Фанфіки українською мовою

    Глава 1 

    Се Лянь прокинувся, сьогодні у нього була співбесіда, його мали прийняти на роботу. Робота була не важка, тому він не хвилювався. Чоловік зібрався і через 15 хвилин вже був на роботі. Його одразу прийняли і на наступний день сказали виходити. 

    Він вийшов на роботу, на наступний день. Надвечір він мав прибрати кабінет директора, він зайшов в кабінет, Хва Чен ще дещо дороблював. Він побачив хлопця, що зайшов до нього в кабінет, а потім здивовано глянув ще раз. 

    — Пане, Сянь Лє, це ви? 

    Се Лянь був здивований, давно до нього так не зверталися, з моменту збанктротування його компанії. Він підняв голову і глянув на Директора, запитально подивившись на нього. 

    — Сань Лань? То ви Хва Чен? 

    — Так, хто вам дав таку низьку посаду? Ви маєте працювати на значно вищій посаді! 

    — Це була перша, яка попалася мені під руку. 

    — Зрозумів, до завтра я вас підвищу, мій колишній роботодавець і вчитель не може пасти так низько, щоб бути прибиральником у мене в компанії. Поки, що правда не знаю як, але у мене немає секретаря, було б непогано якби ти міг поки, що виконувати його обов’язки. Що сталося з вашою компанією? 

    — Дуже дякую вам, пане, я остаточно збанкрутував, я вас тримав до останнього, останнього працівника, потім пробував сам утримувати компанію, але марно. Вкінці кінців я позбувався всього. Навіть, звласну квартиру прийшлося продати і купити значно меншу. 

    — Мені дуже прикро за вас. 

    — Та в мене хтось постійно гроші крав із-за цього в борг залізли. 

    — Прикро. 

    Се Лянь прибрав кабінет. 

    — Отже, завтра візьми документи я тебе на секретаря мого переведу. 

    — Як скажете пане, буду дуже вдячний. 

    Так хва Чен і відпустив Се Ляня додому.

     

     

    0 Коментарів