Розділ 5
від Евеліна ПогорілецьГлава 5
Фукудзава і Морі лежали разом у ліжку. Вже була пізня ніч. Фукудзаві все ніяк не спалося. А ось морі ледве закінчив з перевіркою зошитів, які він так ненавидів. Фукудзава глянув на стіл Морі і помітив, що лежала ще стопка зошитів. Він підійшов розгорнув один. «Недоперевіряв» пробурчав він собі під носа. І сів перевіряти сам. До сидівши до 5 ранку, він сам заснув за столом. Не проснувшись від будильника зранку і о 12 ранку, Морі зрозумів, що сьогодні вихідний, побачив за столом сплячого Фукудзаву підійшов обійняв. І хоча було тяжко, але переклав його на ліжко. І пішов готувати сніданок. Тут Морі відчув як його хтось обійняв сзаду, і повернувся, це був його коханий, він поцілував його в носик.
— Хочеш погратися, мій маленький котик?
Морі посміхнувся такій пропозиції свого чоловіка.
— Зараз я чайник поставлю і тоді любий будемо гратися скільки забажаєш.
Тут прийшла кішечка і потерлася об ногу Фукудзави. Фукудзава присів.
— Що їсти хочеш? — з цими словами він насипав їй у миску корму.
Кішка почала їсти, але дуже ніжно і перебираючи. Морі взяв вушка які лежали поруч одягнув.
— Мяу — мурликнув Морі.
Юкичи посміхнувся. І взяв на руки Морі.
— Пішли гратися котику мій, — прошепотів він.
— Я буду твоїм котиком, можу і хвостик одягнути, якщо забажаєш. Прошепотів на вушко і куснув за нього.
— Який бешкетний котик. — Фукудзава поклав його на ліжко. — Сам чи мені?
— Тобі. — промуликав Морі.
Фукудзава став над Морі і почав його роздягати. Морі посміхнувся і куснув його за руку.
— Будеш так себе поводитися, то накажу.
Морі посміхнувся і ще раз куснув. Фукудзава роздягнув Морі. Дістав з шухляди анальну пробку у вигляді котячого хвостика, стек, перезервативи і смазку. Підійшов до Морі провів стеком по спині. Морі вигнувся від цього. І перевернувся на живіт, трохи припідняв зад і почав ним мотиляти перед Фукудзавою.
— Що так хочеш хвостик, мій котику.
Взяв смазку, і трохи влив її всередину. І вставив різко хвостик. Морі від такого аж простогнав, на всю квартиру. І за мурликав, трохи заспокоюючись, розвернувшись лицем до Фукудзави почав тертися об його коліна.
— Що мій котик хоче? — запитав Фукудзава.
Морі мурликнув і почав вилизувати одежу Фукудзави.
— Зрозумів треба роздягнутися. Фукудзава почав роздягатися Морі сидів поруч на четвеньках і слухняно дивився на Фукудзаву. Як тільки Фукудзава зняв сорочку, Морі вкусив його за сосок і почав зализуввти. Фукудзава роздивлявся прутень Морі, і тут йому прийшла ідея.
— Котику у тебе вже тут все набухло, ось, ось витече. Давай закриємо дірочку щоб не витекло. — З цими словами він взяв з шухляди уретропаличку і покрутив нею біля очей Морі. Він взяв його потак і почав туди повільно вставляти паличку. Морі від задоволення замурчав і лизьнув груди Фукудзави. Фукудзава піднатиснув і вставив повністю. Від неочікуваності Мопі простогнав і вкусив сильно Фукудзаву за сосок.
— Ще раз вкусиш, то я тебе накажу!
Морі бешкетлмво посміхнувся і вкусив Фукудзаву за член який випирав в штанях. Фукудзава від такого простогнав взяв стек і вдарив Морі доволі сильно, від цього Морі вигнувся і пропищав. Фукудзава зняв штани і сидів в одних трусах, водячи по спині Морі стеком. Морі почав вилизувати ноги Фукудзави і все вище, і вище поки не підібрався до прутня. Зняв труси з Фукудзави і почав йому лизати, манячи і дражнячи його. А палець легенько почав вставляти в зад. Фукудзава посміхнувся.
— Куди котик лізе ? Га?
І шльопнув його легенько. Морі посміхнувся взяв член Фукудзави до рота і почав смоктати паралельно входячи пальцем в анал. Все швидше набираючи темп язиком. І на хвилинку зупинився. Фукудзава стеком вдарив Морі.
— Не зупиняйся!
Морі вставив різко і другий палець всередину, і почав ще активніше працювати з потаком. Фукудзава простогнав і кінчив прямо чорнявому у рота. Той посміхнувся і проковтнув. Фукудзава погладив Морі по голові. Морі розвернувся і почав крутити хвостом перед носом Фукудзави. Фукудзава схопив за хвіст і різко витягнув, Морі простогнав.
— Мафія! — закричав Морі.
Фукудзава погладив зад Морі і перевернув Морі, діставши уретропаличку.
Той видихнув і кінчив Фукудзаві на руки. Почав різко задихатися. Фукудзава подав Морі води напоїв.
— Приступ?
Морі кивнув. Фукудзава обійняв Морі і поклав руки на бока.
— Краще стає?
Морі кивнув головою.
— Принести заспокійливе?
Морі мотнув головою.
Фукудзава обережно переклав Морі на спину і тримав руки на боках заспокоюючи дихання Морі. Морі посміхнувся і заспокоївся.
— Все дякую.
— Тобі легше стало?
— Так вже все добре.
— Добре, тоді просто трохи полежимо удвох?
Морі кивнув і закрив очі в обіймає коханого.
Провів пальцем по тілу Фукудзави.
— Любий я все таки хочу продовження, хочу, щоб ти увійшов у мене…
— Ні тобі треба зараз відпочити. Чаю не хочеш?
— Не відмовлюся.
Фукудзава пішов на кухню і через 5 хвилин повернувся з чаєм.
— А знаєш твої пальчики це це прекрасно. Не хочеш увійти в мене?
— Хмм у тебе більший і я хочу його в собі. А давай попробуємо одразу удвох побути один в одному.
— Стоп як ти це уявляєш?
— Ну я увійду в тебе, а ти в мене.
— Добре спробуємо. Але я дещо хотів з тобою обговорити. І так всиновити Миколі Тараса не вийде, бо Микола ні з ким не одружений. тому у мене є для тебе пропозиція. Допоможемо їм?
— Як? Що ти маєш на увазі?
— Ми всиновимо Тараса, але він буде жити у Миколи.
— Ідея непогана і я не проти тільки узгодити треба з ними.
Морі поліз до Фукудзави. Ніжно цілуючи руки, а потім все нижче.
— Спробуємо?
Лукаво прошепотів. Морі провів пальце між сідницями Фукудзави той простогнав. Перевернувся і ліг животом на ліжко, Фукудзава взяв Морі за бедра і почав входити у Морі. Морі застогнав взяв Фукудзаву за зад і притис руками насаджуючи на свій потак. Квартира заполонилася стогонами чоловіків. До кімнати зайшла кицька, але вона вже звикла до подібних сцен. Тому не звернула уваги і пішла у шафу. Морі все більше входив у Фукудзаву, А Морі у нього.
— Разом кінчити один в одного?
— Ооо так.
І вони одночасно кінчити один в одного. Лягли поруч віддихуючись.
— Я тебе обожнюю. Прошепотів Фукудзава.
Але Морі надто виснажився і не розчув, що сказав йому коханий.
— Води!
Фукудзава приніс води і поцілував Морі в засос. Морі потягнув фукудзаву до себе і відповів на поцілунок засмоктуючи його.
— Все на сьогодні любчику досить.
Але сердце Морі дуже втомилося, тому невдовзі чоловік заснув. А Фукудзава ліг поруч і читав книжку.
#фанфік
0 Коментарів