Фанфіки українською мовою

    Глава 3

    Вони так зустрічалися кожен день, одного вечора, коли вони гуляли трохи раніше ніж завжди, вони трималися за ручки і цілувалися, але тут маленький хлопчик підбіг до Дазая. І простягнув рученята. 

    — Татуу!!! 

    Дазай обійняв хлопчину. 

    — Акутагаво?! Ти тут гуляєш з нянею? 

    — Тааак! А це що за дядя? 

    — Привітайся, це мій друг, Чуя. 

    Хлопець оглянув Чую, що посміхнувся хлопчині і погладив його по голові. Дазай взяв на руки сина і поцілував в щічку. 

    — Як ти мій хлопчику? 

    — Добре, хочу морозиво, але у мене болить горло. 

    — Синку, давай я тобі куплю, але ти з’їси розставше удома. 

    — Ніііііі, тоді не смачноооо. 

    — Тоді ні, бо болітиме більше. Чуя погладив Дазая ззаду і всміхнувся. 

    Дазай підійшов з сином до виховательки і відпустив її додому. І вони утрьох пішли прогулюватися парком. Хлопчик йшов і тримав Чую і Дазая за ручки між ними. 

      Я хочу котика, але мама проти, вона каже, що зі мною багато мороки, так ще і якщо кіт буде, то вона не витримає. 

    Чуя всміхнувся. 

    — А хочеш я тобі м’якого котика виграю в тирі? 

    — Тааааак, хочу! 

    Хлопчина побіг до тиру, Чуя побіг за ним . Він вистрелив і з першого разу виграв великого пухнастого тигрика для Акутагави, хлопчина радісно обнімав іграшку. Згодом вони роз’їхалися по домам. Тепер Дазай інколи брав сина на побачення з Чуєю вони ходили в парк разом. Якось увечері Дазай знову повернувся додому. 

    — Ти знову шастаєш до коханця?! Я знаю, що у тебе є хлопець! Я тут ходжу розпинаюся з тобою, а він по коханцям шастає! 

    — Але послухай я бережу нашу сім’ю заради сина, заради нашої дитини. 

    — Він мені не потрібен, легше було б без нього! А ти, іди геть, негіднику! Дитину, я вже так і бути, виховаю! 

    Дазай зітхнув, встав і пішов. Він вийшов з дому і задумався про самогубство. І пішов до висотки. Тут йому набрав Чуя, він хотів побажати солодких снів коханому. 

    — Тааак, доброго вечора. 

    — Доброго вечора, ти як любий? Ти на вулиці? Я чую шум на фоні. 

    — Так на вулиці, а що? 

    — Чого так пізно, куди ідеш? 

    — Прощай, коханий, більше не побачимося на цьому світі. 

    — Дибіл, ти вирішив покінчити самогубством?! Шли геолокацію, я виїжджаю! 

    Дазай поклав трубку, але мітку прислав і сів чекати. Чуя примчався на байку через пару хвилин, підійшов сів поруч в обійняв. 

    — Я тебе кохаю! Чого ти вирішив померти?! 

    — Жінка сказала, що сама справиться. 

    — А син? 

    — І сина виховає. 

    — Ти мені потрібен, сідай зараз до мене на байк, їдемо додому, завтра зайдеш до жінки, забереш речі і переїдеш повністю до мене, а потім вирішите, що будете робити і як бути з дитиною. 

    Вони сіли на байк і поїхали додому. Дома Чуя зайшов впав на ліжко, Дазай впав поруч. Чуя ляснув його по сідницям. 

    — Які спокусливі булочки, так і хочеться їх покоштотувати. 

    — Їж, я ж не проти. 

    Чуя стягнув штані з Дазая і вкусив за сідниці.  Дазай всміхнувся. 

    — Затрахай мене до смерті, хочу померти в насолоді. 

    Чуя піднявся від сідниць коханого. Взяв його лице до рук і глянув йому в очі. 

    — Дивився мені в очі. 

    Наказово промовив рудий. 

    — Я тебе кохаю, і ніякого зла тобі не зроблю. 

    Дазай обійняв Чую. Він міцно обіймав коханого, аби не піти і нічого не зробити з собою. Чуя обіймав його, прошепотів. 

    — Хочеш пограти в БДСМ ігри? Мені казали, що я гарячий в цьому. 

    — Ти займався сексом до мене? 

    — Тааак, за гроші, будь який секс. 

    Дазай трохи відвів очі. 

    — Любий мій, то було давно, зараз я кохаю лише тебе і не покину. Я давно цим не займаюся. 

    Чуя почав заціловувати лице Дазая і повалив його на ліжко. 

    — Хочеш? 

    — Мхааа, так хочу спробувати… 

    Чуя хитро всміхнувся, дістав з ящика наручники і прикріпив руки Дазая до ліжка, він почав спускатися, розстібнувши сорочку і цілуючи тіло. Так, він розстібнув штані і зняв повністю весь низ. Потім ноги прикріпив до ліжка також. Він дістав з шухляди все, що хотів використати на Дазаї і лукаво всміхнувся. Начепивши на соски прищепки з вібратором, він нахилився і лизнув між ногами у Дазая, а потім виливши на руку змазку, він засунув пальці всередину, трохи розтягнув і вставив вібратор, Дазай простогнав і збудився від такого, його орган вище вже був наготові.

    Чуя провів по прутню рукою і вставив всередину уретропаличку. 

    — Мхааааааамхамх.

    Роздався стогін Дазая по кімнаті. Чуя влігся прутнем до губ Дазая. 

    — Смокчи, мій котику, а я буду в залежності від насолоди отриманої від твоїх губ реагулювати і твою. Отже, у тебе зараз вібратори на сосках, в сраці і в потаці. Бери у ротик. І задовільняй мене. 

    Дазай лизнув дірочку між сідницями, і взяв ніжно у рота прутень, Чуя увімкнув вібрацію, на мінімум, Дазай дражнився: він взяв не повністю. Чуя, за таку поведінку, йому одразу поставив на максимум, Дазай від стогону розкрив рота і засмоктав прутня повністю, він старанно працював язиком. В нього була така насолода, якої він не відчував ніколи. Він відчував вібрацію всюди. Він стогнав в своє посмоктування. Чуя почав гратися з вібрацією різних приладів тримаючи, то всюди на максимум, то на кожному предметі різну. Дазай вигинався, смоктав і стогнав на все горло. Дазай затикнув язиком прутень і зубами почав його дряпати, Чуя від такого отримав такий оргазм, простогнавши на все горло.

    — Не даси поки я не дам? 

    Дазай жалібно дивився у вічі і кивнув. 

    Чуя зітхнув, винув уретропаличку з Дазая, той видихнув і кінчив фонтаном. Дазай теж прибрав язик з дірочки і Чуя кінчив у рот Дазая. Чуя спустився вниз і лизнув прутень Дазая. Дазай трохи розслабився і хотів вибратися. 

    — Е, ні, голубчику ми ще будемо… 

    Чуя вилизував прутень коханого. І включив вібратори. А потім почав на нього сідати розсунувши сідниці. 

    — Мхаааа, ахххмхамх. 

    Розривався стогоном Чуя. Шатен стогнав від оргазму. Рудий сів повністю і обережно сам почав рухатися на ньому верх вниз. Осаму кінчив всередину рудого. А Чуя йому на обличчя, зліз з його прутня. Накахара обережно розсунув сідниці Осаму і витягнув вібратор, шатен видихнув і думав, що все, але ні, Чуя почав повільно входити всередину, Дазай простогнав і вигнувся. 

    — Мхааааа, Чуууууя, гаряче, аххх, вже сил немає. 

    Чуя різко увійшов повністю. Дазай вигнувся від такого і кінчив одразу. Чуя трохи порухався і теж кінчив усередину. 

    — Мхамх, це було довго і прекрасно! 

    Чуя звільнив руки і ноги Дазая, той скрутився комочком і заснув. Чоловік погладив сплячого коханого по голові. І сам невдовзі заснув поруч.

     

    0 Коментарів