати відносини з СРСР на ділі ти втиралася в його довіру, щоб потім завдати неочікуваного удару. Ти нікому про це не говорила тоді і не розказала зараз задля своєї ж безпеки. А тепер я хочу, щоб ти знала я стежу за тобою особисто і брат чи друзі тобі нічим не допоможуть. Зовсім скоро настане судний день, який вирішить долю не тільки твого життя, а й всього світу. В моїх руках влада, в його руках влада. Разом ми вирішимо долю всього людства і перша перешкода на шляху це ти, тому раджу готуватися до цього вже зараз.

    Твій Анонім.

     

    6 Коментарів

    1. Sep 3, '22 at 00:22

      Тепер я змінюю тактику. Буду викладати маленькі розділи, але частіше. Вибачте, що так довго, але за це очікування отримуйте новий розділ в 24 сторінки. Хорошого вам дня:)

       
      1. @Kassandra KessSep 5, '22 at 03:10

        оце так приємна несподіванка
        D за
        одячи навіть не сподівалася побачити нову частину але урааа 😁 чудова глава! дуже сподобався сюжет!! а момент німукр
        є
        є 😌 люблю ї
        . ідея з маленькими главами але з частим ви
        одом супер! чекаю на продовження і дякую за роботу! 💫

         
        1. @ᴄᴀʀᴍᴇɴSep 5, '22 at 20:40

          Дякую, що читаєте мій текст. Мені приємно😊 На даний момент я вже пишу новий розділ і планую додати більше історії головни
          персонажів. Розкрити ї
          більше😉

           
      2. @Kassandra KessSep 5, '22 at 03:12

        до речі якщо потрібні будуть арти країн то можете звертатись! знаю як важко знайти
        ороші та якісні по своєму досвіду
        а
        а
        але з часом вже зібралась купа в обрани

        D тому можу покидати!

         
        1. @ᴄᴀʀᴍᴇɴSep 5, '22 at 21:50

          Доволі цікава пропозиція.😉 Буду вдячна якщо це зробите , найкращий варіант скинути на e-mail: irunkat19*9@gmail.com

           
          1. @Kassandra KessSep 9, '22 at 08:55

            відправила!